סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

למה להמשיך ולפגוע בקורבן?

ליאב
לפני 17 שנים • 1 בינו׳ 2007
ליאב • 1 בינו׳ 2007
lady @in black כתב/ה:
ליאב כתב/ה:
גם אם אני חדש אין קשר זה הדיבור שלי תקיף ,אני מטאליסט אמיתי כניראה שלא הכרת אמיתיים כאלה .אל תעיר לי כי אתה בטח אתה לא תגיד לי מה לעשות.אם אתה לא יכול ליסבול את התגובות שלי אל תיקרא כי זה אני ואני לא אשתנה אפילו בטיפה .אני פאקינג מטאליסט.לא איכפעת לי שיראו שאני אלים ואני נהנה מאלימות כלפי ובניגוד לאנשים אחרים שמיתחבאים ולא שמים תמונות ומעירים הערות שמתחילות לעלות לי את העצבים.פאק

**************************************************************************************************

ליאב ליאב ליאב...
אתה לא המטאליסט היחידי פה you know...
ןלפני שאתה מחליט לזרוק את התירוץ הזה אני מטאליסט עצבני בתור תירוץ אחרי כל משפט טיפשי שכתבת תחשוב קצת. אל תעליב את חובבי המאטל האחרים שסביבך!
אין קשר בין מאטל לבדס"מ ותפנים את זה אחרת אתה בתחפושת כאן.
בדס"מ דבר אחד-סגנון מוזיקה דבר אחר.
זה שאתה קריזיונר ונהנה לפלוט שטויות זה דבר אחד ולאהוב מאטל או כל סגנון מוזיקה זה דבר אחר.
נכתב בידי חובבת מאטל שלא אוהבת להכליל.
יום נעים

את בוודאי שלא יכולה ליקבוע אם יש קשר או אין .דבר שני כמו שאנשים המציאו את מה שיש גם אני יכול לבוא עם רעיונות מישלי .זה שאת מרובעת ורוצה על לישמור על המסורת, בא אחד שקודם כל שמו האמיתי אמוץ,שאוהב שינויים ומהפכות.ואני לא חובב מטאל כמוכם אני חי את המטאל מהבוקר ועד הערב זה במחשבה זה בנגינה. אני שאני פנוי בתקופות קצרות מהלימודים אני מנגן 10 שעות בדיסטורשן עצבני כי אני מטאליסט ממש ולא חובב כמוך.אז אנא מימך אל תכני את האמרות טיפשיות כי פוליטקאי ממולח אני לא אבל חכם אמיתי כן.יכול להיות שאני לא משתמש במילים הנכונות.אבל כמו שאני מנגן מטאל וכמו שאני שומע מטאל אני נהנה מהכאב ואני רואה קשר ישיר .עוד פעם אני לא חובב וזה שונה אני חי את זה מתי שאני חרמן מתי שאני גומר מתי שאני בשרותים ומתי שאני ישן.שילמתי על הציוד הגיטרה את מייטב זמני ומייטב כספי לכן אני לא חובב.היום אני תוסס למין כזה שמלובה במוזיקה רצחנית בשעות הלילה המאוחרות שהערפדות ערות ושיבואו לימצוץ את צווארי.שישליטו עלי את כעסן .אני רואה קשר ישיר כהיותי גיטריסט מהיר מאוד ותוקפני שמנגן מתוך כעס וכאב כך אני רוצה לחוות את החוויות המיניות שלי.זה שאין לי נסיון ואת צוחקת צעיר מה הוא יודע ,את שוכחת שאני איש מוכשר מאוד בעל קליטה מהירה שבסוף אני אהיה וירטואוז גם בתחום הזה.
lady @in black​(שולטת)
lady @in black​(שולטת) • 1 בינו׳ 2007
ליאב כתב/ה:
lady @in black כתב/ה:
ליאב כתב/ה:
גם אם אני חדש אין קשר זה הדיבור שלי תקיף ,אני מטאליסט אמיתי כניראה שלא הכרת אמיתיים כאלה .אל תעיר לי כי אתה בטח אתה לא תגיד לי מה לעשות.אם אתה לא יכול ליסבול את התגובות שלי אל תיקרא כי זה אני ואני לא אשתנה אפילו בטיפה .אני פאקינג מטאליסט.לא איכפעת לי שיראו שאני אלים ואני נהנה מאלימות כלפי ובניגוד לאנשים אחרים שמיתחבאים ולא שמים תמונות ומעירים הערות שמתחילות לעלות לי את העצבים.פאק

