לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרויקט החונכות - השלב הבא - מפגש סיעור מוחות

בטי בום​(שולטת)
לפני 18 שנים • 18 בספט׳ 2006
בטי בום​(שולטת) • 18 בספט׳ 2006
כשבהתחלה כתבתי שאני בעד הפרויקט זה לא חשבתי שיהיו בו "הדרכות ותקנים"
חשבתי שיפתח לכל אדם שנכנס לכלוב סידרת מאמרים בנושא ומספר שמות של אנשים בהם הוא יוכל להעזר בתחילת דרכו וכל מי שרוצה להציע את עצמו מוזמן ,
קורס הגנה עצמית הוא בעייני נוראי והפיכת הסאביות לנטולות אחריות ונשים שצריך להוביל אותן ביד הוא מתשא וצדקני .

המקום אליו הולך הגוף הזה והאנשים שמובילים אותו לא פחות מסוכנים בעיני מהדבר עליו הם מרתיעים .
ואם יקום גוף כזה האנשים העומדים בראשו לא יכולים להיות אנשים שיש פגם ביושרם ואמינותם
ממי​(לא בעסק)
ממי​(לא בעסק) • 18 בספט׳ 2006
אני איתך אש בעניין הזה...

יהיה מבוא לסקס למתחילים ?
או שמיד מתחילים בבדסמ למתקדמים?

אין 2 סאבים זהים, אין 2 שולטים זהים
כל אחד בוחר את דרכו על פי ראות עיניו
הרעיון כולו נראה לי כמו גלישה של אגו מנופח יתר על המידה של אדם ,
שהחליט שהוא עושה את זה טוב יותר משאר הנוכחים כאן.
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 18 בספט׳ 2006
בטי בום כתב/ה:
כשבהתחלה כתבתי שאני בעד הפרויקט זה לא חשבתי שיהיו בו "הדרכות ותקנים"
חשבתי שיפתח לכל אדם שנכנס לכלוב סידרת מאמרים בנושא ומספר שמות של אנשים בהם הוא יוכל להעזר בתחילת דרכו וכל מי שרוצה להציע את עצמו מוזמן ,
קורס הגנה עצמית הוא בעייני נוראי והפיכת הסאביות לנטולות אחריות ונשים שצריך להוביל אותן ביד הוא מתשא וצדקני .

המקום אליו הולך הגוף הזה והאנשים שמובילים אותו לא פחות מסוכנים בעיני מהדבר עליו הם מרתיעים .
ואם יקום גוף כזה האנשים העומדים בראשו לא יכולים להיות אנשים שיש פגם ביושרם ואמינותם

אני יכולה לקבל את דעתך השונה משלי אבל דבר אחד אני לא מבינה, איך זה שהעובדה שלימדתי במפגש תרגילים בהגנה עצמית נוראית בעינייך.
מעולם לא דיברתי על צורך של סאביות ללמוד הגנה עצמית כדי לדעת איך להתגונן מפני דומים מסוכנים. אבל תמיד אני בעד לימוד הגנה עצמית לנשים. למה? כי אנחנו חיות בעולם מחורבן ולדעת איך להתגונן לא הזיק לאף אחד. ובנשים אני מדברת על סאביות ודומיות.
-אש-

ובכל זאת

-אש- • 18 בספט׳ 2006

אני מתעקשת להבין מדוע ישנה התעלמות מוחלטת מהספקות והשאלות שמעלות לוטוס, ממי ואנוכי?
השולט אור​(שולט)

Re: ובכל זאת

-אש- כתב/ה:

אני מתעקשת להבין מדוע ישנה התעלמות מוחלטת מהספקות והשאלות שמעלות לוטוס, ממי ואנוכי?

ממה התעלמתי?
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 18 בספט׳ 2006
אור , כל קורסי ההגנה העצמית הם ברוכים בעיניי אך לתת אותם במסגרת זה הנורא בעיני . להפוך את הבדס"מ ל"יער האפל" זו הבעיה שלי .
נשים מותקפות מינית בהרבה מקומות ועדיין מקומות עבודה ואפילו בית הנשיא לא פותרים את הבעיה שלהם בקורסי הגנה עצמית .

-אש-

התעלמת

-אש- • 18 בספט׳ 2006
מההתייחסות אלינו כנשים בעלות יכולת החלטה והבנה, מניסיון להבין כי הצעת :קורס" ו"חונכות" מפחית מערכנו וכבודינו ולי אישית גורם להרגיש כאילו פסעתי אחרוה לשנות הינקות שלי
השולט אור​(שולט)
בטי בום כתב/ה:
אור , כל קורסי ההגנה העצמית הם ברוכים בעיניי אך לתת אותם במסגרת זה הנורא בעיני . להפוך את הבדס"מ ל"יער האפל" זו הבעיה שלי .
נשים מותקפות מינית בהרבה מקומות ועדיין מקומות עבודה ואפילו בית הנשיא לא פותרים את הבעיה שלהם בקורסי הגנה עצמית .

בטי,
את מכירה אותי מותק. אני האחרונה שמסתובבת כל היום מצויידת בסכינים, גז מדמיע וכו' כדי להתגונן.
מהצד השני, אני כן מאמינה שכל אדם, גבר או אישה, צריכים לדעת להגן על עצמם.

היינו במפגש שדיברנו בו על ההבדל שבין בדסמ להתעללות. גם במפגש הקודם, לפני שנתיים שלוש, הראנו כמה תרגילי הגנה עצמית. זה לקח אז והפעם כחצי שעה, ולא היה מרכז העניין. אבל מה רע בזה שאת כאישה תדעי איך להיחלץ מחניקה למשל? במה זה מאיים או פוגע במישהו?
השולט אור​(שולט)

Re: התעלמת

-אש- כתב/ה:
מההתייחסות אלינו כנשים בעלות יכולת החלטה והבנה, מניסיון להבין כי הצעת :קורס" ו"חונכות" מפחית מערכנו וכבודינו ולי אישית גורם להרגיש כאילו פסעתי אחרוה לשנות הינקות שלי

אש מדובר בפפרויקט שלווה נשים וגברים, דומים, דומיות, סאבים וסאביות.
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 18 בספט׳ 2006
בקרוב תצא הודעה פומבית עם עיקרי התקנון של הקבוצה.
מה שבטוח הוא שהדעות שם לא מגובשות, ותהייה דמוקרטיה מוחלטת.
השליטה מציגה את דעתה, יש דברים רבים שאני מסכים איתה, אבל גם כאלה שלא. וטוב שכך. השונות תעזור לנו לגבש משהו עם קונצנזיוס רחב.
בכל אופן כולם מוזמנים לבוא לתרום ולהשפיע. כולם בגובה העיניים. אפילו סאביות icon_wink.gif