Diz |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
החלטתם לשגע אותי??
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Diz • 3 בנוב׳ 2007
דולי.. החוויות הלסביות הבדסמיות שלך מאוד מעניינות אותי. אני מאוד אוהבת סיפורים...אם הסיפור שלך מגרה, סוחף...ולוהט כמו שאני אוהבת... אז תחשבי שאני יורדת לברכיים ומבקשת ממך במילים הכי יפות!
אני אינטרסנטית לפעמים .. והנימוק שלי הוא-שבא לי לאונן על הסיפור שלך עכשיו! אני לא מלאך בייב |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
dragon fly • 3 בנוב׳ 2007
דולי תעשה ממך מלאכית חחחחחח
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 3 בנוב׳ 2007
המ....דרגו מה אתה אומר?
נשמעת משכנעת.. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
דולי . כתב/ה: המ....דרגו מה אתה אומר?
נשמעת משכנעת.. עוד קצת והיא ב"זון". אבל למה מגיע לה בכלל? זה שהיא מבקשת זה נחמד אבל חוץ מלבקש היא יודעת לעשות משהו? למצוץ? לבלוע? יש לך תכונות טובות רביניה? אם כן צייני אותם! |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
הוא אומר כן!!!! מדאפאקהההההה
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Diz • 3 בנוב׳ 2007
תני לי את זה בייב! תני לי בראש...
|
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Re: הוא אומר כן!!!! מדאפאקהההההה
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Rabinya כתב/ה: תני לי את זה בייב! תני לי בראש...
ואוולה?רוצה בראש? מה את רוצה בראש? צייני בפירוט מלא !מיד! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
הוא לא בדיוק אמר כן.
הוא שאל כמה שאלות מפתח. אבל את יודעת מה..? אני אתן לך את הרקע לסיפור...ונראה בהמשך.. כשהגעתי לפנימיה , חטפתי הלם קרב. באתי מעיירה קטנה . מי לא הכיר אותי? תמיד השגתי כל מה שרציתי, בבית הספר , בשכונה , בכל מקום. היה מספיק חיוך קטנטן. וזהו...לא צריך יותר. גם בלימודים לא ממש השקעתי, היתה תחרות זה נכון, אבל הסתדרנו. קצת לפני מבחן חרשנו. והציון הטוב הגיע. הגעתי לפנימיה, והמצב השתנה. מוקפת בעילית של כל החננות מהארץ. כולם תלמידים מצטיינים. כולם חדורי רוח קרב ונחישות להגיע למקום הראשון. המצב ממש לא פשוט. גם מהמורים דיי התאכזבתי. הייתי רגילה לקבל הכל בהינף יד. מבלי להתאמץ. ופה....היה נחוץ קצת יותר מחיוך נחמד. ומכיוון שהתחרות היתה באמת רצינית היה צורך גם בקצת יותר השקעה. אבל...זה מה שהיה , אין ברירה . הסתגלתי למצב .דיי במהירות כבשתי מקום . ברגע שהתרגלתי לעובדה שחייבים מעט להשקיע יותר . הכל רץ ביותר קלות. היתה אצלנו תופעה מענינת במיוחד, בין כותלי הכיתה היינו יריבים, נלחמנו אחד בשני, התחרינו על ציונים, לא היתה בעיית העתקה , משתי סיבות הראשונה , אוי למי שנתפס...בשנייה היה מורחק עם אות קלון תמידי, והסיבה השנייה ..נראה לכם שמישהו היה נותן להעתיק? חחחחח בדיחה, שום כלום. בדם קר כל אחד היה מסוגל להצביע ולהגיד: "המורה ..... מנסה להעתיק ממני " והייתי עדה לכך באחד הימים הראשונים, למחזה שכזה. כן, מודה בכך. בכיתה היינו יריבים , שונאים מושבעים. הלימוד לא נעשה באווירה כייפית. המורים היו מצויינים זה נכון, ים של חומר זרם. הגענו לשיאים שמשוכנעת שבאף בית ספר לא הגיעו לכך. אבל, לא נעשה בהפרייה הדדית. כל אחד לעצמו. ישבנו קשובים ודרוכים , לא לפספס מילה. כתבנו בקצב מעורר תדהמה . קצרנית מדופלמת שמנו בכיס הקטן. מכיוון שהורגלו לרשום כל מילה . לא לפספס אות. שמא יהיה בבחינה. לכל שיעור הגענו מוכנים, + חומר מתקדם. ידענו שבחינות פתע הן ענין שבשגרה. ולא רק בחינות על החומר שנלמד, גם על חומר מתקדם. המושג הרווח בקרב המורים, שיש לדעת יותר. יש להתאמץ, ברגע שסיימת להכין שיעורי בית. חובה עלייך לפתור עוד תרגילים מהשיעור שעתיד להיות , מהפרק הבא. כי צריכים להגיע מוכנים. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
טוב, אתם לא רציניים....
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Diz • 3 בנוב׳ 2007
אני פתחתי את הבלוג בשביל לשמוע משהו מחרמן וסוחף שאנשים אחרים חוו על בשרם. ומה אני שומעת?... זיוני שכל!!!
דרגון-נראה לי אין לך אפילו דעה יציבה בעניין. דולי-אמרתי לך את כל מה שרצית לשמוע, תפסיקי לחשוב ותספרי לי את הסיפור! אני רוצה אותו.... |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
ניגזית....קיבלת את הרקע לסיפור. מדובר בשפחונת מהממת , איך זה התחיל? מה הביא לכך? איך נמשך ? וכמובן מה היה בסוף?
סיפור נוטף יצרים, מחרמן ברמות.. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
דולי!
לפני 17 שנים •
3 בנוב׳ 2007
Diz • 3 בנוב׳ 2007
יש לך יכולת ביטויי טובה ואת כותבת מאוד יפה!...אבל זה גרם לי לגרד את התחת-ואני רוצה להרגיש את זה!..להתחרמן מזה... תמשיכי מותק!...פליזזזזזזזז-אין לי נימוק אחר!
|
|