זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
זעקה אילמת(נשלטת) • 24 באפר׳ 2008
אנסה להתנסח בסגנונך " אחי " - Uranus , ולא לפלפל את התגובה במילים של בית מרקחת. אי בג טו דיפר - משפחה אנו לא. אולם , לבחירתך - אגיב כאילו אני מקבלת את ראייתך על הקהילה .
מה לעשות שגם במשפחות הכי טובות מתפנ'צרים הדברים והילדים לא תמיד ממושמעים , מוצלחים או בקיצור - לא מה שאנו רוצים שיהיו.ופה תמצא הורים אשר יקבלו את הילדים באשר הם - וינסו להפיק מהם את הטוב ביותר , ולחילופין יהיו את אלו שיהיו חסרי טולרנציה ירימו את ידיהם וישלכו את ילדיהם לפנימיה או וואטאבר - במילים אחרות יסלקו את המטרד מביתם. (למקום שלרוב יגרום לדגרדציה ) - ברור שקל לכם להוקיע את השונה מאשר לחיות בקואנסיסטנציה ולהפתח לדברים חדשים - אז אולי זה נחמד עבורך לעצום עיניים ולמצוא את האור בדמיונכם האישי או עולמכם הצר , אבל חלקנו אוהבים להסתובב עם עיניים פקוחות ופנס מואר של סקרנות בעולם החשוך ומלא הצללים הזה. קצת פתאטי בעייני המשפט " אני מרגיש מוגן " - יותר צ'יילדיש ונאיבי בעצם.. מרגיש מאויים ע"י מילים וירטואליות? שורות מרצדות על מסך? ברכיך הלכו מים ? אתה חש כאילו כלובי הוא הליבגורדיה שלך? " ילד מטופש " ?- אתה אמרת. מה לעשות ולא כל בלוג או פוסט נקרא פה בתענוג של מלודקלמציה , השיטה היא לא לפתוח במרטרולוגיה כי זו הדרך להגיע ללאסט אוף דה לואו . אדם מועד לעולם וקיימת תמיד הבחירה לדלג על מה שאינו מתאים לתפישת עולמך. טה טה. |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
Tish Adams • 24 באפר׳ 2008
Uranus כתב/ה: אז זהו גיל
כאן זה לא ה"אינטרנט". זה אתר שמארח קבוצת אנשים שכבר שנים מנסה לקבל הגדרה של "קהילה" כמו קהילות דומות בחו"ל. ולקהילה צריכים להיות נורמות ואנשים החברים בה צריכים לעתים "להכנע" לתכתיביה ולקונפורמיות שהיא דורשת כדי להתקיים בשלום. בארץ מסיבה לא ברורה ה"קהילה" הזו הפכה להיות סוג של אסלה חד-צדדית לכול אחד שהקיאו אותו, חירבנו אותו, פלטו אותו, הזיעו אותו והעיפו אותו מקהילות או פורומים אחרים והכול תחת הדגל של פתיחות וקבלת האחר... להיות נון קונפורמיסט הפך להיות סוג של אופנה שמעצם התהוותה הפכה להיות הפרדוקס של עצמה... ומה לעשות ברגע שתפתח קהילה של נון קונפורמיסטים הם יפסיקו להיות כאלה - אז אתם מגיעים לכאן ומזהמים את הסביבה. נשמע קצת סטרילי ? נשמע קצת סלקטיבי ? נשמע שיש צנזורה ? טוב מאד. תקציר - כלובי העם איתך מה שהוא אמר! לעיתים קרובות אני אפילו מרחמת על כלובי שאלה הדברים שהוא צריך להתעסק איתם. |
|
{dOmCruise{A |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
מעניין
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
{dOmCruise{A • 24 באפר׳ 2008
מדוע זעקה מרגישה צורך להשתמש באותן מילים שהיא מכנה "בית מרקחת".
