צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 21 בספט׳ 2006
כחולית, כתבת: "התגובה הריגשית שלי מתוך אופיי, זה להגן קודם על החלש ועל הקורבן"
תנסי להבין, שאת לא יכולה לצאת עם משפט כזה. הוא לא קביל בכלל. כי על הספונטניות הזו שלך, מישהו משלם מחיר. לכן, אני קורא לך, לשלוט ברגשות שלך, ולהתגבר על הדחף הראשוני הזה, שכנראה יש בכולנו. |
|
להבה חשופה |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
צדק צדק תרדוף !@!
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
להבה חשופה • 21 בספט׳ 2006
מסכימה אם דברי כל הכותבים שקמו להגן על הבחור .. לשמחתינו , אכן שוחרר מהמעצר..
כן כן בטוחה שאכן חפותו של הבחור ,תוכח מעל לכל צל של ספק .. אוהו מלעיזות "יקרות" מה אז ? מציעה לכן.. באמת להרגע ... שבו תעשו חושבים עם עצמכן.. וכן כן לא בושה לבקש סליחה.. מאותו בחור "ששפכתם" דברי בלע עליו ...ידכם היתה קלה על המקלדת.. בתוך עשרת ימי תשובה אנחנו .. ורצוי לכל המלעיזות.. לכפר על דברי הבלע , שלהן .. ולבקש סליחה , ומחילה ... סליחה זו לא מילה גסה ... ס ל י ח ה , שכן שפכתם רעתכן עליו. !@! שנה טובה לכולם ורק טוב . להבה חשופה }{ |
|
Dolfi |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
Dolfi • 21 בספט׳ 2006
שמישהו ישלוף פינקס הימורים, כך לפחות משהו טוב יצא מכל החינגה הזו...
השליטה החזיקה (לכאורה) לנאנסת (לכאורה) את היד (לכאורה...?), כחולית מצדדת בקורבן (רק שטרם הוברר מי מבין השניים זוכה בתואר הנכסף), חבריו של האיש טוענים כי הוא מעולם לא אנס אותם וכי אין סיכוי שדבר כזה קרה... ומיוחדת מציעה לנשום. כן, תנשמו. אני יודעת שלהיות שופט בבית דין בישראל זה כבר ממש פסה, יודעת שהרבה יותר ט'רנדי להיות הדיוטה של פורומים... ובכל זאת, למרות הפיתוי העצום, תזכרו לרגע שמדובר בבני אדם, שניים... ורק הם יודעים מה באמת היה שם. את האמיתות שלהם, באופן משונה שכזה, הם לא מציגים פה בפניכם, אלא בפני בית המשפט, אז אולי מן הראוי שבית המשפט יהיה זה שיבחן אותן. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בספט׳ 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 21 בספט׳ 2006
D_o_l_f_i_n_a כתב/ה: שמישהו ישלוף פינקס הימורים, כך לפחות משהו טוב יצא מכל החינגה הזו...
השליטה החזיקה (לכאורה) לנאנסת (לכאורה) את היד (לכאורה...?), כחולית מצדדת בקורבן (רק שטרם הוברר מי מבין השניים זוכה בתואר הנכסף), חבריו של האיש טוענים כי הוא מעולם לא אנס אותם וכי אין סיכוי שדבר כזה קרה... ומיוחדת מציעה לנשום. כן, תנשמו. אני יודעת שלהיות שופט בבית דין בישראל זה כבר ממש פסה, יודעת שהרבה יותר ט'רנדי להיות הדיוטה של פורומים... ובכל זאת, למרות הפיתוי העצום, תזכרו לרגע שמדובר בבני אדם, שניים... ורק הם יודעים מה באמת היה שם. את האמיתות שלהם, באופן משונה שכזה, הם לא מציגים פה בפניכם, אלא בפני בית המשפט, אז אולי מן הראוי שבית המשפט יהיה זה שיבחן אותן. לא יכלת לומר זאת בצורה יותר טובה!!! שתהייה שנה טובה לכולם, מלאה בסבלנות וסובלנות. |
|
כלובי |
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בספט׳ 2006
כלובי • 22 בספט׳ 2006
אתם לא חבר מושבעים
ולא לכם לקבוע דין. השרשור הזה נסגר גם כן. כל עוד לא נקבעה אשמתו של אדם בבית משפט אין מקום להאשמות שווא כאן. |
|