איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 23 באוג׳ 2006
laila כתב/ה: יודעת מה אומרים על ול אחד כזה?
VIA CON DEOS אבל מתכוונים ל"שני" ההוא אנשים טיפשים חיבוקי דיגי ---------------------- ליילה, אשמח אם תסבירי כוונתך בתמונה ובמשפט הסתום. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Re: בסדר רגע צעד אחורה
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
טינק כתב/ה: "נתקלת בקיר"? מניסיון אישי, יכולה לומר לך שכשמישהי אחרת ניסתה לספר למקורבת נוספת שלו על הדברים האלה, אז אותה "מקורבת" הלכה וליכלכה אותנו מולו. המקורבת הזו היא חברה שלך דיגי, אז בואי לא ניתמם, אתם לא בידיוק אנשים שאפשר לסמוך עליהם כרגע. את חושבת שתהיי מסוגלת להבחין בין האמת לבין מה שמוכרים לך שם בתוספת ליטוף על הראש? מה שטינק אמרה. |
|
Dolfi |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Re: ציטה יקר וכל השאר
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Dolfi • 23 באוג׳ 2006
דיגי כתב/ה: אני פתחתי פוסט מחאה אבל מה שאני מוחה פה זה לא על מה שנעשה או לא נעשה לבנות אלה על כך שאין איש כמעט שיכול למחות פה הרי מראש כולם נגדו ולכן רק מלהיבים אותן הלאה אף אחד לא יכול לומר את הצד שלו אף אחד לא מעוניין לשמוע מה שבנות אחרות שלו אומרות אז אני באתי ופתחתי פוסט ואמרתי את דעתי עליו הבהרתי היטב מאיפה אני אומרת את זה סה"כ רצתי שיראו פה גם צד אחר של האדם ואם תשימו לב שאין פה בפוסט שלי דיבורים בכלל על מה שנעשה או לא נעשה עם הבנות לא הייתי שם ולא שופטת על עדות שמיעה בלבד אמרתי את דעתי עליו ואת החוויות שלי איתו אני באמת לא מבינה את המחאה אם כך. את מוחא על כך שאיש לא מביא את גרסתו לדברים, מאידך מציינת שאין בדבריך התיחסות ל"דברים". את מוחא עם כך שהוא מושמץ, מאידך מציינת שאין בדבריך התיחסות אל המשמיצות. זה כמעט גאוני, לא נותר אלא למחוא כפיים. את בחורה מקסימה דיגי, אני לא יודעת אל מי פנית ואיזה קיר פגשת, בכל מקרה, אני חושבת שחלק גדול מהדברים נכתבו בפורומים, גם שם (לפני שנמחקו) והם לעיני כל. גם לעיניך. אני מבינה אותך, גם את פרנקי שכתבה פה לא מזמן שהיא נקרעת... ואומר לך בדיוק את מה שאמרתי לה - את לא חייבת. את לא חייבת לחשוב שום מחשבה שחלילה תסתור מחשבה אחרת שהייתה בראשך כבר קודם. את גם יכולה להמשיך למחוא (כפיים), רק חבל יהיה אם תגלי יום אחד שהאדם שמחאת לו כפיים לא ראוי להם. |
|
עוגיעוגי(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Re: בסדר רגע צעד אחורה
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
עוגיעוגי(לא בעסק) • 23 באוג׳ 2006
MistressOfDeath כתב/ה: דיגי כתב/ה: אני הצגתי את הדמות כמו שאני רואה אותה כרגע