וזה לא שאני לא יודע את מובן המילים או שאיני מכיר אחרות. אבל אני בוחר לדבר עברית, והמנהג של לכתוב אנגלית בעברית כאילו מראה על אנשי העולם הגדול - מצטער אבל זה בדיוק ההיפך. הרי אין קל מלכתוב אי דו סיי ועוד כאלו, וזו דוגמא קטנה ויכולתי להמשיך, אלא שעברית היא שפתי ולא בליל שפות זר. ולגבי הדוגמא הרי שלפי טענתך זעקה, יש שני סוגי הורים - אלו שיקבלו את הילד ויהי מה ואלו שיזרקו את הילד ולא ינסו להתמודד. ואני מה אומר ומה אגיד, הרי קטונתי, אבל לשיטתי גם אלו וגם אלו חוטאים ואינם בסדר, שכן שניהם קיצוניים. מה אם לקחת את אותו ילד , להשקיע בו וללמדו. ואני מדבר מניסיון עם ילדים דווקא, ובניגוד לכאן, לכלוב, אנחנו הצלחנו . ולמה בניגוד לכלוב: כי כאן כלובי מנסה ללכת בדרך ביניים, הוא מסביר, ומשנה חוקים וכללים בהתאם למצב ולשינויים בחברה, והוא קשוב למה שקורה. וכלובי מדבר עם מי ש"חטא" ומבקש, ומדבר, ומסביר. כך היה עד היום באינספור דוגמאות, לפני שאנשים נחסמו ו/או נמחקו. ואם במקרה הזה נמחק לפני שהיה דין ודברים, הרי בא כלובי ולאחר הצעה שגילשר הסכים לה החזיר את הבלוג. והשאלה היא האם אתם לומדים מכך כי כלובי לא צריך ללמוד דבר ולא הוא צריך לפתוח עיניים. אתם שחושבים שאתם הולכים בעיניים פתוחות כי אתם כותבים כל דבר, תומכים בחופש ביטוי ללא גבול, אתם הם העיוורים, אתם ההולכים בעלטה, ששמה הוא חופש ביטוי ללא יכולת לראות אנשים אחרים, לראות נזקים שקורים או יכולים לקרות לכם ולאחרים. ההליכה מתחת לזרקור החזק הזה של חופש ביטוי גורמת לכם להיות מסונוורים עד שאינכם רואים את האור הנובע מחופש הקניין, מהזכות לפרטיות, לכבוד, ועוד, והסינוור הזה הופך את ההולכים עימו לעיוורים יותר מתמיד. פיקחו את העיניים. אה, וכמובן, כל מי שלא מסכים איתי הוא עיוור הולך באפלה, מתנגד לקידמה, צנזור דיקטטור שחור משחור, ועוד סופרלטיביים (מילה במיוחד לזעקה) שתמיד ניתן להשתמש בהם כדי להראות שאני הוא הנאור מכולם וכל השאר סתם... |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
זאלופון כתב/ה:
ההבדל בין החברה שבחוץ לבין הכלוב הוא שבחוץ יש חוקים ובית משפט ופה יש כלובי. כך שבחוץ אם מישהו מפיץ שקרים על מישהו אחר, המישהו האחר תובע אותו לדין. פה המישהו האחר פונה לכלובי. בחוץ אם מישהו מסית לפגיעה במישהו אחר, המישהו האחר פונה למשטרה. פה המישהו האחר פונה לכלובי. וכן הלאה. האמת? לא בטוח שכל כך כיף להיות כלובי ככה. עם כל הריספקט לכלובי , כלובי מנהל פה עסק וכך יש להתייחס אל הדברים. כבר אמרתי פה בעבר לקוח הוא אובייקט למיניפולציה ולא אדם ממשי שאת משאלותיו מעוניין בעל העסק למלא מתוך טוב ליבו גרידא - ולעיטים הדבורה איננה כה עמלנית כפי שזה נראה , רק שאיננה יכולה לזמזם לאט יותר. |
|
Brave Dwarf |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
Brave Dwarf • 24 באפר׳ 2008
זעקה אילמת כתב/ה: עם כל הריספקט לכלובי , כלובי מנהל פה עסק וכך יש להתייחס אל הדברים. כבר אמרתי פה בעבר לקוח הוא אובייקט למיניפולציה ולא אדם ממשי שאת משאלותיו מעוניין בעל העסק למלא מתוך טוב ליבו גרידא - ולעיטים הדבורה איננה כה עמלנית כפי שזה נראה , רק שאיננה יכולה לזמזם לאט יותר. זעקה, אני עדיין לא מבין (כן, אני מנסה מזה זמן מה) מה הבעיה בעובדה שכלובי מנהל "בית מסחר" או "עסק" או "מה שלא יהיה שמשתלם לו כלכלית" (אם משתלם, כי אין לי מושג). אז אני מגיע לפה ומשלם, אם בנוכחות ואם בכמה גרושים שעולה המנוי, ובתמורה מקבל מקום בו אני נהנה. מקום עם חוקים שמתאימים/לא תמיד מתאימים; עם התנהלות מספקת/לא תמיד מספקת; עם בלוג שיש בו לינק תחת כותרת "כתוב לבלוג!!!111! אני שולטתתתת". נו... ו...? למה מפיך למשל, זה נשמע כמו קללה. הוא מצליח. הוא עשה את מה שעשה במו ידיו. יש לו חוש לעסקים. יש לו יכולות בלתי נדלות להיות שופט (בהסכמה לדבריו של זאלופון). הוא עשה הכל נכון - עובדה. והוא גם מרוויח כסף. שאפו! וכשלא יתאים לי, אני לא אשלם ואלכה לי לדרכי. בטוחני כי כלובי יסתדר בלעדיי. |
|
זעקה אילמת(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
אין כל בעייה עם העובדה שהוא מנהל פה עסק , לכולנו רחים בצוארנו ואני מאחלת לו הצלחה כלכלית . כל שאמרתי הוא שאין פה עניין של מתן צדקה מתוך טוב ליבו ועל כן אני לא חשה כל פיטינס כלפיו כפי שהביע זאלופון .
