עבד לשירותך |
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
Re: ..
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
עבד לשירותך • 28 בינו׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: העבד שלך 19 כתב/ה: לא שאלתי למה לא רוצים אותי
שאלתי למה אוטומטי פוסלים גיל כזה ולמה אתה פוסל את בנות גילך? ואיפה בנות גילי נמצאות? הרי שאין הרבה בנות 18 בתעשיה ואפילו הן ואם כבר הן פחות נועזות |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
Re: ..
לפני 15 שנים •
28 בינו׳ 2009
Tish Adams • 28 בינו׳ 2009
עבד לשירותך כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: העבד שלך 19 כתב/ה: לא שאלתי למה לא רוצים אותי
שאלתי למה אוטומטי פוסלים גיל כזה ולמה אתה פוסל את בנות גילך? ואיפה בנות גילי נמצאות? הרי שאין הרבה בנות 18 בתעשיה ואפילו הן ואם כבר הן פחות נועזות בתעשייה???? אתה מחפש מלכה בתשלום אנחנו בנושא אחר. |
|
2DubleTrouble(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
..
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
2DubleTrouble(לא בעסק) • 29 בינו׳ 2009
יש כמה דברים שאני רוצה להעלות בתגובה לשרשור הזה:
1. BDSM, בין אם הוא בא לידיד ביטוי בסשן חד פעמי, חוויה קטנה, רומן ממושך, קשר לחיים או 24/7 הוא בסופו של דבר קשר! סוג מסויים של מערכת יחסים ולכן כמו בכל מערכת יחסים אפשרית צריכה להיות התאמה בין בני הזוג (בין אם מדובר במערכת יחסים שוות כוחות ובין אם מדובר בכוחות של נשלט-שולטת). 2. בדיוק כמו שהיחסים בין כמות הנשלטים לכמות השולטת הם עצומים (הרי יש יותר נשלטים משולטות) ככה גם אפשר לעשות את ההשוואה לגבי זה שככל הנראה זה באמת אפשרי שיש יותר שולטות שמחפשות נשלט מבוגר יותר. 3. לדעתי העניין של "בוגר נפשית" פונה יותר לאופן שבו נשלט מבוגר יותר הוא יותר בר-חינוך מאשר נשלט צעיר ולו רק מכיוון שהוא כבר למד לא לעשות פרצופים וכד'... מקל על החינוך... 4.בנוגע לכך ששולטות צעירות בגילאי 18-20 ככה הן פחות נועזות- אני לא מסכימה עם זה. לא לגמרי. אם שולטת היא בת 18-20 אבל כבר מכירה בכך מגיל מוקדם יותר היא תהיה "נועזת" ככל שולטת וותיקה יותר בדיוק כמו ששולטת יכולה להיות בת 30+ אבל חדשה בעניין ולכן היא תהיה פחות מודעת ליכולות ולא תעשה דברים ששולטת "וותיקות" יעשו. זה הכל תלוי בשולטת. באותה מידה גם יכולה להיות שולטת צעירה שכן מוכנה לעשות את הצעדים ה"נועזים" יותר. וכל שולטת מתחילה אוהבת ללמוד עוד ועוד ויותר ויותר, אתה בתור נשלט תמיד יכול לעזור (בדרך כנועה שמתאימה ליחסים מן הסתם- לא ע"י שליטה מלמטה!!!) ובסופו של דבר, אני אישית מכירה שולטת חמודה מאוד בת 29 שלמעשה רוצה את הנשלטים שלה צעירים יותר- אז לא להגיד שזה לא קיים עד שלא הלכתם ובדקתם כל שולטת!!! |
|
מגשים רצונותייך(נשלט) |
לפני 15 שנים •
3 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
3 ביוני 2009
מגשים רצונותייך(נשלט) • 3 ביוני 2009
מצטרף למחאה נגד פסילתם של עבדים צעירים!
ולדאבל טראבל- אולי תכירי לי אותה? |
|
מגשים רצונותייך(נשלט) |
לפני 15 שנים •
3 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
3 ביוני 2009
מגשים רצונותייך(נשלט) • 3 ביוני 2009
נ.ב- רק עכשיו שמתי לב שזאת הודעה מלפני כמעט חצי שנה =)
|
|