theslv(נשלט) |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
theslv(נשלט) • 28 במרץ 2008
המכשפה כתב/ה: 1. תלוי למי !
2. מי שבא לה לפעמים למצוץ את הזין של העבד שלה אבל לא עושה את זה כי זה נראה לה לא מלכותי, שתזכור שמלכות עושה מה שבא להן זה בדיוק זה... ולגבי ההיפך.. מה היתה השאלה? |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 28 במרץ 2008
amy כתב/ה: פסיכולוג בספת עור כתב/ה: איימי. את מבוזבזת. את יכולה להיות דומית החלומות. אפשר להיות סאב שלך??
חחח! וממתי סאבים לא אוהבים לרדת? כמעט כל גבר שאני מכירה, סאב או וניל, אוהב לרדת. רוב הדומים גם... אני מתה על ירידות. אוהבת שמלקקים לי את הכוס, שדוחפים את הלשון עמוק פנימה... אין הרבה דברים מענגים יותר! |
|
FairyInChains(מתחלפת){SimbaInCha} |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
FairyInChains(מתחלפת){SimbaInCha} • 28 במרץ 2008
The Big Bad Wolf כתב/ה: המכשפה כתב/ה: שתזכור שמלכות עושה מה שבא להן
שאלה למלכות מותר לקבל מאחור תוך כדי שהעבד דורך לה על הפנים? מה בעצם ההבדל בין מלכה כזו לשפחה? אם העבד מזיין את המלכה ותוך כדי היא צוחקת עליו ומשפילה אותו שהוא לא יודע לזיין ושבכלל לא מרגישים אותו וכו'... זה נראה לי דווקא די נחמד ושומר על השליטה בידי המלכה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
מיתוסית(שולטת) • 30 במרץ 2008
אני בד"כ לא מקיימת יחסים בזמן שאני שולטת, ואני נותנת לעבד לרדת לי רק אם ממש בא לי ואני ממש נמשכת אליו. לא תמיד אני צריכה גירוי מיני מובהק או יש לי את הצורך לגמור.
ולגבי מה שפיירי אמרה: היא צודקת. יצא לי כמה פעמים לשכב עם ק' בסקס רגיל לכאורה ותוך כדי התחלתי לדבר אליו מלוכלך, לשלוט בקצב שלו, לצעוק לו: "יותר חזק, זונה שלי ושלא תעיזי לגמור עד שאני לא אומרת לך!" ואז לפעמים באמת לא לתת לו לגמור, או להיות מעליו ואז לשלוט באמת ולפעמים להפסיק ולצבוט ולסובב לו את הפטמות רק כדי לראות אותו מתחנן שהוא רוצה להיות בתוכי ושאני אמשיך ושהוא רוצה לגמורררררר גרר.... ובכן, אני בהחלט בעד שעבד ירד למלכה, ההיפך זה מאוד תלוי. אני ירדתי רק לעבדים שהיו בני זוג שלי בזמן סשן וגם זה בפעמים מועטות שממש התחשק לי על הזין הזקור והטעים שלהם ובדיוק כמו שאמרו פה כמה סאביות אין כמו שליטה מינית שזה אומר לגרות אותם עד מוות בסקס, מציצה, לאונן להם או להתחכך בהם, לגעת בעצמך וכו' וכל זה בלי שאסור להם לגמור אני לא אגיד לעבד שיזיין אותי בתחת, יש גבול, אבל אני כן אזיין *אותו* בתחת או שאם יתחשק לי, אני אגיד לו שיכניס לי אצבעות לתחת בזמן שהוא יורד לי. נ.ב- איימי, רוק יכול להיות ממש כיף, במיוחד כשמלקקים לך את הצוואר ואת הכוס. בכוס אני אוהבת כמה שיותר רטוב. הרבה רוק לא טוב כשמלקקים לי את האוזן או כשמתנשקים. בעעע |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 30 במרץ 2008
פוי. אם אני רוצה להרטב- אני נכנסת למקלחת, או לבריכה
|
|
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 30 במרץ 2008
amy כתב/ה: פוי. אם אני רוצה להרטב- אני נכנסת למקלחת, או לבריכה
לא אומרים "פוי" על אוכל! |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
מקבי(מתחלף) • 30 במרץ 2008
ציטוט: אם העבד מזיין את המלכה ותוך כדי היא צוחקת עליו ומשפילה אותו שהוא לא יודע לזיין ושבכלל לא מרגישים אותו וכו'... זה נראה לי דווקא די נחמד ושומר על השליטה בידי המלכה
וגם אם היא תגיד לו שהוא מזיין מדהים, שהיא מרגישה אותו בבטן, זה עדיין לא יוריד מכבודה. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 30 במרץ 2008
מקבי כתב/ה: ציטוט: אם העבד מזיין את המלכה ותוך כדי היא צוחקת עליו ומשפילה אותו שהוא לא יודע לזיין ושבכלל לא מרגישים אותו וכו'... זה נראה לי דווקא די נחמד ושומר על השליטה בידי המלכה
וגם אם היא תגיד לו שהוא מזיין מדהים, שהיא מרגישה אותו בבטן, זה עדיין לא יוריד מכבודה. כי ידוע שכבודה של בת מלך פנימה. |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
תחרה שחורה(נשלט) • 30 במרץ 2008
amy
קשה לי להאמין שיש אשה שסולדת מ"ירידה" טובה, מן הסתם לא נתקלת בגבר שיעניק לך טיפול נכון ומסור ונסיונך בלתי מוצלח. נשים רבות תעדפנה ליקוק טוב על חדירה, ויחוו אורגזמה מהלשון ולאו דווקא מזיון. אני אוהב לרדת לאשה ולענג אותה במוקד תאוותה, אפילו לאורך זמן, בין אם כנשלט או בסקס ונילי, פשוט נהנה מעינוגה וסיפוקה. אני מניח שהדבר נכון למרבית הנשלטים. |
|
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
30 במרץ 2008
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 30 במרץ 2008
תחרה שחורה כתב/ה: קשה לי להאמין שיש אשה שסולדת מ"ירידה" טובה.
גם אני הייתי מופתעת. אבל מתברר שיש כאלה שפשוט מתביישות, או שזה מגעיל אותן (אל תשאל אותי למה). אני בהחלט מסכימה איתך שירידה מעניקה הנאה מינית אדירה (לי, בכל אופן), ולשון טובה בהחלט יכולה להביא לסיפוק מיני ממש כמו זין ולפעמים אף יותר ממנו. |
|