Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 8 באוג׳ 2007
לאחר כ-10 דקות ציוויתי עליו להתקלח ולהיות מוכן עד שאני אסיים להתארגן: מילוי תיק עם משחות שיזוף, קרם הגנה לפנים וכמה אביזרים מיוחדים להתעללות בעבדי בבריכה. תוך כ-15 דקות התחלנו להתקדם לכוון הבריכה וכשהגענו בשעה המוקדמת הבריכה היתה שוממת. רק הדיילות והמלצרים היו שם ,עסוקים בלארגן את ארוחת הבוקר לאלו שמעדיפים לאכול במזנון החופשי ולא בחדר האוכל הראשי. מצאנו פינה שקטה ומרוחקת שכללה כסאות נוח ושולחן עם מטריית שמש שמוצבת במרכזו. נתתי לו הוראה למרוח עלי שמן שיזוף לאורך כל גופי ולאחר מכן לגשת למזנון ולקחת עבורנו ארוחת בוקר שתכלול פרנץ' טוסטים , צלחת ירקות, קנקן מיץ פירות וצלחת גדולה עם אבטיח שכבר חתוך לחתיכות קטנות ומוכנות לאכילה. האוכל הגיע לשולחן תוך כ-20 דקות אבל אני החלטתי שאני רוצה לשחות טרם האכילה. "בוא הנה ורד על ברכייך לפני" פקדתי עליו. הוא עשה כמצווה כשעיניו מתרוצצות מצד אל צד במבוכה ובתקווה שאף אחד לא שם לב. קמתי מעל כסא הנוח והתיישבתי על כתפיו. "קח אותי לבריכה" פקדתי עליו תוך שאני מפליקה לו סטירה קלה על הלחי הימנית כסימן שעליו לקום ולזוז. הוא קם בזהירות וניגש למדרגות של הבריכה והחל להיכנס לאט לאט. תוך שניות מצאתי את עצמי שוחה לכיוון הנגדי והמרוחק של הבריכה שהיתה מאוד גדולה יחסית למה שראיתי באוניות אחרות. "שחה אחרי עבד" צעקתי תוך כדי השחיה. הגעתי לצד השני לפניו ותוך כדי צחוק לגלגני קראתי "בוא אלי עבד כנוע ומושפל שלי". הוא התקרב לפני שהספיק לשים את ידו על דפנת הבריכה הורדתי את ידי למים ותפסתי את אשכיו ואיבר מינו ונתתי משיכה חזקה כלפי מטה. אנחת כאב נפלטה מפיו אבל עם ידי השניה סתמתי לו את הפה. מבט הפחד שהופיע על פניו הכניס אותי ל"זון" והתחלתי ביד אחת למעוך ולגלגל את אשכיו בין אצבעותי וביד השניה לצבוט ולסובב את פטמותיו. מרוב מבוכה והשפלה הוא לא העיז להוציא הגה או אנחות כאב, רק מבטי פניו המאוותים הראו עד כמה הוא סובל. המבטים האלו שיגעו אותי ודירבנו אותי להמשיך בעינויים האלו דקות ארוכות. "אתה נולדת לסבול בשביל הנאתי, עבד שפל שלי, ואני אדאג שתמלא את תפקידך בחיים בצורה הכי מושלמת" צחקתי בלעג ובשקט לתוך אוזנו תוך כדי מעיכת אשכיו באחיזה לוטפת וקשה. כשראיתי שהנשימות שלו מתחילות להיות כבדות יותר החלטתי לשחות חזרה לשולחננו ולהמשיך לטפל בו לאחרי ארוחת בוקר. עליתי על גבו ופקדתי עליו לשחות חזרה...."המממ" אמרתי לעצמי..."עשיתי ממנו גם סירה אנושית" תוך שאני משמיעה צחוק קליל וקולות צהלה. יצאנו מהמים וחזרנו לשולחננו ולארוחת הבוקר שחיכתה. "או לא" אמרתי וסימנתי לו לשכב למרגלות רגליי "אתה לא אוכל עד שאני נותנת לך אישור ורק כאשר אהיה מוכנה להאכיל אותך מכפות רגליי" אמרתי בסבר פנים חמורות. מבט של אכזבה והשפלה נסח על פניו אבל לא העיז להתווכח ומיד נשכב מתחת לשולחן כאשר אני מניחה את רגליי על פניו. "לקק ופנק את כפות רגליי עבד בזמן שאני אוכלת" באה הפקודה מפי. העבד התחיל במשימה שנתתי לו ואני פניתי לארוחת הבוקר. בגלל החום והלחות הגבוהה לא היה לי הרבה תאבון הבוקר ומהר מאוד הזזתי ממני את הצלחת עם הטוסטים והירקות. גם לקפה שחור לא היה לי חשק. כל מה שרציתי היה מיץ פירות טרי ואבטיח עסיסי וקר.
