amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 8 בדצמ׳ 2007
ים_yam כתב/ה: איזה ערב מדהים היה!!!!
תודה אורלי, רוני, ריפר, דוגי, ג'וני וכוווולם על היומולדת המקסים, על העוגה הטעימה עם הנרות, על הסופגניה, על החיבוקים והנשיקות והליטופים והפינוקים. ותודה במיוחד על ששמרתם על הפליי רום נטול עשן. אוהבת אתכם המון! בוא'נה, ולמי שסבלה בשבילך הכי הרבה מכולם, את לא מודה??? |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 8 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה: ים_yam כתב/ה: איזה ערב מדהים היה!!!!
תודה אורלי, רוני, ריפר, דוגי, ג'וני וכוווולם על היומולדת המקסים, על העוגה הטעימה עם הנרות, על הסופגניה, על החיבוקים והנשיקות והליטופים והפינוקים. ותודה במיוחד על ששמרתם על הפליי רום נטול עשן. אוהבת אתכם המון! בוא'נה, ולמי שסבלה בשבילך הכי הרבה מכולם, את לא מודה??? מותק, את התנדבת להביא את זה על עצמך, אז תתמודדי עם התוצאות... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
ים_yam כתב/ה: Wild Rose כתב/ה: ים_yam כתב/ה: איזה ערב מדהים היה!!!!
תודה אורלי, רוני, ריפר, דוגי, ג'וני וכוווולם על היומולדת המקסים, על העוגה הטעימה עם הנרות, על הסופגניה, על החיבוקים והנשיקות והליטופים והפינוקים. ותודה במיוחד על ששמרתם על הפליי רום נטול עשן. אוהבת אתכם המון! בוא'נה, ולמי שסבלה בשבילך הכי הרבה מכולם, את לא מודה??? מותק, את התנדבת להביא את זה על עצמך, אז תתמודדי עם התוצאות... זה היה הכל מאהבה... והלילה ראיתי שלא טעיתי במי שבחרתי להעניק לה את אהבתי. את יפיפיה, וכך גם הפשושית הקטנה, חסרת השם |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה: ים_yam כתב/ה: Wild Rose כתב/ה: ים_yam כתב/ה: איזה ערב מדהים היה!!!!
תודה אורלי, רוני, ריפר, דוגי, ג'וני וכוווולם על היומולדת המקסים, על העוגה הטעימה עם הנרות, על הסופגניה, על החיבוקים והנשיקות והליטופים והפינוקים. ותודה במיוחד על ששמרתם על הפליי רום נטול עשן. אוהבת אתכם המון! בוא'נה, ולמי שסבלה בשבילך הכי הרבה מכולם, את לא מודה??? מותק, את התנדבת להביא את זה על עצמך, אז תתמודדי עם התוצאות... זה היה הכל מאהבה... והלילה ראיתי שלא טעיתי במי שבחרתי להעניק לה את אהבתי. את יפיפיה, וכך גם הפשושית הקטנה, חסרת השם שששששששששששש עוד יחשדו שאת האבא! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
האבא? אני???
אוקיי, חשפת אותי.... אבל נכון שכובע הקאבוי מתאים לי? |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
זה לא הולך טוב עם קולר מנעולים, SORRY
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
ים_yam כתב/ה: זה לא הולך טוב עם קולר מנעולים, SORRY
|
|
TOB(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
ערב כיפי
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
TOB(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
אני חייב לומר היה לי ערב מהנה מאוד וכיפי מאוד , ודיקלס את היית כזאת מדהימה , אני פשוט speechless היה לי עונג צרוף מהסשן שלך , אין עלייך , את הטובה מכולן ואיך שאני מת ואבל מת שעוד פעם תשסני לי את הצורה ואגב נשארתי עם פה פתוח שיוו , מחכה רק ל.. את יודעת מה , שבוע הבא זה מסט אנחנו חייבות
וריקי היה לעונג ללמוד ממך כמה דברים כיפים והייתי אומר מחשמלים ( דאמט עד עכשיו יש לי זרמים במוח ) ואגב נראה לי שאני יכול לשחק איקס עיגול עם שציירת לי בגב וכן המקלחת היתה קצת שורפת אבל הזכירה לי את אירועי הערב המרגשים . תודה גם לטיש לסשן השלישי להערב כאילו פשוט כמעט חזרתי להיות תינוקת... , ניפגש כבר שבוע הבא . ותודה לכולם ובמיוחד לאורלי ועבדה הצנועה - SATYR . |
|
TOB(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
עטד תודה אחת
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
TOB(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
תודה אחת גדולה למלכה יסמין , ותודה, תודה לך ולעמיש על הטרמפ ,, חיכית כבר ברכב לחום של הפוך , הקור הזה. של החורף אימאאההה הקפיא לי את העצמות ,
|
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Tish Adams • 8 בדצמ׳ 2007
פוסי, מסכימה איתך לגבי דיקלסס - וואו!!!!!!!!!!
ראשית כל, נראת פצצה איזה סקסית, יאמי. שנית, הסשן שלך עם סטיר וסיסי היה מחרמן ומדהים. גם הסשנים של מאסטר ערן ואלישבע שפחתו ושל פטיש והנשלטת שלו שהיו על הבמה המרכזית היו מאוד מהנים ואיכותיים. היו המון סשנים בפליירום והרבה עוגות יומולדת טעימות וסופגניות. הגעתי מוקדם אז לקח לי קצת להתניע אבל, המוסיקה היתה מעולה האווירה, האנשים ובקיצור, היתה בת זונה של מסיבה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 08, 2007 4:20 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|