אבל למה כשדיברתי אם כאלו וכאלו מכן הבנות <מדגישה הבנות בלבד> ולפחות עם אחת או שתיים כן דיברתי ונסתי להבין נתקלתי רק בקיר? יודעות מה מי מכן שמכירות אותי יודעות שאם אשמע את האמת האמין לה דברו איתי בבקשה תנו לי לשמוע את הצד שלכן לא בצורה פומבית ומוחצנת שכזו אם אפשר לכל אחת מכן יש את המסנג'ר שלי אף אחת לא חסומה אבל לי לא היה את האומץ אפשר לומר או את החוצפה עד עכשיו לבוא ולומר ספרו לי אז בבקשה מי מכן שמוכנה לספר לי את האמת אנה פני אלי אני לא אעיק ואציק לכן "למה כשדיברתי אם כאלו וכאלו מכן הבנות <מדגישה הבנות בלבד>" זה אולי לא המקום להעלות פניות אישיות אבל אם העלית את זה... את אי פעם עלית מולי או באת לשאול מה קרה לי? כשהחבר שלך זרק אותי ואת ויפ מהפורום, או לפני כן כשקראת כמה נפגענו אם הספקת לקרוא לפני שהשרשור הוחבא במסדר? את שבאופן אישי עקבתי אחרי הבלוג שלך ואחרי מה שעובר עלייך והגבתי שם כל כך הרבה לא תהית איפה נעלמתי? מה קרה? למה הוא זרק אותי מהניהול? מהמסדר? מחדרי חדרים {טוב זה לא הוא } אבל זה שייך לכל הנעלמתי.. לא שמת לב ? כי היו אנשים ששמו לב, וכשהכל קרה עלו מולינו ואמרו וואלה, לא יפה מה שהוא עושה לכם. את באה אל מי בטענות שלא פנו אלייך? כשאני בכזה בלאגן אני צריכה לפנות אלייך להסברים? מי שחבר/ה שלי דאגו לעלות מולי ולשמוע את הצד שלי. הרבה לפני היום. מבטיחה לך שאם היית שואלת לא היית נתקלת בקיר. אני אי פעם שיקרתי לך?? מה שמוד אמרה! אבל אני לא אהיה כל כך מנומסת ותרבותית כמוהה או כמו דולפינה. אני רוצה לדעת מי את בדיוק שנראה לך שמגיע לך דין וחשבון? אני יודעת מי את, את מישהי שכרגע בשל מחסור בתומכים הפכה להיות בין הבודדות שמקבלות "יחס חברי" ואת מתבוססת באור ההצלחה והמעמד, נמסה מכל טיפת צומי ושוכחת, שיש כאן המון אנשים שעברו פגיעות אמיתיות, כל כך קשות שהמילים חונקות את הגרון והבטן מתכווצת. את מישהי שכל כך מסונוורת מהצומי שאת סוף סוף מקבלת שלא אכפת לך על מי את דורכת. לא, שום דבר שנאמר כאן לא ישנה את דעתך, לצערי רק כשידרכו עליך, ילכלכו עליך, יעשו בך לינץ', תתעוררי מזיעה מסיוטים בלילה והתקפות בכי כי את לא מבינה מה עשית ואיך הפכת מקורבן של התעללות למפלצת אימתנית שצריך להשמיד, רק אז תביני. וזה יקרה , רק עניין של זמן... |
|
Witch(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
עוגי
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Witch(שולטת) • 23 באוג׳ 2006
את ממש לא מכירה אותי
ואני לא דורשת דין וחשבון אני אומרת הוא מדבר איתי מראה הוכחות לטיעונים שלו אני ביקשתי שאם יש מי שמוכן כאן לדבר איתי אני אשמח ביקשתי לא דרשתי ואמרתי אכבד גם אם לא ידברו אל תסיכי מסכנות על אנשים שאת ממש לא מכירה |
|
Dolfi |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Re: עוגי
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Dolfi • 23 באוג׳ 2006
דיגי כתב/ה: הוא מדבר איתי מראה הוכחות לטיעונים שלו דיגי, לולא הייתי שם, לאחר קריאת השורה הזו שלך הייתי חושדת כי אני משקרת. אני מניחה שבהתיחסות ל"טיעונים שלו", את מתיחסת לטיעונים שסותרים את אלו שהועלו כנגדו. כשאת אומרת "הוכחות", את אומרת שהטענות שהועלו כנגדו אינן אלא שקר וכזב. בבקשה דיגי, יהיה לי כל כך נעים בבטן לגלות שכל זה חלום רע, למה שלא תהרגו שתי (3...? 4...? לא, 5...?) ציפורים במכה אחת, גם תנקו את שמו ואז למחאה הזו שלך תהיה משמעות, גם תעירו אותי (ואת כולנו) מהסיוט הזה, שמן הסתם הקשר בינו לבין המציאות מקרי - עד לא קיים...? |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 23 באוג׳ 2006
את יודעת דיגי. זו בדיוק השיטה שלו. את מדברת עם מישהו.
