Tish Adams |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
Re: וואלה מסיבת טיש.
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
Tish Adams • 24 בספט׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אני רוצה את יצירת המופת הזו:
http://www.youtube.com/watch?v=7ziaocdSR0o&feature=related אגב, טיש, תעשי לי עבד? בשביל זה אתה צריך להיות שפחלול. בקיצור, לא. רוצה בונבון? למה להשמיץ, קטה אה, למה? (טיש עושה עם היד) איזה כיף, כמה ילדות יעשו לי פה, 100מם. T אין בעיה, הסמית'ס בפנים ובורדו בי ובעל, אחלה טעם אבל, את הקינקים של הביג'יז תשמרו לערב אחר. |
|
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
Re: וואלה מסיבת טיש.
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} • 24 בספט׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אני רוצה את יצירת המופת הזו:
http://www.youtube.com/watch?v=7ziaocdSR0o&feature=related אגב, טיש, תעשי לי עבד? בשביל זה אתה צריך להיות שפחלול. בקיצור, לא. רוצה בונבון? למה להשמיץ, קטה אה, למה? (טיש עושה עם היד) איזה כיף, כמה ילדות יעשו לי פה, 100מם. T אין בעיה, הסמית'ס בפנים ובורדו בי ובעל, אחלה טעם אבל, את הקינקים של הביג'יז תשמרו לערב אחר. אוףףף איתך קונפורמיסטית שכמותך |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
אני לא יודע מה אתכם
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 24 בספט׳ 2008
אבל אותי, מעבר למוסיקה שמעניינת מאוד אבל אני סומך על טיש בעניין באוזניים עצומות, מעבר לאווירה האפלולית והסקסית אבל אני סומך על אורלי והצוות שלה שזה אכן יקרה כי זה כן קורה כל שבוע.
מעבר לכל זה דבר אחד מדאיג אותי. בפינגווין, אחד מהסמלים היה שאם אתה לא מזיין בשרותים אז לא היית שם. השאלה שלי היא כזו: האם באופן חד פעמי ויוצא דופן כן יהיה אפשר לזיין בשרותים בנו לימיט? נניח שכן, אני בטוח שכן. אבל. נניח שאין לי אחת כזו ואין לי אחת כזו לבצע בה את זממי בשרותים. מה אז? |
|
Reaper |
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
24 בספט׳ 2008
Reaper • 24 בספט׳ 2008
Some other classics to wet your appitite
http://www.youtube.com/watch?v=iS9RPyznAPg http://www.youtube.com/watch?v=6aumejrcEHs http://www.youtube.com/watch?v=aX1PwkgwsG0 http://www.youtube.com/watch?v=vc4fZlimGVM |
|
זיקית |
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
Re: אני לא יודע מה אתכם
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
זיקית • 25 בספט׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: אבל אותי, מעבר למוסיקה שמעניינת מאוד אבל אני סומך על טיש בעניין באוזניים עצומות, מעבר לאווירה האפלולית והסקסית אבל אני סומך על אורלי והצוות שלה שזה אכן יקרה כי זה כן קורה כל שבוע.
מעבר לכל זה דבר אחד מדאיג אותי. בפינגווין, אחד מהסמלים היה שאם אתה לא מזיין בשרותים אז לא היית שם. השאלה שלי היא כזו: האם באופן חד פעמי ויוצא דופן כן יהיה אפשר לזיין בשרותים בנו לימיט? נניח שכן, אני בטוח שכן. אבל. נניח שאין לי אחת כזו ואין לי אחת כזו לבצע בה את זממי בשרותים. מה אז? אתה תמיד יכול להביא ביד בשירותים |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 25 בספט׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: אבל אותי, מעבר למוסיקה שמעניינת מאוד אבל אני סומך על טיש בעניין באוזניים עצומות, מעבר לאווירה האפלולית והסקסית אבל אני סומך על אורלי והצוות שלה שזה אכן יקרה כי זה כן קורה כל שבוע.
