lady inBlack |
לפני 15 שנים •
1 בדצמ׳ 2008
Re: רגע רגע, מה קורה פה???
לפני 15 שנים •
1 בדצמ׳ 2008
lady inBlack • 1 בדצמ׳ 2008
אחותופל כתב/ה: צריכה להביא בגד ים???
אפשר להביא בגד ים אבל לא חובה מי שכן חייב להגיע בבגד ים יודע באופן אישי .. |
|
The Space |
לפני 15 שנים •
1 בדצמ׳ 2008
עידכונים !!!
לפני 15 שנים •
1 בדצמ׳ 2008
The Space • 1 בדצמ׳ 2008
עקב בעיות טכניות אי אפשר להביא את המתקן מים , אבל .....
במקום אנחנו מביאים לכם מתקן סומו .... פרס לגבר הבלתי מנוצח פרס לגברת הבלתי מנוצחת יאללה מלחמה , מי בא נגדי ? בינתיים שאתן מחפשות מה ללבוש , אז הבאנו לכן סטוק שלם של תוספות שיער צבעוניות זוהרות ומגניבות ... הן יחכו לכם בעמדת המאפר עוד פרטים בקרוב |
|
הצעה מגונה(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
המלך מתחיל לחשוש
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
הצעה מגונה(מתחלף) • 2 בדצמ׳ 2008
אני? למים? עם חוטיני?...
ליידי מה קורה כאן?...סגרנו כבר טייני ועליה זאפ ואז את למים עם בגד ים ורצוי שקוף ובמלך יעמוד לו בצד בהנאה מרובה מכל רגע נתון |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
nerissa(אחרת) • 2 בדצמ׳ 2008
הצעת טרמפ!
לשם שינוי, אני ניידת. מי שצריך טרמפ מחדרה או סביבתה למופע של אוליב+מסיבה, בשמחה רבה. אין לי בעיה לעשות עיקוף קטן אם צריך. ואני לא גובה "דמי טרמפ" כפי שנהוג. התשלום הוא חיוך ומצב רוח טוב. יש לי 3 מקומות פנויים. מי שרוצה - מוזמן לפנות אלי במסר |
|
AIR(נשלט) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
AIR(נשלט) • 2 בדצמ׳ 2008
יש לציין שזה מרחק הליכה אחד מהשני של 5 דק
|
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
Re: עידכונים !!!
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2008
The Space כתב/ה: עקב בעיות טכניות אי אפשר להביא את המתקן מים , אבל .....
במקום אנחנו מביאים לכם מתקן סומו .... פרס לגבר הבלתי מנוצח פרס לגברת הבלתי מנוצחת יאללה מלחמה , מי בא נגדי ? בינתיים שאתן מחפשות מה ללבוש , אז הבאנו לכן סטוק שלם של תוספות שיער צבעוניות זוהרות ומגניבות ... הן יחכו לכם בעמדת המאפר עוד פרטים בקרוב ייייייאווווו אני מתחילה לאוהב את הראש המטורף שלכם!!!
|
|
הצעה מגונה(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
סומו?????
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
הצעה מגונה(מתחלף) • 2 בדצמ׳ 2008
מה מקבל המנצח?
|
|
The Shine(שולט) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
מחפש טרמפ
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
The Shine(שולט) • 2 בדצמ׳ 2008
אני כעיקרון גר בתל מונד
שזה ליד צומת דרור על כביש 4 [חיפה תל אביב הישן] מי שמגיע מכביש החוף אשתדל להגיע למחלף פולג איפה שאיקאה. יש מצב להצטרף לטרמפ? [סוהו ללא צנזורה לשעבר] |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
nerissa(אחרת) • 2 בדצמ׳ 2008
nerissa כתב/ה: הצעת טרמפ!
לשם שינוי, אני ניידת. מי שצריך טרמפ מחדרה או סביבתה למופע של אוליב+מסיבה, בשמחה רבה. אין לי בעיה לעשות עיקוף קטן אם צריך. ואני לא גובה "דמי טרמפ" כפי שנהוג. התשלום הוא חיוך ומצב רוח טוב. יש לי 3 מקומות פנויים. מי שרוצה - מוזמן לפנות אלי במסר בהמשך להצעת הטרמפ - אנחנו הולכים גם להופעה של אוליב בבארבי כך שנגיע לתל אביב בשעה 9 וחצי בערב בערך. |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
2 בדצמ׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 2 בדצמ׳ 2008
nerissa כתב/ה: nerissa כתב/ה: הצעת טרמפ!
לשם שינוי, אני ניידת. מי שצריך טרמפ מחדרה או סביבתה למופע של אוליב+מסיבה, בשמחה רבה. אין לי בעיה לעשות עיקוף קטן אם צריך. ואני לא גובה "דמי טרמפ" כפי שנהוג. התשלום הוא חיוך ומצב רוח טוב. יש לי 3 מקומות פנויים. מי שרוצה - מוזמן לפנות אלי במסר בהמשך להצעת הטרמפ - אנחנו הולכים גם להופעה של אוליב בבארבי כך שנגיע לתל אביב בשעה 9 וחצי בערב בערך. נריסה, איזו אדיבות מצדך, אני לא רגילה לזה...........גמני רוצה להופעה של אוליב!!! (אני לומדת עד מאוחר איזה באסה). |
|