Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
המלט
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
Venus in Furs(מתחלף) • 28 בנוב׳ 2006
סליחה, אני אמור להיות פה צד ב'?
אולי אתה לא יודע, אבל אני אב מסור לילד בן 9. וגרוש. וגרושתי בהחלט איימה להשתמש במידע ה'בדסמי' עלי כנגדי, ואף זומנתי לפגישה לא מזמן אצל פקידת הסעד לחוק הנוער לשיחת בירור בנושא הבלוג שלי. כך שאני ממש לא איזה ילד שלא מבין על מה הוא מדבר כמו שמנסים להציג אותי כאן, אני פשוט לא בארון, ולא בוגד בבנות זוגי. |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
הייתי כאן • 28 בנוב׳ 2006
ואני לא מתנצלת על הבגידות שלי
אשרייך איש. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 28 בנוב׳ 2006
וונוס, איש יקר
לצערי אני צריך לומר לך, שאתה משתמש בדמגוגיה כדי לנקות את שם המועדון מתקרית מצערת, ולגמד את אשר אירע. לא סתם עוד עבד, אתה כותב מקסים וברהיטות, {גם וונוס }, אבל עדיין אתה מנסה לגמד את אשר אירע. אני רוצה לשקף לכם, שניכם, ולא רק, שאני בתפיסתי, נוהג בדיסקרטיות שלי זהירות רבה. אולי יום אחד אתראיין לטלוויזיה בכלל. אבל אני פשוט לא מסכים שמישהו, ולא משנה מי זה יהיה, יהיה במצב שעלול בכלל, {מי ישמע}, לפרסם תמונה שלי באינטרנט. אני רואה במה שנעשה, ובעובדה, שהתמונות עדיין יושבות להן באינטרנט בכלל. בגדר ביזיון בכלל. המינימום הנדרש, לאור מה שקרה, הוא להסיר את התמונות משם. בנוסף לכך, האופן בו אתם נחלצים, להגנה נחרצת של עצם המעשה, וגימודו, מעורר אצלי רגשות לא נעימים, בלשון המעטה. המעשה שנעשה הינו חמור ביותר. ונסיון לגמד אותו, ולהשליך לחיקן של נשים שהגיבו פה, ועל ילדיהן, {מי ישמע}, גובל בשערוריה בכלל. התגובה היחידה שהיתה עוברת אצלי, וגם רק איכשהוא, זה התנצלות מעומק הלב של עמוס, ושל הצלם. וכמובן סילוק מיידי של התמונות. התגובה שניתנה פה, והאופן שלה. גורמת לי להגיע למסקנה חד משמעית, שרגלי לא תדרוך שם יותר, ולפחות עד שיהיה שינוי דרסטי בגישה. לטעמי, הסניגוריה שאתם מלמדים, עושה לקלס בכלל, את עמוס, ואתכם. לגבי המועדון. המועדון הזה, זכור לי לטובה, והאווירה הקסומה שיש שם, היא בלי תחרות בכלל. מבנה האבן השקוע באדמה, עם הלפידים הזכורים לי בחרכים בקירות. איזה מקום יכול לדמות לאווירה הקסומה הזו, עבור אירוע בדסמי. כמו כן, אני זוכר עצמי בתחילת דרכי בקהילה, {הלא קיימת הזו}, כאשר הדאנג'ן משמש לי מקום מפגש היחידי, והאולטימטיבי, עם אנשים, עם התרבות הבדסמית, ועם השאיפות הכמוסות שלי דאז. זוכר אני לדאנג'ן חסד נעורים שלי, {מי ישמע}, ותמיד תהיה שמורה לו פינה חמה בליבי. עדיין, לא בכל מחיר. אני מצר, מאד, על כך, שכך הגישה. עד שלא תשונה, אני לא שם. ולסיכום דברי הארוכים מדי. פשוט, נחרץ, וישר לפנים, תתביישו לכם, ותתפקחו. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
צ'יטה יקירי...
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
אני לא חושב שאני מנסה לגמד יותר ממה שאתה מנסה לנפח.
