מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
מיתוסית(שולטת) • 22 ביוני 2008
"שולט שחייב להעזר בהשפלה כדי להראות שהוא מרומם לא בטוח מספיק במעמדו"
המשפט הזה צרם לי מאוד לעין. זה נראה כמו דיעה קדומה של אנשים ונילים ושיפוטי מאוד. אם כך, באותה מידה אני יכולה לטעון שכל מי שרוצה להישלט על ידי אדם אחר, הוא אדם חסר ביטחון ועמוד שידרה וכל מי שרוצה לשלוט גם הוא אדם חסר ביטחון ועמוד שידרה, רק שהוא חייב להרגיש ביטחון עצמי גבוה יותר על ידי זה שמישהו אחר מתרפס לפניו וסומך עליו... לא מסכימה בכלל. אז מה זה אומר עליי שאני אוהבת להכאיב? לקשור? לשלוט? להשפיל? להתעלל? להכריח מישהו לרדת לי? אני לא רואה שום הבדל בין כל מה שציינתי למעלה לבין להשפיל. זו עוד דרך להשליט סמכות ועליונות על הסאב, והיי- אני סברתי לתומי שכל עניין הבדסמ הוא שליטה ומרות, לא?? |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
Re: בדיוק ככה,
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
Morticia • 22 ביוני 2008
כחולית כתב/ה: "שולט שחייב להעזר בהשפלה כדי להראות שהוא מרומם לא בטוח מספיק במעמדו"
המשפט הזה צרם לי מאוד לעין. זה נראה כמו דיעה קדומה של אנשים ונילים ושיפוטי מאוד. אם כך, באותה מידה אני יכולה לטעון שכל מי שרוצה להישלט על ידי אדם אחר, הוא אדם חסר ביטחון ועמוד שידרה וכל מי שרוצה לשלוט גם הוא אדם חסר ביטחון ועמוד שידרה, רק שהוא חייב להרגיש ביטחון עצמי גבוה יותר על ידי זה שמישהו אחר מתרפס לפניו וסומך עליו... לא מסכימה בכלל. אז מה זה אומר עליי שאני אוהבת להכאיב? לקשור? לשלוט? להשפיל? להתעלל? להכריח מישהו לרדת לי? אני לא רואה שום הבדל בין כל מה שציינתי למעלה לבין להשפיל. זו עוד דרך להשליט סמכות ועליונות על הסאב, והיי- אני סברתי לתומי שכל עניין הבדסמ הוא שליטה ומרות, לא?? חתולונת1607 כתב/ה: "מנקודת מבטה של נשלטת המתחברת לכאב לחוסר אונים להתמסרות לאדון:
אין שום חובה להשפיל את הנשלט כדי לשלוט עליו שולט שחייב להעזר בהשפלה כדי להראות שהוא מרומם לא בטוח מספיק במעמדו לדעתי אותו שולט שמצליח לרומם עצמו מול הנשלט שלא הופך לזונה כלבה או כל חיה אחרת אלא נישאר אדם זהו השולט האיכותי ביותר. אין לו בעיה לקחת את האדם ממקומו ומשם לרומם את עצמו מולו זה אתגר לא פשוט אבל מי שמצליח לעשות זאת מגיע לדעתי לשליטה היפה ביותר. הרבה יותר קשה לשלוט על אדם מאשר לשלוט על כלבה או זונה אבל יפה יותר לשלוט כשמולך אדם שנישאר אדם ולא הפכת אותו לאובייקט אחר. מה שהיא אמרה [/quote] אני דווקא מסכימה עם הדברים שנאמרו כאן באופן מוחלט וחושבת שאת כחולית מיהרת לשפוט. מעבר לכך ששליטה זה דבר דינאמי לחלוטין, יש כאן איזה דיסוננס. האם שליטה נמצאת במענה לצרכו של הנשלט? בעיני, השפלה זה דבר נמוך ולא מכובד. אדם המשפיל את זולתו בעיקר משפיל את עצמו. חכמת השליטה נמצאת במקום אחר, נעלה מזה. אם אני חשה שניצב מולי אדם המחפש שישפילו אותו ובדר"כ אנשים המבקשים שישפילו אותם נוטים להשפיל אחרים ... אני לא אמהר לשרת את הצורך כפי שאתעניין לחקור את שורש העניין... אדם בא אל העולם כפי שהוא רוצה שהעולם יבוא אליו. שולט רם מעלה - מאסטר (או שולטת לצורך העניין) לא ירד לרמת הנמוך אלא יחנך בדרך ארץ וסבלנות אל הגבהים אליהם הוא מבקש לקחת. יש submission ויש s&m lil