אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
אדון שי(שולט) • 15 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה: אדון שי כתב/ה: amy כתב/ה: ועוד תוספת קטנה: גלישר נחסם מבלוגי הרבה לפני שסיפר שדחף לזונה סחוג בתחת. נכון, גלישר? לא היה שום קשר בין החסימה לבין העובדה שהוזכר בבלוגי. בוודאי ובוודאי שהחסימה לא נעשתה במטרה שלא לאפשר לו להגיב.
שוב פעם היתתמות . " בוודאי ובוודאי שהחסימה לא נעשתה במטרה שלא לאפשר לו להגיב " . אז למה נועדה החסימה ? להגיד לו כמה הוא יפה ? שייקה- נכון שזה שאתה פרנואיד, לא אומר שלא רודפים אחריך, אבל זה לא אומר שגם כן. נשבר לי הזין (שאין לי ) מלשמוע אותך מלכלך עלי. קראת לי מתממת, מתחסדת, צבועה, בריונית, ועוד שלל כינויים מחמיאים. שתקתי. אבל אתה כבר מגזים. תסתכל על עצמך במראה, ותנסה לראות קצת מעבר לאגו בגודל פיל שלך. תסתכל טוב טוב, ותראה שכל תיאוריות הקונספרציה, הן בראשך, המתוסבך "קצת" יותר מדי. ואגב, אתה זה שבינתיים מתנהג פה כמו בריון השכונה. אני לא חייבת לך שום דין וחשבון, ו "ציד המכשפות" שאתה מנהל נגדי, במסווה של "חופש הביטוי" (אעלק...), כבר הגיע לי עד כאן. פגעו לך באגו- תתמודד, כמו ילד גדול, לא כמו תינוק בן שנה. גלישר יודע טוב מאוד מתי הוא נחסם, ולך, בוודאי שאיני חייבת דין וחשבון. כמה זמן אתה פה בכלל? חודשיים? כמה רעש אתה עושה... אני פה בערך חמש שנים יותר ממך. אמרת שאתה עוזב, לא? אז קדימה, תעזוב, לפחות את זה תעשה בצורה מכובדת. כי אני אומרת לך חד וחלק- אם אתה לא תתחיל להרגיע את מסע הצלב שאתה מנהל נגדי מאז שניפנפתי אותך בצ'אט אחרי 5 דקות, כי קלטתי בדיוק מי אתה, גם אני אתחיל לנהל מסע צלב משלי- נגדך. אז תחליט, או שתעמוד במילתך, ותחסוך מכולנו את נוכחותך המעיקה, או שתרגיע. מלבד היותך אדם לא נעים במיוחד, אתה גם עלבון לעם השולטים. לא פלא שאתה מרגיש צורך לשים את המילה "אדון" לפני הניק שלך. אחרת עלולים להתבלבל ולראות אותך כמו מי שאתה באמת- חרק קטן ומסכן שזועק לקצת צומי. מכירים אותי פה לא מהיום. יודעים שאני לא נוטה לדיבור מסוג זה. ואם הגעתי לידי כך, הרי שמישהו פה באמת הדגיש את הסיאה. איימי דיברת ודיברת אבל לא אמרת שום דבר ענייני . את לא חייבת דין וחשבון לאף אחד ? אז למה גלישר חייב לך דין וחשבון על מה שהוא כתב ? ולמה התעקשת לשאול אותו האם מה שהוא כתב הוא אמיתי או בדיה בבלוג שלו המחודש ? וכמו שהוא לא חייב לך דין וחשבון . מן הסתם שגם את לא חייבת דין וחשבון . אבל אם את כבר טורחת לענות לפחות אל תפריחי איומים . ואך תעשי ענן אבק כלכך גדול בתקוה להסתיר את העובדות . זה כבר לא יעבוד . ומה הקשר בין כמות הזמן שאת פה לזמן שאני פה ? יש כאן באתר דרגות על פי הפז"מ ? אם אני אעזוב או לא זה לא יהיה מתוך הפחד באשר למסעות הצלב שלך . ואני מבטיח לך שיקח לך עוד הרבה זמן עד שתתחילי במסע צלב שני . לא רק נגדי אלא כנגד כל אחד שכל חטאו שלא רואה איתך עין בעין בנושאים מסויימים . ואל תזלזלי באינטיליגנציה של הנוכחים באתר הכלוב . הם יודעים להבחין בין ספין לבין טענות מוצדקות . והם יודעים להבחין בין תגובה מתלהמת ולא עניינית שבאה להסיט את תשומת הלב מטענות מוצדקות , מפורטות