שום נזק לא נגרם לאף אחד, להזכירך, כך שאין על מה להתנצל. ודמגוגייה? למה, מישו פה באמת נהיה 'כוכב קולנוע'? כל הפוסט יוצא בצורה צעקנית ופרובוקטיבית, נגד מה שבסופו של דבר הוא טעות אנוש . טעויות שקורות גם במערכות הרבה יותר גדולות וחשובות מהגנון, כמו כשאנס מסוכן נמלט מהכלא, או מסמכים מסווגים נמצאים פתאום על איזה ספסל. ובטעויות האלה עדיף היה לטפל בגישה רציונלית, ולא בהתלהמות. אז תסלח לי, לא בא לי להתבייש, וגם לא להתפכח. אולי מחר. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
אז אולי פשוט בוא נחכה למחר.
לא נגרם נזק ? זה ביזיון בכלל. תתפקח איש יקר. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
אני מוכן לסשן התחלפותי... אני אתבייש ואתפכח, ואז אתה תתבייש ותתפכח... סבבה?
|
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
חחחחחחחחחח
קרוע אחד אתה ועדיין תתפכח |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
אני לא מבין אותך חומד.
בזיון? שערורייה? אז מה היית קורא למצב שהיתה חלילה באמת מתפרסמת תמונה מסשן? אסון? ומה עם מישו היה מצלם חברי קהילה בלי ידיעתם בסלולרי ואז תולה כרוזים עם מספרי טלפון של האנשים? היית חייב כבר לקרוא לזה שואה. קצת פרופורציות, צ'יטה גיבור, ואני בטוח שאפשר לסדר הכל. במיוחד שאין מחלוקת מצד איש שצריך למנוע צילום של אנשים בגנון. ותודיע לי באיזה שעה מחר הסשן התפקחות והתביישות שלנו... אפשר להביא מישי שתצלם? |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
זהו שאולי אתה פשוט לא מבין. כי יש פה אנשים, במועדון שלא מוכנים לקבל את זה בכלל. אני מבין שאתה לא כזה. אבל לפחות אני כזה.
פירסום תמונה מסשן, אכן אסון. לא מוכן במיל. אתה מסוגל להבין את זה ? פרופורציות, איש יקר ? זה אתה שאין לו. אתה מתבלבל בכלל. גנון ? איש יקר. אתה בעולם לא מציאותי בכלל. והעולם שלך מיוחד בכך. זה מקסים. אבל בטח שלא מתאים לכולם. צ'יטה גיבור ? {מבט משתומם}. אני בכלל לא גיבור. אתה זה שכן. אבל בתוקף העובדה שאני לא גיבור, לא תדרוך כף רגלי במועדון הזה. מסוגל להבין את זה ? גנון ? וואללה איש. אתה יורה נמוך מדי. תתבייש שוב. אפשר להביא מישהי שתתעד את זה, שאתה, מתבייש ? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
אממ, נדמה לי שלא הבנת למה התכוונתי שאמרתי 'גנון'. גנון=דאנג'ן. ככה מכנים אותו לפעמים, הגנון. לא היתה פה כוונה נסתרת או שום נסיון לירות לשומקום.
ואני מבין, ויתכן שבאמת מי שהדיסקרטיות היא ערך עליון ובל יעבור עבורו, גבוה ונשגב מכל שיקול אחר, יעדיף שלא ללכת למקום שהוא הבית של הבדסם, אלא למסיבות סגורות. הגיוני. במילא לא נראה לי שאתה בא כל כך הרבה, לא? ו'אסון' זה משו כמו ורסאי, או ההוריקן בניו אורלינס, או לכל הפחות גשר המכביה. אסון זה כשאנשים רבים מתים ונפצעים ומאבדים את כל רכושם. ובטח שאפשר להביא מישי, ואולי גם נימפיה שהציעה לי להתבגר תבוא גם וכולנו נתבגר ונתבייש ונתפכח לסירוגין. אני בעד. |
|