Morticia |
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
Re: ביקורת סגנונית
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
Morticia • 19 במרץ 2009
מורדת במכניע כתב/ה: לירון היקר, עם כל הכבוד, אני לא מקבלת ביקורת סגנונית ממתחלפים.
מורדת במכניע. GOD את חיה בסרט רע! החיים הם לא רק BDSM אה? בני אדם לפני הכל.... נכון? |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
Re: שיוך - רעיון יפה על הנייר?
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 19 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: חתולונת1607 כתב/ה: מורדת במכניע כתב/ה: [. יכול להיות שאת עצמך מעט מידי....זה לא שהדרישה שלך לא הגיונית, פשוט כדאי שיהיו בך מעט מהדברים אותם את דורשת מאחרים.
את יודעת, מכל הביקורת שהוצגה פה - זו היחידה שלא עניינית. רק מה, לא ציפיתי שהיא תהיה כזו מעליבה. בפעם הבאה, שקלי מילים - אחרי שהן יוצאות מהמקלדת / פה שלך, אי אפשר לקחת אותן חזרה. את יכולה להביע נקודה, בלי לרדת להעלבות חסרות טעם ושחר. פגעת בי מאוד. מבינה אותך - אני הייתי קצת המומה בעצמי כשקראתי את זה כתבה בצורה מאוד פוגענית באמת אבל אל תפגעי כי לכי תדעי מאיפה היא באה ומה מאחורי הצורך המרושע הזה לצאת בכזו שטניות על אחרת שהיא בכלל לא מכירה. לתשומת לב זו שכתבה... קצת דרך ארץ וכבוד בין בני אדם פרגון בין נשים? עוד לא הרג אף אחת ... [ותזכרי חתולונת שזו רק הדעה שלה] תודה על העידוד, מורטישיה }{ |
|
שומרת(אחרת) |
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
חייבת לציין....
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
שומרת(אחרת) • 19 במרץ 2009
כשקראתי את השאלה שבתחילת הדיון היא נראתה לרגע אפילו קצת מעניינת. מי משייך את מי, מתי, איך ולמה. לדעתי, קיימת מן "הפרייה הדדית" שנעשית מתוך בחירה ומוטיבציה של שני הצדדים בד"כ ועם שיוך או בלי שיוך כשאני עם מישהו אני משתדלת לעשות לו טוב ולגרום לו לרצות לעשות לי טוב כל יום מחדש. אם מופר שיווי המשקל הזה יש לנסות ולראות למה ואולי לתקן ואולי לא. כשקראתי את המשך הדברים כתבה חתולונת... כי היא בוחרת במה שאני מכנה השתייכות אינסטנט לדעתי זו הטעות הכי גדולה שלה ( ואולי לכן מורדת במכניע ככ התרעמה...). נסי לנתח מדוע את משייכת את עצמך למישהו, באילו נסיבות ומה את רוצה להשיג מזה. ייתכן שהבחירה הזו לשייך את עצמך משקפת לצד השני באיזה מקום את ומאפשרת לך כאילו "לנוח על עלי הדפנה" ולהפסיק להיות מעניינת. כי איך ייתכן שעם כולם חוזרת אותה תבנית. אז בלי לנסות להכעיס אף אחד ובעדינות רבה כדי שלא תעלבי חס וחלילה, אבל אולי באמת כדאי לעשות בדק בית קל של מה מגיע לך (ומתי לתת ומתי לקחת) כי לפי התגובה שלך למורדת נראה שאת מאמינה שאת ראויה ליותר. קחי את זה ותשתדלי לא לתתי כלום לפני שמרגיש לך.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
בתגובה לנאיאדה -
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
מעולם לא שוייכתי... ולקחתי את מילותייך לתוך ליבי. תודה רבה לך על התבונה והתובנות
|
|
שומרת(אחרת) |
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
Re: בתגובה לנאיאדה -
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
שומרת(אחרת) • 19 במרץ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: מעולם לא שוייכתי... ולקחתי את מילותייך לתוך ליבי. תודה רבה לך על התבונה והתובנות
בשמחה. גברים הם כמו טרקטור ישן וטוב לא ממש מתוחכמים מה לעשות.... |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
Re: ביקורת סגנונית
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
Venus in Furs(מתחלף) • 19 במרץ 2009
מורדת במכניע כתב/ה: לירון היקר, עם כל הכבוד, אני לא מקבלת ביקורת סגנונית ממתחלפים.
