סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סווג של שולטים

Uranus
לפני 15 שנים • 11 במרץ 2009
Uranus • 11 במרץ 2009
ראובן,

עד שסוף סוף מתפרסם כאן מאמר שאפילו בהיותו סאטירי משהו,
עדיין עוסק בענייננו.
עד שיש משהו שלא עוסק במי יותר טוב, חכם, מטומטם, צודק או טיפש אלא עושה צחוק מכל אלה.
ויתרה מזאת - עד שחברת פורום טורחת לשבת ולתרגם מאמרים שבין אם תרצה או או לא, פורסם סביר להניח בסביבה בדסמית זרה.
ועל אף השגיאות המאד צורמות...

אנא, בבקשה אל תכחיד לנו את המעט זה שנותר. icon_smile.gif

אחרת באמת כל מה שישאר לנו זה רק הודעות טרחניות, מרירות או מלאות גלוריפיקציה עצמית מבחילה בצבעים מודגשים....
Morticia
Morticia • 11 במרץ 2009
Uranus כתב/ה:

אחרת באמת כל מה שישאר לנו זה רק הודעות טרחניות, מרירות או מלאות גלוריפיקציה עצמית מבחילה בצבעים מודגשים....

או שלא בצבעים בכלל
כן מודגשים, לא מודגשים
הכל פתוח

{מי אמר הומור עצמי ולא קיבל? אה, תראו! התפספס לי הפירואט! זו הרצפה אשמה...}
אדון בלאק​(שולט)

הערה אחת על מצב

אדון בלאק​(שולט) • 11 במרץ 2009
יקיריי
תגובתי הראשונה למקרא תגובה ספציפית הייתה מקוממת,ניסיתי להבין מדוע אני מתקומם נגד משהו מתוק שכזה,שגם הובא "ברוח טובה",להלן מסקנתי הבודדה.

קראו לי אביר בילבולי המוח או כטוב בעיניכם אבל הפלצנות נתקעה לי בראש ומהדהדת הרבה יותר מכול שגיאת כתיב זו או אחרת.

מה שנקרא בחיאתתתתתתת.
חג שמח.
ראובן

ברוח פורים

ראובן • 11 במרץ 2009
אוראנוס יקירי,

הרשה לי להתענג על התכתשות פעוטה איתך. זה הרי ברוח פורים, מה גם יותר מאתגר מאשר להתעלל בגוויה של זאתי עם מגילות הדם. לפיכך:

הסתכלתי שוב ברשימה של זריאל וניסיתי להחליט לאיזו תת-קטגוריה שייך הגבר הבא: במיטתו שוכבת זנזונת טובת מראה והליכות, אך הוא יושב ליד המחשב וכותב לגבר החותם את הגיגיו בציטטה מ American Beauty. לא הצלחתי להחליט, שמא אני פשוט מתגעגע לראותך?

לאחר מכן ניסיתי להבין לאיזו תת-קטגוריה שייך גבר החותם בציטטה כזו, מה גם פסקה שלמה (אגב גלוריפיקציה), ומוסיף חטא על פשע בדמות שגיאת כתיב יחידה אך מכוערת. כרגע אני מתלבט בין 'כמעט אמיתי' ל-'חושב שהוא ערמומי'.

בזוקה עתידות בע''מ: אתה תיהנה משפחתך הבאה - גם יפה וגם חכמה - אבל משום שאינה שלמה עם כניעתה, היא תעשה ממך קציצות.

יאללה, פורים כמעט ונגמר. אתה מוזמן להתכתש איתי עד תומו, אם מתחשק לך.
אחר כך נשתה יחד ויסקי וזה הרי ההבדל בין גברים ונקבות.

מה דעתך?
ראובן
Uranus
Uranus • 11 במרץ 2009
הא ?

icon_wink.gif
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 15 שנים • 12 במרץ 2009

זה בסדר,

בלוסום​(לא בעסק) • 12 במרץ 2009
מגדלנה כתב/ה:
Uranus כתב/ה:
הא ?

icon_wink.gif

זה בסדר, אף אחד לא מבין אותו.

"אף אחד לא מבין אותו" = *את* לא מבינה אותו. אבל הרבה יותר קל לשחק אותה ולסכסך בין אנשים רק כדי לא לצאת טיפשה, איי?
newoldone
newoldone • 12 במרץ 2009
מגדלנה כתב/ה:
Uranus כתב/ה:
הא ?

icon_wink.gif

זה בסדר, אף אחד לא מבין אותו.

לרוע מזלו יש גם כאלה שכן מבינים.
ראובן

נחמה פורתא

ראובן • 12 במרץ 2009
יקיריי,

אני שמח שהדיון התרומם למדרגת שיסוי הדדי, אפילו אם כרגע זה על חשבוני הוירטואלי. אמנם זה עדיין נמוך אבל עדיף מהדיון הנואל במאמר הקליל של זריאל.
לתשומת לבכם, ההזמנה להתכתשות פורימית עמי יוחדה ל'אוראנוס'. כל אחד אחר/ת שימשיכו לנסות זאת, עושים זאת על אחריותם בלבד.

הבה נתחפש לאנשים שפויים,
ראובן
צארינה

Re: נחמה פורתא

צארינה • 12 במרץ 2009
ראובן כתב/ה:
יקיריי,

אני שמח שהדיון התרומם למדרגת שיסוי הדדי, אפילו אם כרגע זה על חשבוני הוירטואלי. אמנם זה עדיין נמוך אבל עדיף מהדיון הנואל במאמר הקליל של זריאל.
לתשומת לבכם, ההזמנה להתכתשות פורימית עמי יוחדה ל'אוראנוס'. כל אחד אחר/ת שימשיכו לנסות זאת, עושים זאת על אחריותם בלבד.

הבה נתחפש לאנשים שפויים,
ראובן

Let's not and say we did aye? Sanity is overrated anyway.