דעותיי הועברו, מיציתי פוסט זה. |
|
gilsherr |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
מדהים
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
gilsherr • 24 באפר׳ 2008
מה שמדהים הוא שרק מעט מהמגיבים פה קראו יותר ממילה אחת בבלוג שנמחק ושוחזר ללא הסיפורים "הקשים".
אז למה ההתלהמות המיותרת? בכל מקרה, הבלוג שלי ילבש לבוש שונה וחדש. התיאורים הבוטים יחסכו מעדיני הנפש ומי שירצה את הסיפור במלואו (או במילים אחרות, את האמת) מוזמן לבקש אותה בפרטי. אני מבטיח לשלוח. |
|
Uranus |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
Uranus • 24 באפר׳ 2008
מה מדהים כול כך ?
ההתלהמות אינה על הבלוג שלך או על מה שכתבת או לא כתבת שם... ההתלהמות היא על ההתלהמות שלך על אופן התנהלות האתר שבפתיחת הפוסט הזה כאן. |
|
אנימה |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
אנימה • 24 באפר׳ 2008
gilsherr כתב/ה: אנימה כתב/ה: אתה באמת חושב שהכלוב נשען על הרייטינג של אנשים שכותבים על נשים שצריך לשחוט אותם בסוף. נהרות של דם, הרג ורצח, והתעללות בחלשים?
הרי אתה בעצמך מבין שברגע שנותנים לך הסכמה זה הורס לך את הכל. מה זה שייך לכאן? מה זה שייך לכלוב ולבדסמ. כאן נהוג להסכים לפני. איך אתה חושב שאתה יכול להתחבר לכאן. אתה מתעקש כי בארץ לא יהיה לך ערוץ אחר לכתוב את כל הנקרופיליה שלך. תסלחי לי(או שלא) אני ממש לא זוכר שכתבתי שצריך לשחוט נשים או על נהרות של דם או שהטפתי להתעללות בחלשים. במחשבה שניה גם אם כתבתי אז לאחר המחיקה אי אפשר להוכיח כלום . אז כל אחד יבחר אם להאמין לך או לי. דרך אגב, אני משוכנע שלא קראת דבר בבלוג שלי. כדאי שתנסי. תסלח לי פלביוס, מילא זה שאתה מעדיף לכתוב על שפחות ששוחטים אותן באיצטלת אנדקוטות היסטוריוניות, מילא זה שאתה כותב יותר מאוחר על אישה שאתה דלוק עליה ומפנטז עליה עם פצעי מוות ופרפורי גסיסה. אבל להציע לי לקרוא את הבלוג שלך אחרי שמחקת לי תגובה על הקטע האחרון שבו שאלתי אותך אם זה לא נקרופילי כל העיסוק בדם ובמוות? לא לזכור תגובה של מי אתה מוחק לא לפני הרבה זמן, אבל זכרונות מבית אבא באיזה בורדל הייתי, באיזה זונה התעללתי, וכמה היה מעצים להתעלל באנורקסית זה חקוק אצלך בזכרון? הרי זה ברור שאתה חייב למצוא מישהו- רצוי חלש, כדי להתעלל בו בלי ידיעתו או הסכמתו. הרי עצם השהות שלך כאן היא לעג לרש- כאן ישנה הסכמה ( גם לאותם מצבים שבהם אתה מנסה להצדיק את נוכחות הבלוג שלך- שם, תרצה או לא, הייתה הסכמה, אותה ההסכמה שמסרסת אותך ) אז מה באמת החיבור שלך לבדסמ? הרי כל מה שנאמר ונכתב מתבסס על הסכמה. אם אתה כל כך נאבק על הבלוג שלך, אתה לא נאבק כי חשוב לך להיות באתר בדסמי, אתה נאבק כדי שיאפשרו לך לעלות גירה את הקיא שלך. הרי אם היו מאפשרים לך להיות בתפוז היית נשאר שם. אתה צריך רק מקום שיאפשר לך את זה. בדסמי, לא בדסמי, וונילי. מה זה חשוב? העיקר שיעזבו אותך בשקט ויתנו לך לכתוב. |
|
gilsherr |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
gilsherr • 24 באפר׳ 2008
אנימה כתב/ה: gilsherr כתב/ה: אנימה כתב/ה: אתה באמת חושב שהכלוב נשען על הרייטינג של אנשים שכותבים על נשים שצריך לשחוט אותם בסוף. נהרות של דם, הרג ורצח, והתעללות בחלשים?
