לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
גלידת לימון כתב/ה: פודלית כתב/ה: ====================================== אתה יודע מה עזוב אם זה היה מתאים לו או לא אם זה קשור לשליטה או לא איפה הנימוס להגיד שלום לפחות? פודלית, אני יכולה להבין את "השבירה" אם חשבת שהוא הcatch של המאה ובעל כל התכונות ואת מצטערת על העזיבה. אם את חושבת שהוא חסר נימוס ולא מתאים לך מדוע את צריכה להשבר? next עברי לחיפוש השולט הבא. =============================== הוא עשה עלי רושם מקסים השיחות ביננו היו מענגות היה כייפ גם הוא אמר לי את זה תראי זה שהייתי בהלם שהוא עשה לי את זה , אכן קרה בלי קשר כשאני מנתחת את המצב אני מבינה כמה חוסר נימוס וילדותיות היתה פה. ונכון צריך לחפש הלאה הלואי שהייתי יודעת איך עושים זאת? |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 25 בדצמ׳ 2006
שוטרת* כתב/ה: רק חסרה כאן המלה "דום מסוכן" וזהו..
==================================== היי שוטרת[ את יודעת למה אני משתוקקת שהו א יכנס לפה. די בקלות יזהה שמדובר עליו ויבין איך ההתנהגות הלא מוסברת שלו גרמה לכך שיגידו עליו שהוא דום מסוכן אולי הוא באמת כזה? |
|
גלידת לימון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
לדעתי שוטרת היתה צינית.
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
גלידת לימון(מתחלפת) • 25 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: שוטרת* כתב/ה: רק חסרה כאן המלה "דום מסוכן" וזהו..
==================================== היי שוטרת[ את יודעת למה אני משתוקקת שהו א יכנס לפה. די בקלות יזהה שמדובר עליו ויבין איך ההתנהגות הלא מוסברת שלו גרמה לכך שיגידו עליו שהוא דום מסוכן אולי הוא באמת כזה? לדעתי שוטרת היתה צינית וצחקה. דיברתם כמה שיחות במסנג'ר. הוא ערך לך סשן וירטואלי על פי בקשתך כשאת כל כך התרשמת מהסשן שעזבת אותו כמה פעמים. הוא ניתק קשר וחסם אותך במסנג'ר, בלי לומר לך שהוא לא רוצה להמשיך בקשר באופן נימוסי. אני לא חושבת שמישהו פה יקרא לו "דום מסוכן". שוטרת צחקה. |
|
גלידת לימון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
עצות להמשיך בחיפוש...
לפני 17 שנים •
25 בדצמ׳ 2006
גלידת לימון(מתחלפת) • 25 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: גלידת לימון כתב/ה: פודלית כתב/ה: ====================================== אתה יודע מה עזוב אם זה היה מתאים לו או לא אם זה קשור לשליטה או לא איפה הנימוס להגיד שלום לפחות? פודלית, אני יכולה להבין את "השבירה" אם חשבת שהוא הcatch של המאה ובעל כל התכונות ואת מצטערת על העזיבה. אם את חושבת שהוא חסר נימוס ולא מתאים לך מדוע את צריכה להשבר? next עברי לחיפוש השולט הבא. =============================== הוא עשה עלי רושם מקסים השיחות ביננו היו מענגות היה כייפ גם הוא אמר לי את זה תראי זה שהייתי בהלם שהוא עשה לי את זה , אכן קרה בלי קשר כשאני מנתחת את המצב אני מבינה כמה חוסר נימוס וילדותיות היתה פה. ונכון צריך לחפש הלאה הלואי שהייתי יודעת איך עושים זאת? אני מנחשת שכבר כעת את מוצפת בפניות משולטים שמציעים את עצמם. כתיבה בפורום שאת מחפשת שולט תביא לים של פניות. רצוי לכתוב גיל בפרופיל ולא 92. יש עצות של כחולית במגזין איך למלא פרופיל ואיך לסנן שולטים. אם את מבקשת קישורים אפשר להוסיף לך. בהצלחה ואל תצטערי. תמצאי שולט שמתאים לך יותר ממנו. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
Re: לדעתי שוטרת היתה צינית.
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 26 בדצמ׳ 2006
גלידת לימון כתב/ה: פודלית כתב/ה: שוטרת* כתב/ה: רק חסרה כאן המלה "דום מסוכן" וזהו..
