זאלופון(שולט) |
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
Re: אלו
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
זאלופון(שולט) • 24 במרץ 2008
סיגריה כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: שכתוב להם ליד השם לא בעסק
מה זה זה... איך אמצא שולט??.. אם את בקטע של שליטה פיזית, כאב וכו', זו באמת בעיה. במקרה כזה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לשבת ביציע של בית"ר ולשיר שירי הלל לסלים טועמה. אבל אם את בקטע של שליטה מנטלית, והרי 90% מהסאביות הן כאלה, אז אין בעיה בכלל: כפי שאמרה לוסט סונג, מוצאים ונילי, או סתם זכר ממוצע, ואומרים לו: "תשמע אח שלו, מהיום מותר לך לזיין אותי מתי שבא לך. אתה אפילו לא צריך לשאול - פשוט תפתח לי את התחת מתי שמתחשק. אם אתה רוצה מציצה, רק תגיד. תגיד! אל תבקש! רעב? רוצה שאביא לך את השלט של הטלוויזיה? שאנקה את הבית? שאהיה בשקט ואתן לך לראות מכבי? אין בעיה! פשוט תאמר וזה יקרה. כמו הג'יני של אלאדין, רק עם שדיים. מה אתה אומר?" נסי ותהני. ההצלחה מובטחת. |
|
Lost_Song |
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
הונילי שלי
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
Lost_Song • 24 במרץ 2008
בתשובה לשאלה זו היה עונה ..
"כי אתן נהנות מזה". |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
Re: שולטים לא מוצאים!
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
dragon fly • 24 במרץ 2008
סיגריה כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: שולטים מכינים!
מצרכים להכנת שולט : 1 שקית של אבקת אינסטנט לפנקייקים 2 כוסות סוכר 3 כפות שמן חצי מיכל שמנת רוטב מייפל כמיטב המסורת סליחה סליחה אני רעבה מתכון לא נכון לוקחים ונילי אומרים לו "ארצה ונילי - תקשיב ותקשיב לי טוב ! מהיום אתה נותן לי מכות מתי שאני מבקשת, משפיל אותי ושם לי גאג בפה ובשביל הקטע, גם אין לי מילת בטחון!!" אני חושבת שזה יעבוד לא ?.. תמיד נשלטות סובלות יותר... למה דופקים אותנו כל הזמן? שאלה רטורית לא? |
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
Re: אלו
לפני 16 שנים •
24 במרץ 2008
סיגריה(אחרת) • 24 במרץ 2008
זאלופון כתב/ה: סיגריה כתב/ה: Lost_Song כתב/ה: שכתוב להם ליד השם לא בעסק
מה זה זה... איך אמצא שולט??.. אם את בקטע של שליטה פיזית, כאב וכו', זו באמת בעיה. במקרה כזה העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לשבת ביציע של בית"ר ולשיר שירי הלל לסלים טועמה. אבל אם את בקטע של שליטה מנטלית, והרי 90% מהסאביות הן כאלה, אז אין בעיה בכלל: כפי שאמרה לוסט סונג, מוצאים ונילי, או סתם זכר ממוצע, ואומרים לו: "תשמע אח שלו, מהיום מותר לך לזיין אותי מתי שבא לך. אתה אפילו לא צריך לשאול - פשוט תפתח לי את התחת מתי שמתחשק. אם אתה רוצה מציצה, רק תגיד. תגיד! אל תבקש! רעב? רוצה שאביא לך את השלט של הטלוויזיה? שאנקה את הבית? שאהיה בשקט ואתן לך לראות מכבי? אין בעיה! פשוט תאמר וזה יקרה. כמו הג'יני של אלאדין, רק עם שדיים. מה אתה אומר?" נסי ותהני. ההצלחה מובטחת. ניסיתי, לא הלך... הוא אמר שהוא לא יכול לפגוע בי ככה... איך מזהים כוסית??? |
|
דובדבן |
לפני 16 שנים •
26 במרץ 2008
דעתי
לפני 16 שנים •
26 במרץ 2008
דובדבן • 26 במרץ 2008
כשאדם אומר "גבירתי" זה לרוב במקום: מעצבנת אחת, תסתמי כבר, כנסי לסוף האוטובוס וניסע.
|
|