הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: שאלה
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
amy כתב/ה: הצד השני כתב/ה: בלי לקשקש ובלי להצתבע: אישה יכולה להתאהב בנשלט?
כאילו, אישה יכולה להתאהב במי שתמיד יטרח לרצות אותה? זה לא בלוף כל העניין הזה? זה לא משהו שמכיל בתוכו סתירה מובנית? ברור שכן. אם זו ההעדפה האירוטית- רגשית שלה. למה לא? איפה הסתירה כאן? הסתירה כמו שכתבתי לאחר מכן, נמצאת בכך שכשמתאהבים, זה לא מצב שבוחרים בו, זה מצב שנמצאים בו, מצב של חוסר ברירה, מצב שמכיל בתוכו במובלע חוסר שליטה, אחרת זו לא באמת התאהבות. אני לא אומר שאי אפשר לחבב ו/או לסמפט מאוד ו/או להעריך ו/או מאוד להיות שמח שזה בן הזוג שלך, אבל הרי לא על אלו אנחנו מדברים כשאנחנו מדברים על להתאהב. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
נכון שבכיתה ד' תמיד אחרי שהיינו משחקים נשיקה סטירה היינו עושים רשימה לגבי מושאינו לאהבה, סמפוט, הערצה, אהדה וכך הלאה?
על מה אנחנו מדברים כשאנחנו מדברים על להתאהב? לדעתי יש לך תמיד המון בחירה ולהיות מאוהב זה לא לאבד שליטה בוודאי שלא אם יש בך הכח להתמודד עם עצמך ועם מושא אהבתך האכסיומה כאן היא שהמוח שולט בעוד הלב מסכן את מעמדו ואני תוהה... מי ככה קבע ולמה נדמה לו שזו אמת צרופה עבור כל מי שאי פעם חווה בלבו אהבה? |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה: נכון שבכיתה ד' תמיד אחרי שהיינו משחקים נשיקה סטירה היינו עושים רשימה לגבי מושאינו לאהבה, סמפוט, הערצה, אהדה וכך הלאה?
על מה אנחנו מדברים כשאנחנו מדברים על להתאהב? לדעתי יש לך תמיד המון בחירה ולהיות מאוהב זה לא לאבד שליטה בוודאי שלא אם יש בך הכח להתמודד עם עצמך ועם מושא אהבתך האכסיומה כאן היא שהמוח שולט בעוד הלב מסכן את מעמדו ואני תוהה... מי ככה קבע ולמה נדמה לו שזו אמת צרופה עבור כל מי שאי פעם חווה בלבו אהבה? איזו סכנה אורבת ללב מגבר שאין כל שמץ ספק באהבתו? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: Morticia כתב/ה: נכון שבכיתה ד' תמיד אחרי שהיינו משחקים נשיקה סטירה היינו עושים רשימה לגבי מושאינו לאהבה, סמפוט, הערצה, אהדה וכך הלאה?
על מה אנחנו מדברים כשאנחנו מדברים על להתאהב? לדעתי יש לך תמיד המון בחירה ולהיות מאוהב זה לא לאבד שליטה בוודאי שלא אם יש בך הכח להתמודד עם עצמך ועם מושא אהבתך האכסיומה כאן היא שהמוח שולט בעוד הלב מסכן את מעמדו ואני תוהה... מי ככה קבע ולמה נדמה לו שזו אמת צרופה עבור כל מי שאי פעם חווה בלבו אהבה? איזו סכנה אורבת ללב מגבר שאין כל שמץ ספק באהבתו? תשובה נורא פשוטה לגביו - שהיא תשבור את לבו ללבה שלה? אתה יוצא מנקודת הנחה שאנחנו מסוגלים להתאהב רק במה שמתפרש בעינינו כמסוכן? ואני לתומי חשבתי שמדובר בהתאהבות בבני אדם... ואיזה דבר נפלא ממתין ללב מגבר שאין כל שמץ ספק באהבתו! נפלא זה שבעתיים אם לבך אוהב אותו מי שיודעת להעריך כזה דבר באמת מלכה ומי שלא - סתם קקה (ולמען הפיוט, הבה נקרא זאת במילרע, תודה) |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
תראי
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
"ואיזה דבר נפלא ממתין ללב מגבר שאין כל שמץ ספק באהבתו!
נפלא זה שבעתיים אם לבך אוהב אותו". הראשון זה חירטוט, והשני זו משאלת לב שקיומה על גבי דפי אינטרנט בלבד. אחרת, איך את מסבירה את זה שאת בלי אותו גבר שלא היה לך כל שמץ ספק באהבתו? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: תראי
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: "ואיזה דבר נפלא ממתין ללב מגבר שאין כל שמץ ספק באהבתו!
