morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 13 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: morgause כתב/ה: ציטוט: די בקלות (אמרה הבחורה הגמישה יתר על המידה)
גם בלי גמישות-יתר אפשר. ניסיתי. עם כפות הידיים בתנוחה הזו?...(עם או בלי חבל?) כן, ובלי חבל. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Re: קשירות. איפה הימים הטובים?
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 13 באפר׳ 2009
Abyss כתב/ה: היה הייתה פעם תקופה שקשירות נחשבו לאומנות ראויה בקהילה כאן במקומותנו. כיום אנשים מעדיפים מכשירים וצעצועים על פני השימוש הנקי והקסום של החבל, עד אשר קשירות ראויות נראות רק בערבים מיוחדים המקדשות לנושא כתצוגת תכלית ומופע.
לאן ולמה זה נעלם בתקופה האחרונה? ואגב, בלי קשר, דרושות נשלטות להדגמת קשירות בכל מיני הדרכות ושעורים פרטיים של קשירות. מי אמר שנעלם? אתה פשוט לא מסתובב במקומות הנכונים... תרביץ הצצה בפורום של הכלוב העולמי, ותגלה שם שני כנסים לחובבי חבלים. |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Tיפוס(שולט) • 13 באפר׳ 2009
Abyss כתב/ה: היה הייתה פעם תקופה שקשירות נחשבו לאומנות ראויה בקהילה כאן במקומותנו. כיום אנשים מעדיפים מכשירים וצעצועים על פני השימוש הנקי והקסום של החבל, עד אשר קשירות ראויות נראות רק בערבים מיוחדים המקדשות לנושא כתצוגת תכלית ומופע.
לאן ולמה זה נעלם בתקופה האחרונה? ואגב, בלי קשר, דרושות נשלטות להדגמת קשירות בכל מיני הדרכות ושעורים פרטיים של קשירות. אביס יקר, זכורות לי תקופות אחרות בהן הגעת למועדונים והפלאת את הנוכחים ביכולות הקשירה שלך -כולל אותי , ימים בהם עדרי מעריצות עמדו אצלך בתור להקשר, ימים בהם לקחת את הזמן להסביר לאלו שהתעניינו. זה משהו שאתה עשית באופן ספונטני , משהו שיצר גל של התעניינות . היו ימים כאלו בהם איש דגול - טיצ'ר - העביר סדנאות קשירה שחשפו עוד אנשים רבים וטובים לעונג שבחבלים. אלו שאהבו את הקטע, יצרו מפגשי קושרים בהם גילינו עוד כמה קושרים מוכשרים כמו ארז1303, BENT_WORDMITH( שבכלל הידע שלו בבדס'מ מפליג ), DAN_KAP( שתמיד מדגיש גם את האלמנטים של הזהירות ), וכמובן ROPEMASTER שלקח זאת עוד צעד קדימה ופתח את האתר המעולה שלו HEBSHIBARI (בטוח יש עוד המונים ששכלתי ועימם הסליחה.) הסצנה הזו לא נמוגה לחלוטין,בשנה האחרונה היו מספר ערבים ששמו דגש על החבלים ולא על תרבות ה " טוב, אני אראה לכולם איזה שולט טוב אני ואנער את כל האבק מהסאבית שלי במשך שעתיים כשהיא לא זזה בלי להיות קשורה" סטייל... נכון שקשירה לוקחת יותר זמן מאזיקים ואני שומע לעיתים את ה"טענה" של "כמה זמן זה לוקח", אבל אין תחליף לתקשורת הזו שנוצרת בן קושר ונקשר, לסבלנות ולשימת הלב המתמדת, לתחושה של חבל על הגוף ולתוצאה האסתטית. הקשירה יכולה להיות סשן בפני עצמו או חלק ממשהו אחר, כל אחד לוקח את זה לאן שבא לו. בכל מסיבה בה אני קושר אני מקבל את הפידבקים החיוביים והתעניינות מאסיבית של אנשים שרוצים להתנסות או ללמוד, זה גם יפה לראות אנשים מסתובבים עם החבל עליהםבתור ביגוד בזמן המסיבה- ורובם גם שואלים בסוף אם הם יכולים ללכת כך לביתם ( מעניין שזה קורה בעיקר אצל אלו שחוו ריתמת מפשעה... ) האופציה של צלמים במסיבות גם משאירה מזכרת גם לאלו שבאו נטו לחוות את התחושה של החבל . כך שלסיכומו של עניין, הכל תלוי בנו בעיקר, ואתה אישית יכול לחזור ולהדגים את יכולותיך. *לאלו ששאלו על הקשירה בתמונה שנורית העלתה, זה נקרא "ריברס פרייר" ובהחלט כמעט כל אחד יכול להגיע למצב הזה (כן - גם בלי חבלים- אבל עם זה יותר יפה ). *למי שהעלה את הטענה שבתמונות המקצועיות שיש ברשת ישנן דוגמניות רזות- אני רוצה לתקן ולומר שיש המון מקומות בהן בחורות מהזן היותר מלא מצולמות קשורות, ודווקא קשירה לעיתים נראית יותר טוב על מישהי שהיא לא ממש מהזן האנורקסי . |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 13 באפר׳ 2009
Tיפוס כתב/ה: Abyss כתב/ה: היה הייתה פעם תקופה שקשירות נחשבו לאומנות ראויה בקהילה כאן במקומותנו. כיום אנשים מעדיפים מכשירים וצעצועים על פני השימוש הנקי והקסום של החבל, עד אשר קשירות ראויות נראות רק בערבים מיוחדים המקדשות לנושא כתצוגת תכלית ומופע.
לאן ולמה זה נעלם בתקופה האחרונה? ואגב, בלי קשר, דרושות נשלטות להדגמת קשירות בכל מיני הדרכות ושעורים פרטיים של קשירות. אביס יקר, זכורות לי תקופות אחרות בהן הגעת למועדונים והפלאת את הנוכחים ביכולות הקשירה שלך -כולל אותי , ימים בהם עדרי מעריצות עמדו אצלך בתור להקשר, ימים בהם לקחת את הזמן להסביר לאלו שהתעניינו. זה משהו שאתה עשית באופן ספונטני , משהו שיצר גל של התעניינות . היו ימים כאלו בהם איש דגול - טיצ'ר - העביר סדנאות קשירה שחשפו עוד אנשים רבים וטובים לעונג שבחבלים. אלו שאהבו את הקטע, יצרו מפגשי קושרים בהם גילינו עוד כמה קושרים מוכשרים כמו ארז1303, BENT_WORDMITH( שבכלל הידע שלו בבדס'מ מפליג ), DAN_KAP( שתמיד מדגיש גם את האלמנטים של הזהירות ), וכמובן ROPEMASTER שלקח זאת עוד צעד קדימה ופתח את האתר המעולה שלו HEBSHIBARI (בטוח יש עוד המונים ששכלתי ועימם הסליחה.) הסצנה הזו לא נמוגה לחלוטין,בשנה האחרונה היו מספר ערבים ששמו דגש על החבלים ולא על תרבות ה " טוב, אני אראה לכולם איזה שולט טוב אני ואנער את כל האבק מהסאבית שלי במשך שעתיים כשהיא לא זזה בלי להיות קשורה" סטייל... נכון שקשירה לוקחת יותר זמן מאזיקים ואני שומע לעיתים את ה"טענה" של "כמה זמן זה לוקח", אבל אין תחליף לתקשורת הזו שנוצרת בן קושר ונקשר, לסבלנות ולשימת הלב המתמדת, לתחושה של חבל על הגוף ולתוצאה האסתטית. הקשירה יכולה להיות סשן בפני עצמו או חלק ממשהו אחר, כל אחד לוקח את זה לאן שבא לו. בכל מסיבה בה אני קושר אני מקבל את הפידבקים החיוביים והתעניינות מאסיבית של אנשים שרוצים להתנסות או ללמוד, זה גם יפה לראות אנשים מסתובבים עם החבל עליהםבתור ביגוד בזמן המסיבה- ורובם גם שואלים בסוף אם הם יכולים ללכת כך לביתם ( מעניין שזה קורה בעיקר אצל אלו שחוו ריתמת מפשעה... ) האופציה של צלמים במסיבות גם משאירה מזכרת גם לאלו שבאו נטו לחוות את התחושה של החבל . כך שלסיכומו של עניין, הכל תלוי בנו בעיקר, ואתה אישית יכול לחזור ולהדגים את יכולותיך. *לאלו ששאלו על הקשירה בתמונה שנורית העלתה, זה נקרא "ריברס פרייר" ובהחלט כמעט כל