שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ליגלזציה של סמים קלים

זאלופון​(שולט)
לפני 18 שנים • 2 ביולי 2006
זאלופון​(שולט) • 2 ביולי 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
המקור לנתון הזה הוא הספר "אויב בשער".
קצת עצוב לי שהנזק של זה לא ברור לכם... כן גם אני הייתי מעשן. בעיקר נרגילה. לא התביישתי להודות שאני מכור לנרגילה. כן, גם מלון ותות בננה ממכרים...
עד שיום אחד הצלחתי להכיר בכך שאני מאוד תלוי בזה, והחלטתי- עד כאן.

רק בריאות
פסיכו'

אכן, גם לנרגילה אפשר להתמכר. אבל הנקודה שנדמה לי שעוד לא הצלחנו להעביר לך היא שאפשר להשתמש בכל הדברים הללו מבלי להתמכר להם. גם אני מנרגל מדי פעם, אבל התדירות היא בממוצע בערך פעמיים בחודש, ובנסיבות חברתיות בלבד.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 2 ביולי 2006
לגבי "אויב בשער" - אני לא יודע על אילו מחקרים התבסס אייל מדני בטענותיו, אבל גם אם הוא מצא מחקרים שטוענים לקשר בין סרטן ל THC, יש לבדוק מי ערך את המחקרים האלה, מה היתה המתודולוגיה ואילו אינטרסים שיחקו תפקיד.

למה זה חשוב?
http://drugs.goleshet.com/home/183
lady @in black​(שולטת)

Re: אופס..משום מה שכחתי שאתה ממתין :)

lady @in black​(שולטת) • 2 ביולי 2006
="סוכן משנה מבנה"]ממבו-ג'מבו של מקצוע בחרת לך. אני מקווה לפחות שהכורסא נוחה icon_smile.gif ההבדל בגישה שלנו זה שאתה תאסור על כל ייצור ושימוש בחומרים ביולוגיים או כימיים (אני הולך עם הדוגמא שנתת) ואילו אני אסדיר את כללי הייצור והשימוש בהם. בין איסור להסדרה יש הבדל גדול. אני לא בעד מאבק באלכוהול. זה דבילי. לא קוראים לי סיזיפוס. אני בעד הסדרת השימוש בו כפי שאני בעד הסדרת השימוש בסמים כלשהם. בעד לגליזציה - אני לא, אבל מוגזם, די טיפשי וממש לא יעיל לכנות משתמש בסמים - פושע. איך שהוא בעייני יש פושעים גדולים ומסוכנים יותר שצריך להקדיש את כל המשאבים הפנויים כדי לתפוש אותם במקום להתרכז בטפל. אגב, איבדתי 100 ש"ח, נראה לי שאחפש אותם מתחת לפנס.

אני לא פרופסור icon_smile.gif הזמן זז לאט, בטח לא בתחומים הללו, אבל קראתי ושמעתי הרצאות רבות, ביניהן - לא של אינטרסנט כלכלי אלא של החוקר שבודד את החומר, פרופ. רפאל משולם מהאוניברסיטה העברית בירושלים. דבר איתו, הוא איש נחמד. אולי אפילו יציע לך מה שהוא בחינם icon_smile.gif אפילו לא שמת לב שעלית על הנקודה בעצמך. "אי אפשר להתווכח עם הביוכימיה והנוירולוגיה שמספרות לנו שהוחמר הזה נכנס לקולטנים בסינפסות בין הנוירונים ומחליף חומר טבעי אחר" - את זה - אתה כתבת. מעניין שהירואין, קוקאין, כדורים למיניהם, אקסטות שמקסטות - כל אלו לא מחליפים שום חומר טבעי שממילא אנחנו מייצרים. אולי מבחינה גופנית בגלל סיבות גנטיות, אתה והליידי "מפוצצים" ב- THC יותר מאשר אחרים שמחמת, אולי, ליקוי גופני נאלצים לצרוך תחליף מלאכותי - לא אינסולין שאותו הם דווקא מצליחים לייצר, אלא חומר חיוני אחר icon_smile.gif

מאוד נמוך ולא לעניין!