**************************************************************************************************

ליאב ליאב ליאב...
ןלפני שאתה מחליט לזרוק את התירוץ הזה אני מטאליסט עצבני בתור תירוץ אחרי כל משפט טיפשי שכתבת תחשוב קצת. אל תעליב את חובבי המאטל האחרים שסביבך!
זה שאתה קריזיונר ונהנה לפלוט שטויות זה דבר אחד ולאהוב מאטל או כל סגנון מוזיקה זה דבר אחר.
יום נעים

את בוודאי שלא יכולה ליקבוע אם יש קשר או אין .דבר שני כמו שאנשים המציאו את מה שיש גם אני יכול לבוא עם רעיונות מישלי .זה שאת מרובעת ורוצה על לישמור על המסורת,
**********************************************************************************
מרובעת ורוצה לשמור על המסורת?תגיד אתה חושב קצת לפני שאתה כותב?
מה הקשר?תבוא עם רעיונות הזויים כמה שבא לך מצידי תחשוב שאתה המשיח הבתול של הבדס"מ ,מה אכפת לי?ומה הקשר למרובעת?אתה מכיר אותי ?יודע מי אני?מה הקשקוש הזה וקשרו לסגנון מוזיקה?

בא אחד שקודם כל שמו האמיתי אמוץ,שאוהב שינויים ומהפכות.ואני לא חובב מטאל כמוכם אני חי את המטאל מהבוקר ועד הערב זה במחשבה זה בנגינה. אני שאני פנוי בתקופות קצרות מהלימודים אני מנגן 10 שעות בדיסטורשן עצבני כי אני מטאליסט ממש ולא חובב כמוך.

************************************************************************************************
חובב מאטל כמוני ,כמוכם...הנה בא עוד אחד ששמו לו גיטרה ביד ולמד לנגן כמה תוים ומצהיר שכולם אפסיים והוא הכי מוצלח. זה נקרא נרקיסיסט.בהצלחה.

אז אנא מימך אל תכני את האמרות טיפשיות כי פוליטקאי ממולח אני לא אבל חכם אמיתי כן.

******************************************************************************************************
אין הטבח יעיד על עיסתו.תעיד על עיסתך והרי יצאת יותר קטן משחשבתי.
*****************************************************************************************************

יכול להיות שאני לא משתמש במילים הנכונות.אבל כמו שאני מנגן מטאל וכמו שאני שומע מטאל אני נהנה מהכאב ואני רואה קשר ישיר .עוד פעם אני לא חובב וזה שונה אני חי את זה מתי שאני חרמן מתי שאני גומר מתי שאני בשרותים ומתי שאני ישן.שילמתי על הציוד הגיטרה את מייטב זמני ומייטב כספי לכן אני לא חובב.היום אני תוסס למין כזה שמלובה במוזיקה רצחנית בשעות הלילה המאוחרות שהערפדות ערות ושיבואו לימצוץ את צווארי.שישליטו עלי את כעסן .

לזה כבר אין לי מילים רק המשך חיים מהנים בבועה שלך
lady @in black​(שולטת)
ליאב כתב/ה:
lady @in black כתב/ה:
ליאב כתב/ה:

ליאב ליאב ליאב...
יום נעים

את בוודאי שלא יכולה ליקבוע אם יש קשר או אין .דבר שני כמו שאנשים המציאו את מה שיש גם אני יכול לבוא עם רעיונות מישלי .זה שאת מרובעת ורוצה על לישמור על המסורת,
**********************************************************************************
[size=18]מרובעת ורוצה לשמור על המסורת?תגיד אתה חושב קצת לפני שאתה כותב?
מה הקשר?תבוא עם רעיונות הזויים כמה שבא לך מצידי תחשוב שאתה המשיח הבתול של הבדס"מ ,מה אכפת לי?ומה הקשר למרובעת?אתה מכיר אותי ?יודע מי אני?מה הקשקוש הזה וקשרו לסגנון מוזיקה?[/size]

בא אחד שקודם כל שמו האמיתי אמוץ,שאוהב שינויים ומהפכות.ואני לא חובב מטאל כמוכם אני חי את המטאל מהבוקר ועד הערב זה במחשבה זה בנגינה. אני שאני פנוי בתקופות קצרות מהלימודים אני מנגן 10 שעות בדיסטורשן עצבני כי אני מטאליסט ממש ולא חובב כמוך.

