סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהייה לגבי עבדי נקיון

מוצ'ילר
לפני 15 שנים • 5 באפר׳ 2009
מוצ'ילר • 5 באפר׳ 2009
Tame כתב/ה:
מוצ'ילר...
אם אתה חושב שדומיננטיות היא תכונה שנקבעת לפי עומקה של שקית הצעצועים כנראה שלא פגשת דומית מעודך..

נכון שדומיננטיות לא נקבעת לפי ציוד אך הרמה שהמלכה מתייחסת למעמדה ולסשנים כן נקבעת.
אני לא אומר שלכל מלכה צריך להיות צינוק משוכלל עם כל האיבזורים אך ממלכה שמכבדת את עצמה אני אצפה למינימום של ציוד לסשנים.
מניסיון עם פגישות עם דומיות בהחלט היה הבדל בין דומית מצויידת עם ידע טכני מאשר
אחת בלי אלה. אני לא אומר שלא יכול להיות סשן מעולה בלי ציוד ורק על סמך אישיותה של הדומית
אך ברגע שדומית לא יכולה לבצע אקטים רבים בסשן (לדוגמא קשירות אנאלי CBT הצלפות וכו) הן ממחסור בציוד והן ממחסור בידע זה מוריד ממעמדה כי לדעתי זה מראה שהיא לא רצינית לגבי מעמדה ומי שמזלזל במעמדו לא מגיע לו להיות במעמדו.
מוצ'ילר
מוצ'ילר • 5 באפר׳ 2009
Tame כתב/ה:
מוצ'ילר...
אם אתה חושב שדומיננטיות היא תכונה שנקבעת לפי עומקה של שקית הצעצועים כנראה שלא פגשת דומית מעודך..

נכון שהדומננטיות לא נקבעת לפי ציוד אך רמת הרצינות של הדומית לגבי מעמדה כן.
אני לא אומר שחייב להיות צינוק משוכלל עם כל האיבזורים אך אני מצפה לציוד בסיסי לסשנים.
מניסיון שלי עם דומיות בהחלט היה לי הבדל גדול בין דומית עם ציוד וידע טכני לבין אחת בלי אלה.
אני לא אומר אי אפשר לעשות סשן מעולה בלי ציוד ורק על סמך אשיותה של הדומית אך מעמד מסוים דורש יכולות מסוימות והתייחסות נאותה למעמד.
לדעתי כשלדומית אין את היכולת לעשות אקטים רבים בסשן הן מחוסר ציוד והן מחוסר ידע
(שלדעתי לא צריך הרבה מהם) זה מראה על זלזול במעמדה ומה שמצופה ממישהי במעמדה ומי שמזלזל במעמדו לא מגיע לו להיות במעמדו.
מוצ'ילר
מוצ'ילר • 5 באפר׳ 2009
מצטער על שכתבתי את התגובה שלי פעמיים זאת טעות טכנית
harper lee
harper lee • 5 באפר׳ 2009
בתור אחת שגם התפרנסה מנקיון וגם היתה שפחת נקיון אני יכולה לומר שהורדת ערך בעלי הבית היתה דווקא שקיבלתי שכר עבור שירותי. למה? אולי בגלל שיש אנשים שבאמת מרשים לעצמם להיות מלוכלכים ודוחים במיוחד שהם יודעים שיש להם עוזרת בית בתשלום. בשתן של חתולים לא ניתקלתי אבל גם 200 גרם קליפות פיצוחים מתחת למיטה זה לא בדיוק מצודד. ויש עוד דוגמאות לרובicon_smile.gif
שהייתי שפחת נקיון עשיתי זאת מתוך אהבה ורצון. אהבתי את הידיעה שהוא חזר לבית מבריק ומצוחצח. הוא מעולם לא היה נוכח בזמן שניקיתי וחוץ מ"תודה" לא קיבלתי מאום.
גם לא רציתי.
Tame
Tame • 5 באפר׳ 2009
מוצ'ילר,
הדברים לא מתחילים ונגמרים בסשנים, אלא אם כן מדובר ב"מלכה בתשלום" ואז יש משהו בדבריך.
אבל באופן כללי אני חושב שאתה עוד תגלה שכשאתה נמצא עם אישה דומיננטית מוצלחת אתה יכול לחוש זאת מהמבט שלה, מהמגע שלה, מטון הדיבור שלה. אתה יכול למצוא מזור לכל הייצרים הסאבמיסיביים שלך רק מלהיות בנוכחותה...
השליטה שלה בך מגיעה מהעוצמה שלה, לא מהציוד שלה ואם היא רוצה להכאיב לך היא יכולה לעשות זאת באינספור דרכים - להכאיב בעזרת שוט או בעזרת קיין או פלוגר או מצבטי פטמות אלו רק הדרכים המוכרות והמתוקשרות...
ואני אגלה לך סוד קטן.. אם תמצא אחת כזו שאתה מתחבר אליה באמת היא תוכל להכאיב לך אפילו במילה, להוריד אותך לברכיים במבט ולהטיס אותך לשמיים בחיוך...
Morticia
Morticia • 5 באפר׳ 2009
מוצ'ילר כתב/ה:
Tame כתב/ה:
מוצ'ילר...