==================================== היי שוטרת[ את יודעת למה אני משתוקקת שהו א יכנס לפה. די בקלות יזהה שמדובר עליו ויבין איך ההתנהגות הלא מוסברת שלו גרמה לכך שיגידו עליו שהוא דום מסוכן אולי הוא באמת כזה? לדעתי שוטרת היתה צינית וצחקה. דיברתם כמה שיחות במסנג'ר. הוא ערך לך סשן וירטואלי על פי בקשתך כשאת כל כך התרשמת מהסשן שעזבת אותו כמה פעמים. הוא ניתק קשר וחסם אותך במסנג'ר, בלי לומר לך שהוא לא רוצה להמשיך בקשר באופן נימוסי. אני לא חושבת שמישהו פה יקרא לו "דום מסוכן". שוטרת צחקה. ============================================= גם אם זה הומור ויתכן שזה כך. עצם העובדה שזה הביא את שוטרת לכתוב את דבריה כבר גורם לי לרצות שהוא יכנס ויראה איך התנהגותו גורמת לכזה רושם עליו. תראי לא היה שום סשן! השיחות שלנו נבנו על בסיס הכרות בלבד. לא הכרנו עד כדי כך שנוכל לעבור לסשן וגם לא וירטואלי. אבל כל זאת הדרך שהוא בחר לנתק את ה קשר ביננו מאוד הפליאה אותי. לא קמתי כי רציתי לקום היתה לי סיבה מאוד מאוד מוצדקת הוא ידע אותה וקיבל אותה. לא הפגנתי פה שום אקט של זילזול בו. למרות הכל הוא בחר לסיים בדרך שהוא סיים. ואם זו דרכו להעלב או להפגע מדבר כזה , אניח באמת לא מאמינה שהוא מסוגל להיות שוללט ראוי! לפעמים אני שואלת את עצמי , אולי בכלל הוא עבד עלי? לא היה לו שום רצון ליצור קשר איתי וסתם שיחק אותה מדבר איתי כדי לסובב לי קצת את הראש. בסוף נמאס לו והוא הלך וזהו. אני חושבת שאם היו לו כוונות רציניות הוא לא היה בוחר בדרך הניתוק הזו . מקסימום היה מדבר איתי על מה שקרה אבל לא בורח ככה. |
|
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: גלידת לימון כתב/ה: פודלית כתב/ה: שוטרת* כתב/ה: רק חסרה כאן המלה "דום מסוכן" וזהו..
==================================== היי שוטרת[ את יודעת למה אני משתוקקת שהו א יכנס לפה. די בקלות יזהה שמדובר עליו ויבין איך ההתנהגות הלא מוסברת שלו גרמה לכך שיגידו עליו שהוא דום מסוכן אולי הוא באמת כזה? לדעתי שוטרת היתה צינית וצחקה. דיברתם כמה שיחות במסנג'ר. הוא ערך לך סשן וירטואלי על פי בקשתך כשאת כל כך התרשמת מהסשן שעזבת אותו כמה פעמים. הוא ניתק קשר וחסם אותך במסנג'ר, בלי לומר לך שהוא לא רוצה להמשיך בקשר באופן נימוסי. אני לא חושבת שמישהו פה יקרא לו "דום מסוכן". שוטרת צחקה. ============================================= גם אם זה הומור ויתכן שזה כך. עצם העובדה שזה הביא את שוטרת לכתוב את דבריה כבר גורם לי לרצות שהוא יכנס ויראה איך התנהגותו גורמת לכזה רושם עליו. תראי לא היה שום סשן! השיחות שלנו נבנו על בסיס הכרות בלבד. לא הכרנו עד כדי כך שנוכל לעבור לסשן וגם לא וירטואלי. אבל כל זאת הדרך שהוא בחר לנתק את ה קשר ביננו מאוד הפליאה אותי. לא קמתי כי רציתי לקום היתה לי סיבה מאוד מאוד מוצדקת הוא ידע אותה וקיבל אותה. לא הפגנתי פה שום אקט של זילזול בו. למרות הכל הוא בחר לסיים בדרך שהוא סיים. ואם זו דרכו להעלב או להפגע מדבר כזה , אניח באמת לא מאמינה שהוא