IvoryDom |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Re: אייבורי
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 7 בנוב׳ 2007
זר כתב/ה: האם שקלת בדעתך שאולי יש מצב שפייה מביעה רגשות שאתה לא מסוגל להבין?
אנשים אומרים לך, יש פה משהו יפה, אנחנו נהננו לקרוא אותו, התרגשנו, ואנחנו מודים לזאת שכתבה. אתה כבר אמרת פעם אחת (וגם היא מיותרת לטעמי) שאתה לא מתחבר לזה, ושאתה לא מבין. הבנו אותך. למה אתה ממשיך להתווכח כאן? למה אתה רוכב בכוח על גב היצירה של פייה? אם נורא חשוב לך להידיין על הנושא, לא נכון יותר היה לפתוח פוסט חדש ולהעלות את זה שם לדיון? למיטב החינוך היהודי שקיבלתי הפורום הוא המקום להתדיינות אם פיה רוצה משהו אחר המציאו לזה בלוג אולי באמת צריך לשנות את תרבות הדיון של הכלוב. שבו יש הבנה כי יש ויכוח או דיון לגופו של עניין ולא לגופו של כותב. |
|
IvoryDom |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
IvoryDom • 7 בנוב׳ 2007
התפוח האסור כתב/ה: זר, אני חושבת שכל יוצר רוצה לשמוע מה מרגישים כשקוראים אותו.
לא נורא כאשר כותבים תגובה שלא מבינים את המשמעות ומה הסיבה שרוב הנשים התחברו לפוסט. נותן לנו, הנשים, הזדמנות להסביר מה אנחנו מרגישות כשאנחנו קוראות את הפוסטים הנפלאים של פייה. על יצירות טובות מתווכחים הרבה פעמים ופייה תמיד כותבת בצורה נפלאה ומעוררת רגשות וחשיבה על כל מה שהיא כותבת. אייבורי נתן לה מחמאה כשחשב לעומק על מה שכתבה, אפילו אם הוא לא הסכים. אני בטוחה שפייה מוכנה גם לתגובה שלא הבינו אותה. תודה ואני דווקא שמח לקבל הסברים והבהרות. ואין ביקורת לשניה על פיה או יכולות הכתיבה שלה הדעה היא אישית ולגופו של עניין |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Re: אוטנתי בכל אופן...
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Diz • 7 בנוב׳ 2007
פייה אוטיסטית כתב/ה: Rabinya כתב/ה: זה לא באמת חשוב מה אנחנו נגיד על זה.... ואנחנו יכולים להגיד כל דבר! אם את מרגישה ככה באמת... זה מעולה!!! זה טוב מאוד...
זה... זה...... מה את עושה היום בערב??????? חחחחח בת כמה את...?(כבר הולכת להבי לך טיטול+מוצץ ) זאת התגובה הכי לא קשורה בעולם! את מוכשרת בלהביא תגובות מהסוג הזה ללא ספק!!! אני אסתדר בלי טיטול, אבל מוצץ בהחלט לא יזיק-אפשר לתקוע לך אותו בישבן שלא תתחצפי. |
|
התפוח האסור |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
התפוח האסור • 7 בנוב׳ 2007
הומור לפעמים מתקבל טוב, אבל כשהוא בפוסט מרגש, כמו של פייה, ההומור פחות מתאים.
חבל לדרדר את השרשור היפה של פייה לעלבונות, כשהפוסט שלה יפה ומרגש. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
אני כתבתי שאני מתה עליו!
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Diz • 7 בנוב׳ 2007
כתבתי שהוא מקסים!!
כתבתי שהייתי יורדת לה מרוב שהוא יפה ואוטנתי גד-דמיט!!! |
|