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 9 באוג׳ 2007
לאחר ששבעתי מהאבטיח הקר והטעים פניתי להאכיל את עבדי שהיה מאוד צמא. לקחתי כמה חתיכות מהאבטיח והכנסתי בין בהונות רגליי "הנה ארוחת הבוקר שלך עבד. יש לך את הזכות לאכול אבל אך ורק מכפות רגליי". ללא כל מילה ובתאווה הוא שלף כל חתיכה מבין אצבעות רגליי ובלע כאילו לא ראה אוכל מימיו. לאחר שסיים ציוויתי עליו להקריב את פניו אלי. "אני יודעת שאתה צמא לאחר ליקוק ממושך" אמרתי תוך שאני מכניסה את אצבעותיי לקצוות פיו ומכריחה אותו לפתוח. "אז הנה השתיה שלך" הוספתי וירקתי 3 יריקות גדולות ולבנות על לשונו. "ועכשיו אל תזוז" סיננתי תוך שאני פותחת את תיקי ומוציעה כמה אביזרים קטנים ומניחה לידי. לקחתי את גלגל הכאב והתחלתי להעביר ולגלגל לאורך כל גופו באיטיות. "תסתכל אלי- רוצה שתראה עד כמה מלכתך נהנת" אמרתי והתחלתי להגביר את אחיזתי על גלגל הכאב וללחוץ את הדוקרנים על עורו. גלגלתי על החזה,פיטמותיו, רגליו, אשכיו, ידיו עד שציוויתי עליו להוציא את לשונו. הוא היסס מפחד אבל אז חטף סטירה מצלצלת שמיד קלעה למטרה והלשון היתה בחוץ. במבט מלגלג וחיוך מרושע התחלתי להעביר את הגלגל על לשונו. עשיתי זאת באיטיות ובאריכות ומבט הפחד והכאב דחף אותי להאריך את העינוי המשעשע . לפתע, הזזתי את השולחן והתישבתי על בטנו תוך שאני מתכופפת לתפוס את ראשו באוזניו, ובתנועה חדה לחצתי את פניו לתוך שדיי כשידיי לופטות את ראשו מאחורנית וגורמות לו לחוסר אויר. "תרגיש חניקה טובה עבד שלי" צחקתי בקול מרושע. הוא התפתל בנסיון לשאוף אויר אבל זה רק דחף אותי ללחוץ יותר חזק וכך החזקתי אותו כדקה ואז שחררתי את אחיזתי והנחתי את ראשו על הריצפה. הושטתי את ידי לאחור והתחלתי שוב למעוך את אשכיו בזמן שרגליי לחצו על צווארו. לאחר כ-2 דקות הוצאתי מתיקי נר שעווה שמיד הדלקתי אותו. ביד השניה הוצאתי קרח מהקנקן שהיה על השולחן ולאט לאט התחלתי לטפטף את השעווה וגופו התחיל להתפתל מצד לצד, אבל, כדי לא לעורר תשומת לב וכדי שלא ישמעו אנחות כאב הוא נשך את שפתיו בחוזקה. לחילופין טיפטפתי גם את הקרח על אותו מקום, דבר שרק הגביר את הכאב. בזוית עיניי ראיתי שאורחים מתחילים למלאות את איזור הבריכה אבל עדיין לא שמו לב למה שמתרחש מתחת לשולחן שלנו בקצה איזור הבריכה. גם העבד שמע את קולות האנשים מסביב ומבט מפוחד ומביך עלה על פני עבדי אבל, כרגיל אני בשלי ומתעלמת מכל אשר מסביבי. "אני אכניע אותו מנטאלית ופיזית ואני לא מוותרת על אילוף מהנה זה" הירהרתי בקול לעצמי. העור שלו החל להאדים מהשעווה אז החלטתי לעבור לעינוי אחר והתחלתי לשרוט אותו בדיוק במקומות שהשעווה נפלה ובכך קילפתי את השעווה שנדבקה לשערות הגוף. בכמה מקומות נאלצתי פשוט לתלוש את השער בכוח מה שרק הגביר את הנאתי. לאחר שראיתי שאיברו הזדקר ואשכיו מלאים החלטתי להפסיק בפיתאומיות ולשלול ממנו את ההנאה. עדיין היו בראשי כל מיני תוכניות התעללות להמשך היום ולעבד לא תהיה ברירה אלא להתאפק עד שאני אחליט מתי יוכל להתפרק......אבל היום עדיין ארוך ומכסת העינויים והשפלות שתכננתי להיום עדיין ארוכה............"קום עבד....אנחנו חוזרים לקבינה" פקדתי בתקיפות. "תאסוף את הציוד ותבוא מיד אחרי" הוספתי ומיד התחלתי לעשות את דרכי לקבינה. הוא מיהר לקום ולהכניס את הציוד חזרה לתיק ומיהר אחרי. הגענו לקבינה ולאחר מקלחת נוספת והתארגנות קצרה יצאנו לטיול באי רודוס שם גם נאכל צהריים לפני שנחזור לאוניה למנוחת צהריים קצרה. תוכנית אילופים מעניינת וכואבת מחכה לעבדי עדיין....והנאות מרובות למלכתו!