לא ממש ברור לי מה זו יכולת לצרוך THC בצורה הגיונית icon_smile.gif עישון או עיכול אלו שני האפשרויות היחידות שאני מכיר - אם יש עוד דרכים לצרוך, תחלוק icon_smile.gif

הגיונית מבחינה כמותית!איך לא ברור...
אני נגד ילדים, ממילא אני חושב שיש סיכוי של שני שליש שכולנו בפלנטה נמות תוך 100 שנים

ומעניין מי צריך דחוף לטייל לכיוון פסיכולוג

או מה שהוא כזה, אבל אם לך יהיו ילדים אני מקווה שבהחלט תשב איתם בסלון ותסביר ותראה להם על קנביס וניקוטין ויחסי מין ואלכוהול ואיך באים ילדים לעולם ואמצעי מניעה ועל הסכנות שבכבישים ומדוע אסור ללכת אחרי זה המעיל שמציע סוכריות לילדים בגן. הבעיות של הילד שלך יתחילו באותו המקום שבו אתה תסתיר ממנו מידע או לא פחות חמור מכך, תתן לו מידע מסולף, מוגזם ומעוות שמכיל דברים שלא ממין העניין...אי ידיעה מובילה לביצוע טעויות. "ההגנה" שאתה מציע לילד אינה הגנה. זו המלצה לטמון את הראש בחול (וסופו של זה שטומן את ראשו בחול ידוע - הוא מקבל בעיטה בתחת). הילד ממילא ייחשף. עדיף שידע, ואם יחליט לעשן - עדיף שייעשן בבית כמו שעדיף שיזיין בבית מאשר ילך לאיזה ספסל מפוקפק למחצה icon_smile.gif

הילד יחשף ממילא ,לא יוסתר לו דבר אבל למה להגיש הכל על מגש?לא עדיף לתת לו קו מנחה מה אסור ומה מותר?ויזיין בבית..אני מאמינה שזה כבר לא יהיה ילד..

ועדיין לא הבנתי מי בדיוק מת מ THC (תחליף טבעי לחומר שגופנו מייצר) בניגוד לפצצות, תאונות דרכים, אלכוהול או כל דוגמא אחרת שתבחר להביא שאכן הורגת.
למה שלא תחדל לקרוא לאיסורים על תאוותיהם הפרטיות של אחרים ותסתפק בהסדרתן כדי למזער את הפגיעה החברתית? בתמורה תזכה לכך שאחרים לא יקראו לאיסור על תאוות פרטיות שלך ויסתפקו בהסדרתן כדי למזער את הפגיעה החברתית של פעולותיך שלך. מה אתה אומר? נתפשר?[/quote]
ולסיכום=זה רק דיון בפורום,לא צריך כל כך להתרגשicon_smile.gif
תעשן ג'וינטicon_smile.gif
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 2 ביולי 2006
אוקי i get it
אנחנו צריכים להמליץ על מריחואנה כתוסף מזון טבעי וזהו.
יא מסטולים smoking21.gif rffl.gif
מUחדת
מUחדת • 2 ביולי 2006
מתכונים נפלאים לספייס-קוקיס ולאומלט פטריות עם נגיעות THC ו-DDT ניתן לקבל באודטפון.
huan
huan • 2 ביולי 2006
http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=136325&sid=126
בלדד השוחי הידען הכי קול באינטרנט הישראלי (או ליתר דיוק לשעבר)
חוץ מזה פסיכולוג אתה מדבר על הטלת מיסים כבדים על אלכוהול וטבק כדי לממן את הנזקים שלהם ובכדי שאתה עצמך לא תיצטרך לממן את כל אותם מכורים וכו
הרשה לי לישאול למה הדבר לא תקף לגבי סמים קלים? וכל ה"מיסים" צריכים לעבור לפושעים ולא לשיקום מכורים פסיכולוגית ו"הנזקים הדימיוניים" שאנשים בורים בעיקר בממשל האמריקאי בחרו לסגל לאותו צמח מופלא....וסתם ככה על קצה המזלג....ברפואה משתמשים בחומרים מאוד חזקים וממכרים..כולל מורפיאום...אבל מישום מה במשך שנים היתנגדו לשימוש רפואי במרריחואנה..ממ...זה בטוח לא קשור לפוליטיקה...נקודה למחשבה?
פסיכו לוג​(שולט)
ליידי- מילים כדורבנות. ואולי זה סתם כי את היחידה שלא ממוסטלת כאן icon_wink.gif
חואן- לדבריך, ההגיון ברור: נמכור LSD בהיתר, רק במחיר מאוד גבוה. נמכור גם נשק אטומי לאיראן, אך במחיר גבוה. כזה שיספיק לכסות את הנזק שהם יעשו בשימוש בו. איך לא חשבנו על זה קודם selfbeat.gif
אך, רגע... אם לא ניצור את הבעיה או נחזק אותה מראש, אולי גם לא נזדקק לתרופה...המממ...צריך לחשוב על זה.
וברצינות- מה שאתה טוען נוסה כבר באורגון. אתה מוזמן לקרוא לאחור את התוצאות. פשוט- זה שחסכת את הכסף מכמה פושעים אבל יצרת נזקים גדולים יותר בתחומים אחרים- זה לא נקרא שהבעיה נפתרה...
לדעתי מורפיאום זה אחלה חומר. לצערי אני מדבר מנסיון. אפילו כמות של שתי מנות...
ישנם המון תרופות המוגדרות כממכרות. אני עצמי נטלתי 2 מאוד חזקות, עד שהרגשתי שהיכולת הקוגניטיבית שלי נחלשת, ופשוט החלטתי על דעת עצמי לחדול מהשימוש בהם באופן מידי, במחיר כאבי תופת שהייתי צריך להתמודד איתם עם כח רצון בלבד. והנה אני חי.
עושה נעים (לא =) חיובי
צריך למעט כמה שאפשר. גם פרויד השתמש בקוקאין בטיפולים שלו. כן, הוא עזר לאותם חבר'ה עם הבעיה שלהם, אך יצר בעיה חדשה.
ברפואה מצליחים לחיות בלי מריחואנה (אגב, שדוקא כן ניתנת לחולי סרטן מסוימים!), והלוואי שעם השתכללותה נצליח להוריד עוד ועוד תרופות ממכרות.

