Morticia |
לפני 16 שנים •
20 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 באוק׳ 2008
Morticia • 20 באוק׳ 2008
אני אמרתי שלפחות מחצית מהנשים הכי שוות והכי אצילות נפש ומלכותיות יושבות כאן
שלא תגידו שאני אף פעם לא צודקת וכולי זיון שכל אחד גדול פה ושם מתפספס לי איזה בול קליעה קטן, או לא כ"כ {אני מתה על מיינד פאקס! זה זורם יותר טוב עם פוט מסאז'...} קטונתי בהתפעלותי מנשות הטוהר והחוכמה והיופי והחן שבהיותן אישה {אני לא צוחקת ולא צינית - אני מהנשים המבקשות חופש לפרגן לאחרות, גם אם אין בכוונתי לדחוף להן אצבעות, מתוקף שלמות קבלתי את נשיותי שלי} סחתיין עליכן שתיכן חכמות, יפות ומהממות דברי טעם וכמעט פורץ וירטואליה בניחוח המשתמע שם אלו נשים המתקלחות מוקפד גם אם אתה אוהב אותן ככה וגם אם לא תגידו לי שלא מלכות בגלל שנעים להן עם שוט על התוסיק? אח גברים, אתם עם תכלס? חולה עליכם גם מה היינו עושות בלעדיכם? רודפות אחרי ג'וקים כל היום? |
|
Morticia |
לפני 16 שנים •
20 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 באוק׳ 2008
Morticia • 20 באוק׳ 2008
טוב יופי
הקפצתי עמוד ובואו נתן את הכבוד למקום אליו כיוונתי את המטרה {עם נשק של קצינה מנייאקית בצבא ושם אין SSC שכחו מזה - אח איזה פתח לנקמה מתוקה בכל הרבי סרנים המטרידים את פקידות הקפה שלהם מינית אצלם במשרדים.... היהיהיהיהיהיהי} היילני כתב/ה: בוודאי שיש שולטים עם פנטזיות סאבמיסיביות (כמו שיש שולטים ללא פנטזיות כאלה).
אלה מביניהם שרוצים לממש כאלה פנטזיות, נמנעים מכך משום שהם חרדים ל"מעמדם" הדומי. משום מה להיות דומ/ית ישנה איזו הילה (שלא ממש ברורה לי), והודאה, על אחת כמה וכמה מימוש של פנטזיה סאבמיסיבית, משולה להתנערות מהתואר 'דום' וקבלת התואר 'סאב', כשלהיות סאב משמעו להיות פחות גבר, פחות חזק, פחות טוב. כמובן, שזה מטופש. אני אגיד את זה בפשטות: אם אתה מתנסה כסאב פעם, פעמיים, עשר פעמים זה עדיין לא הופך אותך לא לסאב ולא למתחלף. אנחנו מגדירים את עצמנו כמו שאנחנו רוצים להגדיר את עצמנו. יכול להיות מתחלף שהוא יותר שולט, כמו שיכול להיות מתחלף שהוא יותר נשלט. זה אינדיבידואלי וזה תלוי דינאמיקה עם האדם השני. וכן, יכול להיות שולט שלא מפנטז על זה כלל ושהוא רק שולט (נרגעתם?). אנשים צריכים להבין שחוזק לא קשור לתפקיד בדס"מי, ואנשים צריכים למצוא חיזוקים לאגו ממקורות אחרים. ומאחר ואני בעד מימוש עצמי, ובתוכו מימוש מיני, אני הייתי בוחרת באדם שמממש את הפנטזיות שלו, ולא בורח מהן או מתבייש בהן. וואלה, זה כבוד. עינבר כתב/ה: אחת כזו כתב/ה: השאלה היא לא אם יש להם {לשולטים - פנטזיות להישלט}. זו שאלה מקדימה, שאלת בסיס.
דווקא לשאלה המקדימה לבסיס, יש לי תשובה חד משמעית: לא לכל האנשים בעולם יש פנטזיות להישלט, באמת שלא. (ובתוך כל האנשים בעולם, שלא לכולם יש פנטזיות להישלט יש גם כמה שולטים שאין להם פנטזיות להיות מושפלים ומוכים. ועכשיו לשאלות המהותיות, (מה המהות בדיוק?) יש איזה שהוא תדמית של דומים בקהילה - שהם גברים, גברים. ואז אם למישהו מהם יש פנטזיה להישלט, הוא לא ימהר לספר עליה לחבר'ה. אני יכולה לחשוב על 3 דומים אכזריים במיוחד שאני מכירה, שניסו להישלט. והידיעה שלי שהם רצו את זה או ניסו את זה או נהנו מזה ורוצים לעשות את זה שוב, לא הופכת אותם לדומים פחות מושכים בעניי או יפגמו בהנאה שלי להישלט על ידם. ויש כאלה, שזה פוגם עבורם בדינמיקה של הקשר אם הם יתחלפו בניהם - גם לגיטימי. אם אני הייתי צריכה להמליץ לו מה לעשות, אז ככה: אל תכתוב את זה בפורום, אל תספר על זה לכל אחד ואחת, אבל כמובן שתספר. תספר לידידה הכי טובה שלך, תספר למישהי שבא לך להישלט על ידה. ובטח שתספר לנשלטת שלך, אם היא גם בת הזוג שלך ולא רק משחק תפקידים. כי אתה באמת רוצה להיות עם מישהי חושבת שהפנטזיות שלך פוגעות בכבודך? נ.ב. שאין לוותר עליו או להמעיט מערכו: להיות סאב לאישה ולתת לה במלכה להיות עבד לגחמותיה ומלך לממלכתה זה הכי גבר בעולם נקודה ! {עם סימן קריאה - כן} רק על עצמי לספר ידעתי {פילה ושאר עמייטים כהרגל הפסיכית שעוד לא נרגעה ממתקפת הפוסט יומולדת שלה. זה ירגע, חכו - מבטיחה... קיומים לא עלי בהכרח כמובן. לא מתחייבת אפילו לקעקוע משוגעים!} |
|