המלכה דנה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
המלכה דנה(שולטת) • 17 בנוב׳ 2007
כרגיל מסיבה שצריך להתאושש ממנה...
רוני, טלה, אורלי... ריפ, דוגי... יסמין }{ נשיקות לכולכם על עוד מסיבה כיפית ומהנה... כן ירבו |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 17 בנוב׳ 2007
המסיבה בליל אמש , וואו ...
איני יכולה להתאושש מערב חם חם חם... ערב מלא סשנים , לראות אותכם מפזזים על רחבת הריקודים, יושבים על הבר עם דרינקים, אותכם זוגות בשאנטי על הספות, מחוייכים ושמחים עד אור הבוקר, אתם חברים יקרים ומלא חדשים ששמחתי להכיר , שימחתם והשארתם אותי מחוייכת עד כה. תודה לכם יקרים על הפרגון, חיבוקים ונשיקות , תודה על נוכחותכם בכל מסיבה , אתם מקסימים. אדון בשחור לא הפסיק לרתק את כולם בסשן סוחף ועוצמתי, נהנתי. ליידי מוד יקירה , סחתיקה על " הפינוקים " ( תרתי משמע ) במתחם. תודה לעבד שלי פיני , הפתעת אותי מחדש ביכולת נתינתך ומסירותך. היית נהדר ! בפליי רום סשן תליה עם סאטיר וכוסות רוח, היה מדהים ! יתכן שהיו עוד כמה ולא הספקתי לראות, עימכם הסליחה. המופע המרכזי , וואו ... זה היה ענק ! חברי היקר ריפר ואיש מקסים Fetish אתם - גדולים ! הספונטניות, התיאום והסינרגיה מושלמת לאורך כל המופע, ריתקתם אותי וחייכתי למשך כל המופע. תודה לנשלטות היפות. תודה לרוני וטלה על המועדון הנהדר שהפך להיות הבית השני שלי , דוגי וליידי S על סובלנותכם ותרומתכם בכל מסיבה. תודה מיוחדת לאלילת הליין אורלי, מסיבות כיפיות ומהנות, מחשמלות וסוחפות עד 07.00 בבוקר . כן ירבו וניפגש רק בשמחות ! |
|
BlackDragon(מתחלף){תפוס} |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
BlackDragon(מתחלף){תפוס} • 17 בנוב׳ 2007
אכן היתה מסיבה טובה!
אפילו יצא לי לנסות "פינוק" חדש תודה לליידי מוד. בזכותך עברתי כמה דברים שלא חשבתי שאני אעבור. מעניין מה הלאה? תודה מיוחדת לריפר, שמיכת הפוך היתה כל כך טובה!!! תיזהר שאני לא אתרגל!! |
|