pagosh(שולט) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
pagosh(שולט) • 27 במרץ 2007
האמפרי כתב/ה: וין בעין על כולכם.
חיה ב-ו'? וירוס !!! .......סטופ!!! "וירוס זאת לא חיה" סליחה, איפה כאן משחק אסוציאציות ? וירוס זה לא חיה? אז מה הוא זוחל? עוף זה ציפור ופרה זה חיה? אגב, אני הייתי ב-ו' ערבה. בית ספר גורדון בפ"ת. גורדונים החיות גורדונים רק מכות גורדונים אלימים יאללה חבר'ה סכינים אחר כך בתנועה בקן עין גנים קן עין גנים - אלף חניכים קן עין גנייייים אאאאאא-לף חניכיים. אחר כך בצבא בגולני הוי המרגמות, הוי המרגמות חבר'ה על הכיפק - חבל שהם זונות... אחר כך באוניברסיטה... העיפו אותי בסימסטר ב' בגלל ציונים נמוכים... |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
walking dead • 27 במרץ 2007
shushu כתב/ה: monk כתב/ה: האמת, אני לא יוגע איך זה היום, אבל בתקופתי, ברוב בתי הספר היסודיים היו בסך הכל שתי כיתות בכל שכבה. כך שההסתברות היא שכ-50% חברי הכלוב היו ב-ו2, במיוחד בקרב אלו שגילם עולה על 25.
נזיר, אני לא יודעת מאיזה מנזר-ספר יצאת, אבל אני הייתי ב- ו'6. על כל פנים יש לי חבר טוב מהפורום שהוא ב- ו'2 ברגעים אלה ממש. הוא מטאליסט במקרה? |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
lady @in black(שולטת) • 27 במרץ 2007
pagosh:
גורדונים החיות גורדונים רק מכות גורדונים אלימים יאללה חבר'ה סכינים |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
flashback{ג"ו} • 27 במרץ 2007
pagosh כתב/ה: האמפרי כתב/ה: וין בעין על כולכם.
חיה ב-ו'? וירוס !!! .......סטופ!!! "וירוס זאת לא חיה" סליחה, איפה כאן משחק אסוציאציות ? וירוס זה לא חיה? אז מה הוא זוחל? עוף זה ציפור ופרה זה חיה? אגב, אני הייתי ב-ו' ערבה. בית ספר גורדון בפ"ת. גורדונים החיות גורדונים רק מכות גורדונים אלימים יאללה חבר'ה סכינים אחר כך בתנועה בקן עין גנים קן עין גנים - אלף חניכים קן עין גנייייים אאאאאא-לף חניכיים. אחר כך בצבא בגולני הוי המרגמות, הוי המרגמות חבר'ה על הכיפק - חבל שהם זונות... אחר כך באוניברסיטה... העיפו אותי בסימסטר ב' בגלל ציונים נמוכים... לא משנה מה אני עושה פה ב 8.00 , *נ ק ר ע ת* אני אגב, פליטת ו' ראשונה. המחנכת ליזי רולז. (יותר מפעם סיפקה מקור לתעסוקה וספקולציות, כשהייתה מגיעה עם גוף חבול לכתה) |
|
אושה{אוש} |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
Re: תגידי אושה התנשקת עם הלשון בכיתה ו?
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
אושה{אוש} • 27 במרץ 2007
godisafemale כתב/ה: תגידי אושה התנשקת עם הלשון בכיתה ו?
ת'אמת אבל!!! (אני מכירה מישהו שהיה משחק לעצמו ב"לאו-לאו" כבר בכתה א'!) התנשקתי פעם ראשונה רק בגיל 19 ואני כל כך פטתית שאחרי הסופ"ש האחרון מאזן הגברים נשים שלי השתנה ורישמית נישקתי יותר נשים מגברים. אני אושה ואני חנונית גאה! |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
פ'גרים וירוס זה חיה
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
godisafemale(שולטת) • 27 במרץ 2007
פ'גרים , וירוס זה חיה
כי אם הוא היה ציפור הוא היה עף! ואין לו כנפיים הרי, אז זה אומר שיש לו סנפירים!? |
|