לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שפיץ או מעוגל?

אנדרפוט
לפני 15 שנים • 12 באוג׳ 2009
אנדרפוט • 12 באוג׳ 2009
הנעל באמצע מנצחת בקלות את שתי האחרות. השמאלית היא לא סקסית בכלל, אחותי הקטנה יכולה ללבוש אותם מצידי. והימנית קצת פחות גרועה אבל היא מתאימה לנשים חרדיות בעיקר. האמצעית עושה לי את זה.

האם היא נורא נורא לא נוחה לכף רגל נשית?
נולי
לפני 15 שנים • 12 באוג׳ 2009
נולי • 12 באוג׳ 2009
פלטפורמות מהעצם היות הסוליה לא גמישה הן נעל נוראית שעושה נזקים לכל השלד ופוגעת בזרימת הדם. מה שנורא יותר הוא שהיום גם נעלים לילדות בנות שנה הן פלטפורמה לא גמישה או נעל אצבע עם סוליה דקה כנייר.
ושפיצים - זה לא בשביל לשפד את הג'וקים בפינות?
N
אנדרפוט
לפני 15 שנים • 13 באוג׳ 2009
אנדרפוט • 13 באוג׳ 2009
ויותר מכל מעניין אותי מה מביא אותי לכאן, לדוש בנושאים בתחתיתו של עולם ואז להתרגש משום כלום, כמו מתנ"ס עירוני בחוג למקרמה, סורגים סוודרים בקיץ ובגדי ים בחורף. ומה מחזיר אותי לכאן, ושולח אותי לכאן כמו חפרפרת תרה אחרי גזר משמעותי. האם זהו סוג של שיגעון? האם באמת קהילה? מעניין ומרתק כאחד.
Mary Jane
Mary Jane • 13 באוג׳ 2009
אנדר, אני חוששת שדבריי הוצאו מעט מהקשרם. אני לא באמת חושבת שאתה 'אנוכי,אנוכי מידי', זה נאמר בהומור, על משקל 'אנושי,אנושי מידי' (ניטשה). לכך שהייתי שמחה לשחק בך דווקא כן התכוונתי, אבל נו, אולי בגלגול הבאicon_smile.gif
תודה על המחמאות, ובבהצלחה במציאתו של הקשר הנחשק.

אגב, אתה בטוח ש'הם' כל כך סובלים מליקוק סוליות נעליי? תמיד חשבתי שזו פסגת העונג, התגשמות משאלות הלב, התרוממותרוח של ממש icon_smile.gif
אנדרפוט
אנדרפוט • 13 באוג׳ 2009
לא יודע מה הם חושבים, אבל אני חושב שמי שנהנה מללקק סוליות של נעל הוא קצת אומלל. ומי שנהנה מזה שמלקקים לו את הסוליה הוא גם לא בדיוק אדם מאושר. זאת הזווית שלי בכל אופן, והיא נכונה בעיקר עלי.

מרי, אנחנו עדיין יכולים לשחק, אולי דוקים או שש-בש נאמר. זה יסב לי עונג גדול להיות במחיצתך משום שאת נשמעת לי מאוד מאופקת אניגמטית ואינטלקטואלית. וגם אנושית, לא מדי...אין איזה כנס אקדמי בלונדון שאת יכולה להשתחל אליו על ידי עשיית עיניים לאיזה מרצה בכיר?
Mary Jane
Mary Jane • 13 באוג׳ 2009
על כך איני מסכימה. אפשר לחוות אלמנטים בדסמיים קיצוניים ולהפיק מהם עניין, עומק, שעשוע ועונג גם מבלי שאושיות הנפש יזדעזעו, ללא נזקים חריפים, טיפוח חולשות, התפלשות בסחי מנטלי וכיו"ב. כפי שנאמר : "דע את עצמך".."והכל במידה". כשאדם שומר על מידותיו, פנימה והחוצה, יכול הוא להתענג גם על הנורא-לכאורה. עם זאת, כאשר הנפש מסוכסכת, גם המידה הנכונה לא תטיב עם האדם...

נוכל לשתות תה, בניכר או בארץ, כשיזדמן icon_smile.gif
ראובן

טאוטולוגיה של עקבים

ראובן • 13 באוג׳ 2009
הרמוניה מתקבלת מאיזון בין ניגודים. נעל העקב המושלמת תהיה בעלת חרטום מעוגל (דימוי של רכות) ועקב דק וארוך (דימוי פאלי נוקשה). למרבה הצער סגנון זה עבר מן העולם עם בטי פייג' היקרה. מצורף קישור לתמונה: http://www.bluevelvetvintage.com/vintage_style_files/wp-content/uploads/2008/07/87.jpg

אם החרטום וגם העקב מחודדים, הדבר מהווה חזרה מיותרת על מוטיב - ובהכרח זה פחות סקסי, לפחות בעיני. כך או כך, לחיי הכאב המתמשך שנשים מעניקות לעצמן עם מכשירי עינוי אלה: שולטות, נשלטות ו-וניליות כאחת.

R
Morticia
Morticia • 13 באוג׳ 2009
מה הקשר לטאוטולוגיה???
icon_eek.gif
Morticia
Morticia • 13 באוג׳ 2009
במחשבה שניה, הבנתי מה רצית להגיד

כמובן שגם בטאוטולוגיה אפשר למצוא הרמוניה
כמו בהרבה דברים - לא רק, כי אם גם ובוודאי שלא בהכרח, בניגודים