שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לקבל את השונה בקלשונים ולפידים

dragon fly
לפני 17 שנים • 20 באפר׳ 2007

מרב דיבורים על שניצל

dragon fly • 20 באפר׳ 2007
עשיתם לי חשק לשניצל איילה

נקפוץ לנתניה? icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 20 באפר׳ 2007
אם אתה בא לעיר שלי אז יש מקומות הרבה יותר טובים בשביל שניצל מאיילה...
icon_smile.gif
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)
מיוחדת. כתב/ה:
free spirit כתב/ה:
שכינה. כתב/ה:
free spirit כתב/ה:
שכינה. כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

ניתן היה לצפות שאם אני אוהב שניצל, אני אוהב את כל הבשרים, לא? אז זהו, שאת הכבש אני דווקא לא מסמפט. מילא שיש לו מרקם מעצבן, אבל מה שבאמת קשה לסבול זה ריח הדיר שנודף ממנו. יכול להיות, כמובן, שפשוט לא יצא לי לאכול כבש טוב. אבל בינתיים, אני לא אוהב כבש, אפילו שאני מאד אוהב שניצל.
icon_eek.gif מה קשור?

אני די משוכנעת שאם תקראו את שאר הטקסט ולא רק את הפסקה הראשונה והשניה, ובהנחה שיש לכם במוח יותר מתא אחד פעיל, תוכלו להבין את הקשר.

אוף. בא לי שניצל.

שנייה התא היחיד שלנו ינסה להסביר לריבוי התאים שלך. icon_lol.gif

אמממ... בעצם עזבי הם לא יבינו. icon_wink.gif

מרגשת אותי המחווה הזו מצידכם. באמת שכן. ועוד כשידוע כמה אתם עסוקים בלפרסם את המלכה הלוהטת החדשה בת"א בכל חור באתר. ובכל זאת אתם מוצאים את הזמן לנסות להסביר לי משהו שאני כבר מזמן הבנתי...

נגעתם לליבי
icon_twisted.gif

ועכשיו, בגללך, נזכה לעוד 356,789,784 תמונות בשרשרת של המלכה-האמיתית-לא-אתיופית-חזרה-לעיר+סאבית לסיוע בענייני בונדג',
כי באמת מזמן לא חזינו במפגן כה מרשים של שיווק אגרסיבי לזונה בתשלום. מלכה. בתשלום.
אבל לא אתיופית.
ככה ששניצל אצלה, ספיריט, כבר לא תקבלי.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
walking dead
walking dead • 20 באפר׳ 2007
מיוחדת. כתב/ה:
free spirit כתב/ה:
שכינה. כתב/ה:
free spirit כתב/ה:
שכינה. כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

ניתן היה לצפות שאם אני אוהב שניצל, אני אוהב את כל הבשרים, לא? אז זהו, שאת הכבש אני דווקא לא מסמפט. מילא שיש לו מרקם מעצבן, אבל מה שבאמת קשה לסבול זה ריח הדיר שנודף ממנו. יכול להיות, כמובן, שפשוט לא יצא לי לאכול כבש טוב. אבל בינתיים, אני לא אוהב כבש, אפילו שאני מאד אוהב שניצל.
icon_eek.gif מה קשור?

אני די משוכנעת שאם תקראו את שאר הטקסט ולא רק את הפסקה הראשונה והשניה, ובהנחה שיש לכם במוח יותר מתא אחד פעיל, תוכלו להבין את הקשר.

אוף. בא לי שניצל.

שנייה התא היחיד שלנו ינסה להסביר לריבוי התאים שלך. icon_lol.gif

אמממ... בעצם עזבי הם לא יבינו. icon_wink.gif

מרגשת אותי המחווה הזו מצידכם. באמת שכן. ועוד כשידוע כמה אתם עסוקים בלפרסם את המלכה הלוהטת החדשה בת"א בכל חור באתר. ובכל זאת אתם מוצאים את הזמן לנסות להסביר לי משהו שאני כבר מזמן הבנתי...

נגעתם לליבי
icon_twisted.gif

ועכשיו, בגללך, נזכה לעוד 356,789,784 תמונות בשרשרת של המלכה-האמיתית-לא-אתיופית-חזרה-לעיר+סאבית לסיוע בענייני בונדג',
כי באמת מזמן לא חזינו במפגן כה מרשים של שיווק אגרסיבי לזונה בתשלום. מלכה. בתשלום.
אבל לא אתיופית.
ככה ששניצל אצלה, ספיריט, כבר לא תקבלי.

אה, מצפוני נקי בעניין. בכל אופן יחצ"ניה של המלכה-האמיתית-המדהימה-הלא-אתיופית+ דרוש/ה נכנסים בכל שרשור טרי ורענן בכדי להפיץ את הבשורה הקדושה + תמונות ביתיות ממטבחה האותנטי של המלכה, ללא קשר לנושאו המקורי של השרשור. וראו, הנה הצליחו שוב, אנשי שיווק מוכשרים וכרישיים שכמותם!

ולנוכח התגלית המעציבה ששניצל כבר לא יצא לי מהסיפור הזה, לא נותר לי אלא ללכת לפינה חשוכה (כפולניה הטובה שאני) ולשבת שם.