חבר'ה, די להשתמש ברציונאליזציה ואינטלקטואליזציה no2.gif
פייה{O}
פייה{O} • 2 ביולי 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה:
חבר'ה, די להשתמש ברציונאליזציה ואינטלקטואליזציה no2.gif

icon_eek.gif

וסתם דרך אגב, אני מאמינה שלא תהיה לי בעיה לשבת עם ילדים (בוגרים כמובן) כאשר יהיו לי ולעשן ג'ויינט. כפי שלא תהיה לי בעיה לשבת ולשתות איתם וודקה פה ושם.

האזהרות המופרכות ומוקצנות שניתנות על קנביס גורמות לביטול וחוסר אמון (מוצדק) ודווקא לשימוש הרבה יותר מאסיבי לדעתי.
הרבה יותר חכם ואף הגון לתת אינפורמציה אמיתית ומבוססת שהלקח העיקרי שלה הוא (כמו בכל דבר בחיים) לא להפריז, וכך להוביל לשימוש מושכל ובמידה.
huan
huan • 2 ביולי 2006
פסיכולוג הדוגמא שלך מהנושא של אורוגון אינה תקפה....אין אותה בגוגל וגוגל אינו טועה!
בעם כבר מדברים אל זה אז יש דוגמא לליגלזציה של סמים קלים בטיוון שם הפשע הוא קטן מאוד כולם מאוד מנומסים והמדינה הפכה לכלכה פורחת גם אחרי שמישהו החלטי מסיבה תמוהה כל שהיא לבטל את הליגליזציה אני באופון אישי חושב שמפלצת הספגטי אחראית לכך (זה ישעשע רק את אלא שמכירים את הטיעונים נגד בריאתנות) אז לא רק שליגליזציה של סמים קלים מורידים פשע..תורמים לצמיחת הכלכלה והופכים את כולם למותק של בן אדם אלא גם ההשפעה שלהם נשארת בשטח לאורך זמן.

גם אל המקרה הזה אתה לא תמצא שום דבר בגוגל אבל קראתי אותו באיזה ספר ונראה אותך אומר שאני טועה
פסיכו לוג​(שולט)
פיונת, אני מסכים איתך לגמרי. אני גם נגד הסיסמאות "אפס סובלנות", או "just say no" של ננסי רייגן. הסיסמאות וההפחדה רק יוצרים תחושה שלילית אצל אנשים שמסוגלים לחשוב. הסיסמאות גם מציגות בורות, ומתעלמות מהתמודדות נגד אספקטים מאוד מורכבים בבעיה.

להתמסטל ליד הצאצאים?
הייתי מעדיף להעביר להם מסרים אחרים... כגון צבא, התנדבות, לאומיות, רכישת מקצוע...
אבל, היי. it's your call
icon_biggrin.gif