נכון שהדומננטיות לא נקבעת לפי ציוד אך רמת הרצינות של הדומית לגבי מעמדה כן.
אני לא אומר שחייב להיות צינוק משוכלל עם כל האיבזורים אך אני מצפה לציוד בסיסי לסשנים.
מניסיון שלי עם דומיות בהחלט היה לי הבדל גדול בין דומית עם ציוד וידע טכני לבין אחת בלי אלה.
אני לא אומר אי אפשר לעשות סשן מעולה בלי ציוד ורק על סמך אשיותה של הדומית אך מעמד מסוים דורש יכולות מסוימות והתייחסות נאותה למעמד.
לדעתי כשלדומית אין את היכולת לעשות אקטים רבים בסשן הן מחוסר ציוד והן מחוסר ידע
(שלדעתי לא צריך הרבה מהם) זה מראה על זלזול במעמדה ומה שמצופה ממישהי במעמדה ומי שמזלזל במעמדו לא מגיע לו להיות במעמדו.

זה בערך כמו להגיד שאישה בלי קונדומים במגירה ליד המיטה היא לא באמת אישה, רק כי אתה אוהב ללכת לזונות...
icon_rolleyes.gif
אנדרפוט
אנדרפוט • 5 באפר׳ 2009
טיים- הנקיון עצמו אינו עבודה משפילה. לעבוד בשביל מישהו בחינם רק בגלל שאתה נמשך אליו מינית, למרות שאתה יודע שלא תקבל ממנו מין - זה משפיל.

אף אדם בריא בנפשו לא יבצע מטלה בשביל אדם אחר בלי להפיק מכך עונג כלשהו.
המלכה יעלי​(שולטת)
לפני 15 שנים • 6 באפר׳ 2009

מעמד עבד ניקיון

המלכה יעלי​(שולטת) • 6 באפר׳ 2009
אנדרפוט כתב/ה:
טיים- הנקיון עצמו אינו עבודה משפילה. לעבוד בשביל מישהו בחינם רק בגלל שאתה נמשך אליו מינית, למרות שאתה יודע שלא תקבל ממנו מין - זה משפיל.

עבד ניקיון הוא חלק מסשאן עצמו ..וזה מגיע מאהבתו והערצתו למלכה גבירה ואכן לא יעשה זאת למען כל אחת אלא אם הוא מסוג המתמסרים בקלילות כי החרמנות עובדת אצלהם ולא הפטיש ...
עבד ניקיון התמורה שמצפה לה הוא החיוך ואולי אולי ליטוף ללחיו או צביטה בפיטמותיו ...לעבדים שזה באופיים אישיותם לא מעניין האיבר אם יגיע לזיקפה במפגש ...הזקפה יכולה להיות אצלו לאחר שהלך וישחזר הכל במוחו ובביתו ויתכן עם אישתו ...היא תהנה מהזיון זה בטוח....עבד שבוחן מלכה לפי חרמנותו בלבד ולא בגלל אישיותה טועה ולא שייך לקהילה .
מלכה לא חייבת אביזרים או סטודיו ...בימינו כל דבר ניתן לאילתור כציוד .מה שכן מחייב מלכה הוא ידע ניסיון ואופי של דומיננטית ...ולא חייבת להיות קשוחה יכולה להיות רכה ועדינה ולשלוט בדרכה ...
אישית עבדיי מגיעים והניקיון הוא חלק מהמפגש ומסשאן . עבד שכל שיעניין אותו הוא הסיפוק שלו ולא הצרכים של המלכה ...לא ראוי לקבל גם מפגש וזו דעתי האישית ....וכל אחד באתר רשאי למי להתחבר או לפטפט ולא חייב לזלזל בדעות אחרים ...אנו כאן ללמד ולתמוך אחד בשני בקהילה ורגילים לכבוד ביננו .מה שלמצטרפים החדשים לוקח זמן וניסיון ....
העיקר שיהיה לכל בית ישראל חג אפסח נקי שמח וכשר .
זיקית
זיקית • 6 באפר׳ 2009
אנדרפוט כתב/ה:

לא כל העינוגים הם מיניים אנדר יקירי.
אנדרפוט
אנדרפוט • 6 באפר׳ 2009
נכון, מי שמנקה לאנשים זקנים את הבית מתוך אצילות נפש מפיק עונג אלטרואיסטי ולא מיני.

אבל חשוב לזכור שהמוטיבציה של המזוכיסט היא הנאתו שלו ולא להתבלבל ולטעות. אדם ייתכן ודרושות לו פעולות שונות ומשונות, מצבים מוזרים והפוכים בשביל להפיק פניני עונג וריגוש ארוטי.
בשביל המזוכיסט הפואטי והעמוק יותר זה קשה אפילו להודות שהוא שם בשביל עצמו והנאתו, הוא ייטען שזה בשביל העונג של האחרת, וינקה ביסודיות ובלי דרישות, אבל גם הוא עושה את הכל למען עצמו ומתוך בחירה אישית בנתיב שמוביל אותו לעינוגים ארוטיים חריפים שאפילו מעורבת בהן זיקפה!