מסוגל להיות שוללט ראוי! לפעמים אני שואלת את עצמי , אולי בכלל הוא עבד עלי? לא היה לו שום רצון ליצור קשר איתי וסתם שיחק אותה מדבר איתי כדי לסובב לי קצת את הראש. בסוף נמאס לו והוא הלך וזהו. אני חושבת שאם היו לו כוונות רציניות הוא לא היה בוחר בדרך הניתוק הזו . מקסימום היה מדבר איתי על מה שקרה אבל לא בורח ככה. ואילו אני חושבת שאת קצת over reaction לתגובתו. יש גם כאלו, ובצדק, שאוהבים רציפות בשיחה ולהרגיש שכל תשומת הלב ממוקדת אליהם, וזה ממש אבל ממש לא קשור לקשר של שליטה. נכון, התנצלת כמה פעמים-אך מי אמר שזה עשה את התנהגותך מכבודת ומנומסת? הוא המתין לך כמה פעמים, לבסוף נשבר לו, אמר לך לא מתאים והתנתק. זכותו מה הוא חייב לך בדיוק? נכון, ישנם אחרים שהיו מסבירים לך ומתנתקים, אך ישנם רבים שעושים זאת מבלי להסביר, ביחוד שאין ביניכם שום מחוייבות ו/או קשר כלשהו מעבר לכמה שיחות ארעיות במסינג'ר. הכותרת שלך לנושא היא קצת בומבסטית לדעתי וגם תגובתך לכך, ובכלל כל תגובתייך למגיבים, את צריכה לתת את הפרופורצייה הנכונה לדברים, ובטח ובטח לא לקחת את ההומור הציני של שוטרת רחוק ולקרוא לאדם שאינו חייב לך מאום ואשר עפ"י דברייך גם לא היה ביניכם כלום, לקרוא לו "דום מסוכן". לאט לאט את תלמדי את סוגי האנשים השונים כאן, את תלמדי את ציפיותייך מעצמך ומהם, וכך תוכלי להתקדם הלאה תוך ביטחון שאת יודעת בדיוק מה את מחפשת ובכך לסנן את הלא מתאימים. בהצלחה. |
|
teacher(שולט) |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
בחורה לא מנומסת פוגשת בבחור עם פיוז קצר
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
teacher(שולט) • 26 בדצמ׳ 2006
ויותר מזה, ניסיתי לשים את עצמי במקומו לרגע,
ובכל הכנות - לא איכפת לי מה האילוצים, תמיד אפשר לקבוע במועד נוח יותר, כשאפשר לדבר בלי הפרעות. נראה לי לא מנומס וסתם טרחני (בלי קשר לשליטה). אני הייתי עוצר את זה אז. אבל יש בך דו-משמעיות, מצד אחד את אומרת שאת חדשה ולא מנוסה, ומצד שני, משתמשת בתרגילים עם זקן, כמו לכתוב כאן בתקווה שהוא יקרא ויבין שזה הוא. וזה: ציטוט: ''ויבין איך ההתנהגות הלא מוסברת שלו גרמה לכך שיגידו עליו שהוא דום מסוכן
אולי הוא באמת כזה?'' זה בכלל בדיחה. אני במקומו, אם הייתי קורא את השרשור הזה, והייתי יודע מה טוב בשבילי - הייתי משאיר אותך חסומה. את בת 15? את שפויה? נראה לי ש-OVER REACTING זה אנדרסטייטמנט בשבילך (סליחה רחפנית). אז ניתק אותך מהמסנג'ר. אוי אוי אוי ... אני עם גלידה לימון teacher נ.ב. ומילה קטנה על תקשורת. אני רק מנחש שאת לא כל כך טובה בלנסות להבין מה קורה בצד השני, ואני מתייחס לדברים כמו שכתבת כאן. כי גם פה את לא ממש מתייחסת למי שחושב שאולי את צריכה לבדוק את עצמך ולא רק אותו... אבל בחיים האמיתיים זה לא עובד ככה, תשקיעי בתיאום ציפיות, ואולי גם תנסי להקשיב יותר, או בכלל, ולא להתייחס רק לעצמך. |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 26 בדצמ׳ 2006
ואילו אני חושבת שאת קצת over reaction לתגובתו.