אחרי זה הוא שואל, מה הם אמרו לך ? את מספרת. ואז מציף אותך בסיפורים דמגוגיים. אחרי אותם סיפורים דמגוגיים, שנשמעים הגיוניים להפליא. נשמעים כאילו, זה הכל עלילות שווא בכלל. הוא מבקש ממך לא לספר על השיחה איתו. את, כמו שאני חווה אותך עכשיו, תכבדי את זה, ותישארי משוכנעת לחלוטין שהאדם מלאך בכלל, ואיזה בני זונות עושים לו עוול למסכן. דיגי, את לא מבינה ? כדי לעשות את זה הגון, צריך או פינג פונג מלא. או שבעצם הכי פשוט, זה עימות ישיר עם קהל כלשהו. ולזה הוא לעולם לא מסכים. תמיד מתחמק מכך בתירוצים שאי אפשר להתווכח איתם, שהנפוץ ביניהם, שהוא לא רוצה לפגוע בדיסקרטיות של אנשים אחרים. הרי כולנו יודעים, שאת הפגיעה הזו בדיסקרטיות, הוא עושה כל הזמן. הוא הרי מספר כמעט לכל אדם חדש שנכנס לקהילה, על כל הנכויות הנפשיות של כל הסאביות שלו, מבלי מעצורים או כבוד אלמטרי בסיסי לחיסיון שלו מולה. הרי בטח שמעת, שהוא אמר שכל הסאביות שלו, חוץ מאחת, כל כך פגועות נפשית, ואחרי סיפורי התעללות קשים, שלא מסוגלות לקיים יחסי מין בכלל. אבל לאחר זמן מה, מתברר, שבעצם, הוא נוהג לזיין את כולן. כולל הנכות ריגשית, ששמר על הדיסקרטיות שלהן כמובן. זה כמובן, עומד בקנה אחד, עם ההצהרות שלו, שאצלו אין עירוב בין בדסם לסקס בכלל. נו די די דיגי, תתפקחי. ואגב, עשיתי לך פעם משהו רע בכלל ? שאת לא מעוניינת בכלל לדבר איתי ? זה הגון לשפוט אותי, מבלי לשמוע את הצד שלי בכלל ? אחרי השמצות ששמעת במעמד צד אחד מואר. לא מגיעה לי זכות, לטהר את שמי מההשמצות ? ואם באמת לא, דיגי, אז אין לך כבוד בסיסי לבני אדם, באשר הם. תחשבי על זה. את מסנוורת לגמרי. ים של הצלחה. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
Re: עוגי
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
D_o_l_f_i_n_a כתב/ה: דיגי כתב/ה: הוא מדבר איתי מראה הוכחות לטיעונים שלו דיגי, לולא הייתי שם, לאחר קריאת השורה הזו שלך הייתי חושדת כי אני משקרת. אני מניחה שבהתיחסות ל"טיעונים שלו", את מתיחסת לטיעונים שסותרים את אלו שהועלו כנגדו. כשאת אומרת "הוכחות", את אומרת שהטענות שהועלו כנגדו אינן אלא שקר וכזב. בבקשה דיגי, יהיה לי כל כך נעים בבטן לגלות שכל זה חלום רע, למה שלא תהרגו שתי (3...? 4...? לא, 5...?) ציפורים במכה אחת, גם תנקו את שמו ואז למחאה הזו שלך תהיה משמעות, גם תעירו אותי (ואת כולנו) מהסיוט הזה, שמן הסתם הקשר בינו לבין המציאות מקרי - עד לא קיים...? דיגי, גם אני מאוד אשמח, אם כבר, לשמוע את ההוכחות! |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
צ'יטה כתב/ה: כדי לעשות את זה הגון, צריך או פינג פונג מלא. או שבעצם הכי פשוט, זה עימות ישיר עם קהל כלשהו. ולזה הוא לעולם לא מסכים. תמיד מתחמק מכך בתירוצים שאי אפשר להתווכח איתם, שהנפוץ ביניהם, שהוא לא רוצה לפגוע בדיסקרטיות של אנשים אחרים. הרי כולנו יודעים, שאת הפגיעה הזו בדיסקרטיות, הוא עושה כל הזמן. הוא הרי מספר כמעט לכל אדם חדש שנכנס לקהילה, על כל הנכויות הנפשיות של כל הסאביות שלו, מבלי מעצורים או כבוד אלמטרי בסיסי לחיסיון שלו מולה. הרי בטח שמעת, שהוא אמר שכל הסאביות שלו, חוץ מאחת, כל כך פגועות נפשית, ואחרי סיפורי התעללות קשים, שלא מסוגלות לקיים יחסי מין בכלל. אבל לאחר זמן מה, מתברר, שבעצם, הוא נוהג לזיין את כולן. כולל הנכות ריגשית, ששמר על הדיסקרטיות שלהן כמובן. זה כמובן, עומד בקנה אחד, עם ההצהרות שלו, שאצלו אין עירוב בין בדסם לסקס בכלל. בא להקיא. בא להקיא ממך- אדון השחור. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוג׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 23 באוג׳ 2006
איימי.
הרי אסור לה לספר מה שאמר לה. זה כל הרעיון. |
|