bael{בורדו בי} |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Re: פלורנטין 10
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
bael{בורדו בי} • 16 באוק׳ 2008
D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: Reaper כתב/ה:
אוי סרט ענק!!! אני עושה אחלה שעווה ואצלי אין מצב שקמים והולכים... אני קושרת עד שמסיימת הכללל מה את לוקחת לבורדו את הפרנסה?? אין עליה בבניה, מניקור, פדיקור ושעווה...תשאלי את הפס ישבן שלי את יכולה גם לשאול אותי בקשר לפס הישבן שלו דוגי יקירי... רק בשבילך עשיתי את הפס ישבן....כזכור לך בפעם האחרונה כיחכת בגרון במשך שבוע.....אבל למה להכריז בפהרסיה שהלשון שלך קשורה לפס ישבן שלי? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 16 באוק׳ 2008
bael כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: Reaper כתב/ה:
אוי סרט ענק!!! אני עושה אחלה שעווה ואצלי אין מצב שקמים והולכים... אני קושרת עד שמסיימת הכללל מה את לוקחת לבורדו את הפרנסה?? אין עליה בבניה, מניקור, פדיקור ושעווה...תשאלי את הפס ישבן שלי את יכולה גם לשאול אותי בקשר לפס הישבן שלו דוגי יקירי... רק בשבילך עשיתי את הפס ישבן....כזכור לך בפעם האחרונה כיחכת בגרון במשך שבוע.....אבל למה להכריז בפהרסיה שהלשון שלך קשורה לפס ישבן שלי? גאדווולל.... |
|
shaydav(שולט){TomahDav} |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
אבס..... מה דעתך............
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
shaydav(שולט){TomahDav} • 16 באוק׳ 2008
Abyss כתב/ה: קשירות??
איזה כיף!!! כבר הרבה זמן לא תליתי שום דבר מעניין. כמה אנשים בו זמנית ניתן לדעתכם לתלות על המתקן בפליירום? למיטב זיכרוני כרגע השיא עומד על 3 אנשים, וזה גם מתועד..... אביסלה.... יאלה אני ואתה שוברים את השיא.... ביחד אני בטוח שזה לא יקח יותר מ ...... 15......16..... יום. ונקשור את כל האנשים במועדון למתקן בפליי-רום אוףףףףףףףףףף הדרך מאילת ארוכה במיוחד כשנוסעים אחרי משאית.............. shaydav סתם עוד אחד שלא קשור לכלום... חוצמ sky הכלבה המדהימה שלי |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
Re: אבס..... מה דעתך............
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
סדום והמורה(מתחלפת) • 16 באוק׳ 2008
shaydav כתב/ה: Abyss כתב/ה: קשירות??
איזה כיף!!! כבר הרבה זמן לא תליתי שום דבר מעניין. כמה אנשים בו זמנית ניתן לדעתכם לתלות על המתקן בפליירום? למיטב זיכרוני כרגע השיא עומד על 3 אנשים, וזה גם מתועד..... אביסלה.... יאלה אני ואתה שוברים את השיא.... ביחד אני בטוח שזה לא יקח יותר מ ...... 15......16..... יום. ונקשור את כל האנשים במועדון למתקן בפליי-רום אוףףףףףףףףףף הדרך מאילת ארוכה במיוחד כשנוסעים אחרי משאית.............. shaydav סתם עוד אחד שלא קשור לכלום... חוצמ sky הכלבה המדהימה שלי וואו! קשור או לא קשור כנראה הערב הזה מגרה לכם את הצורה... אביס ושידאב מגיבים בפורום... כבוד לערב קשירות!!! |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
D M Dogy(מתחלף) • 16 באוק׳ 2008
bael כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: Reaper כתב/ה:
אוי סרט ענק!!! אני עושה אחלה שעווה ואצלי אין מצב שקמים והולכים... אני קושרת עד שמסיימת הכללל מה את לוקחת לבורדו את הפרנסה?? אין עליה בבניה, מניקור, פדיקור ושעווה...תשאלי את הפס ישבן שלי את יכולה גם לשאול אותי בקשר לפס הישבן שלו דוגי יקירי... רק בשבילך עשיתי את הפס ישבן....כזכור לך בפעם האחרונה כיחכת בגרון במשך שבוע.....אבל למה להכריז בפהרסיה שהלשון שלך קשורה לפס ישבן שלי? yes baby,keep telling that to yourself |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
16 באוק׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 16 באוק׳ 2008
D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: D M Dogy כתב/ה: bael כתב/ה: ה ת נ ש מ ת כתב/ה: Reaper כתב/ה:
אוי סרט ענק!!! אני עושה אחלה שעווה ואצלי אין מצב שקמים והולכים... אני קושרת עד שמסיימת הכללל מה את לוקחת לבורדו את הפרנסה?? אין עליה בבניה, מניקור, פדיקור ושעווה...תשאלי את הפס ישבן שלי את יכולה גם לשאול אותי בקשר לפס הישבן שלו דוגי יקירי... רק בשבילך עשיתי את הפס ישבן....כזכור לך בפעם האחרונה כיחכת בגרון במשך שבוע.....אבל למה להכריז בפהרסיה שהלשון שלך קשורה לפס ישבן שלי? yes baby,keep telling that to yourself שאפו על הציטוט משודדי הקאריביים!! נ.ב. מחפשת טרמפ למסיבה הנ"ל הלוך חזור מחיפה - ANYONE? ANYONE? |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
Tיפוס(שולט) • 17 באוק׳ 2008
Tיפוס כתב/ה: אני גם מוזמן ?
או שזה נטו למקורבים ? T המממ... מזה שמתעלמים אני צריך להסיק משהו ? |
|
עלומה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
עלומה(אחרת) • 17 באוק׳ 2008
Tיפוס כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: אני גם מוזמן ?
או שזה נטו למקורבים ? T המממ... מזה שמתעלמים אני צריך להסיק משהו ? כן, זהו, בדיוק. |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
Lady Mod(שולטת) • 17 באוק׳ 2008
Strings כתב/ה: אחלה מיץ תפוזים
אבל למה העיסקיות רק משעה 1700 והסושי רק משעה 2000 לא נראה לי שהם צריכים סושי מן ?????????? תודה מוד על צהריים נפלאים בבית קפה פלורטיני עם מיץ תפוזים שתי סיגריות קורין אלאל +חברה + עגלת תינוק +חברה דרך אגב מי מסירה שיער בשעווה? אני צריך בשם מיקי {הכלב שנפצע} וחברת הסלולר שלך שלא מאפשרת שיחות, אני כועסת שלא חשבת על האופציה שקרה משהו ועלית על האופציה שאנחנו לא מקושרים ועדיין לא קשורים. חסר לך שלא עשית שעווה! {לכל מאן דבעי שאינו מבין על מה מדובר פה, זה מסרים סמויים לקושרים בלבד} |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
לפני 16 שנים •
17 באוק׳ 2008
Lady Mod(שולטת) • 17 באוק׳ 2008
Tיפוס כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: אני גם מוזמן ?
או שזה נטו למקורבים ? T המממ... מזה שמתעלמים אני צריך להסיק משהו ? שכולנו מתאמנים בקשירות? {לא כולם נולדו עם היכולות קישור שלך טיפטיפוס} נ.ב. מזמן לא קשרת אותי... |
|