natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 4 בפבר׳ 2008
[quote="amy"]
פייה כתב/ה: שבוע זה ממש לא הרבה זמן... תלוי למי.... את האמת אני לא הייתי מחזיקה שבוע (שפו עליך אם את כן) לא יודעת אם אחרי שבוע כזה הייתי יותר חרמנית - חושבת שלא (יש משפט שאומר "שככל שצורכים יותר כך רוצים יותר וככל שצורכים פחות רוצים הרבה פחות" אז אולי העונש השני שהציעו פה לאונן 3 פעמים ביום נראה לי טוב יותר) אני אישית אוהבת עונשים כך שהתחכמות כזאת שלאונן ולספר (למרות שנדרשתי שלא) זה משהו שהייתי לוקחת בחשבון... אבל בהחלט לא לאונן ולא לגמור זה מתסכל יותר בהצלחה חמודה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
מיתוסית(שולטת) • 4 בפבר׳ 2008
המניאק מספר לי מה הוא רוצה לעשות לי כשנפגש (אבל ברמזים והוא לא מפרט יותר מידי וזה הורג אותי מסקרנות) והוא הזהיר אותי שזה לא יהיה בבית, שאני נדרשת לא ללבוש תחתונים ושאני אלבש את הבגדים הכי מזעזעים שיש לי שלא אכפת לי שהם יהרסו ו/או יקרעו
OMG!!! הוא פשוט מניאק, זבל. למה הוא עושה לי את זה? בכל מקרה, מצאתי שיטה, אבל נראה לי שהיא יותר מידי טובה (אזהרה: לא לבעלי לב חלש או כאלה שאכלו לא מזמן) http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=126832&blog_id=3927 |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
כמה בנאלי
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
IvoryDom • 4 בפבר׳ 2008
פייה כתב/ה: אם להיות כנה, אני לא ממש מבינה מה הקטע באיסור שכזה לפרק זמן כה ארוך.
בשלב מסויים במקום להעלות את רמת החרמנות - זה סתם גורם לדיכוי החשק המיני. תציעי לו לעשות נסיון הפוך: להכריח אותך לגמור 3 פעמים ביום, ולראות איך אז תיהי לאחר שבוע... אני חייב לציין שזה כלכך בנאלי שזה מרדים אבל באופן עקרוני אני בעד הרעיון של פיה כמאמר חזל "איבר קטן לו לאדם; המשביעו רעב, המרעיבו שבע" |
|
פייה{O} |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: כמה בנאלי
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
פייה{O} • 4 בפבר׳ 2008
IvoryDom כתב/ה: אני חייב לציין שזה כלכך בנאלי שזה מרדים
בנאלי ?! |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
Re: תשקרי
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
אדון שי(שולט) • 5 בפבר׳ 2008
דוקטרינה כתב/ה: כחולית -
תגמרי, תגיעי לאורגזמה מפוצצת עולמות - ותשקרי לו שלא גמרת ואת סופר חרמנית עליו. דוק. אומרים , וחוזרים ואומרים . ובעיקר חוזרות ומדברות עד כמה חשובה הכנות במערכת יחסים . ועם האתגר הראשון כל הדיבורים עפים מחוץ לחלון . נו נשים ... לך תבין ... נכון דוק ? וקליפסו ? כחולית רק 2 עיצות יש לי עבורך ... 1) כל המייעצים לך לא יחטפו את העונש במקומך . 2) אם אני הייתי מגלה חוסר כנות אצל הנשלטת שלי אני הייתי מעיף אותה . ולגבי השאלה אם הייתי מגלה ... סביר להניח שכן בגלל נקיפות המצפון של הנשלטת . ואם לא הפעם אז בפעם אחרת שהיא תנסה לרמות . עכשיו השאלה . את רוצה לקחת את הסיכון ? |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
Re: תשקרי
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 5 בפבר׳ 2008
דוקטרינה כתב/ה: כחולית -
תגמרי, תגיעי לאורגזמה מפוצצת עולמות - ותשקרי לו שלא גמרת ואת סופר חרמנית עליו. דוק. דוק לרוב אני מסכימה איתך אבל .... לשקר? הבסיס לכל קשר הוא הכנות אז בטח לא לשקר אם עשתה למרות שנאסר עליה שתגיד את האמת ותעמוד מול התוצאות. כנות כנות ושוב פעם כנות (עם כמה שיותר הצלפות כמובן ) |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
Re: כמה בנאלי
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
IvoryDom • 5 בפבר׳ 2008
פייה כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: אני חייב לציין שזה כלכך בנאלי שזה מרדים
בנאלי ?! כן נו, חסר יצירתיות הפגנת שליטה סטנדרטית מפהק את המוח אבל אפשר לעשות את זה באנאלי ואז כולנו נחווה משהו מרגש. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
מיתוסית(שולטת) • 5 בפבר׳ 2008
כנראה שלא כולם שולטים מנוסים ויצירתיים כמוך
ואני אישית חושבת שבשביל שולט מתחיל לגמרי, שהכרתי אותו ונילי לגמרי זה יפה מאוד ובפרט שרוב השולטים שהכרתי, השליטה התחילה ונגמרה בסשן עצמו, אם בכלל. אם הוא גורם לי לעשות מה שהוא רוצה ולא מקשיב לתחינות שלי, כנראה שיש משהו. אה, אופס, יש עדכון: אתמול בלילה התחננתי שהוא ירשה לי כי כבר לא יכולתי יותר והוא עשה את המוות עד שהוא הירשה לי כי לא רציתי לעשות בלי רשות, ובתמורה לזה הייתי צריכה לתת לו פיצוי שהוא דווקא מאוד יצירתי ולא עשיתי אותו מעולם ואני מקווה שיהיה לי מספיק אומץ בשביל זה |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
IvoryDom • 5 בפבר׳ 2008
כחולית כתב/ה: כנראה שלא כולם שולטים מנוסים ויצירתיים כמוך
ואני אישית חושבת שבשביל שולט מתחיל לגמרי, שהכרתי אותו ונילי לגמרי זה יפה מאוד ובפרט שרוב השולטים שהכרתי, השליטה התחילה ונגמרה בסשן עצמו, אם בכלל. אם הוא גורם לי לעשות מה שהוא רוצה ולא מקשיב לתחינות שלי, כנראה שיש משהו. אה, אופס, יש עדכון: אתמול בלילה התחננתי שהוא ירשה לי כי כבר לא יכולתי יותר והוא עשה את המוות עד שהוא הירשה לי כי לא רציתי לעשות בלי רשות, ובתמורה לזה הייתי צריכה לתת לו פיצוי שהוא דווקא מאוד יצירתי ולא עשיתי אותו מעולם ואני מקווה שיהיה לי מספיק אומץ בשביל זה לא צריך להעלב אם זה עושה לך כיף, תהני. |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
כחוליתוש
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
SPENKY{שייכת} • 5 בפבר׳ 2008
הוא נשמע לי חמודון וגם גבר לעניין
שבוע זה לא נורא מדי (עליי אסרו שבועיים פעם ) תסתכלי על זה כניסוי מעניין ותראי מה יקרה שהוא יבוא תהנו לכם ילדודס |
|