************************************************************************************************
חובב מאטל כמוני ,כמוכם...הנה בא עוד אחד ששמו לו גיטרה ביד ולמד לנגן כמה תוים ומצהיר שכולם אפסיים והוא הכי מוצלח. זה נקרא נרקיסיסט.בהצלחה.

אז אנא מימך אל תכני את האמרות טיפשיות כי פוליטקאי ממולח אני לא אבל חכם אמיתי כן.

******************************************************************************************************
אין הטבח יעיד על עיסתו.תעיד על עיסתך והרי יצאת יותר קטן משחשבתי.*****************************************************************************************************

יכול להיות שאני לא משתמש במילים הנכונות.אבל כמו שאני מנגן מטאל וכמו שאני שומע מטאל אני נהנה מהכאב ואני רואה קשר ישיר .עוד פעם אני לא חובב וזה שונה אני חי את זה מתי שאני חרמן מתי שאני גומר מתי שאני בשרותים ומתי שאני ישן.שילמתי על הציוד הגיטרה את מייטב זמני ומייטב כספי לכן אני לא חובב.היום אני תוסס למין כזה שמלובה במוזיקה רצחנית בשעות הלילה המאוחרות שהערפדות ערות ושיבואו לימצוץ את צווארי.שישליטו עלי את כעסן .

לזה כבר אין לי מילים רק המשך חיים מהנים בבועה שלך
ליאב
ליאב • 1 בינו׳ 2007
את יודעת איך אני מנגן שאת מזלזלת? את פשוט מיתגוננת ולא מזיז לי הדיבורים שלך.אני יכול לנגן את מה שאת שומעת בלי לעניד עףעף .מה את חושבת שבזה שאת מלכה כוסית את יותר טובה .אם ההיתי פוגש אותך פנים אל פנים את ההית חוטפת שוק.אני מסיים איתך את הויכווח כי אין לי טעם ועוד אני רואה קשר בין המוסיקה ואת לא תיקבעי לי איזה קשר ליראות.פאק.ולא אמרתי שמישהו אפס את סתם מכניסה לי מילים שזה באמת לא יפה.
lady @in black​(שולטת)
ליאב כתב/ה:
את יודעת איך אני מנגן שאת מזלזלת? את פשוט מיתגוננת ולא מזיז לי הדיבורים שלך.אני יכול לנגן את מה שאת שומעת בלי לעניד עףעף .מה את חושבת שבזה שאת מלכה כוסית את יותר טובה .אם ההיתי פוגש אותך פנים אל פנים את ההית חוטפת שוק.אני מסיים איתך את הויכווח כי אין לי טעם ועוד אני רואה קשר בין המוסירה ואת לא תיקבעי לי איזה קשר ליראות.פאק

***************************************************************************************************
icon_twisted.gif DONT FUCK WITH ME
ליאב
ליאב • 1 בינו׳ 2007
את יכולה להגיד לי מה שאת רוצה רק אל תגידי דברים שלא אמרתי.לא אמרתי שמישהו אפס ואני לא יותר טוב מאף אחד .בסך הכול היתכוונתי שהמטאל זה כל עולמי.האמת אני די נהנה מימה שאת אומרת עלי.מימך זה כיף לקבל כאלה מחמאות.
lady @in black​(שולטת)
כשאתה מכנה את כולם חובבנים כי יש להם מה לומר לך אתה בעצם מזלזל בהם ומחשיב את עצמך לטוב מהם . אלו ציטוטים שלך לא שלי .
תלמד להבין מה אתה כותב לפני שאתה משתפך פה ומתחיל לילל
ליאב
ליאב • 1 בינו׳ 2007
זה לא נכון כמו שיש חובבים בכול תחום בחיים .חובב זה אחד ששומע מטאל ונהנה.אני חי את זה לא כי אני יותר טוב כי בחרתי לחיות את זה.היתנפלת עלי ליפני שהבנת אותי אבל לא נורא מימך אני נהנה.חבל שזה לא מתורגם למעשים.אין ספק את תותחית.
Uranus
Uranus • 1 בינו׳ 2007
רררררררררררררררררועיייייייייייייייייייייי

