huan |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
huan • 23 באוק׳ 2007
גם אני מקבל מהם ספאם, השאלה היא מאיפה הם השיגו את המייל
|
|
נזמית לופתת |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
זה לא נראה כטעות אנוש.
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
נזמית לופתת • 23 באוק׳ 2007
לכחולית ולכל השאר,
אני מעולם לא נתתי בשום אתר מסיבות\היכרויות\מועדונים וכו' את האימייל שלי בצמוד לשמי. למרות זאת, הבנתי כי אכן הופעתי ברשימה הזו. לאור האמור לעיל, אני לא מוצאת שום סיבה אחרת, למעט האפשרויות הבאות: 1. מישהו משועמם פרץ למאגרי המידע למיניהם וביצע הצלבות. 2. מישהו משועמם פרץ למשתמשים שהופיעו במייל, מסיבות שנסתרות לי, וביצע הצלבות. ראוי לציין כי בשנה האחרונה פרצו לחשבונות השונים שלי, ביניהם אף לחשבון הזה בכלוב. להנהלת האתר: במידה וכל אחד מהמשתמשים הרשומים באתר שהופיעו במייל הזה יאשר, האם ניתן לבצע בדיקת איי פי ולנסות לעשות הצלבה על מנת לוודא מעל לכל ספק אם ישנו קשר בין כל המקרים הללו? כאמור, חלק מן השמות שזוהו, זוהו כחברים באתר. כמו כן התגובה שנשלחה לכחולית לגבי "יהודה ונחמה", מצביעה גם היא על ייתכנות כלשהי לקשר לאתר או לחברים באתר. אני מאמינה שכאתר שמכבד את עצמו ואת משתמשיו, עליכם עומדת החובה לבדוק אפילו את האפשרות הקלושה ביותר. אודה להתייחסות רצינית. ולכחולית - תודה על הקול. |
|
כלובי |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
כלובי • 23 באוק׳ 2007
אין שום קשר לאתר הכלוב האתר לא מוסר בשום מקרה כתובת מייל של אף אחד לאף גורם אחר.
אם מישהו פרץ לחשבונך זה בגלל שהוא הגיע לסיסמה שלך או שהשארת מחשב כלשהו מחובר לאתר ולא בגלל כשל באבטחת המידע באתר. |
|
נזמית לופתת |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
תודה על התגובה המהירה.
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לא טענתי לרגע שאתר הכלוב אחראי למסירת המידע ואני גם לא חושבת כך.
כל סיבה שהיא הגיונית, לרבות האפשרות שנעשה פיענוח הססמא ו\או שימוש במחשב פתוח. אולם בקשתי היא על מנת למצוא קשר בין המקרים הללו, או יותר נכון את הגורם המקשר בין המקרים הללו ולא על מנת להצביע על כשל כזה או אחר באבטחת האתר. שאלתי הייתה ועודנה: האם ניתן לבצע בדיקת איי פי למשתמשים שיאשרו הדבר, על מנת לבצע הצלבה בין כתובות האייפי הנכנסות? או אולי אשאל זאת אחרת, כיצד ניתן לבקש לבצע בדיקת איי פי למשתמשים ובמה הדבר מותנה? |
|
כלובי |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
כלובי • 23 באוק׳ 2007
גם אם מישהו מתחבר בכינוי שלך לאתר הוא לא יכול לראות את כתובת המייל באמצעותה את רשומה כאן.
|
|
נזמית לופתת |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
אם הוא מספיק משועמם על מנת לחטט בכל ההודעות הנכנסות והיוצאות הוא יכול למצוא את הכתובת בקלות. אם יש לו מעט ידע טכני וכישורים, הוא יכול לבצע מתוך הכתובת הזו קישורים לדברים נוספים. ייתכן שמלכתחילה הוא נכנס ראשית לכתובת האימייל, משם דרך ההתראות על הודעות חדשות ותגובות בשרשורים הוא הגיע לאתר הזה. ייתכן שהוא בכלל קודם דיבר איתי קצת, קיבל ממני כתובת מייל כזו או אחרת ודרכה ביצע הצלבות נוספות וייתכן שכל ההשערות האלו בכלל לא נכונות אבל בעיקר - לא רלוונטיות.
אשמח לקבל תשובה לשאלתי. |
|
כלובי |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
כלובי • 23 באוק׳ 2007
אז מה את שואלת בעצם? אם אני יכול לבדוק אפשרות שמישהו נכנס למאות חשבונות כאן, חיטט בכל תיבות הדואר, העלה בידיו מספר כתובות אימייל ואז הוסיף אותן לרשימת התפוצה הזאת עבור ספאם?
אם זה לקח לו יותר מיום אחד, סבירות של בערך 80% שהוא התחבר ממספר כתובות IP שונות. שגם במקרה הלא סביר שאת מתארת - אין סיכוי שאפשר יהיה לראות את זה דרך הצלבת כתובות IP. לא סביר, מאד לא סביר, אפילו מאד מאד לא סביר - אבל אני אעיף מבט בכל זאת... |
|
נזמית לופתת |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
תודה רבה. אם יש אפשרות כלשהי לסייע, יותר מאשמח לעשות זאת בכל דרך שהיא המקובלת. האם עשויה לעזור האפשרות לספק את כתובות הIP מהן נכנסתי לאתר במהלך החודשים האחרונים? כמובן לא על גבי הפורום?
|
|
AIR(נשלט) |
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
לפני 17 שנים •
23 באוק׳ 2007
AIR(נשלט) • 23 באוק׳ 2007
זה לא מישהו משועמם , זה מישהו שעושה כסף על חשבונכם .
תגובת האתר נשמעת לי תמוהה , כי אחריי הכל החברה השתמשה בכתובתכם לצרכיי פרסום ואתה חברת פירסום מקבלת כסף על כל מייל שהיא שולחת מאותה חברה שמעסיקה אותה . |
|