הסיור באי רודוס היה מעניין ומהנה מעל למצופה וכלל גם את הצוק שהיה במרכז הצילומים בסרט הענק "תותחי נאברון" שהוצג בשנות השישים. לאחר הסיור סעדנו במסעדה יונית מאוד פיקנטית ורומנטית המשקיפה על נוף מרהיב. כרגיל, סיימנו את הסיור לאחר שערכנו כמה קניות בחנויות מזכרות וחזרנו לאוניה למנוחה של אחר הצהריים בקבינה. התעוררתי לאחר כשעה וחצי של תנומה קלה וכוס לימונדה קרה חיכתה לי על השידה הצמודה למיטתי. עבדי היה כבר על בירכיו כאשר ראשו מושפל ומחכה להוראות ממלכתו. |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 9 באוג׳ 2007
(מחרמן
מהנה מעורר מקשה מזקיף מזקיר. ריר.) תודה |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
תהנה דוגי , דוכי , תוקי , כלבלב מיוחם. :lol:
|
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 9 באוג׳ 2007
רצונך נעשה..
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
9 באוג׳ 2007
שתיתי את המיץ באיטיות מכוונת כשבראשי מתרקמת תוכנית העינויים של העבד והתענוגות של לאחר הצהריים. נשארו לנו עוד כמה שעות פנויות עקב העובדה שהלילה ארוחת הערב, האחרונה בהפלגה, מתחילה מאוחר מהרגיל ואני מתכננת לנצל כל רגע להנאתי. סיימתי את המשקה המרענן והכרזתי בפניו: "עכשיו אתה הכלב שלי והחלטתי שאתה זקוק בדחיפות לאילוף מידי. זחל לפינה היכן שהתיק שלי מונח, תרים אותו בשינייך ותביא אותו עלי בזחילה מיד! ....ואההה...כן...מכיון ואתה כלב אל תשכח בזמן הזחילה לנבוח ככלב. קדימה!" הוא הסתכל עלי במבט של מבוכה והשפלה כשמנסה לקלוט מה גזרתי עליו עכשיו ואיך להגיב. החלטתי לעזור לו להגיע להחלטה מהירה והחטפתי לו 2 סטירות מצלצלות שאני בטוחה נשמעו מחוץ לכתלי החדר. "איזה חלק מהפקודה שלי לא הבנת כלב?" שאלתי אותו בקול מתון אבל רוגז וקשוח. "זחל ונבח – מיד" הוספתי כשידי מופנת לכיון שעליו לזחול. הפעם הוא לא היסס והתחיל לזחול אבל לא נבח. כדי להזכיר לו קמתי מהמיטה ובעטתי בישבנו בחוזקה "נבח אמרתי...אני לא שומעת נביחות" הוספתי בעצבנות תוך כדי שאני בועטת בישבנו ובאשכיו. "וואף, וואף, וואף....." נשמע הקול שלו שבקושי שמעתי...."המלכה לא שומעת – יותר בקול רם!" אמרתי כמעט בקול צעקה והוספתי עוד בעיטה מדוייקת לאשכיו. הוא התכווץ קימעה ואיבד את שיווי משקלו, דבר שגרם לי לגחגח בצחוק לגלגני. הוא מיד התייצב והתחיל להשמיע קולות נביחה בקול מוגבה שהביא חיוך וצחוק מרושע לשפתי. כשהגיע למקום בו התיק היה מונח הרים אותו בשינייו וזחל בחזרה לכורסא בה עכשיו ישבתי והניח את התיק למרגלות רגליי. הוצאתי מהתיק את מחסום הרסן לסוסים והצמדתי אותו לפיו הפתוח. התיישבתי על גבו כשרגלי מונחות באופן ישר על הגב והכתפיים. כפות רגלי ביצבצו מכל צד של פניו והתחלתי להשתמש בהם לגרות אותו. פקדתי עליו לנשק ולהסניף אותם, תקעתי את הבהונות הגדולות לתוך אוזניו, צבטתי את אפו עם האצבעות, וכך השתעשעתי לי במשך כמה דקות עד שפקדתי: "קדימה כלבון...