foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
אצלנו יציאה למסעדה של פעם בחודש היא Must/
אמוץ, אחרי הביקור אופים גרסה רזה של מאכלים מהמסעדה. לא משמינים מביקור פעם בחודש במסעדה. הכמויות במסעדות היוקרה קטנות. מתרגלים לאכול טוב ובכמויות קטנות. איימי, בסוד: אפשר לאפות ולבשל חלק מהמאכלים בחגים וחלק להזמין בקייטרינג. אם מדברים על חגים והזכירו את בליני? המתכון לעוגת הגבינה המצוינת של בליני שנקראת טרימיסו. בישקוטים, גבינה וקפה. מומלץ לנסות לפחות פעם אחת לטעום מה זה טרימיסו. |
|
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} • 7 ביוני 2008
knAAn כתב/ה: גוצ'ה בדיזינגוף פשוט מעולה! ואם את כבר שם לכי על הקינוח של הבנוות וקרמל פשוט מעיף קורקבנים.
ג'וצה בדיזנגוף מחורבן. הסניף שלהם באבן גבירול טוב יותר למרות שבכלל המסעדה הזאת לא משהו.... ולך ידידי המשכיל אמוץ....תמיד שמח לקרוא את פניני החוכמה שלך ולדעת שיש עוד אנשים שנשארו תקועים אבולוציונית בתקופת המלקטים. באמת אחלה רעיון ללכת קילומטרים ולחפש מזון על העצים ו\או מתחתייהם......בהצלחה. |
|
Dominiqua Shiraz |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
אינטליגנציות
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Dominiqua Shiraz • 7 ביוני 2008
האיש שהגה את גישת האינטליגנציות המרובות הוא פסיכולוג אמריקאי מאוונ' הרווארד בשם האוורד גארדנר. ע"פ גארדנר כל אדם נולד עם 7 אינטליגנציות:
לשונית לוגית-מתמטית גופנית-תנועתית מרחבית (חזותית) מוסיקלית בין-אישית (חברתית) תוך אישית (אינטליגנציה רגשית והכרת העצמי) במהלך החיים, וןבעיקר בגיל צעיר, כל אחד ואחד זוכה לפתח אינטליגנציות מסוימות יותר או פחות, ומכאן שכל אדם מוכשר בתחומים מסוימים, ובאחרים אין לו שמץ. כמו למשל אמוץ שאולי הוא "וירטואוז מטורף" במוסיקה, אבל במסעדנות וקולינאריה עודו בחיתוליו. במדור המסעדות, אישית ממליצה בחום על קימל והקופי בר, שתי מסעדות ותיקות מאוד שמגישות אוכל עילי ולא מתחכם, עם שרות ואווירה שצריך ללמד בבי"ס. מהינוקות- צפרה וקפה איטליה של האחים ירזין. חג שמח |
|
foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
כולם מדברים על קפה איטליה החדש. שמעתי שצפוף שם ושמעתי שחברים שלנו התבאסו מהרעש והדוחק אבל האוכל היה בסדר. עדיף לחכות שהרעש מהפתיחה ירגע וללכת.
היית שם בזמן האחרון או מיד אחרי הפתיחה? איך הם יחסית למסעדות ברמת המחירים שלהם? |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 7 ביוני 2008
ליידי פוקסי מידי פעם ללכת למסעדה נראה לי טוב
תודה ל-Dominiqua Shiraz על התזכורת לגבי 7 האינטילגנציות . |
|
Dominiqua Shiraz |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
פוקסי
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Dominiqua Shiraz • 7 ביוני 2008
קפה איטליה נפתח ממש לפני כחודש והוא עדיין בתקופת הרצה (במהלכה נתנו הנחה קטנה על כל התפריט).
המנות איטלקיות קלאסיות נחמד שהם לא עושים עניין מהמנות ולא מנפחים את השמות במילים מיותרות (להבדיל מהמסעדה החדשה של אייל שני, שבה כל דג/עגבניה/גרגיר שומשום בתפריט זוכים לתארים בסגנון יוגורט יופלה). המחירים- לטעמי, זולים עבור מסעדה מוקפדת כזו. מנות הפתיחה כעשרים-שלושים שח, לזניה- כחמישים שח, קרפצי'ו אפילו פחות. גהנום, אבל שווה לנסות להשיג מקום. |
|
foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
תודה, שירז. אנחנו מתכננים על קפה איטליה בפעם הבאה שנלך.
הסלון של איל שני נשמע כמו ארוע תאטרלי. שמעתי שהוא בצע ברווזים לפני סועדים ונתן מופע שלם עם הסברים קולינריים. |
|
Dominiqua Shiraz |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
פוקסי
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
Dominiqua Shiraz • 7 ביוני 2008
טרם ביקרתי ב"סלון" של אייל שני, הוא פתוח בשעות לא שעות, ושמעתי שממש, ממש יקר (ארוחת ערב במחיר גלובלי של סביבות ה-400 לאדם).
מבחינת האישיות, אני מטורפת עליו, והוא מטורף, נקודה. רק בשביל לראות אותו בפעולה שווה ללכת. אם הצלחת להזמין מקום וחסרה לך פרטנרית שחיתות- מצאת |
|
foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
שיר הלל רומנטי לגרעיני העגבניה
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
לא הצטרפנו לחברים שלנו שהשיגו הזמנה וחזרו עם בדיחות אבל נבדוק אם חברים אחרים הולכים ונצרף גם אותך. לאייל שני חייבים ללכת בחבורה שלמה כי הוא מצרף את כולם ומושיב אותם על ספה גדולה ומשותפת ושם הוא עורך מופע פילוסופי רומנטי לאוכל.
העגבניה המפורסמת היתה גם אצל חברים שלנו והמטבח פתוח. אייל מסיים את ההכנות לפני הסועדים ומספר על הפילוסופיה של המנות. מופע תאטרון ולא ארוחה במסעדה. 400 נשמע לי כמו המחירים של אייל שני. אעדכן אותך אם נלך אליו ונצרף אותך. בינתיים הברנז'ה מגיעה אליו וצוחקת מהמופע. וכן, הוא מטורף שיודע לבשל מצויין. |
|
foxy lady |
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
7 ביוני 2008
foxy lady • 7 ביוני 2008
בררתי והמחירים נעים בסביבות ה300 לסועד...אומרים שזאת אחת ההצגות הטובות בעיר.
|
|