הרי אתה בעצמך מבין שברגע שנותנים לך הסכמה זה הורס לך את הכל. מה זה שייך לכאן? מה זה שייך לכלוב ולבדסמ. כאן נהוג להסכים לפני. איך אתה חושב שאתה יכול להתחבר לכאן. אתה מתעקש כי בארץ לא יהיה לך ערוץ אחר לכתוב את כל הנקרופיליה שלך. תסלחי לי(או שלא) אני ממש לא זוכר שכתבתי שצריך לשחוט נשים או על נהרות של דם או שהטפתי להתעללות בחלשים. במחשבה שניה גם אם כתבתי אז לאחר המחיקה אי אפשר להוכיח כלום . אז כל אחד יבחר אם להאמין לך או לי. דרך אגב, אני משוכנע שלא קראת דבר בבלוג שלי. כדאי שתנסי. תסלח לי פלביוס, מילא זה שאתה מעדיף לכתוב על שפחות ששוחטים אותן באיצטלת אנדקוטות היסטוריוניות, מילא זה שאתה כותב יותר מאוחר על אישה שאתה דלוק עליה ומפנטז עליה עם פצעי מוות ופרפורי גסיסה. אבל להציע לי לקרוא את הבלוג שלך אחרי שמחקת לי תגובה על הקטע האחרון שבו שאלתי אותך אם זה לא נקרופילי כל העיסוק בדם ובמוות? לא לזכור תגובה של מי אתה מוחק לא לפני הרבה זמן, אבל זכרונות מבית אבא באיזה בורדל הייתי, באיזה זונה התעללתי, וכמה היה מעצים להתעלל באנורקסית זה חקוק אצלך בזכרון? הרי זה ברור שאתה חייב למצוא מישהו- רצוי חלש, כדי להתעלל בו בלי ידיעתו או הסכמתו. הרי עצם השהות שלך כאן היא לעג לרש- כאן ישנה הסכמה ( גם לאותם מצבים שבהם אתה מנסה להצדיק את נוכחות הבלוג שלך- שם, תרצה או לא, הייתה הסכמה, אותה ההסכמה שמסרסת אותך ) אז מה באמת החיבור שלך לבדסמ? הרי כל מה שנאמר ונכתב מתבסס על הסכמה. אם אתה כל כך נאבק על הבלוג שלך, אתה לא נאבק כי חשוב לך להיות באתר בדסמי, אתה נאבק כדי שיאפשרו לך לעלות גירה את הקיא שלך. הרי אם היו מאפשרים לך להיות בתפוז היית נשאר שם. אתה צריך רק מקום שיאפשר לך את זה. בדסמי, לא בדסמי, וונילי. מה זה חשוב? העיקר שיעזבו אותך בשקט ויתנו לך לכתוב. ראשית, אני לא מחקתי אף תגובה בבלוג שלי. הבלוג הקודם שלי נמחק כולו (ביחד עם התגובה שלך...). אני חושש לאכזב אותך....אבל אני לא נמשך לגוויות. אני מציע לך בכל זאת לקרוא בבלוג שלי ואשמח לקבל את תגובותייך. אני בטוח שתופתעי לגלות שאני אולי שונה מהפנטזיה הפרועה שפיתחת לגביי. והאמת? אני באמת רוצה שייתנו לי לכתוב. |
|