קח את מלכתך לרכיבה מהנה ושלא תעיז לעצור ללא קבלת רשות" והצלפה חזקה נחת על ישבנו. הכלב שלי זחל, וזחל, וזחל במשך כ-20 דקות לפני שנתתי לו הוראה לעצור. ירדתי מעליו ובמבט חודר לעינייו שאלתי בקול חצי לגלגלני חצי משועשעת: "הכלב שלי צמא?"...ומבלי לחכות לתשובה המשכתי.."כן, אני יודעת שאתה בטח צמא. מיד מלכתך תביא לך משקה טוב. חכה כאן". הורדתי מעליו את חוסם הפה ונכנסתי לנוחיות. ולאחר כמה דקות יצאתי כשבידי צלחת מרקים מלאה בשפנייה מלכותית. הנחתי אותה על הריצפה לפניו ואמרתי: "שתה כלב, שתה!" הוא היסס לכמה שניות ואז שוב עזרתי לו להחליט בזה שהינחתי את רגלי על עורפו ודחפתי את ראשו לכיוון הצלחת, "שתה עד הטיפה האחרונה ואחר כך לקק ונקה את הצלחת, מובן כלב?" ציויתי בקול רוגז. לאחר שסיים הפלתי אותו על גבו, עליתי על ביטנו והתחלתי להלך עליו כשאני מתמקדת בעיקר בעמידה על פניו ולחילופין על אשכיו. מבטי הכאב שהיו על פניו גרמו לי לגירוי והנאה מרובה וגם לרעיונות נוספים ומשעשעים. נעמדתי במרכז בטנו ובאצבעות רגליי התחלתי לצבוט ולענות בסיבובים את פיטמותיו. הוא גנח מכאבים אבל לא יכל להתפתל בגלל משקל גופי שהיה על גופו. וכך המשכתי במשך דקות ארוכות עד שהתעייפתי והחלטתי שהפסקת קפה וסיגריה הינה במקומה. ירדתי מעליו והוראתי לו שיכין לי כוס קפה ויצית עבורי סיגריה. לאחר שהצית את הסיגריה חזר להיות על בירכיו וצמוד לכורסא כפי שאילפתי אותו בפעמים קודמות. "האם לא קבעתי מקודם שאתה עכשיו כלב?" שאלתי בקול שקט ותקיף "כן המלכה" הוא ענה בקול נמוך. "ואיזה תנועות עושה כלב כאשר הוא שוכב על גבו?" המשכתי בטון לגלגני. "הוא משקשק את ארבעת רגליו" באה תשובתו. "בדיוק כלבון שלי. אבל אני גם צריכה אותך בתור מעפרה אז.... תתנהג ככלב, שכב על גבך ושקשק את ידייך ורגלייך באויר ככלב בזמן שפיך פתוח לרווחה כמעפרה" עניתי בטון רוגז. הפעם לא היסס ועשה כמצווה. המראה המושפל שלו כשהוא משקשק את ידיו ורגליו באויר גרם לי לפרוץ בצחוק ארוך ומשעשע תוך כדי שאני מעשנת ומטילה את האפר לתוך פיו. זו היתה באמת הנאה משעשעת, במיוחד שזה היה רעיון מוצלח שרק צץ היום במוחי בפעם הראשונה. סיימתי את הסיגריה וקמתי מהכורסא להתמתח קצת ולהחליט על האקט הבא. "אה...הא....בדיוק" היהרתי לעצמי בהסכמה תוך כדי שאני בוהה בוו תליה שהיה מחובר לקיר. ניגשתי לתיק, הוצאתי חוטי קשירה וללא אף מילה הפכתי אותו על ביטנו והתחלתי לקשור את רגליו וידיו בצורה שלא היתה לו אפשרות לזוז. הפכתי אותו חזרה על גבו ובחוט קשירה ארוך נוסף קשרתי את אשכיו כאשר הם מופרדים אחד מהשני בצורה הכי חזקה שיכולתי. המשכתי עם החוט לקשור את איבר מינו והשארתי מספיק חוט שאת קצהו העברתי מעל לוו התליה ואז.....