ערגה |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
חזרתי והנה כמה תגובות...
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
ערגה • 16 בנוב׳ 2007
אהלן.
פתחתי את השירשור הזה ואני שמחה לראות איך התפתח לו.... אני מאוד רוצה מפגש, אולם לא בצפון מלווה ואחרים. אני דרומית, גם לתל אביב צריכה כמעט שעה כדי להגיע אז לא ממש פייר שיהיה בצפון. אני יודעת שיש מפגשים בצפון לצפוניים אז מי שירצה ויוכל לבוא למרכז נפלא ומי שלא, יחפש באזור שלו כנראה... עם כל הכאב, כדאי להבין את הפיזור הזה, אין ברירה... מנגינה, אלא שלחי לי את הודעה כי אני מנועה מלשלוח לך, רק אם תכתבי את לי אוכל לענות לך.... אין לי כלום בליבי על מי שלא מוצא חשיבות בפורום הזה. אני שמחה שכן ושמחה שכלובי כן פתח אותו. איני מונעת מעצמי, כמו כמעט כולם כאן (פשוט לא בדקתי) ללכת למקומות אחרים ואז בודיגארד, אני לא מונעת את הניסיון שלי מאחרים ולומדת מנסיון של אחרים, גם צעירים ממני. מהצד השני, הן לרמה האישית וליכולת למצוא בן זוג, והן ליכולת שלי למצוא חברה טובה שמתאימה לי , בעלת בשלות ובגרות, כן חשובה לי המציאות הזו כאן. ישנה סוגייה נוספת לדעתי אנשים מעל גיל 40, ובעיקר לנשים , למרות שאסור להכליל. נשים בוגרות יותר תחפשנה לרוב, גברים בוגרים יותר. לגברים קל יותר להסתדר עם נשים צעירות מהן, ההפך זה פחות עובד. איני טוענת שאף אחד מהצעירים אינו בעל בינה או ניסיון טוב, איני אומרת שאי אפשר למצוא זוגיות טובה עם צעירים. זה פשוט בדרך כלל פחות עובד. אז תודה על ההיענות, אש אשמח אם תארגני את הכל או תיעזרי בי , אשמח מאוד. אוכל לומר לך איך זה נעשה בעבר או איך כדאי לדעתי שיהיה עכשיו יאללה, בואי נזוז עם זה. לחכות שכולם יגידו מתי ואיפה זו בעיה כי אז תצטרכי למצוא מה מתאים לשמונים אלף דיעות.... קובעים, מוצאים את הדרך הטובה להודיע - ולא כאן על גבי הפורום אלא דרך מיילים והודעות פרטיות כמו שאמרת. גם אלי כתבו כמה שמעוניינים להגיע למפגש זה. מחכה לתגובה ושבת שלום לכולם ערגה. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
dahanc(שולט) • 17 בנוב׳ 2007
Malva pusilla כתב/ה: הקשר בין גיל - אינטליגנציה - ובגרות נפשית = מקרי בהחלט .
[color=red]חחחחחחחח...במיקרים מסויימים לא...אבל ברובם כן !!! [/color] |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 17 בנוב׳ 2007
dahanc כתב/ה: Malva pusilla כתב/ה: הקשר בין גיל - אינטליגנציה - ובגרות נפשית = מקרי בהחלט .
חחחחחחחח...במיקרים מסויימים לא...אבל ברובם כן !!! [/color] [color=violet] ברור שזה לא גורף לגבי כולם, אבל הרוב כן |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
ערגה
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 17 בנוב׳ 2007
לא ידעתי שעברת לדרום, מאברוק , אני בטוחה שהצפוניים יעשו מאמץ להגיע למרכז , רק רצוי שהמיפגש יהיה בשעות בערב המוקדמות כדי שנוכל לחזור הביתה ,מקסימום אני מזמינה את עצמי אליך
|
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
היי ערגה
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
*מנגינה*{התווים שלו} • 17 בנוב׳ 2007
גם אני בלי מנוי זהב
אני רואה שלקחת את היזמה לארגן את המפגש וזה בסדר גמור קצת קשה שחלק שולחים אלי וחלק אליך ויוצר בילבול אז אם זה רצונך קחי את את השרביט וארגני הכל ובהצלחה |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
תחרה שחורה(נשלט) • 17 בנוב׳ 2007
מנגינה - ערגה, לא צריך להתחרות על הקשישים, למה שלא תשתפו פעולה?
|
|
ערגה |
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
אני לגמרי מסכימה אתך :-)
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
ערגה • 18 בנוב׳ 2007
תחרה שחורה כתב/ה: מנגינה - ערגה, לא צריך להתחרות על הקשישים, למה שלא תשתפו פעולה?
ומלווה, למה כוונתך? תמיד הייתי דרומית, אפילו יותר מעכשיו... |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
Re: אני לגמרי מסכימה אתך :-)
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 18 בנוב׳ 2007
ערגה כתב/ה: תחרה שחורה כתב/ה: מנגינה - ערגה, לא צריך להתחרות על הקשישים, למה שלא תשתפו פעולה?
ומלווה, למה כוונתך? תמיד הייתי דרומית, אפילו יותר מעכשיו... כנראה שהגיל דפק לי את הקופסא והכל התבלבל לי, תמיד חשבתי שאת מהמרכז. שטויות שויין |
|