פפריקה |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
טוב.
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
פפריקה • 9 בינו׳ 2008
הפעם אני אניח את השאננות בה אני מצויה בימים האחרונים ואגש לנושא הבוער הזה;
ויז, אתה אכן אדם מוזר. מקורות יודעי דבר מספרים שהיית שק החבטות של אי אלו אושיות עוד בימיו העליזים של פורום הדנג'ן. אני לא הייתי נוכחת בפורום הזה, שכן, היו לי חיים דאז ולא נזקקתי לחיים וירטואלים כלל וכלל. אזזזזזז נכון, אתה יכול לפרסם מה שאתה רוצה באיזה פורום שאתה רוצה בכל זמן שתרצה, אני לא מוצאת את התוכן של ההודעות שלך פוגעני או מטריד. אתה פשוט מעט אובססיבי וזה בסדר, כי לבבך התרגל אל עצמו ואולי בגלל זה אתה לא מבין על מה המהומה... אבל ישנם אחרים הנהנים להשחיט את זמנם במעוז הסוטים הזה שמוצאים את ההודעות שלך מעט מטרידות, ובגלל שאתה חלק מהמקום עליך להתחשב בסובבים אותך ולאפשר להם לגשת לבלוג שלך בעצמם. אי אפשר לפספס את הבלוג שלך, שכן, הוא מתעדכן החל מהשעה חמש אחר הצהריים בערך כל חמש דקות. ולסיכום ויז, אל תמהר לפסול שפחות אמיתיות המגיבות לך כאן בפורום. נצל זאת! הפוך בעיה להזדמנות. בנינו, חוץ מלפוצץ אותנו במלא הודעות זימה על אינול וסידום וחירבון אתה די משועמם... קח את זה באהבה. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
ואני מסכים לכל מילה .
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
קליבר(שולט) • 9 בינו׳ 2008
המלט כתב/ה: אז הבחור פירסם ארבעה פוסטים רצופים. איפה כואב לכן, בנות? במקום שחרב ויבש זה מכבר? עד כדי כך שבאים להתבכיין כאן לכלובי, כמו בכיתה ג' לילדים מאותגרי כישורים חברתיים?
דבושן, למה שלא תפתחי פוסטים אחרים, מלאי תוכן עמוק, רוחניות צרופה, הגיגים משובבי נפש? תודה לך "המלט" על הקלדה . |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
פפריקה אמרה את זה מעולה..
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
A v(שולט) • 9 בינו׳ 2008
AV
|
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
נוריתE • 9 בינו׳ 2008
כל פעם כשמשעמם למישהו/י ואין להם מה להגיד בכלל
הם צצים בשרשור כזה נוסח "א-לה-ים שלי,רציתי שתדע".. אם זה היה באמת מפריע להם, הם היו פונים לכלובי בפרטי ובשקט אבל תשומי זה תשומי. |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
devotion(מתחלפת) • 9 בינו׳ 2008
Buttercupe כתב/ה: כל פעם כשמשעמם למישהו/י ואין להם מה להגיד בכלל
הם צצים בשרשור כזה נוסח "א-לה-ים שלי,רציתי שתדע".. אם זה היה באמת מפריע להם, הם היו פונים לכלובי בפרטי ובשקט אבל תשומי זה תשומי. מי שמדברת... תתפלאי לשמוע או בעצם תיכנסי לאחיך, תציצי לו בהודעות הפרטיות. גברתי מלכת התצומי. {שכחת את בכיותייך על גבי כל פורום אפשרי על כל בעיה אישית עם מישהו מהקהילה שהייתה לך?} לא יאמן.. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
הפווסל במומו פוסל
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 9 בינו׳ 2008
פפריקה כתב/ה: הפעם אני אניח את השאננות בה אני מצויה בימים האחרונים ואגש לנושא הבוער הזה;
ויז, אתה אכן אדם מוזר. מקורות יודעי דבר מספרים שהיית שק החבטות של אי אלו אושיות עוד בימיו העליזים של פורום הדנג'ן. קח את זה באהבה. מה שהיה בדאנגן מת וניקבר מיזמן. וזה לא עסק של אף אחד ציטוט:
אני לא הייתי נוכחת בפורום הזה, שכן, היו לי חיים דאז ולא נזקקתי לחיים וירטואלים כלל וכלל. אזזזזזז נכון, אתה יכול לפרסם מה שאתה רוצה באיזה פורום שאתה רוצה בכל זמן שתרצה, אני לא מוצאת את התוכן של ההודעות שלך פוגעני או מטריד. אתה פשוט מעט אובססיבי וזה בסדר, כי לבבך התרגל אל עצמו ואולי בגלל זה אתה לא מבין על מה המהומה... כול אחד ראשי להביע דעתו ברבים. ציטוט:
אבל ישנם אחרים הנהנים להשחיט את זמנם במעוז הסוטים הזה שמוצאים את ההודעות שלך מעט מטרידות, ובגלל שאתה חלק מהמקום עליך להתחשב בסובבים אותך ולאפשר להם לגשת לבלוג שלך בעצמם. אי אפשר לפספס את הבלוג שלך, שכן, הוא מתעדכן החל מהשעה חמש אחר הצהריים בערך כל חמש דקות. נו-שויין שיהיה ציטוט:
ולסיכום ויז, אל תמהר לפסול שפחות אמיתיות המגיבות לך כאן בפורום. נצל זאת! הפוך בעיה להזדמנות. בנינו, חוץ מלפוצץ אותנו במלא הודעות זימה על אינול וסידום וחירבון אתה די משועמם... לא מפוצץ לא פוסל אומר בדיוק איך רוצה את הנישלטת לזוגיות של בדס"מ חוזר על המנטרה- על מנת שיבונו מי שמכירה אותי - יודעת בדיוק מי ומה אני ומי שתרצה להכיר אותי לצורך היכרות כנישלטת צריכה לקרוא את כול הפרופיל + בלוג +תמונות וכו מתאים לך - ברוכה הבאה לעולמי לא נתאים - היה נעים להכיר יש נישלטות שעונות לדרישות בדיוק - אך אינן פנויות ואו מעוניינות להכיר אותי יש שמעונינות להכיר- ונירתעות בגלל האופי המחורבן שלי יש שאוהבות את זה - ולא רוצות להכיר אותי יש מצויי -שזה אני לטוב ורע וראויי מבחינתן ג |
|
שפיץ רציני |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
חלאס
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
שפיץ רציני • 9 בינו׳ 2008
הבחור אמר שהוא יפסיק להציף
אז מה הנקודה שלכן בעצם? |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
אני אומנם לא מוסמך.
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
A v(שולט) • 9 בינו׳ 2008
אבל הפסיכיאטר המחוזי בטח ירצה לטפל בו כי אין לי ממש הסבר דפוק או מסכן זה כבר לא משנה כי הוא הפך למורסה Av |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
עוד חכמולוג אחד
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 9 בינו׳ 2008
אדון וחבר. כתב/ה: אבל הפסיכיאטר המחוזי בטח ירצה לטפל בו כי אין לי ממש הסבר דפוק או מסכן זה כבר לא משנה כי הוא הפך למורסה Av שמנסה לבנות לעצמו שם על חשבוני חבוב-- קח מיספר יש תוררררררררר מאוד ארוך לפנייך ולפני שתישפוט אותי או אחר עדיף שתביט היטב במראה- ואל תהיה מופתע ממה שאה רואה שם אחרי זה - מצידי תפנה לטיפול הממולץ.בנתיים - למרות הפיתויי להיות חלק מחבורת אלו שחובטים בי בניסיון עצוב לשחזר ימי דאנגן אמיתיים חכו חכו כשאני אתפוס תמנוול שפתח תפה שלו- והעלה מתים מהאוב זה מה שקורה למי שיושן עים כלבים- הוא מתעורר עים פרעושים ציטוט:
פפריקה תאריך: 20:29 09/01/08 נושא: טוב. -------------------------------------------------------------------------------- הפעם אני אניח את השאננות בה אני מצויה בימים האחרונים ואגש לנושא הבוער הזה; ויז, אתה אכן אדם מוזר. מקורות יודעי דבר מספרים שהיית שק החבטות של אי אלו אושיות עוד בימיו העליזים של פורום הדנג'ן. הבן מלעונה כנראה ממש לא סובל אותי וחשב לשחזר את ההצלחה...חחחח..... [color=yellow]הקיצר רד ל י מהווריד- אני ךלא שק החבטות שלך או מלעיזים אחרים לא מכיר אותך לא יודע מי אתה והאמת - לא ממש מזיז לי.[/color] |
|
A v(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
Re: עוד חכמולוג אחד
לפני 16 שנים •
9 בינו׳ 2008
A v(שולט) • 9 בינו׳ 2008
ואל תהיה מופתע ממה שאה רואה שם
חכו חכו כשאני אתפוס תמנוול [color=red]שפתח תפה שלו- והעלה מתים מהאוב [[color=red]align=center] אני ממש לא מופתע ממה שאתה רואה במראה שלך לצערי מבין שאין בך את התבונה להבין כמה נלעג אתה. דרך אגב "כלב נובח לא נושך" וזה בדיוק מה שאתה... ואיומים...תאיים על מי שאתה באמת מזיז לו GET ALIFE AV[/align][/color] |
|