במשיכה חזקה התחלתי למתוח את החוט ובכך למשוך את איבר מינו כלפי מעלה. הוא התחיל להתפתל בפרעות מצד אל צד אבל גניחותיו לא נשמעו בגלל שכף רגלי היתה מונחת על פיו בתנועת חסימה חזקה. עיניו היו מפוחדות ומסתכלות ישר לפני שחיוך רחב של הנאה נסח עליהם. השארתי אותו במצב זה דקות ארוכות וכואבות. לאחר ששיחררתי את החוט מוו התליה התיישבתי על ביטנו, תפסתי את אשכיו, שהיו עדיין קשורים ומפורדים, ובעזרת גלגל הכאב התחלתי עם עינויי אשכים ואבר מינו ברמה שעדיין לא חווה. הגירוי שלו היה עצום וכל נגיעה של הדוקרנים לאורך אשכיו ואיבר מינו המנופחים גרמה לכאב לא קל בכלל. לחילופין העברתי גם את ציפורני הארוכות בתנועת שריטות קצובות ומהירות. הוא נשך את שפתיו בחוזקה כדי שגניחותיו לא ישמעו אבל ידעתי שלא יוכל להחזיק מעמד הרבה זמן אז שוב, בהיותי מלכתו העוזרת ומתחשבת, הזזתי את עצמי מביטנו לישיבה על פניו ובכך חסמתי כל אנחה מפיו. מיותר לציין שבשלב זה כבר הייתי במצב של "זון" עמוק ביותר ושום דבר לא יעצור אותי מלהשלים את מה שתיככנתי להנאתי. לאחר כמה דקות של עינוי רציני של אשכיו ואיבר מינו החלטתי שהגיע הזמן למשהו חדש ונוסף שעדיין לא חווה במחיצת מלכתו. קמתי מעליו תוך שאני משחררת את רגליו בלבד מהקשירה ומצווה עליו לא לזוז. הוצאתי מהתיק קופסא שחורה והנחתי אותה על הרצפה לידו. מבט של פחד ותמיהה התנסח על פניו. מבט השואל: "איזה עינוי מלכתי מכינה לי עכשיו?"
|
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 10 באוג׳ 2007
המשך תענוגות השליטה והחוויות הנסתרות של עבדי - סיום.
במשך כמה דקות ארוכות עמדתי מעליו, מביטה ונהנת לראות אותו קשור וחסר אונים.בכדי להתגרות בו וגם להשאיר אצלו את תחושת הפחד והתהייה / סקרנות לבאות, החלטתי לקשור את עיניו כדי שלא יראה את ההכנות. יכולתי להשתמש במסכת עיניים שהיתה בתיקי אבל רעיון משעשע אחר עלה במוחי. באיטיות משוועת ומגרה הסרתי את תחתוני השחורים מעלי והעברתי אותם, הלוך וחזור, לאורך פניו ואפו כדי שיסניף את ניחוח תחתון המלכותי. לאחר שראיתי שעיניו מתגלגלות בחוריהן מרוב גירוי תפסתי את ראשו והלבשתי את התחתונים על פניו בצורה שכיסו את עינייו ואפו. החלטתי להוסיף לגירוי והפחד התיישבתי על החזה וגרונו כאשר גבי מופנה אל פניו. לקחתי את הקופסה השחורה, הוצאתי ממנה את חוטי החשמל עם הפדים/מדבקות ולאט לאט התחלתי להדביק אותם על הירכיים ומתחת למרפקים. כשסיימתי חיברתי את החוטים לקופסת החשמל ובאיטיות התחלתי לסובב את הכפתורים להזרים זרם חשמלי. הוא הגיב בהתפתלות קלה מאוד ומפיו יצא המשפט: "אוי לא מלכתי...רק לא חשמל".....הטעות שעשה במשפט זה היתה שרק התגרתי יותר והתחלתי לאט להגביר את הזרם. חלק העליון של הגוף ורגליו קפצו ב"ריקוד משגע" כל פעם שזרם עבר בו והוא היה מתפתל ומתפרפר , גרם לי לגיחוך בלתי פוסק. כדי שגניחות הכאב שלו לא ישמעו דאגתי להניח את רגליי על פיו בלחיצה שתבטיח שקט מוחלט. וכך התעללתי בו במשך כ-10 דקות כשהוא מתפתל ומתעוות מהגירוי הגדול שהמשחק הזה גרם לו. בשלב זה הייתי כבר מוכנה לאקט הבא, התכופפתי מעל פניו עם חיוך חם ליטפתי את לחייו כדי להרגיע אותו ואמרתי: "נהנת עבד? כמובן שנהנת! עכשיו יש לך 2 דקות מנוחה לפני שנמשיך בעוד משהו חדש....." הוספתי