נפלא זה שבעתיים אם לבך אוהב אותו". הראשון זה חירטוט, והשני זו משאלת לב שקיומה על גבי דפי אינטרנט בלבד. אחרת, איך את מסבירה את זה שאת בלי אותו גבר שלא היה לך כל שמץ ספק באהבתו? ושוב אתה יורד לפסים אישיים וחמור מכך, לאחר אינספור האשמות כזב - לגמרי נכשל בהבנת הנקרא שאלת אותי אם אני אי פעם הייתי מאוהבת באדם שלא השיב לי אהבה יש לי הרבה יותר משמץ ספק לגבי אהבתו אליי זה עושה אותי בעיניך לא שווה? כי אם תבדוק אני בטוחה שכל מלכה שלא תראה אותך ממטר על שאתה מסור לה מכף רגל ועד ראש מחזיקה כזה מין קקה שלא השיב לה אהבה באמתחתה... וחירטוט תקרא לחברים שלך מה פתאום? ככה אני באמת ובתמים מאמינה ובכוחי להשאר נאמנה לאמונותיי ומשאלותיי הרבה מעבר למילה הוירטואלית הכתובה עוצמתי לא נמדדת בחולשתך, סליחה או במילים פשוטות - זו דעתי - האם בכוחך לכבדה? לא? אז גם אתה קקה (ושוב, הפעם למען ההרמוניה, אנא לקרוא במילרע, ושוב, בשם הנימוסין, תודה} |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
מבלי לרדת לפסים אישים
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
הדברים שאת אומרת הם חירטוט, עובדה שהם לא מחזיקים מעמד בעולם המציאות, לא אצלך ולא אצל אף אחד אחר.
זו דעתי, את מסוגלת לכבדה? אם לא, אז הכל עובר עלייך הקקה בידייך חתול השתין עלייך (אני יודע שיש באמירה הזו נושאים לפורומים שונים). |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: מבלי לרדת לפסים אישים
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: הדברים שאת אומרת הם חירטוט, עובדה שהם לא מחזיקים מעמד בעולם המציאות, לא אצלך ולא אצל אף אחד אחר.
זו דעתי, את מסוגלת לכבדה? אם לא, אז הכל עובר עלייך הקקה בידייך חתול השתין עלייך (אני יודע שיש באמירה הזו נושאים לפורומים שונים). צר לי על שככה נפגעת בחייך יש אנשים מאוד מאושרים בעולם הזה החיים באהבה גדולה מעבר לכך, תודה על המפגן הציבורי החביב והנאה לרמתך האנושית ולחירטוט אמיתי מהו נראה לי שבזה תמה השיחה (באיזה פורום שלא יהיה) שתהיה שנה טובה ושהאל ירחם על מחסומי לבך |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: מבלי לרדת לפסים אישים
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: הדברים שאת אומרת הם חירטוט, עובדה שהם לא מחזיקים מעמד בעולם המציאות, לא אצלך ולא אצל אף אחד אחר.
זו דעתי, את מסוגלת לכבדה? אם לא, אז הכל עובר עלייך הקקה בידייך חתול השתין עלייך (אני יודע שיש באמירה הזו נושאים לפורומים שונים). צר לי על שככה נפגעת בחייך יש אנשים מאוד מאושרים בעולם הזה החיים באהבה גדולה מעבר לכך, תודה על המפגן הציבורי החביב והנאה לרמתך האנושית ולחירטוט אמיתי מהו נראה לי שבזה תמה השיחה (באיזה פורום שלא יהיה) שתהיה שנה טובה ושהאל ירחם על מחסומי לבך מצוין המשימה הראשונה שאני נותן לך לתחילת ההתעצמות האישית, היא לנסות ולעמוד במה שהתחייבת לו כאן. |
|
מדויקת(לא בעסק){+-} |
לפני 15 שנים •
18 בספט׳ 2009
אני אשאל אותך
לפני 15 שנים •
18 בספט׳ 2009
מדויקת(לא בעסק){+-} • 18 בספט׳ 2009
קיים מצב,
בו תהיה מאוהב עד מעל הראש באישה המוכנה לעשות הכל למענך? אישה שאין לך ספק כי היא כולה שלך? בעצם, כך נדמה לי, ענית על כך - אמרת שאחרי שאתה מקבל את האישורים למי שאתה, אתה ממשיך לפסגה הבאה. אהבה היא לא אישורים למי שאתה, אהבה היא עד כמה אתה יכול להכיל עוד אדם בתוכך. יכול להיות שאתה לא באמת שואל על אהבה? יכול להיות שאתה שואל על נרקסיזם במובנו הטהור? כי אם כן, מה שאתה אומר הוא, שכשאתה רואה במראה הספציפית מה שאתה רוצה, שהצלחת "לרמות" אותה, אתה חייב למצוא את המראה הבאה על מנת לגרום גם שם לבבואה שלך להנבט יפה. בסופו של דבר, בניוד למה שחושבים על נרקיס, הוא לא מחפש את האישור הבא ל"יופי" שלו, הוא מחפש את האישור לכך שמישהו רואה אותו כפי שהוא תופש את עצמו - אז איך אתה תופש את עצמך? |
|