ומבוססות . אם אין לך מה להגיב לעניין אז אל תגיבי עדיף , כי התגובה שלך רק פוגעת בך . כאשר רשמת את המשפט : " שייקה- נכון שזה שאתה פרנואיד, לא אומר שלא רודפים אחריך, " זה הדליק לי נורה אדומה ... כאשר קראתי את מה שכתבת זה היה נראה לי מאוד מוזר . אבל יש דמיון גדול בין סגנון הכתיבה הזה לסגנון כתיבה אחר שמוכר לשמצה . חז"ל אמרו משפט מאוד נכון . " אדם ניכר בכיסו כוסו וכעסו " . אני שמעתי כבר על שיטה בה משתמשים בשני מחשבים שונים על מנת להכניס לכאן כינויי רפאים . נניח מחשב אחד מהעבודה והשני מהבית . או להבדיל מחשב של חברה טובה . ולמרות שלא בדקתי את זה יכול להיות גם שני כינויים מאותו המחשב . אני לא מנסה לרמוז לשום דבר . אבל יש דמיון מפתיע בין התגובה שלך איימי לבין התגובות הבאות : שמידט כתב/ה: טוב, תרגיע ותנשום עמוק. זו לא איזו קונפירציה לערער לך את הבטחון המעורער שלך במילא. מדוע אתה צריך להוכיח, משהו שלא היית צריך להוכיח במילא- לא נראה לי שמישהו חשד בך שאתה מנהל איזה מגעיים סודיים עם איימי או מתחנף אליה בפרטי. זה אולי קיים אצלך בראש. ועל הכובע. מי לא כיבד את זכויותך? אני במקום כלובי כבר מזמן הייתי שמה לך כאפה. רק במסגרת הזכויות שלך אין לך זכות לחשוב בשביל סאבית מה היא צריכה לעשות עם מה שהיא מפרסמת בבלוג שלה. יצאת מדעתך? מה זה הדבר הזה? לגבי השליחים- בוא תרגע, אבל הפעם באמת. החיים שלי, ובטח לא של איימי הם לא מסתובבים סביבך. אני בכלל לא ראיתי את השרשור. לא ידעתי מה מדובר, וששלגי כתבה חשבתי בכלל שמדובר בבלוג שלך, ומה שהבנתי זה ממה שקראתי בהסבר שלך. אוקי? וזה היה מספיק להבין כמה אתה לוקח ברצינות את התפקיד שקפצת לתוכו- קרי האלוהים של הכלוב. אני לא כל היום בכלוב, אני לא ממלאת את הפורום בזיוני שכל כמוך, ולא צריך להיות פרופסור גדול בשביל להעיף מבט אחד במלל שלך ולהבין מה מסתתר מאחורי החירטוטים שלך. אז תבלע בפעם המיליון את הרוק ותתמודד כמו גבר עם העובדה שמחקו לך ולא כמו תינוק בכיין. שמידט כתב/ה: [
ממתי מצטטים הודעות פרטיות? ומה הקשר אגב? מה זאת אומרת תוך מניעה של אפשרות תגובה? הלו, זה בלוג. זכותה למחוק את מי שבא לה. זכותה של איימי לומר את דעתה. וזכותה לכתוב מה שבא לה. אתה לא מחליט כאן מי יכתוב מה, היכן ומה צריך להמחק. אתה יכול לומר את דעתך, אתה יכול לשכנע. אתה לא מחליט כאן כלום שייקה, כלוםקפיש? זכות המילה האחרונה שמורה לכלובי. אתה מגן על זכותו של גלישר לכתוב את האשפה שלו, ומנגד לאסור על איימי לכתוב בבלוג שלה? "חשבת" בשביל אימי היכן היא צריכה לפרסם את מה שהיא כותבת, ואתה מתפלא שמחקו לך את השרשור? לא הגזמת קצת? להאשים אותך בהטרדה מינית? אני חושבת שעם מקל של עשרה מטר היא לא הייתה נוגעת בך במציאות. ראבק, איזה שגעון גדלות. שכל אחד ישפוט בעיניי עצמו . לי זה נראה כמו סגנון כתיבה מאוד זהה . למרות שבפח הזבל כל הזבל נראה אותו הדבר . ויכול להיות שזה המקרה גם כאן . סתם משתף אתכם בתהיה . |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 15 בפבר׳ 2008
יקיר, אתה יכול לתהות עד מחר. שמידט ואני- ממש לא אותו בן אדם. כנראה שזה מחוסר היכרותך עימי ועם סגנון כתיבתי, שאתה מסוגל אפילו לחשוב ככה.
