אחר |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
אחר • 1 ביוני 2008
אתה נשמע כעוס משהו בודי.
אם לא רצית שאכתוב על סגנון הנערה המתבגרת שלך, כל מה שהיית צריך לעשות הוא לצעוק "אימל'ה" |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
aka BODYGUARD • 1 ביוני 2008
אחר כתב/ה: אתה נשמע כעוס משהו בודי.
אם לא רצית שאכתוב על סגנון הנערה המתבגרת שלך, כל מה שהיית צריך לעשות הוא לצעוק "אימל'ה" אתה מספק לי ולנו דקות של חיוך וצחוק, ועל מה אלין? תמשיך, תמשיך... תצטרך להתאמץ הרבה יותר בכדי להכעיס אותי, האמן לי שפנפן. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
אז ככה
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
קליבר(שולט) • 1 ביוני 2008
"האחר" קצת שונה , ועל כך אין ויכוח
והוא לא נעים ועושה פה "קצת" רוח אך לא חייבים לענות , להגיב אאם נחשוב כך בעצם זה אותו יכזיב די אם אזכיר מה שבודי פעם לי אמר ידך בבוץ הנזרק תעוטר ואם אתה רוצה להגיד דבר טוב תעשה אם תלך ..ישר [/B] |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
Re: אז ככה
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
אחר • 1 ביוני 2008
קליבר כתב/ה: "האחר" קצת שונה , ועל כך אין ויכוח
והוא לא נעים ועושה פה "קצת" רוח אך לא חייבים לענות , להגיב אאם נחשוב כך בעצם זה אותו יכזיב די אם אזכיר מה שבודי פעם לי אמר ידך בבוץ הנזרק תעוטר ואם אתה רוצה להגיד דבר טוב תעשה אם תלך ..ישר [/B] כלובי תחסום אותו. |
|
רצה עם זאבים(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
רצה עם זאבים(נשלטת) • 1 ביוני 2008
המלט כתב/ה: כלובי כתב/ה: חשבתי שאתה בעד חופש ביטוי. פנטזיה של סשן שבו סותמים את הפה עם גאג זה גם סתימת פיות? חס וחלילה! כמה שהפסל דומה לך קליבר (לתמונת האייקון שלך) |
|
כלובי |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
כלובי • 1 ביוני 2008
שוב אתה מסלף את דברי לא כתבתי שהוא נוראי, תראה לי איפה כתבתי את זה ואני מוכן לכתוב לגלישר ברכה להולדת הבן בבורדו בפורום ברכות ואיחולים.
הצגתי את הפרסום שלו כדי לגחך את התממותו החלולה כאילו הוא פילנטרופ ידוע, חובב זונות ומתנדב בניידות הלילה של אל"ם. וכן יש לי דילמה עם התכנים שלו בבלוג. הם פרובוקטיבים (אם תשאל אותי הפרובוקציה זה כל הקונץ שלו וזו המטרה שלו אבל זו רק דעתי ואני לא מבקר ספרות). התכנים שם מאד קשים, לא קשורים ל-BDSM. שליטה וכניעה (BDSM) ללא בטיחות, הסכמה, ושפיות - הוא פעילות שאין לה שום בסיס מוסרי ואין לה שום צידוק והיא אינה מטרת ההתכנסות של הבאים לאתר. מי שכן חושב שמותר לו לכפות ללא הסכמה את עצמו על אחרים מוזמן לכתוב לי ואני אדאג להעיף אותו מכאן. ללא העקרונות של בטוח שפוי ובהסכמה אלה אין הבדל בין הגולשים באתר לבין החרדי הסדיסטי שהפעיל כת להתעללות בילדים. והבסיס המוסרי שקיים לאתר הזה שמתעסק בתכנים רגישים נשמט. אז נכון אתה לא ילד תמים וטיפש שכל מה שהוא קורא הוא מנסה לעשות, אחרי שראית סרט של סופרמן התאפקת על הדחף לקפוץ מהחלון ואתה בכלל תותח בבדסם, מאסטר עליון וכו' אבל יש כאן הרבה אחרים שלא מכירים את מה שאתה כבר שכחת. זה יכול ליצור רושם מוטעה אצל אצל נערה שמוצאת עצמה נמשכת לתחום הזה ומגלה כאן שזה מה שהוא כולל ועלולה לחשוב שאת הדברים האלה היא אמורה לקבל. או אצל תחקירני התקשורת עלול להתקבל רושם מוטעה. או במשטרה. או אצל בני המשפחה של מישהו שיצא מהארון וסיפר שהוא אוהב BDSM אשר ביקשו ללמוד על הנושא כדי להתקרב אליו. כי פנטזיה על אונס