מעבר לכל זה דבר אחד מדאיג אותי. בפינגווין, אחד מהסמלים היה שאם אתה לא מזיין בשרותים אז לא היית שם. השאלה שלי היא כזו: האם באופן חד פעמי ויוצא דופן כן יהיה אפשר לזיין בשרותים בנו לימיט? נניח שכן, אני בטוח שכן. אבל. נניח שאין לי אחת כזו ואין לי אחת כזו לבצע בה את זממי בשרותים. מה אז? אנסה לסדר לך מלכה עם סטראפאון עד שישי, רוטט או זוהר בחושך? |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 25 בספט׳ 2008
המלכה קרן כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אבל אותי, מעבר למוסיקה שמעניינת מאוד אבל אני סומך על טיש בעניין באוזניים עצומות, מעבר לאווירה האפלולית והסקסית אבל אני סומך על אורלי והצוות שלה שזה אכן יקרה כי זה כן קורה כל שבוע.
מעבר לכל זה דבר אחד מדאיג אותי. בפינגווין, אחד מהסמלים היה שאם אתה לא מזיין בשרותים אז לא היית שם. השאלה שלי היא כזו: האם באופן חד פעמי ויוצא דופן כן יהיה אפשר לזיין בשרותים בנו לימיט? נניח שכן, אני בטוח שכן. אבל. נניח שאין לי אחת כזו ואין לי אחת כזו לבצע בה את זממי בשרותים. מה אז? אנסה לסדר לך מלכה עם סטראפאון עד שישי, רוטט או זוהר בחושך? מה כדאי לי? |
|
SaTyR(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
SaTyR(מתחלף) • 25 בספט׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אבל אותי, מעבר למוסיקה שמעניינת מאוד אבל אני סומך על טיש בעניין באוזניים עצומות, מעבר לאווירה האפלולית והסקסית אבל אני סומך על אורלי והצוות שלה שזה אכן יקרה כי זה כן קורה כל שבוע.
מעבר לכל זה דבר אחד מדאיג אותי. בפינגווין, אחד מהסמלים היה שאם אתה לא מזיין בשרותים אז לא היית שם. השאלה שלי היא כזו: האם באופן חד פעמי ויוצא דופן כן יהיה אפשר לזיין בשרותים בנו לימיט? נניח שכן, אני בטוח שכן. אבל. נניח שאין לי אחת כזו ואין לי אחת כזו לבצע בה את זממי בשרותים. מה אז? אנסה לסדר לך מלכה עם סטראפאון עד שישי, רוטט או זוהר בחושך? מה כדאי לי? היי!!! אני לא רוצה להתערב, אבל זה קטה... קטה! שכחת?! קטה, אל תסכים על פחות משניהם ביחד!!! (חייב להיות אחד שגם רוטט, גם זוהר בחושך וגם מכין קפה וסיגריה לאחרי!) |
|
LADY RED(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
יאללה בלאגן....
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
LADY RED(שולטת) • 25 בספט׳ 2008
חחחחחחח
הדאלוג שנכתב פה ממש מצחיק חחחחחחח יפה על המקוריות פה של אנשים מאחלת לכם לכולם חג שמח ושנה מתוקה שתהיו לראש ולא לזנב. בטויה שתהיה מסיבה פגז ממני ליידי רד שני |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
לפני 16 שנים •
25 בספט׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 25 בספט׳ 2008
SaTyR כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: המלכה קרן כתב/ה: קטסטרופה כתב/ה: אבל אותי, מעבר למוסיקה שמעניינת מאוד אבל אני סומך על טיש בעניין באוזניים עצומות, מעבר לאווירה האפלולית והסקסית אבל אני סומך על אורלי והצוות שלה שזה אכן יקרה כי זה כן קורה כל שבוע.
מעבר לכל זה דבר אחד מדאיג אותי. בפינגווין, אחד מהסמלים היה שאם אתה לא מזיין בשרותים אז לא היית שם. השאלה שלי היא כזו: האם באופן חד פעמי ויוצא דופן כן יהיה אפשר לזיין בשרותים בנו לימיט? נניח שכן, אני בטוח שכן. אבל. נניח שאין לי אחת כזו ואין לי אחת כזו לבצע בה את זממי בשרותים. מה אז? אנסה לסדר לך מלכה עם סטראפאון עד שישי, רוטט או זוהר בחושך? מה כדאי לי? היי!!! אני לא רוצה להתערב, אבל זה קטה... קטה! שכחת?! קטה, אל תסכים על פחות משניהם ביחד!!! (חייב להיות אחד שגם רוטט, גם זוהר בחושך וגם מכין קפה וסיגריה לאחרי!) מחלקת אבזור ורכש זה אצל אורלי |
|