לא אמרתי שום דבר ענייני? ועוד איך אמרתי. אמרתי שהבלוג שלי אינו דמוקרטי, ואני לא חושבת שהוא צריך להיות כזה. אין מה להרחיב בנקודה זו. שייקה, יקירי- אתה לא כלב השמירה של הדמוקרטיה באתר, וגם לא שומר של גלישר. גלישר הוא ילד גדול, ולגבי דמוקרטיה בבלוגים, אם רצית לדון בנושא, יכולת לפתוח אותו בצורה כללית, מבלי להתייחס דוקא לבלוג שלי, נכון? אבל שנינו יודעים את הסיבה האמיתית, ולא, אל תגיד לי שוב שאני "מתממת" וכו', כי אתה מתחיל להשמע כמו תקליט שרוט. כמו גנב פתחת את הפוסט המקורי על הבלוג שלי, בחמש לפנות בוקר. אני אגב, לא לכלכתי עליך בבלוג שלי כלל. הזכרתי אותך רק בכך שאמרתי שאתה חסום אצלי, כפי שאני חסומה אצלך, ומותק- אני ממש לא חסומה אצלך כדי להגיד לי "כמה אני יפה", אלא בגלל בעיות אגו. הרי לא כתבתי כלום שאפילו יכול לתת לך ת י רו ץ לחסום אותי. אגב, בעוד שאני לא מלכלכת עליך (ואגב, גם לא על גלישר), אתה דווקא חופשי מלכלך עלי. אמנם לא כותב את הניק שלי, אבל ברור לגמרי על מי אתה מדבר. ולגבי כללי האתר- יש כאן מי ששומר על הכללים. קוראים לו כלובי. אז קח נשימה עמוקה, תפסיק להלחם בטחנות רוח. האוייבים הם בראש שלך, יחד עם שגעון המגלומניה. פשוט תרגיע קצת, טוב? הבנו שאתה יודע לכתוב בלי שגיאות כתיב, ובתגובות ארוכות וחרטטניות אתה אלוף. עכשיו אתה יכול לנסות להשתלב באתר הזה כמו כולם, או ללכת, כמו שאמרת. או כמובן, שאתה יכול להמשיך להתנצח איתי, להמשיך ולמצוא בכל פעם תירוץ חדש לתקוף אותי, כי האגו השביר שלך נפגע. אבל שי, מי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא ה "בריונית" באתר הזה, ונסיונך לצייר אותי ככזאת, תוך הפגנת שרירים ודורסנות יתרה, אינו נוחל הצלחה. הבחירה היא כולה שלך. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
איימי את עדיין עושה חוק לעצמך . את לא צריכה למסור דין וחשבון לאף אחד . אבל משום מה כאשר מישהו כותב משהו שלא נראה לך את ממהרת לתקוף אותו כאילו שהוא חייב לך דין וחשבון . ואם הוא לא נותן לך את התשובות שאת רוצה את קוראת לחסום את הבלוג .