היא לגיטימית אבל משהו שנראה כמו הסתה לאונס או התפארות באונס הוא כבר פחות לגיטימי. והקו פה מאד דק ומסובך. יש עוד ועוד טיעונים רציניים ושיקולים, שאין לך שום עניין בהם. אני מחפש את הגבול הקונסיסטנטי בנושא הזה כדי שאוכל לקבוע בקלות עד כמה שניתן ובאופן ברור שלא משתמע בו חוסר קונסיטנטיות, העדפת מקורבים וכו' אבל זה לא פשוט. ולחורים האלה שעדיין יש בקביעת הגבולות אתה, וגלישר בבלוגו אוהבים להכנס כדי לעורר את הפרובוקציה הזולה והקלה שלכם. אז חלק מהנסיון למצוא איזה קו קונסיטנתי הוא לחסום תכנים שיש בהם שנאה, הסתה לאלימות או לאפליה. הם אינם מקובלים באף אתר רציני שמכבד את עצמו ושיש לו בעלים שנושא באיזו אחריות מוסרית ומשפטית. לכן גם אין סיבה שהתכנים האלה יותרו כאן. אין שום סיבה שדוקא באתר שעוסק בתכנים כל כך עדינים של בדסם. על גבול האי מוסריות - תנתן במה לתכנים כאלה שבינם לבין בדסם מוסרי (שפוי בטוח ובהסכמה) לא עומד דבר. אבל למה לך לעסוק בדברים המורכבים והבעייתיים האלה ולחפש פתרון רציני תוך הבנת השיקולים המורכבים השונים. הדברים הוסברו ונידונו כבר כאן פעמים רבות באריכות ובסבלנות שלא ייחסת להם כל חשיבות כי אתה החלטת שאני מעיף את כל מי שנראה לי. וכנראה שלא תתן לעובדות להפריע לך. אתה באמת חושב שאני עד כדי כך מזוכיסט שאני מעיף כל מה שלא נראה לי? מה בדיוק יוצא לי מזה, הרי אחר כך צריך להסביר את עצמי באופן אינסופי בפורום. ותאוריות הקונספירציה בשקל נגדי לעולם יהיו יותר סקסיות מכל הסבר הגיוני שאני אספק ויתנו לך את ההרגשה שאתה לוחם חופש עשוי ללא חת כשאתה נטול אחריות לחלוטין. מאד נח. אני חוסם תכנים כשלטעמי אין ברירה אחרת ואני יודע שאני אחטוף על זה ואסביר את עצמי ללא הצלחה זאת מתוך שמירה על קוים שנראים לי ולהרבה אנשים כאן חשובים. אתה יכול לא להסכים עליהם - זה לגיטימי. אני חושב שהרבה אנשים שלא מסכימים לפעמים עם שיקול הדעת שלי רואים במשך השנים את הקו הזה שאני מנסה לעמוד עליו ומעריכים אותי על כך. כמו שכתבתי אם יש "יצירות" מגעילות או אנשים שאני לא אוהב או כל מיני חולות שאפשר לסבול אותן כמו ביקורת אינסופית ושקרית עלי - הדברים לא נמחקים. אני נאמן לקוים שאני חושב שהם חשובים. במקום להתמודד עם הדילמות שהצגתי בדברים שאתה כותב באופן רציני אין בדבריך שום דבר בונה או פרודוקטיבי, אתה מכפיש אותי באופן אישי בכינוי פיקטיבי ומנסה בתוך כך לנקום כנראה ולזכות בכמה גרגרים של פופולריות על חשבוני. ההחלטה לגבי תכנים מסויימים אם הם מתאימים או לא מתאימים לאתר היא מורכבת. אתה - שאינך נושא בכל אחריות, פותר את זה בסיסמה מטופשת קצרה "יצירה ספרותית לעולם כשרה ומתאימה לכל אתר" ואותי כמסלק תכנים ואנשים על פי מה שבא לי. זה קו דמגוגי זול שמאד קל לך לעמוד מאחוריו, כי אני זה שצריך להוכיח שאין לו אחות. אבל מה - כמו שהדגמת בשרשור הזה אפילו אתה - נטול האחריות כאן - לא מצליח לעמוד מאחורי הסיסמאות שלך בעצמך. לא רציני. |
|
כלובי |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
כלובי • 1 ביוני 2008
טוב אני הולך לישון
מחר אני כבר אחסום את כולכם לילה טוב |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
aka BODYGUARD • 1 ביוני 2008
מה הולך לישון מה???
זרקת תגובה של עמוד וחושב שתוכל להתחמק? תשכח מזה. מחר אתה לא חוסם את כולם, מחר אתה חוסם את עצמך ! |
|
אחר |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
אחר • 1 ביוני 2008
דע לך שאתה כותב טוב בהרבה ממה שכותבים כל האנימות והאסונות האלו שנשלחים או באים לכתוב בשמך.
