האמפרי |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
Re: אין
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
האמפרי • 29 במרץ 2007
ללא גבולות כתב/ה: אין לי בארון משהו שהוא לא דרס קוד
אני בכלל חושבת שזה צריך להיות דרס קוד לכל יציאה מהבית אני לא מצליחה להבין נשים שלובשות צהוב, ירוק, סגול ...והשיא ..כתום ... כל דבר שנראה מוצלח יראה מוצלח יותר בשחור ובכלל מה הקטע עם צבעוניות ???אני לא רואה סיבות לכל העליצות הזאת . שחור זה משהו שמשדר איפוק שקט אסטתיות ואלגנטיות ויחד עם זה הוא יכול לשדר סקס ועוצמה . למה שמישהו ירצה ללבוש משהו אחר ??? יפה שלי, תטפלי בזה. אל תזניחי... |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
אמילי קייג'(אחרת) • 29 במרץ 2007
האמפרי,
לך יש דרס קוד אחר לא? הפנר חתיך אחד! |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
Re: אין
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 29 במרץ 2007
ללא גבולות כתב/ה: אין לי בארון משהו שהוא לא דרס קוד
אני בכלל חושבת שזה צריך להיות דרס קוד לכל יציאה מהבית אני לא מצליחה להבין נשים שלובשות צהוב, ירוק, סגול ...והשיא ..כתום ... כל דבר שנראה מוצלח יראה מוצלח יותר בשחור ובכלל מה הקטע עם צבעוניות ???אני לא רואה סיבות לכל העליצות הזאת . שחור זה משהו שמשדר איפוק שקט אסטתיות ואלגנטיות ויחד עם זה הוא יכול לשדר סקס ועוצמה . למה שמישהו ירצה ללבוש משהו אחר ??? כי זה כיף אני לא תמיד מחפשת לשדר משהו בעצם רוב הזמן אני לא מחפשת לשדר כלום, אני רק רוצה שיהיה לי נוח בבגדים ואני אוהבת את הצבעוניות יש צבעים שאני אוהבת פחות אבל זה כבר עניין של טעם |
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
29 במרץ 2007
האמפרי • 29 במרץ 2007
אמילי כתב/ה: האמפרי,
לך יש דרס קוד אחר לא? הפנר חתיך אחד! בעלית החלוק נמצאת ברומניה בחודשים הקרובים ואין לי גישה אליו אבל מי אני שאעצור אותך מלדמיין ? |
|