האם מישהו חייב לך דין וחשבון האם מה שהוא כותב ב "יומן האישי " שלו הוא תיעוד או בדיה ? כי אם מישהו חייב כאן בדין וחשבון אז מן הסתם שגם את ! לגבי מה שאת כותבת בבלוג שלך . חוק אחד חל על כולם ! עכשיו את תתחילי " לבלוע את הרוק " ולהתמודד עם הסתירות בדברייך . אז מה את בוחרת ? לתת דין וחשבון על מה שכותבים בבלוג ? או שלא ? לי נראה כמו כלל בסיסי שניתן ורצוי לכתוב על הכל בבלוג מבלי שאף אחד ידחף את האף ויתחיל במסע צלב . בבלוג שלך את הסתת אנשים כנגד גלישר . וזה אפילו יכול להחשב כעברה . ובכך שחסמת אותו ולא איפשרת לו להגיב עברת על כללי האתיקה הבסיסיים שקיימים בין אנשים . קשה לך להבין את זה ? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
שי- אם לגלישר אין תלונות, ולכלובי אין תלונות, מדוע ל ך יש? זה מה שאני מנסה להבין... מה אוכל אותך בדיוק?
|
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
מה שאכל אותך כאשר קראת ל"צדק " בשם כל הנשים עליי אדמות . בהקשר למה שגלישר כתב .
ואז זה משום מה לא עניין אותך שהוא כתב שהוא נפגש מאז הסיפור עוד מספר פעמים עם אותה האחת . בקיצור . לטעמי הדרך בה התנהלת . הנסיון לסתימת פיות . אי היכולת שלך לקבל את השונה . ובעיקר ההטפלות הסיסטמתית שלך לחדשים באתר . הנסיונות הברוטאליים שלך להשליט את דעתך הדיי חשוכה על האנשים בכלוב . זכותך לא לאהוב דברים ואף למחוא נגדם בצורה עניינית . מה שאת עשית זה בליגה אחרת לגמריי ממה שעשוי להיות מקובל באתר תרבותי . |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
בסדר שי. שמעתי את דעתך, אני לא מקבלת אותה.
כעת, מה אתה רוצה לעשות? אתה מנסה להסית כאן אנשים נגדי ( אני מבינה שדרכך לתיקון "עוול" היא בעוול נוסף?), לא הולך לך. מי שלא מסמפט אותי, לא שינה את דעתו בעקבות זעקותיך כאן, ונסיונותיך להראות איזו "מפלצת" אני. מי שמכיר אותי- מכיר אותי, ולא מושפע מנסיונות הסתה כגון זה. אז יאללה, סגור את הבאסטה. שמענו, הבנו. כפי שאמרתי קודם, תלונות או בקשות לשינויים, לא נשמעו מהגורמים הרלוונטיים, דהיינו- גלישר וכלובי ( לא, אתה ממש לא רלוונטי בעיני). אם וכאשר יהיו כאלו, אתייחס בהתאם. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
שוב פעם דמגוגיה זולה ?
לא ניסיתי להסית . את כל מה שכתבתי עיגנתי בעובדות מוכרות שרשומות מעל דפי הכלוב . איימי כאשר את רואה את פרצופך האמיתי במראה הם לא ישתנו גם אם תחליפי את המראה ! זה הכל בעצם . הגיע הזמן שהאנשים באתר הזה יהיו מודעים למוניפולציות שלך . חלק מודעים היטב , עכשיו תורם של כל השאר . ולא .... אין בזה הסתה . אני לא קורא לאף אחד לעשות או לומר לך משהו . אפילו לא קורא להתעלמות מהפרסונה הוירטואלית שלך . ולא מרים קול זעקה לכלובי על מנת שיחסום אותך . אני לא כמוך , אני שונה ממך . לא רק בדעות אלא בעיקר בהתנהלות . וכל עוד אני כאן אני אשתדל בכל דרך לגיטימית לשנות את ההתנהלות הלא נכונה והלא תרבותית והלא סבלנית באתר הזה . כאשר לי ברור שדברים מסוג זה לא נמדדים באיזור המיין סטרים . אלא דווקא באזורים האלה שהם קצת יותר קשים . אבל גם שם אין צורך בהתלהמות וסתימת פיות . בסך הכל אף אחד כאן הוא לא אוייב המדינה . גם בחיי האישיים אני לא מתרפס מול כוחניות ואלימות . ואין לי סיבה להתחיל בכך עכשיו . יהיה מה שיהיה . אבל