ופניתי ללכת לבר כדי למזוג לשנינו כוסות לימונדה קרה. לא התחשק לי לשחרר את כל הקשירות שביצעתי עליו רק בשביל שתיה של דקה אז עזרתי לו להתיישב על הריצפה ו, פתחתי את פיו , דחפתי קש שתיה עד ששבע והודה לי על השתיה. עם חיוך קל החזרתי אותו לשכיבה על גבו, פקדתי עליו לפתוח את פיו שוב אבל, הפעם במקום מיץ קיבל גאג עם כדור שחור במרכזו. לאחר שהדקתי את החגורה מאחורי עורפו התיישבתי על האגן כשבידי קופסה לבנה מלאה במחטים רפואיים. לאחר חיטוי קפדני התחלתי להשחיל אותם אחד אחד לתוך פיטמותיו בצורה של פרח עגלגל. מדי פעם נתתי מבט זדוני אל פניו שהתעוותו מכאב מעורב בפחד. "הבטחתי לך כל מיני דברים חדשים ומהנים והמלכה תמיד מקיימת מה שהיא מבטיחה" פלטתי בקול שקט ורגוע בזמן שתקעתי עוד מחט ליצירה. כל התהליך לקח כחצי שעה וכשסיימתי קמתי מעליו והבטתי בהנאה גדולה במה שרק עכשיו יצרתי על החזה של עבדי. תוך שאני מביטה ונהנת, עלה עוד רעיון במוחי...שעווה! ומיד הדלקתי נר שעווה ובאיטיות התחלתי לטפטף ישר מעל לאזור המחטים ובמרכז הפיטמה וזה גרם למחט להתחמם ומכך הכאב חד יותר ודי שורף. כדי למנוע ממנו להתפתל בפראות התיישבתי על פניו כאשר אפו מתחכך כנגד פי הטבעת שלי. "וואו.....איזה גירוי" אמרתי לעצמי והתחלתי לנענע את ישבני ולהתגרד על אפו תוך כדי שאני מטפטפת עוד שעווה על החזה ואח"כ על אשכיו ואיבר מינו שהזדקר ועמד להתפוצץ. ההתעללות הזו נמשכה כ-15 דקות עד שקמתי ממנו ולאט לאט הוצאתי את המחטים מפיטמותיו בליווי חיטוי יסודי נוסף של כל האזור בו היו המחטים. לכשסיימתי הבטתי בשעוני כדי לראות כמה זמן עדיין נשאר לי להתעלל בו לפני ארוחת הערב. שחררתי אותו מהקשירות ונתתי לו כמה דקות להתמתח ולהירגע עד שפקדתי עליו ללכת להכין לנו אמבטיה עם מים פושרים בזמן שאני מעשנת סיגריה. כשסיים והתייצב לרגליי פקדתי עליו לרדת שוב על ארבע לתנוחת כלב. התיישבתי על גבו "קדימה כלב של המלכה , קח את מלכתך לאמבטיה" . כשהגענו ולפני שהספיק לתהות מה מלכתו עכשיו זוממת, ירדתי ממנו, תפסתי את ראשו והנחתי אותו על דפנת האסלה. הוא כבר הבין מה אני רוצה ומיד פתח את פיו וחיכה. ללא מילה עליתי על דפנות האסלה, הנמכתי את עצמי קרוב לפיו הפעור ורוקנתי את הנוזלים הצהובים ישר לתוך פיו. "תתפשט, כנס לאמבטיה ושכב על הריצפה" באה הפקודה ממני. לאחר שעשה כמצווה התיישבתי על דפנות האמבטיה וברגליי התחלתי לגרות אותו לאורך כל גופו. עבדי כבר היה מגורה מאוד מכל ההתעללות בשעה הארוכה לפני כן, איבר מינו כבר היה זקור ואשכיו נפוחים. התמקדתי בכוונה על איבר מינו והשילוב של שני כפות רגליי שמטיילות לאורכו והמים גרמו לקצב נשימתו לגבור כאשר הוא מאמץ את כל כוחו להתאפק ולא להשפריץ. לפתע נעמדתי על אשכיו ומעכתי אותם בליווי שריטות קלות בציפורניי הארוכות. _________________ |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
10 באוג׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 10 באוג׳ 2007
הסיום ...
