shuki boy(נשלט) |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
האמת שמה שהרבה יותר מרגיז
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
shuki boy(נשלט) • 14 במאי 2008
שבכניסה לאתר, לקחו שיר בדס"מי הומואי נחמד כמו master and servant, ובתרגום הפכו אותו למשהו סטרייטי!
זה כבר הרבה יותר שווה עצומה. אני תוהה אם עשו את זה כי רצו לתת להומופובים להרגיש יותר בבית. "יש לנו משחק חדש שאנחנו אוהבים משחק עם אלמנט מאד מציאותי את מתיחסת אליי כמו כלב, ..מוריד אותי על הברכיים" אנחנו קוראות לזה מלכה ועבד.. ..אנחנו קוראים לזה אדון ושפחה" מה זה החרטא הזה? איפה אתם רואים פה מלכה? תקראו לזה בשמו - אדון ועבד!! (טוב, אני מניח שאפשר לתרגם את זה לשפחה, אבל נו באמת...) |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Morticia • 14 במאי 2008
אתה רומז שדפש מוד הומואים?
... דייב גאהן סטרייט לאללה ותמיד שר לאישה וזו תמיד מלכה ... ! הוא סאב לאללה אבל אני מסכימה שיש לו שירים סאבמיסיביים יפים וראויים בהרבה מזה. זה עוד שלב מוקדם ובוסרי בהתפתחות הסאבמיסיבית שלו... |
|
אש חמה |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
אי-זה יופי
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
אש חמה • 14 במאי 2008
לראות כ"כ הרבה צפיות ותגובות איכותיות )
יום טוב לכולם לילו, את נשמעת (נכתבת) מקסימה. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Re: אי-זה יופי
לפני 16 שנים •
14 במאי 2008
Lilu-FemdoM{Pon} • 14 במאי 2008
ליידי T כתב/ה: לראות כ"כ הרבה צפיות ותגובות איכותיות )
יום טוב לכולם לילו, את נשמעת (נכתבת) מקסימה. cheers |
|
רק מזל |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
גם אני...
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
רק מזל • 18 במאי 2008
כן, ככה הבוס שלי חשב שאני אנס כשהוא ראה שאני נכנס לכלוב, הייתי צריך להראות לו תמונות מבישות כדי שיבין שאני נאנס...
ואגב דיפש מוד - גיי לא גיי - חרא של מוזיקה שאנשים שומעים סתם כי זה מגניב (איך שהם באו לארץ ופתאום כולם נהיו מעריצי דיפש מוד להוטים) או כי זה "סאדו"... לפי דעתי אי אפשר להגדיר בידיאסאם במוזיקה בגלל שיש כל כך הרבה אנשים שונים ומגוונים שאוהבים את האקט ואין שום סיבה שכולם יאהבו את אותה מוסיקה רק בגלל שהזמר סוטה גם... ולמה את חושבת שזה שיר הומואי? הוא לא מזכיר בשום חלק של השיר שהשותף שלו הומו? a servant זה יכול להיות משרת או משרתת? ולמה אתה חושב שהוא נשלט? גם את זה לא כתוב בשום מקום (לפחות בשיר). מישהו פה בכלל טרח לקרוא את המילים של השיר?! אין שום קטע שמדבר או מצביע על מגדר מלבד העובדה שהמילה מאסטר חייבת להתייחס לגבר. אז או שהוא הומו שולט (או נשלט) או שהוא סטרייט ששולט בנשלטת. יום טוב. |
|
רק מזל |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
גם אני...
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
רק מזל • 18 במאי 2008
כן, ככה הבוס שלי חשב שאני אנס כשהוא ראה שאני נכנס לכלוב, הייתי צריך להראות לו תמונות מבישות כדי שיבין שאני נאנס...
ואגב דיפש מוד - גיי לא גיי - חרא של מוזיקה שאנשים שומעים סתם כי זה מגניב (איך שהם באו לארץ ופתאום כולם נהיו מעריצי דיפש מוד להוטים) או כי זה "סאדו"... לפי דעתי אי אפשר להגדיר בידיאסאם במוזיקה בגלל שיש כל כך הרבה אנשים שונים ומגוונים שאוהבים את האקט ואין שום סיבה שכולם יאהבו את אותה מוסיקה רק בגלל שהזמר סוטה גם... ולמה את חושבת שזה שיר הומואי? הוא לא מזכיר בשום חלק של השיר שהשותף שלו הומו? a servant זה יכול להיות משרת או משרתת? ולמה אתה חושב שהוא נשלט? גם את זה לא כתוב בשום מקום (לפחות בשיר). מישהו פה בכלל טרח לקרוא את המילים של השיר?! אין שום קטע שמדבר או מצביע על מגדר מלבד העובדה שהמילה מאסטר חייבת להתייחס לגבר. אז או שהוא הומו שולט (או נשלט) או שהוא סטרייט ששולט בנשלטת. יום טוב. |
|
רק מזל |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
וגם אני
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
רק מזל • 18 במאי 2008
טעיתי במגדר...
סליחה טראני בוי ומורטישיה... אני יודע שאתם לא ההיפך ממה שאתם אבל קצת התבלבל לי... |
|