אם את רוצה שאסכם את זה בצורה ברורה עבור שנינו . אז כל עוד שאדם מסויים לא יעבור על כללי נימוס בסיסיים וכבוד הדדי לא תהיה לו אף בעיה איתי . מי שיבחר בדרך אחרת יאלץ להתמודד איתי ועם הזמן זה לא יהיה רק איתי . הגיע הזמן שאנשים שבוחרים להכנס לאתר הזה יהנו מהשהות בו ולא יפחדו להגיב או לכתוב דבר מה מתוך הפחד של התגובות . הגיע הזמן שהרבה יותר אנשים ישתתפו בשירשורים . וככל שזה יקרה האתר הזה יהיה מוצלח יותר . ואז יהיה כדאי לשלם את דמי המנוי על מנת להיות חבר באתר המכובד של הכלוב . אבל לשלם כסף לאתר שנכנסים בך אישית על כל דיעה שלך . שעולבים בך . שמכפישים אותך . זה לא משתלם לאף אחד ! לא לנו כצרכנים ולא לכלובי כהבעלים של האתר . ואני באמת מעריך את כלובי . הוא תרם את שלו בבניית האתר . עכשיו זה תורנו כצרכנים להוכיח שאנחנו בכלל ראויים לבית . או לסתם דיר חזירים . שלחו לי קישור לפורום משנת 2005 . מדהים לגלות שמאז ועד היום הדברים מתנהלים בצורה דומה . אותם התלונות ואותם הויכוחים הטפשיים . אותם ההתנצחויות האישיות והירידות . רק הכינויים מתחלפים . האגואים נשארים . אני יותר מאשמח אם אנחנו נסגור את כל הנושא בכך שאת תצטרפי אלי בשאיפה הזו . דיי כבר עם חוסר הסבלנות . אני יודע שזה לפעמים כואב במקומות הכי כואבים . וצר לי על כך , באמת ! ( וזה נאמר בלי טיפה של ציניות ) אבל אסור לנו לנהוג באחר בדרך שבה אנחנו לא היינו רוצים שינהגו בנו . ואני מוכן לפתוח עכשיו שירשור שבו נדון כולם לגבי כללי התרבות והדיון באתר הכלוב . ולפחות ננסה להחליט על תקנון שיהיה מקובל על הרוב אם לא על כולם . אולי אני נאיבי . אבל אני חושב שזה לא רק אפשרי אלא גם הכרחי . התרבות הנוכחית בכלוב מעודדת התנהגויות לא סימפטיות . ויש לעצור את זה . לא למען כלובי . אלא למען כולנו ! אחרי הכל מדובר כאן בבילוי לא באיזה הכרח או חובה לשהות באתר . אפשר להתחיל נניח בכלל שבו כל תגובה אישית לא עניינית שנאמרת בפורום תיגרום לזה שאומר אותה להיות מנוע מלהגיב בפורום במשך פרק זמן מסויים ( לפי דעתי שבוע , אבל על זה כולם צריכים להסכים ) . זה יקח קצת זמן לשנות את ההרגלים הרעים . אבל כל מי ששכל לראשו יכול להבין שזה ישדרג את האתר הזה בכמה דרגות . שוב אולי אני נאיבי ואולי אני אופטימי ושוגה בחלומות . אבל המצב כפי שהוא עכשיו הוא לא בית ולא כלום . והוא מבייש את האנשים שיושבים באתר הזה . ולרוב גם את עולם השליטה . אז מה את אומרת איימי ? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
אני אומרת, שי, שהיום יום שישי. צא, תבלה קצת, לא כל הזמן מול המחשב.
אני מבינה שהחלטת בסוף לא לעזוב את האתר? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
אגב שי, בלינק הזה
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=128264&blog_id=33246 גלישר מזכיר את שמי (הניק שלי- איימי, מעט מסורס על ידיו...). מבקשת שתמחוק מיידית את האיזכור לי בבלוגך. היות ואני חסומה בבלוגך ומנועה מלהגיב, זה לא הוגן, הלא כך?... |
|
רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
וואי וואטי וואי.....
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 15 בפבר׳ 2008
מה קורה לכם אנשים???!!!!.... תנו אויר אחד לשני... זה עושה ממש רע בלב ההישתלחויות האלו לאחרונה
מה פה קורה פה????????????????????? |
|