יש גם כאלו, ובצדק, שאוהבים רציפות בשיחה ולהרגיש שכל תשומת הלב ממוקדת אליהם, וזה ממש אבל ממש לא קשור לקשר של שליטה. נכון, התנצלת כמה פעמים-אך מי אמר שזה עשה את התנהגותך מכבודת ומנומסת? הוא המתין לך כמה פעמים, לבסוף נשבר לו, אמר לך לא מתאים והתנתק. זכותו מה הוא חייב לך בדיוק? נכון, ישנם אחרים שהיו מסבירים לך ומתנתקים, אך ישנם רבים שעושים זאת מבלי להסביר, ביחוד שאין ביניכם שום מחוייבות ו/או קשר כלשהו מעבר לכמה שיחות ארעיות במסינג'ר. הכותרת שלך לנושא היא קצת בומבסטית לדעתי וגם תגובתך לכך, ובכלל כל תגובתייך למגיבים, את צריכה לתת את הפרופורצייה הנכונה לדברים, ובטח ובטח לא לקחת את ההומור הציני של שוטרת רחוק ולקרוא לאדם שאינו חייב לך מאום ואשר עפ"י דברייך גם לא היה ביניכם כלום, לקרוא לו "דום מסוכן". לאט לאט את תלמדי את סוגי האנשים השונים כאן, את תלמדי את ציפיותייך מעצמך ומהם, וכך תוכלי להתקדם הלאה תוך ביטחון שאת יודעת בדיוק מה את מחפשת ובכך לסנן את הלא מתאימים. בהצלחה.[/quote] ============================================ איזה יופי לזה לא ציפיתי! אני עוד יוצאת אשמה מכל העניין אני בוסף הלא ב סדר!! את בכלל יודעת מה הסיבה שקמתי כל פעם? אולי לא היתה לי ברירה ? אולי זו סיבה מוצדקת? אולי באמת לא זילזלתי בו ולא היתה לי ברירה? אמרתי לו את הסיבה והוא הבין אותה אני מבינה שאת שולטת והאינטרס שלך להגן על הצד שלו אבל גם בשיחה רגילה עם שני אנשים הנימוס האלמנטרי מחייב להפרד יפה ולא ככה לנתק וזהו בכל זאת התפתח משהו ביננו הוא לפחות טרח להגיד לי את זה ולהבהיר לי את זה כל הזמן. מעבר לזה כל הזמן שאלתי אותו אם אני לט מטרידה והוא חזר ואמר שטוב לו לדבר איתי קשר היה אין ספק וככה מנתקים קשר? את באמת חושבת שהתנהגותו היתה ראויה? גם את היית מתנהגת כך? האם זו דרכם של השולטים פה? ( טוב ברור שלא כולם , חלק שהכרתי פה לא היו מעלים על דעתם לעשות דבר כזה ). |
|
פייה{O} |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
פייה{O} • 26 בדצמ׳ 2006
פודלית כתב/ה: איזה יופי
לזה לא ציפיתי! למה כן ציפית? רק לתגובות של - הוא מניאק, את סבבה? עושה רושם שאת מאוד בטוחה בצדקת דרכך ולא באמת מעוניינת לשמוע דיעות אחרות. אז למה בעצם להעלות את זה כשאלה בפורום? |
|
לב כחול |
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
26 בדצמ׳ 2006
לב כחול • 26 בדצמ׳ 2006
פייה כתב/ה: פודלית כתב/ה: איזה יופי
לזה לא ציפיתי! למה כן ציפית? רק לתגובות של - הוא מניאק, את סבבה? עושה רושם שאת מאוד בטוחה בצדקת דרכך ולא באמת מעוניינת לשמוע דיעות אחרות. אז למה בעצם להעלות את זה כשאלה בפורום? ================================== למרות מה שהוא עשה לי שמרתי על כבודו לא קיללתי אותו ואני לא אעשה דבר כזה לעולם אז למה להכניס לי מילים לפה גם לא אמרתי שאני בסדר עובדה שידעתי שזה לא יפה שאני קמה והתנצלתי שוב ושוב אבל אתם באמת חושבים שככה זה נורמלי לסיים קשר להשאיר אותי חסומה לנתק לי בפנים וזהו? מה אני באמת הלא בסדר והוא היה עשר בהתנהגות שלו? לא י ודעת אני באמת שואלת? |
|