ראשית, הבלוגים מוצפים בחומר שאינו SSC, פשוט מוצפים. אינני מלין על כך, ההיפך הוא הנכון. כתיבה שאינה SSC מקובלת ומבוקשת באתר הזה על ידי כמות גולשים גדולה במיוחד. בניגוד למה שאתה טוען, כתיבה שכזו מקובלת לא רק בכלוב ובאתרים מסוגו אלא אף במיינסטרים הספרותי. ניתן להזכיר כאן את כל הקלישאות כדוגמת ספריו של דה סאד ורבים אחרים אשר מתארים דברים שקשר בינם ובין SSC הוא בערך קוטבי. זאת, מבלי להכניס בחשבון ספרים וסרטים שאינם מהז'אנר אשר רצח שוד ואונס מתוארים בהם בצורה חופשית ולפעמים אף כדבר צודק ונכון. איש לא מעמיד ולא חושב להעמיד את המפיצים והמדפיסים של ספרות זו לדין, פשוט אין על מה, מדובר ביצירות ספרותיות בלבד. כאשר אתה לוקח לעצמך את הזכות לצנזר קטעיו של כותב אחד, אתה לוקח בעצם על עצמך אחריות אישית לכל הנכתב באתר, והאתר כידוע מלא בחומר שכזה. כל זמן שפרסומן של יצירות שכאלה אינו מנוגד לחוק נראה שאתה מנפה את הכותבים לפי גחמותיך האישיות וגחמות המקורבים אליך וזאת תוך שימוש בטיעון האחריות האישית. כאשר אתה מציב את הSSC כגבול עליון אשר נחצה מדי יום פעמים רבות אך לבסוף מרחיק או חוסם כותב כלשהו עמו יש לך סכסוך על רקע אחר, הדבר נראה כמו שימוש בחוק שאינו נאכף על מנת לחסל חשבונות. |
|
כלובי |
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
1 ביוני 2008
כלובי • 1 ביוני 2008
טוב אני עוד ער...
לא יודע מי זה גלישר לא החלפתי איתו מילה בחיי (מעבר לעניין החסימה של הבלוג, ואני חושב שהייתי מאד נחמד וסימפטי כלפיו) ואין לי שום חשבון לחסל איתו. אתה יכול לשאול גם אותו. אולי פעם עלבתי בו או שהוא בי - תצטרך להאמין לי שאני לא זוכר שכזה דבר קרה. הגולש גלישר מוזמן לתקן את דברי. הייתי בהחלט שמח אילו הבלוג שלו לא היה בודק את הגבולות. היה חוסך לי את כל זה. SSC הוא לא גבול עליון, הלואי והדברים היו פשוטים כל כך. תלוי בנקודת המבט ובאופי הדברים הנכתבים. כמו שכתבתי אם מישהי כותבת פנטזיה על אונס זה פחות בעייתי מבחינתי מאשר כשאדם למשל יכתוב על התעללות מינית בילדים. התעללות מינית בילדים למשל היא דבר נסבל כשהוא מוגדר כספרות המיינסטרימית זה בסדר אבל חומר פורנוגרפי פדופילי ירדף ויחסם על ידי המשטרה. מתי זאת פורנוגרפיה ומתי ספרות - זאת שאלה מסובכת, לא חד משמעית ונתונה לפרשנות. ועל אחת כמה וכמה דברים שנכתבים באתר בדסמי - יותר קל להניח שהם פורנוגרפים מאשר ספרותיים גרידא אבל הקו באמת לא ברור ובעייתי. מתי החוק נאכף ומתי לא? אני קורא מדגמית חלקים באתר, אנשים פונים אלי כשהם נתקלים בדברים שנראים להם בעייתי ואז אני בודק ומקבל החלטה. עצם העובדה שיש תכנים לא מתאימים שלא טופלו זה לא אומר שאין חוק - כמו שעצם העובדה שיש אנשים שנוסעים מהר ולא נתפסו זאת לא הוכחה לך שאין חוק או שהחוק לא נאכף באופן שוויוני על ידי המשטרה. אבל אתה מתעקש שאני מעדיף מקורבים (אותם איני מכיר בכלל...) אז אולי תראה לי ספציפית מקרה שבו היתה פניה אלי והובא לידיעתי חומר שבאופן מובהק אינו מתאים לאתר ואני לא פעלתי להסירו בגלל סיבה בלתי עניינית (כמו העדפת מקורבים כאלו ואחרים) מלבד, כמובן, היצירה הספרותית של המקורב קליבר. אבל בבקשה כדי ששנינו נישן בוא תראה לי מחר. זה לא פייר שהופעת פה רק ב-12 בלילה ובגללך אני מחר שוב אהיה שפוך בעבודה. |
|