לאחר כמה דקות ארוכות של גירוי משגע התיישבתי שוב על החזה , הרמתי את ראשו קרוב לשדיי והתחלתי להתנענע בקלילות לאורך פניו כאשר מדי פעם לוחצת אותם לתוך פיטמותיי. תוך כדי הגירוי האירוטי הזה השמעתי כל מיני גניחות עם צחוק מרושע שהוסיף לעוצמת הגירוי המנטאלי והפיזי שלו שכבר ממילא עמד להתפוצץ. חניקות פניו בשדיי השופעות לא איחרו לבוא..."אתה צריך עוד הרבה תרגילי החזקת נשימה לתקופות ארוכות יותר" אמרתי בקשיחות ותוך כדי אחיזה חזקה. כשהתעייפתי מאקט זה קבעתי שהוא עכשיו מוכן ומזומן לטיפול אנאלי חזק באמבטיה. "קום ותסתובב עם גבך אלי. תתכופף עם ראשך למטה וישבנך למעלה ורגלייך מפוסקות רחב" ציוויתי עליו בתקיפות. כשהיה בתנוחה הנכונה שימנתי את פי הטבעת שלו תוך כדי שאני דוחפת כמה אצבעות ומבצעת בו פיסטינג עמוק כדי להרחיב את הפתח. כשהרגשתי שהוא מוכן בשביל החדירה העמוקה דחפתי את הסטראפון באיטיות, ותוך כדי הפלקתי לו כמה מכות בשני צידי ישבנו... "קדימה זנזונת שלי...תתחילי להזיז את ישבנך קדימה ואחורה. אני רוצה זיון עוצמתי ביותר" הוספתי תוך כדי שאני מגבירה את קצב החדירה. "עמוק יותר שרמוטה...מהר יותר זונה שלי" אני רקורנת מתוך הנאה ... הוא/היא גנח/ה כל זמן הזיון מה שרק הגביר את הגירוי והכוחניות בה ביצעתי את החדירה. הוא התחנן שאאשר לו לגמור אבל אין סיכוי שאתן לו להנות לפני.....ואני עדיין לא מוכנה....כאן המקום להזכיר שהסטראפון שבו השתמשתי הפעם היה כפול, ז"א, הצד הנגדי שלו היה מורכב מדילדו יותר קטן שחודר לתוכי כך שבזמן שאני מחדירה את הסטראפון אל הזונה שלי גם אני מתגרה מאוד בגלל הדילדו שבתוכי. לאחר כ-15 דקות של זיון הזונה עצרתי והוצאתי את הסטראפון ממנו/ה ואת הדילדו ממני. הוראתי לו/ה לצאת במהירות מהאמבטיה, להתנגב, לזחול לחדר המיטות ולחכות לי כאשר שכוב/ה על המיטה ועל הגב כשיצא/ה מהאמבטיה שטפתי במים חמים את הסטראפון והדילדו והחלפתי לקונדום חדש. כשהגעתי למיטה תפסתי את אפו/ה וחסמתי את דרכי נשימתו/ה. באופן אוטומטי הפה נפתח כפי שציפיתי ובתנועה מהירה דחפתי את הדילדו שהיה בתוכי לתוך הפה והדקתי את הרצועה מאחורי העורף. נתתי בו/ה מבט מלגלג והוספתי, תוך כדי שאני עולה מעל הפנים ומורידה את עצמי באיטיות ומחדירה את הסטראפון לתוכי,: "עכשיו אאענג את עצמי על פנייך זנזונת ואני רוצה לשמוע ממך קולות מציצה גדולים, מובן?" תנועותיי על פניו/ה היו עוצמתיות ברמה שלא זכרתי כי הייתי מגורה מאוד מכל העינויים וההשפלות שהעמסתי עליו/ה בשעתיים האחרונות והגיע זמני להתפרק. רכבתי על פניו/ה בריקוד כוחני ודקה לפני שהרגשתי שאני אתפרק קמתי ממנו/ה בפתאומיות, פתחתי את הרצועה, הוצאתי את הדילדו מפיו/ה, זרקתי אותו על המיטה ומיד התיישבתי על פניו/ה תוך כדי שאני פותחת ומותחת את פיו/ה וכמעט צווחת: "לקקי אותי זונה...תימצצי כמו שלימדתי אותך"....ולשונו/ה חדרה אלי עמוק כי דאגתי להצמיד בכוח את פניו/ה לאיבר המין שלי ... ואז, ללא אזהרה מוקדמת, התפרקתי לתוך פיו בזרם אדיר מבלי לשחרר את האחיזה שלי וגרמתי לו/ה לבלוע את כל מיציי. ישבתי כך עוד כ-20 שניות ואז הזזתי את עצמי מפניו/ה והתיישבתי על החזה כאשר רגליי שטוחות וכפות רגליי תופסות את איברו הזקור ומשפשפות אותו בתנועות מתגברות ומגרות. " את יכולה לגמור עכשיו זנזונת חמודה שלי" אמרתי בקול שקט....