לא יורי

ררררררררררררועייייייייייייי
teacher​(שולט)

תסלחו לי שניה שאני חוזר לנושא המקורי...:-)

teacher​(שולט) • 1 בינו׳ 2007
''עולם כמנהגו נוהג..."

הגלגל ממשיך להסתובב, והחיים לא עוצרים כשקורה לנו משהו רע.
אנחנו עוצרים. החיים - ממשיכים.
וזו נראית לי עוד דרך מתוחכמת של הטבע לתקן את עצמו, את יצוריו החיים - אנחנו.

ולפעמים כשקורה לך אסון, זה מה שהכי כואב,
ללכת ברחוב ולראות אנשים שלא יודעים על כך דבר, מחייכים, אוכלים שווארמה,
מתקוטטים בעליצות, עוקצים ומתגלגלים בצחוק.
כאילו עושים לך בכוונה, עם יצר החיים המזדיין הזה שלהם.

זה באמת כואב, וגם לא מובן בהתחלה.
אבל זו דרכו של הטבע לשים אותנו בפרופורציה,
זו הדרך שלו לומר לנו, תאספו את החרא שלכם, ותגבשו את עצמכם המפוזר מחדש.
כי מה כבר תגידו להיא שאיבדה את כל משפחתה ומשפחת בעלה לעתיד ביום החתונה,
בתאונת דרכים קטלנית?
מה כבר תגידו להוא שאיבד את כל משפחתו ועולמו ברגע אחד קטן ברכבות המוות?
הרי אין תראפיסט בעולם שיעז לומר לו, 'לא נורא חבר..' - אבל החיים עצמם יעשו זאת עבורו,
גם אם אין מישהו אחר.

והפורום, הוא קצת כמו החיים, וקצת כמו סרט:
ובחלק של הסרט, כל אחד יכול להיות הכל, מה שרק יחפוץ, להגיד הכל, ולא לעמוד מאחורי דבר.
ובחלק של החיים, כל אחד יכול להיות הכל, מה שרק יחפוץ, להגיד הכל, ולעמוד מאחורי כל דבר.
הבדל דק, אבל הבדל..

וליאב, יש עולם שלם של דקויות שאתה לא מצליח לתפוס, וזה בכלל לא קשור למטאל.
לא קשור למטאל בכלל. כי לפני שאנחנו כל דבר אחר, אנחנו בני אדם.
(אחר כך מטאליסטים, קופאים, תלמידי תיכון זבי חוטם, שולטים, נשלטים, חכמים או טפשים).
אם תזכור את זה, תגלה שאתה בצד של הטובים בלי להתאמץ.
לא תזכור - אתה תגלה שלא משנה כמה מהר או נקי תנגן, כמה הצליל שלך יהיה בדיוק זה,
או שתוציא עשן מהמיתרים, זה יהיה קטן. כי אצל הגדולים זה הכל עניין של דקויות, תפנים.

--------------------------
עזרה בדרך
ביצוע, מילים ולחן: נועם רותם

כל מי שאיבד קורת גג, כל מי שברח מהבית
כל מי שזקוק לאשפוז, כל מי שלא אכלה כבר יומיים
כל מי ששבר שמירה אחרי עשר שעות על הרגליים
כל מי שנרקב באיזה תא, כל מי שנתנו לו חודשיים
עזרה בדרך עזרה בדרך
עזרה בדרך שלך

כל מי שלא רואה לזה סוף, כל מי שחי כמו עבד
כל מי שגדל ברחובות, כל מי שלקחו לה ילד
כל מי שויתר על כליה בשביל להציל את היתר