תחת השמש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
Re: דרושים ודרושות נשלטים ונשלטות אמיצים ואמיצות לערב שבועות
לפני 18 שנים •
29 במאי 2006
תחת השמש(נשלט) • 29 במאי 2006
אמילי כתב/ה: לתחרויות ה-
WET T-SHIRT CONTEST WET BOXERS CONTEST דרושים ודרושות מתחרים ומתחרות! שולטים יקרים, הזדמנות נפלאה להשפיל, למדוד ולבדוק את הסחורה המוצעת בשוק פרטים אצלי בפרטי. אמיליה שוב און דה לוססססססססססססססס[/size] אמלי,
מהר להוריד את הפוסט הזה!!!!! חסר לי עוד שמלכתי HotQueen תראה זאת ומיד תרוץ לנדב אותי.... תחת השמש |
|
Artemis^ |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
Re: הלוווו אף
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
Artemis^ • 30 במאי 2006
Master F כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: אני רוצה תמלוגים על רעיונות מבריקים
תמלוגים.. מה זה תמלוגים? לא מכיר משקל כזה באיגרוף תמלוגים = כסף. ג'ובות. שקלים. ותדאג שזה יהיה במונחים של הרבה. הרבה כסף. בקיצור תחזיר את כל מה שלקחת |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
ים_yam(לא בעסק) • 30 במאי 2006
Artemis^ כתב/ה: Master F כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: אני רוצה תמלוגים על רעיונות מבריקים
תמלוגים.. מה זה תמלוגים? לא מכיר משקל כזה באיגרוף תמלוגים = כסף. ג'ובות. שקלים. ותדאג שזה יהיה במונחים של הרבה. הרבה כסף. בקיצור תחזיר את כל מה שלקחת אני עוד מנסה להבין על איזה רעיונות מבריקים את מדברת??? |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
Re: דרושים ודרושות נשלטים ונשלטות אמיצים ואמיצות לערב שבועות
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 30 במאי 2006
ציטוט: מהר להוריד את הפוסט הזה!!!!!
חסר לי עוד שמלכתי HotQueen תראה זאת ומיד תרוץ לנדב אותי.... תחת השמש תחת השמש יקירי אל תדאג, יש לי תחתון בוקסר בדיוק עבור התחת שמש שלך |
|
ילדה יפה |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
ילדה יפה • 30 במאי 2006
אפשר להרשם לתחרות במקום? כי אני עוד לא יודעת אם אני באה...........
|
|
Artemis^ |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
Artemis^ • 30 במאי 2006
ים_yam כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: Master F כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: אני רוצה תמלוגים על רעיונות מבריקים
תמלוגים.. מה זה תמלוגים? לא מכיר משקל כזה באיגרוף תמלוגים = כסף. ג'ובות. שקלים. ותדאג שזה יהיה במונחים של הרבה. הרבה כסף. בקיצור תחזיר את כל מה שלקחת אני עוד מנסה להבין על איזה רעיונות מבריקים את מדברת??? ים כשמתמשים ברעיון שלי ולא חשוב אם הוא באמת מבריק או לא הרי ברור שמשהו צריך לצאת לי מזה אז להיעצר על אם זה באמת מבריק - שולי לחלוטין. העיקר הכסף |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
Artemis^ כתב/ה: ים_yam כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: Master F כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: אני רוצה תמלוגים על רעיונות מבריקים
תמלוגים.. מה זה תמלוגים? לא מכיר משקל כזה באיגרוף תמלוגים = כסף. ג'ובות. שקלים. ותדאג שזה יהיה במונחים של הרבה. הרבה כסף. בקיצור תחזיר את כל מה שלקחת אני עוד מנסה להבין על איזה רעיונות מבריקים את מדברת??? ים כשמתמשים ברעיון שלי ולא חשוב אם הוא באמת מבריק או לא הרי ברור שמשהו צריך לצאת לי מזה אז להיעצר על אם זה באמת מבריק - שולי לחלוטין. העיקר הכסף אם כבר מישהו צריך לקבל תמלוגים על זה - אלו אמילי ואנוכי שחשבנו על הרעיון הגאוני של שני מקצים שונים לציצים לפי הגודל. והתמלוגים האלה עובדים לפי העקרון הבא: ככל שהציצי יותר קטן - התמלוגים גדולים יותר! |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 30 במאי 2006
ים_yam כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: ים_yam כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: Master F כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: אני רוצה תמלוגים על רעיונות מבריקים
תמלוגים.. מה זה תמלוגים? לא מכיר משקל כזה באיגרוף תמלוגים = כסף. ג'ובות. שקלים. ותדאג שזה יהיה במונחים של הרבה. הרבה כסף. בקיצור תחזיר את כל מה שלקחת אני עוד מנסה להבין על איזה רעיונות מבריקים את מדברת??? ים כשמתמשים ברעיון שלי ולא חשוב אם הוא באמת מבריק או לא הרי ברור שמשהו צריך לצאת לי מזה אז להיעצר על אם זה באמת מבריק - שולי לחלוטין. העיקר הכסף אם כבר מישהו צריך לקבל תמלוגים על זה - אלו אמילי ואנוכי שחשבנו על הרעיון הגאוני של שני מקצים שונים לציצים לפי הגודל. והתמלוגים האלה עובדים לפי העקרון הבא: ככל שהציצי יותר קטן - התמלוגים גדולים יותר! בנות בנות,
כששתים רבות השלישית לוקחת. העיקר שתפסיקו לריב אחרת נצטרך לצנן אתכן במים קרים ולא נראה לי שאפילו נרשמתן לתחרות!! H.Q |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
את לא עוקבת...
בטח שנרשמתי! |
|
melaila(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
לפני 18 שנים •
30 במאי 2006
melaila(לא בעסק) • 30 במאי 2006
ים_yam כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: ים_yam כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: Master F כתב/ה: Artemis^ כתב/ה: אני רוצה תמלוגים על רעיונות מבריקים
תמלוגים.. מה זה תמלוגים? לא מכיר משקל כזה באיגרוף תמלוגים = כסף. ג'ובות. שקלים. ותדאג שזה יהיה במונחים של הרבה. הרבה כסף. בקיצור תחזיר את כל מה שלקחת אני עוד מנסה להבין על איזה רעיונות מבריקים את מדברת??? ים כשמתמשים ברעיון שלי ולא חשוב אם הוא באמת מבריק או לא הרי ברור שמשהו צריך לצאת לי מזה אז להיעצר על אם זה באמת מבריק - שולי לחלוטין. העיקר הכסף אם כבר מישהו צריך לקבל תמלוגים על זה - אלו אמילי ואנוכי שחשבנו על הרעיון הגאוני של שני מקצים שונים לציצים לפי הגודל. והתמלוגים האלה עובדים לפי העקרון הבא: ככל שהציצי יותר קטן - התמלוגים גדולים יותר! יש!!!!!!!!!! לפי העיקרון הזה כל הכסף אלי! |
|