אחד יכול להגיע למצב הזה (כן - גם בלי חבלים- אבל עם זה יותר יפה ). *למי שהעלה את הטענה שבתמונות המקצועיות שיש ברשת ישנן דוגמניות רזות- אני רוצה לתקן ולומר שיש המון מקומות בהן בחורות מהזן היותר מלא מצולמות קשורות, ודווקא קשירה לעיתים נראית יותר טוב על מישהי שהיא לא ממש מהזן האנורקסי . כל כך מתחברת עם מה שכתבת. למשל התהליך של הקשירה. אני מוצאת אותו כתהליך מדהים. כל כך כיף להרגיש את הידיים שלו מרפרפות עלייך הלוך ושוב בזמן שהוא קושר, ואת מגע החבל שפשוט מעיף אותי לספייס פעם אחר פעם.. COMPLETELY UNDERRATED... |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
נוריתE • 13 באפר׳ 2009
אני,עדכמה
שהתמונות האלו מדהימות ומרתקות אותי ויש לי אוסף של אתרים כאלו ובכלל פוחדת להיות קשורה ומרותקת ולא משנה עד כמה אסמוך על האדם שירצה לעשות לי את זה זה סוג של חוסר אונים שלא רוצה "לחוות" יותר. |
|
שומרת(אחרת) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
שומרת(אחרת) • 13 באפר׳ 2009
morgause כתב/ה: קשירות זה הכי, אחותי.
כן. |
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באפר׳ 2009
Tיפוס(שולט) • 14 באפר׳ 2009
נורית' כתב/ה: אני,עדכמה
שהתמונות האלו מדהימות ומרתקות אותי ויש לי אוסף של אתרים כאלו ובכלל פוחדת להיות קשורה ומרותקת ולא משנה עד כמה אסמוך על האדם שירצה לעשות לי את זה זה סוג של חוסר אונים שלא רוצה "לחוות" יותר. זה בדיוק העניין- הקשירה לא חייבת לרתק, היא יכולה להיות נטו דקורטיבית/מענגת |
|
תמונה כפרית |
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
אח, קשירות....
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
תמונה כפרית • 15 באפר׳ 2009
מיד עיני הופכות למצועפות....
אין כמו להקשר כמו שצריך זה פשוט עונג צרוף Tיפוס אני בהחלט זוכרת לטובה את הפעם האחרונה בה ניקשרתי זה בהחלט גרם לי להרגיש ממממ יאמיי |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 באפר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: נורית' כתב/ה: אז תגיד בפשטות
שאתה מחפש משיהי לסשן שיבארי או Kinbaku קטן (כן כן אני בקיאה בחומר ) איך אפשר לשלב ידיים ככה בכלל?... הניחי את כפות ידייך מאוחרי הגב, באיזור הגב התחתון. הצמידי את כפות הידיים כאשר האצבעות פונות מעלה. יהיה לך יותר קל אם תתחילי להצמיד מהאצבעות עד שתצמידי את כל כף היד עד לשורש. את כפות הידיים הצמודות יש להרים גבוה יותר על פני הגב. אם את לא גמישה במידה יוצאת דופן, יהיה לך קשה לעשות את זה לבד, אבל אם תבקשי ממישהו להעלות מעלה את ידייך כשהוא שומר עליהן צמודות, עד לאמצע הגב ולקבע אותן שם - תגלי שזה יותר נוח ממה שזה נראה בהתחלה. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באפר׳ 2009
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 15 באפר׳ 2009
כן, קשירות זה כיף. הבעיה שלי היא שיש לי זרימת דם חלשה, כרונית, באיזור הידיים והרגליים. מאוד לא נוח
אז אני לא יכולה להיות קשורה הרבה זמן באותה תנוחה (אצלי מעט זה הרבה...), ולפעמים צריכה להשתחרר ממש מהר, או שאני עלולה להתעלף. מאוד מגביל, בהפוך על הפוך |
|