fuckers יש מאסטרים ויש קקות של בני אדם ההבדל יקיריי הוא לא בשוט ולא בפה ג'ורה .... מי שרוצה להיות קקי - שיהיה קקי שולטים אצילים, נעלים ונערצים הם לא קקי מדיניות הפחדה שייכת לפחדנים סמרטוטים מתבקשים ללכת אצל סמרטוטות וגברים רציניים, מעריצי נשים ומתמסרים מתבקשים להיענות למלכות אצילות. גברים יכולים להיות כ"כ קטנים ולהרגיש כ"כ קטנים באופן טבעי לצד אישה גדלותה לא תהיה בהדגשת קטנותם לצדה לפעמים אישה צריכה לעשות מעט מאוד ומעבר לכך שאלמנטים "וניליים" משרתים היטב את עולם השליטה הדי הארד-קור שלי אין עוצמה נשית גדולה מזו שבחומה ובאהבתה סאב מעריץ או קקה לנשים המחפש משרתת קקי? Ask not what your master can do for you but what can you do for your master {and your master can do a whole lot for you too} אני יכולה להמשיך עוד הרבה אבל... אסתפק בטקסט קטן {מיני רבים} ודי ישן בבלוגי ברשותכם http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=50075&blog_id=4920 שבוע נעים אנשים יקרים שאו ברכה |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
Morticia • 22 ביוני 2008
אגב
אמרתי את זה בשרשור אחר אבל אולי יש מקום לציין גם כאן ... ישנן סיטואציות בהן נשלטים חשים מושפלים מעצם היותם דווקא אישה המקבלת את זה בחום נערצת בהרבה מסמרטוטה שתקרא לך אפס בתוך כזו סיטואציה לפחות מניסיוני האישי ... אבל איש איש באמונתו יחיה live and let live ואל תמהרו להשפיל אחרים אתם די משפילים את עצמכם .... {משחקים רגעיים ומוסכמים על שני הצדדים תמיד יכולים להיות מהנים אבל לא עליהם מונחת השליטה...} |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
מיתוסית(שולטת) • 22 ביוני 2008
"אני דווקא מסכימה עם הדברים שנאמרו כאן באופן מוחלט וחושבת שאת כחולית מיהרת לשפוט. "
מורטישה, איפה בדיוק ראית שאני שיפוטית? ההיפך, פתחתי את הפוסט הזה דווקא כדי להתוודע לדרכים שונות לעשות בדסמ ממה שאני רגילה. "מעבר לכך ששליטה זה דבר דינאמי לחלוטין, יש כאן איזה דיסוננס. האם שליטה נמצאת במענה לצרכו של הנשלט? בעיני, השפלה זה דבר נמוך ולא מכובד. אדם המשפיל את זולתו בעיקר משפיל את עצמו. חכמת השליטה נמצאת במקום אחר, נעלה מזה." בעינייך זה דבר נמוך ומלא מכובד, וזה לא שיפוטי? ואם זה מה שעושה לי ולנשלט שלי את זה? ואם בעיניי להשתין על מישהו או לירוק עליו או לחרבן עליו זה לא מכובד, אז האם זה נותן לי את הלגיטימציה לשלול את זה ולומר שזה מעיד דבר זה או אחר על אנשים אחרים? בעיניי להיות הכלבה של האדון שלי זה דבר מענג מאוד, ובכך אני מראה שאני מכבדת אותו- הוא האדם היחיד בעולם כולו שאני מוכנה להתנהג כך מולו, רק בגלל שזה הוא, בגלל שהוא ביקש ובגלל שאני יודעת שהדבר מסב לו עונג. לא כל השפלה היא בהמתית ויש דרכים להשפיל. לדוגמה, אני בעד השפלות שבאות ממקום טוב ולא ממקום רע. מהי השפלה ממקום רע? השפלה ש*נועדה* לפגוע בנשלט, לפגוע לו בנקודות הרגישות שלו, לנצל את החולשות שלו, לרדת עליו באופן אישי ולהחזיר אותו למקומות שעושים לו רע. כל עוד ההשפלה עושה טוב אחד לששני ומשחררת, מה רע בה? |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
Morticia • 22 ביוני 2008
