TOB(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
TOB(שולט) • 8 בפבר׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: טיש, מה זה משנה מה את לובשת, בסוף את במילא זרוקה עירומה על הרצפה במטבח
יו, איזה חלאה שקרן. בחיים לא ראית לי! אני אשה חסודה וצנועה. טפי עליך. איזה צחוקים הולך פה, נראה לי שאמא תרזה בטח היתה מסמיקה לידך |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
זאת היא שאלת העשור
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 8 בפבר׳ 2008
dogy כתב/ה: reaper שאלה במחילה מכבודך....
איך זה שלא ראיתי את התה הזה שכולם מדברים עליו? ואני די "שורץ" במועדון כמעט כל יום שעתיים בערך.... איפה בדיוק אתה מחביא אותו? אז ככה לצורך זה תמיד אבל תמיד יש גזיה ותרמוס בכמות אישית של עד 2 ליטרים בערך. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
Venus in Furs(מתחלף) • 8 בפבר׳ 2008
pusy boy כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: טיש, מה זה משנה מה את לובשת, בסוף את במילא זרוקה עירומה על הרצפה במטבח
יו, איזה חלאה שקרן. בחיים לא ראית לי! אני אשה חסודה וצנועה. טפי עליך. איזה צחוקים הולך פה, נראה לי שאמא תרזה בטח היתה מסמיקה לידך טיש בייבי, שקרן עוד לא קראו לי. ודווקא אין לך בכלל במה להתבייש, את כוסית לאללה |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
וונוס
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 8 בפבר׳ 2008
אתה מתבלבל ביום.
ערב טראנסג'נדרים זה ביום שני כך שמיותר שתגיע הלילה. הלילה באים גברים ונשים ואתה מה-זה לא גבר או אשה. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
Re: וונוס
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: אתה מתבלבל ביום.
ערב טראנסג'נדרים זה ביום שני כך שמיותר שתגיע הלילה. הלילה באים גברים ונשים ואתה מה-זה לא גבר או אשה. אבל הבטחת שתמצוץ לי בשירותים ותבלע, כמו בפעם שעברה... |
|
שורטת קינקית |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
שורטת קינקית • 8 בפבר׳ 2008
Venus in Furs כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אתה מתבלבל ביום.
ערב טראנסג'נדרים זה ביום שני כך שמיותר שתגיע הלילה. הלילה באים גברים ונשים ואתה מה-זה לא גבר או אשה. אבל הבטחת שתמצוץ לי בשירותים ותבלע, כמו בפעם שעברה... חחח...אין עליך ונוס אולי באמת אגיע היום. הגיע הזמן, לא? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
Mystery Queen כתב/ה: Venus in Furs כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אתה מתבלבל ביום.
ערב טראנסג'נדרים זה ביום שני כך שמיותר שתגיע הלילה. הלילה באים גברים ונשים ואתה מה-זה לא גבר או אשה. אבל הבטחת שתמצוץ לי בשירותים ותבלע, כמו בפעם שעברה... חחח...אין עליך ונוס אולי באמת אגיע היום. הגיע הזמן, לא? בייב..... ועוד איך הגיע הזמן bring out your dancin' boots |
|
DragonCub |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
the
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
DragonCub • 8 בפבר׳ 2008
the queen of beasts
and all sorts of animals only comes when its ''extremely wicked''? |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
הבטחות הבטחות
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 8 בפבר׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: amy כתב/ה: Reaper כתב/ה: amy כתב/ה: אני מקווה שהפעם באמת נקבל סיידר חם. כל פעם שמבטיחים שתיה חמה לא מקיימים!
everybody who came to the party last friday and the friday before enjoyed a hot cup of cider the minute they walked through the door כנראה שפשוש מפלה אותי לרעה... איימי, כדאי לך להיות חברה שלי. בשבילי הוציאו את הקינמון (פיחסה). אם תסתובבי איתי בטח תקבלי. למה שרק היא תקבל? |
|
TOB(שולט) |
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
TOB(שולט) • 9 בפבר׳ 2008
DJ.שלומי קאופמן , רק רציתי לומר לך תודה גדולה שאתה מתקלט נהדר ואני ובוודאי עוד הרבה נהנים מהמוזיקה המעולה שאתה עושה
|
|