מורדת במכניע. אם כך, עם כל הכבוד זין עליך הכל חוזר אליך והקקה בידיך וחתול פישתן עליך. ונוס בפרו(ו)ת |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
4 עמודים
לפני 15 שנים •
19 במרץ 2009
זה לקח עד שהשרשור התחיל לסטות מהנושא...נו שויין...לפחות זו שבירה הומוריסטית...(:
תודה לוונוס על זריקת ההומור |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
בחזרה לנושא - אמנות הפיתוי המתמשך
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
ראובן • 20 במרץ 2009
חתולונת,
עד כה הדיון עסק בבעיה, כלומר, אבדן הדינמיות של קשר לאחר תקופת החיזור (ואכן ביחסי שליטה זו תקופה אינטנסיבית ביותר, כך שקשה לקיים את הרמה של הריגוש והעניין גם בהמשך). לאחר מכן הדיון התדרדר לגסויות, ותודה לדן על החתול המפושתן, אבל הבה נחתור להצעות לפתרון. בינתיים 'מורדת' אמרה (אמנם בשפת שוק) שעליך לגלות יוזמה ואקטיביזם בקשר. 'נאיאדה' הוסיפה תובנה כפרית לגבי הבסיסיות של גברים ואילו אני אמרתי - שרצוי למלא את הקשר בתוכן שאינו רק S&M. הבה נמזג את שלוש התובנות ונדבר על אמנות הפיתוי המתמשך: קשר אמיתי לא מושתת על ציצי-תחת-כוס ולא על 'תזחלי תמצצי'. קשר מושתת על תוכן ועניין הדדי. לעניות דעתי, אישה נשלטת היא שותפה מלאה ליצירת הקשר והדבר פותח בפניה שדה שלם של עשייה. גם אם את סבורה (בטעות) שאת לא מעניינת בזכות עצמך, עדיין את יכולה ליצור פיתוי מתמשך באמצעות תשומת לב לפרטים הקטנים ועשייה משלך (ר' 'מורדת'). נכון גם שגבר נוטה להתפזר ולאבד עניין אבל את יכולה להרגיל אותו לכך שאת הטובה ביותר, ומשום שגבר הוא פשוט מטבעו (ר' 'נאיאדה'), הוא לא יעזוב משהו טוב שהוא כבר למד לקבל, וגם אם יעזוב, יחזור (על ארבע לרוב). דוגמאות: גלי את תחומי העניין שלו ותמכי בהם (למשל - כרטיסים לשורה ראשונה בדרבי, או לכל הפחות מציצה בת שעה וחצי עם הפסקה למנוחה, קפה שחור ופיצוחים); למדי לשלוט בזין שלו (לדעת לעשות הרפיה טובה ביד וגרון עמוק עובד על רוב הגברים); לעולם אל תנדנדי (בכך כבר תתעלי מעל למרבית אחיותיך); דאגי שיהיה לו נוח, אצלך או אצלו - גברים לא שוכחים את זה; לעולם אל תעשי עיניים רעות (כלומר, למדי לקבל גם את חולשותיו); דאגי לרצף של פינוקים קטנים (בישולים, מתנות, נקיונות, אירוח חברים, כריך ביתי לעבודה, סט כוסות חדש, טיול למוזיאון, מכתב לוהט מתחת למקלדת); היי זמינה לו - אם הוא מתקשר, תמיד תעני. אם הוא מציע לך להצטרף לטיול, אפילו המשעמם ביותר, קבלי את ההזמנה; אל תעלבי ואל תילחצי - גם אם הוא אומר שטויות, פשוט תני לו לדבר. הדהימי אותו מפעם לפעם (מחוך חדש, צירוף חברה כדי לשרת אותו בשתיים, חכי לו קשורה/אזוקה, החמיאי לו בשפה בוטה אך נוגעת ללב). הניחי לקנאה (בכל מקרה היא לא תעזור, ואם הוא יראה שאת יכולה להכיל את הגחמות שלו במובן של נשים אחרות, הדבר יוסיף לך מיליון נקודות זכות). אלו רק דוגמאות ואם הדבר נראה כעבודה קשה, ובכן, זוגיות היא עבודה קשה אבל משתלמת. אי אפשר להכריח אדם להישאר איתך, אבל אפשר להרגיל אותו שאיתך הכי טוב. פיתוי מתמשך הוא גם עניין של סגנון אישי. אצלי הוא מתחיל בכך שאני מקבל אישה בדיוק כמו שהיא, על אצילותה ושיפלותה (ר' תחושת נוחות) וממשיך בכריכים האלוהיים ביותר שהשפחה טעמה מימיה (אירוח, פינוק). הרי מי בעצם שולט בקשר? מי שיותר זונה, מי שיותר מפתה את השני/ה לעונג - וזאת ללא קשר להגדרות התפקיד המקוריות. לעיונכן, עיונכם, ראובן |
|
IvoryDom |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
די לכיבוש
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
IvoryDom • 20 במרץ 2009
הצטרפו לתנועה
שפחה עכשיו. האמת מכל ההודעות דווקא מורדת במכניע נתנה לך את התובנות הכי טובות חבל שבחרת לקחת אותם לעלבון. את רוצה להיות משוייכת כסימן לרצינות, זה כמו קודם להתחתן ואז להכיר את החתן בהחלט ממליץ לך לקרוא את דבריה לעומק ולקחת אותם למחשבה. |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
Re: די לכיבוש
לפני 15 שנים •
20 במרץ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 20 במרץ 2009
ציטוט: האמת מכל ההודעות דווקא מורדת במכניע נתנה לך את התובנות הכי טובות
חבל שבחרת לקחת אותם לעלבון. free spirit, kakleta, ראובן, לירון 1979 ואחרים כתבו אותו הדבר בדיוק... אבל בצורה שקצת קשה יותר לקבל כעלבון. |
|