גלתיאה |
לפני 18 שנים •
3 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
3 באוג׳ 2006
גלתיאה • 3 באוג׳ 2006
אני גם חושבת שאוהד לא התכוון לאנשים כמו נריסה, הוא יותר התכוון לדעתי לאנשים
שמגיבים בתוקפנות לכל הרעיון של הבדסמ, ובכל זאת שוהים כאן. גם אני לא ראיתי פרופילים עם קללות לגבי האנשים שכאן, מה שכן אני רואה שיש אנשים שמספיק טריגר קטן כמו שמישהי דחתה אותם בפרטי, או שמישהו ענה להם לא מספיק יפה לטעמם, ואז כל התוקפנות והכעס יוצאים החוצה: אתם לא שווים כלום, אפסים מגעילים, טיפשים, הרביצו לכם שהייתם קטנים, אני לא כמוכם וכו'. רק בחודש האחרון היו לנו כמה כאלו, האנשים האלא פשוט לא גמרו לריב עם עצמם, ומספיק גיץ קטן שאת הריב עם עצמם הם יעבירו לריב איתנו. זאת אומרת שאני מכירה את התופעה לא מפרופילים, אלא מהפורומים עצמם. צריך גם להפריד בין תוקפנות של אנשים שמתקבלים במסרים הפרטיים, כי אלו אנשים שהם כמו הילדים האלו שרוצים להתחיל עם בת אז הם מתחילים להרביץ לה או למשוך לה בצמות. זה בדיוק אותו הרעיון.. ואלו שמעבירים משהו כזה לפורום והופכים אותו למלחמת העולם השלישית בינם לבין האנשים שכאן כשהם מתיזים ארס ושנאה לבדסמ. ואגב שנאה, אתה לא יכול לשנוא משהו אם לא אהבת אותו קודם, ושנאה זה רגש שלוקח את כולך, בדיוק כמו אהבה. לכן בבסיס של כל שנאה מצויים רגשות דחיה ומשיכה בעת ובעונה אחת. וזה בדיוק הקונפליקט שדברתי עליו לגבי האנשים שעומדים בפורומים ומסבירים לנו כמה שאנחנו סוטים מגעילים. הרי אף אחד לא מכריח אותם להיות כאן. אבל עובדה שהם כאן. אני חושבת שכולם כאן מבינים מתי השימוש במילה סוטה נאמרת בחיוך, ומתי משתמשים במילה הזו לניגוח הופה היי, אבל נחמד שאתה מסביר לנו |
|