תוך פחות מ-5 שניות זרם אדיר של זרעו התפרץ ונחת על כפות רגליי. נתתי לו עוד כ-30 שניות להירגע, ירדתי ממנו, שמתי את כף רגלי על פיו ופקדתי: "נקה את הליכלוך שלך עם לשונך" הוא מיד ציית וליקק את כל זרעו משני הרגליים. כשסיים לקחתי את זרועותיו והבאתי אותו למצב ישיבה על המיטה. הושטתי את ידי אליו וחיבקתי אותו חיבוק אוהב וחזק..."עמדת במשימה בצורה נפלאה ומאוד נהנתי ממסירותך וכניעתך עבד שלי" הוספתי עם חיוך חם על שפתי. "עכשיו נלך להתקלח, נתלבש ונלך להנות מארוחת הערב האחרונה שלנו על האוניה"..... ארוחת הערב היתה נפלאה עם שפע של מאכלים טרופיים נהדרים, יינות משובחים, וקינוחים שלא יכולתי להפסיק לטעום מהם. האוירה היתה חגיגית ועליזה עם להקה נהדרת שניגנה ברקע. סיימנו את הארוחה עם עישון סיגריה על הסיפון הצמוד כשרוח אביבית וקלה נושבת בעורקנו. "יאללה, הולכים לרקוד קצת" הכרזתי כשאני תופסת את זרועו ומובילה לכיוון הדיסקוטק. כשנכנסנו מצאנו פינה נחמדה ומיד פקדתי עליו להזמין לי כוסית של "ג'וני ווקר", הויסקי האהוב עלי, ולעצמו מיץ תפוזים. לא הסכמתי שישתה אלכוהול כי תפקידו לשמור על מלכתו ועליו להיות ערני כל הזמן שהוא לצידי. את השעתיים הבאות בילינו בריקודים סוערים כשאני נותנת לעצמי להתפרק ולהשתולל קצת. כששעת חצות הגיעה עבדי הזכיר לי שאנחנו מגיעים למחרת בבוקר מוקדם לנמל חיפה והיה כדאי לתפוס כמה שעות שינה. הסכמתי וזזנו לכיוון הקבינה. לאחרי המקלחת , לבשתי כותונת הלילה ופקדתי עליו: " תארוז את המזוודות ותכין הכל לבוקר ביסודיות...אני הולכת לישון...אל תעיז לשכוח את מקומך"....מרוב עייפות נרדמתי תוך שניות. עבדי עשה כמצווה והכין הכל להשכמה וירידה מוקדמת לחדר האוכל לפני שאנחנו עוזבים את האוניה. בשעה שקבעתי לו מראש העיר אותי כמו כל בוקר וכפי שאילפתי אותו...עם כוס לימונדה קרה. בגלל קוצר זמן קמתי במהירות, התקלחתי, התאפרתי והייתי מוכנה תוך 40 דקות. בזמן שאכלנו ארוחת בוקר קלילה ואחרונה כל חפצינו הורדו לסיפון התחתון כך שלא היינו צריכים לחזור לקבינה. לאחר כל תהליכי היציאה מהאוניה, ירדנו והרבה מוניות המתינו להסעת אנשים לביתם . תוך שעה וחצי היינו בפתח הבניין בו שוכנת דירתי, ולאחר שעבדי הכניס את כל חפציי הגיע הזמן להיפרד. שוב נתתי לו חיבוק ענק והודתי לו על סוף שבוע מדהים ומהנה. " הכבוד הוא כולו שלי מלכתי. אני הוא זה שמודה לך על שנתת לי את הזכות לגרום לך להנאות שמגיעות לך" אמר ונישק את ידיי באהבה . "לך לביתך, תנוח ותירגע כמה ימים. טפל בכל עיסוקייך ואני אטפל בעיסוקיי. אבל, אל תשכח שבהפלגה זו עברת חוויות והשפלות שהכינו והפכו אותך לזונה הפרטית שלי, אסלה אנושית, ולמעשה רכושי המלא. מהיום והלאה מחובתך להיות מוכן וזמין בכל רגע לשרת את מלכתך בכל דרך שתיחפץ." ובזה נתתי לו נשיקה על לחיו ושלחתי אותו לדרכו. ס ו ף |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
13 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
13 באוג׳ 2007
דוכיפת(נשלט) • 13 באוג׳ 2007
כבר הסיום???
כל-כך מהר????? תודה,כבודה |
|