שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

לשיקול דעתכם

Josephin​(לא בעסק)
לפני 16 שנים • 11 בפבר׳ 2008
Josephin​(לא בעסק) • 11 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה:
מלווה- חשבתי להגיב לדבריך באותו טון צ'חצ'חי, אבל הם נחותים מדי. שמתי לב שבכל פעם שיש עליהום, את מצטרפת ל "צד המנצח", ואחר כך חוזרת שוב להתחנף (מי אמר תסמונת ה "גבר המכה" ולא קיבל?)

בגדול מה כואב לי? את. קיומם של אנשים מכוערים- פנימית, כמוך, מציק לי עד מאוד. אני עכשיו מבינה לא מעט דברים לגביך. טוב שמדי פעם נחשף גם פרצופך האמיתי, שאת משתדלת לרוב להסתירו בצביעות. אז מלווה, הפעם זו בהחלט הייתה הפעם האחרונה. לא תוכלי לחזור ללקק לי. קלטתי מי את באמת.

את לא מבינה כלום לגבי ובטח שאינך מכירה אותי .
בחיי שאת הוזה , תגידי מה לקחת ?
חחחחחחחחחחחחח
אני מלקקת לך? מתי חלמת על זה .
בחיי שמשהו לא בסדר אצלך בקופסא למעלה LOL
Josephin​(לא בעסק)
Josephin​(לא בעסק) • 11 בפבר׳ 2008
Malva pusilla כתב/ה:
amy כתב/ה:
מלווה- חשבתי להגיב לדבריך באותו טון צ'חצ'חי, אבל הם נחותים מדי. שמתי לב שבכל פעם שיש עליהום, את מצטרפת ל "צד המנצח", ואחר כך חוזרת שוב להתחנף (מי אמר תסמונת ה "גבר המכה" ולא קיבל?)

בגדול מה כואב לי? את. קיומם של אנשים מכוערים- פנימית, כמוך, מציק לי עד מאוד. אני עכשיו מבינה לא מעט דברים לגביך. טוב שמדי פעם נחשף גם פרצופך האמיתי, שאת משתדלת לרוב להסתירו בצביעות. אז מלווה, הפעם זו בהחלט הייתה הפעם האחרונה. לא תוכלי לחזור ללקק לי. קלטתי מי את באמת.

את לא מבינה כלום לגבי ובטח שאינך מכירה אותי .
בחיי שאת הוזה , תגידי מה לקחת ?
חחחחחחחחחחחחח
אני מלקקת לך? מתי חלמת על זה .
בחיי שמשהו לא בסדר אצלך בקופסא למעלה
LOL

הסתמונת " גבר מוכה" " מצטרפת לצד המנצח"
מה זה השטויות האלה , אני זה לא את איימי, ותודה לאל על כך חחחחח .
עכשיו לכי תתבכיני כמו שאת תמיד רגילה.
ובזה אני סיימתי !
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
[quote="Malva pusilla"]
Malva pusilla כתב/ה:
amy כתב/ה:

ובזה אני סיימתי !

הגיע הזמן באמת, כי כל תגובה נוספת חושפת את עליבותך ונחיתותך האיומות, פרחה קטנה (חחח וחיחי.... בהשראת תגובתך הקודמת icon_wink.gif )