Morticia כתב/ה: אבל איש איש באמונתו יחיה live and let live הדבר היחיד שאבקש להוסיף לכך היא שאיני מדברת על סיטואציות בהן אחד הצדדים מרגיש מושפל בעצם היותו. תאמיני לי שמתן גולדן שאוורס אינן זרות לי {בשל הנאתי האישית} וגם לא משרתים גברים על ארבע בחוטיני ורודים אבל מעולם לא קראתי לגבר אפס בתוך סיטואציה כזו ואם הייתי קוראת לו כך הייתי חתיכת אפס בעצמי ובתוך מקום עמוק בין אוהבים כל הגבולות נפרצים אמרתי מספיק ובעיקר הבעתי את דעתי האישית. יום נעים |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
אנדרפוט • 22 ביוני 2008
אנסטסיה, תודה על התיקון. אני לא כל כך מלומד רק אוהב לשחק אותה אינטלגנט (לפעמים זה עובד)
יש לי הסבר למה אנשים פה אומרים - לא, מה פתאום, השפלה זה דבר נורא ואיום, אנחנו לא חייבים את זה. זה נובע מאותן סיבות שפנטזיות קיצוניות כאן זוכות לצוננים ושסיפורים אכזריים מאוד או אלימים מאוד נדחים על ידי הרוב. לאנשים פה מאוד חשוב להיות הומאניים ולכן הם מנסים להפוך את הנטיה המינית שלהם, שלרוב היא פראית ולא רציונאלית, למשהו שאפשר לעטוף בצלופן ולקשור עם סרט וורוד וכך הוא נראה פחות מאיים והם עצמם זוכים להיות אנשים מגניבים עם קינק במקום אנשים חולים עם סטיה נפשית. הדימוי מאוד חשוב פה והשפלה אמיתית וקשה היא דבר שאם אתה מכור לו או זקוק לו בשביל המיניות שלך אז זה עלול להזיק לדימוי העצמי שלך ולכן עדיף ליפות את המציאות ולומר - לא, מה פתאום, אני קצת אוהב כפות רגליים, מה לזה ולהשפלה? הדחף המזוכיסטי מתרגם תחושות של גועל, כאב ופחד לעונג ומאותו הרגע קשה מאוד לדעת מהו ההבדל בין עונג טבעי (כמו זה שמגיע מאכילת עוגת גבינה פרורים) לעונג מזוכיסטי וכאשר מאוד קשה להבחין בין עונג לסבל-שהופך-לעונג, וכאשר מאוד רוצים להיות "נורמאלים" ו"שפויים" בעיני עצמנו וגם בעיני הסביבה - אז לחטוף מכות בתחת זה לא משפיל, ללקק סוליה של נעל כאשר מישהי דורכת לך על הפנים - זה לא משפיל, וגם להיות קשור על הגב עם דילדו בתחת ומישהי מחרבנת לך לתוך הפה - זה גם לא משפיל, זה פנאן אגוזים. הכל טוב הכל סבבה, אין שום בעיות. לרצות שמישהו יפגע בך ויעליב אותך - זה כבר בעייתי מדי לעכל. זה לא מסתדר עם הקבלה העצמית ועם התפיסה של בדסמ כתחביב בלתי מזיק לשעות הפנאי. זה גם מנוגד לעקרון העונג שעומד מעל להכל - אנחנו עושים הכל למען עינוג עצמי אז מי פה מעז לומר שאנחנו כפייתיים ונהנים מהשפלות? זה הכל משחק, לא אמיתי. אבל כמובן שההשפלות צריכות להיות אמיתיות בכדי שיעבדו, ויותר מזה, ההתמכרות להשפלה היא דבר מאוד אמיתי וקיים ולא משנה איך קוראים לזה ועד כמה מתעלמים מזה. |
|
huan |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
huan • 22 ביוני 2008
אנשים פה (או לכל הפחות אני) לא טוענים שהשפלה היא דבר נורא, הטענה המושמעת פה היא שהשפלה לא חייבת להיות חלק מהפנטזיות שלא לדבר על סשנים. אין לזה שום קשר לעטיפת הבדסמ בצלופן ורוד - יש לזה קשר למגוון הדרכים הסוביקטיביות להסתכל על העולם כך לדוגמא בעיני אחת חדירה תהווה אקט של שליטה פטריארכלית בעוד אחרת תראה את המצב בדיוק מהכיוון ההפוך אותו הדבר לגבי כל אותם אקטים "איומים ומשפילים" שציינת כגון ללקק סוליות נעליים או לקבל ספאנקים (אולי לגבי מספר אנשים מדובר בהשפלה אך העם הדבר תקף לכל אותם אנשים שבחיי היום יום נורא נהנים מאנאלי אבל מה לעשות ולזיין בתחת את הירקן יחשב בעינהם שיא הגועל וההשפלה (עבורם)).
