היילני |
לפני 16 שנים •
17 באפר׳ 2008
Re: קשר מושלם?
לפני 16 שנים •
17 באפר׳ 2008
היילני • 17 באפר׳ 2008
Brave Dwarf כתב/ה: סיגריה כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: שפחריפה כתב/ה: אין דבר כזה קשר מושלם , יש רק שני צדדים שמרגישים שהוא מושלם עבורם.
לכן, בלי כל קשר לציפיות שלו, השאלה היא האם את מסוגלת להיות, לחשוב, להרגיש קטנה קטנה ולא חשובה, ועדיין להרגיש טוב עם עצמך. אם כן, זה כבר חצי קשר, ונותר רק למצוא את האחד שמחפש אחת קטנה קטנה ולא חשובה. כלשעצמי, לא הייתי עומדת בזה. מה זה לא חשובה? בשביל לא חשובה לא הייתי מתעורר בבוקר שלא לדבר על לנהל עמה מערכת יחסים. קטנה ומוגנת, כזאת שיודעת שאני שם כדי לעמוד לצדה בכל מקום ומקרה - כן. אבל זה כי אין חשובה ממנה. בשבילך.. אבל לא חסר את אלה שדוגלים ב"את כלום, את אפס"... הייתי רוצה לפתח את זה ברשותך. דוגלים? האם הם באמת דוגלים בכך? הרי גם בצורך שלהם לעשות אותה "לא חשובה" קיימת תלות מהממת. אמרו פה באופן זה או אחר לפניי - את חשובה לי שתהיי לא חשובה ואם לא, אני לא קיים. או ששוב, זה הגמד שתמיד בסופו של דבר דפוק? אדון גמד, אתה אולי נמוך קומה, קטן, אבל לא דפוק כלל. אני איתך. מי שמולי אף פעם אינו קטן, ואם הצד השני מנסה להעמיד פני קטן או מסכן, אזי אומר בתגובה: "שלום!". חשוב לציין, שלתפיסתי, בקשת עזרה אינה חולשה ואינה בהכרח שקולה להעמדת פני מסכן או ל"להיות קטן". |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
17 באפר׳ 2008
Re: קשר מושלם?
לפני 16 שנים •
17 באפר׳ 2008
Brave Dwarf • 17 באפר׳ 2008
היילני כתב/ה: אדון גמד, אתה אולי נמוך קומה, קטן, אבל לא דפוק כלל. אני איתך. מי שמולי אף פעם אינו קטן, ואם הצד השני מנסה להעמיד פני קטן או מסכן, אזי אומר בתגובה: "שלום!". חשוב לציין, שלתפיסתי, בקשת עזרה אינה חולשה ואינה בהכרח שקולה להעמדת פני מסכן או ל"להיות קטן". ברור, היילני, שאף אחד לא יבחר להיות עם אדם אותו הוא רואה בעיניו כ"אפס". זה מפהק במקרה הטוב ומעצבן ברע. משום מה יש פה איזו אמונה שכל הגברים שקוראים לאהובות שלהם "אפס" או "לא חשובה" או "כלבה" יוצאים ממקום של רגשי נחיתות והזדקקות להעלות את האגו של עצמם ושהבנות שמשוייכות להם לבטח אפס באמת. לדעתי, לכל אחד פה יש אגו בגודל של ביצה של פיל, גם לאלו שבתכלס לא עוברים את גודלה של עדשה. לדעתי, היחידים שעושים מהבנות המדהימות הללו "אפס" אלו המגיבים השופטים. לפעמים אחרי שאני מבלה בכלוב מעבר למה שמצבי הנפשי מסוגל לספוג, אני מתעורר מיוזע בלילה מחלום מוזר בו הצטרפתי לאיזו מפלגה פמיניסטית. כן, בא לה להיות קטנה לידי. כן, בא לי to boss her around. אם לא זה המקום לדבר על האופן המוזר בו אנחנו אוהבים, אזי היכן? (יש לי כמה רעיונות לגבי "היכן" אבל נצא מנקודת הנחה שאני מאמין שהכלוב הוא אכן ביתה של ה"קהילה") |
|