המפקדת(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
המפקדת(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2009
פומיקי כתב/ה: המפקדת כתב/ה: שיואו !
סופסוף זה הגיע ! ידוע שלפחות פעם בשנה אני מפזזת לרקע הרוקיהורורפיקצ'רשואו וכמובן שנגיע לפזז מה אתם אומרים, יש מצב שאני מצליחה להלביש את F כריפרף ? THAT WILL BE THE DAYֱ אם זה היה ערב משפחת אדמס, הוא היה הדוד פסטר ללא ספק אבל זה לא פרנק הוא בטוח לא, אז נראה לי שנרפרף אותו |
|
love bites(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
love bites(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2009
המפקדת כתב/ה: פומיקי כתב/ה: המפקדת כתב/ה: שיואו !
סופסוף זה הגיע ! ידוע שלפחות פעם בשנה אני מפזזת לרקע הרוקיהורורפיקצ'רשואו וכמובן שנגיע לפזז מה אתם אומרים, יש מצב שאני מצליחה להלביש את F כריפרף ? THAT WILL BE THE DAYֱ אם זה היה ערב משפחת אדמס, הוא היה הדוד פסטר ללא ספק אבל זה לא פרנק הוא בטוח לא, אז נראה לי שנרפרף אותו אחלה רעיון לנושא אפשר להיות היד?????. |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
tinydancer כתב/ה: המפקדת כתב/ה: פומיקי כתב/ה: המפקדת כתב/ה: שיואו !
סופסוף זה הגיע ! ידוע שלפחות פעם בשנה אני מפזזת לרקע הרוקיהורורפיקצ'רשואו וכמובן שנגיע לפזז מה אתם אומרים, יש מצב שאני מצליחה להלביש את F כריפרף ? THAT WILL BE THE DAYֱ YOU CAN BE IT אם זה היה ערב משפחת אדמס, הוא היה הדוד פסטר ללא ספק אבל זה לא פרנק הוא בטוח לא, אז נראה לי שנרפרף אותו אחלה רעיון לנושא אפשר להיות היד?????. YOU CAN BE IT ! (the hairy one) |
|
love bites(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
love bites(לא בעסק) • 26 בינו׳ 2009
המפקדת כתב/ה: tinydancer כתב/ה: המפקדת כתב/ה: פומיקי כתב/ה: המפקדת כתב/ה: שיואו !
סופסוף זה הגיע ! ידוע שלפחות פעם בשנה אני מפזזת לרקע הרוקיהורורפיקצ'רשואו וכמובן שנגיע לפזז מה אתם אומרים, יש מצב שאני מצליחה להלביש את F כריפרף ? THAT WILL BE THE DAYֱ YOU CAN BE IT אם זה היה ערב משפחת אדמס, הוא היה הדוד פסטר ללא ספק אבל זה לא פרנק הוא בטוח לא, אז נראה לי שנרפרף אותו אחלה רעיון לנושא אפשר להיות היד?????. YOU CAN BE IT ! (the hairy one) לעלב????? ME HAIRY |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
tinydancer כתב/ה: המפקדת כתב/ה: tinydancer כתב/ה: המפקדת כתב/ה: פומיקי כתב/ה: המפקדת כתב/ה: שיואו !
סופסוף זה הגיע ! ידוע שלפחות פעם בשנה אני מפזזת לרקע הרוקיהורורפיקצ'רשואו וכמובן שנגיע לפזז מה אתם אומרים, יש מצב שאני מצליחה להלביש את F כריפרף ? THAT WILL BE THE DAYֱ YOU CAN BE IT אם זה היה ערב משפחת אדמס, הוא היה הדוד פסטר ללא ספק אבל זה לא פרנק הוא בטוח לא, אז נראה לי שנרפרף אותו אחלה רעיון לנושא אפשר להיות היד?????. YOU CAN BE IT ! (the hairy one) לעלב????? ME HAIRY אל תעלבי, את גם לא יד R U ? |
|
Toxic Princess |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
Toxic Princess • 26 בינו׳ 2009
zap11 כתב/ה: סליחה כולם ?
לפזז? אני לא הזמנתי את כולם חחחחחחח אני זה פז אז למה לפזז חחח חחח מה? המסיבה לא אצלך בבית!??!?! |
|
MisTreat(שולטת) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
MisTreat(שולטת) • 26 בינו׳ 2009
Toxic Princess כתב/ה: zap11 כתב/ה: סליחה כולם ?
לפזז? אני לא הזמנתי את כולם חחחחחחח אני זה פז אז למה לפזז חחח חחח מה? המסיבה לא אצלך בבית!??!?! |
|
lady inBlack |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
lady inBlack • 26 בינו׳ 2009
MisTreat כתב/ה: Toxic Princess כתב/ה: zap11 כתב/ה: סליחה כולם ?
|
zap11(נשלט){Lola} |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
zap11(נשלט){Lola} • 26 בינו׳ 2009
כן אצלי ואז ניברח והשותף ירחץ את כול הכלים חחחח
ואמרתי המסיבה לא אצלי הי עליי חחחח |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
26 בינו׳ 2009
Queen Yasmin(שולטת) • 26 בינו׳ 2009
zap11 כתב/ה: כן אצלי ואז ניברח והשותף ירחץ את כול הכלים חחחח
ואמרתי המסיבה לא אצלי הי עליי חחחח אמממ .. תהיה גם ארוחה ? NICE מה שווה המסיבה אם יברחו? נמשיך לפזז והשותף ירחוץ את הכלים . המסיבה עליך הרי אתה המגודל ... |
|