אתה כמובן לא חייב להאמין לי - תשאל את הסינים שבמשך מאות שנים גמרו למלשחק עם כפות הרגליים השבורות והמעווותות של נשותיהם ונהנו מלשתות תה מהנעליים המצחינות שלהן. אני בספק עם הם ראו בכך אקט משפיל (ביחוד לאור מעמדן של הנשים באותה תקופה ומידת התפוצה של הממ...פטיש הזה). לכן אני אישית לא ממש מקבל את ההסבר הפסאדו פסיכולוגי שלך. שכן אל אך שהוא יכול להיות נכון לחלק מהמקרים קשה לנכס אותו לכלל. דרך אגב כחולה "שולט שחייב להעזר בהשפלה כדי להראות שהוא מרומם לא בטוח מספיק במעמדו" זה יופי של השערה לסמנריון מחקר. |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
Morticia • 22 ביוני 2008
מעניין שאף אחד לא נותן את הדעת על גדולת האדם ביכולת לצחוק על עצמו
... |
|
אנדרפוט |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
אנדרפוט • 22 ביוני 2008
huan אני לא מדבר על מעשים אני מדבר על ריטואלים. נכון שאדם יכול לכרוע על ארבע מול אישה ולנשק לה את הנעליים ואין הדבר ייחשב כאקט של השפלה, ברור שמדובר פה בעניין תרבותי ואולי גם סובייקטיבי. אבל מי שמתעסק בפאמדום מחפש לרוב השפלה ולרוב האנשים קשה להודות בזה אז הם מדחיקים את הצורך בהשפלה וטוענים שהם בסך הכל אנשים אסרטיביים שאוהבים קצת לנשק כפות רגליים. אז נכון שקיימים כאלו שבאמת אוהבים קצת משחקים קינקיים אבל לדעתי הרוב המכריע מחפש להיות כנוע ומושפל ופשוט מתקשה למצוא דרך להבין את הסתירה הזאת באישיות שלו.
לא כל הסבר שעושה שימוש במושגים פסיכולוגיים הוא בהכרח פסאודו-פסיכולוגי אבל אפשר לטעון שהפסיכולוגיה עצמה היא פסאודו מדעית. לפעמים אנשים מעדיפים לא לדעת על עצמם דברים ולהיות מאושרים ומודחקים מאשר לחקור ולחפור ולהיות אומללים ומלאי אשם ושנאה עצמית. אני חושב שיש שביל זהב שמאפשר להיות מציאותי וגם מאושר ואני מחפש אותו, אני מודע לכך שאולי זה לא ידבר לכולם. |
|
huan |
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
22 ביוני 2008
huan • 22 ביוני 2008
"אבל מי שמתעסק בפאמדום מחפש לרוב השפלה ולרוב האנשים קשה להודות בזה אז הם מדחיקים את הצורך בהשפלה וטוענים שהם בסך הכל אנשים אסרטיביים שאוהבים קצת לנשק כפות רגליים."
לא ממש מבין על מה מתבססת הקביעה הזאת, האין בפאמדום פנים רבות מלבד ההשפלה? מצד שני כבר נאמר רבות על הבעיתיות של קהילתינו הקטנה שבחול היתה מתפרסת תחת מטריות רבות ולא דווקא מטריית ואולי הפאמדום שלך איננו כולל פאטישיסטים, מאזוכיסטים, ילדים המחפשים מישהו אחר שיחליט בשבילם ו"יגאל" אותם מקשיי הבחירה החופשית ועוד. |
|