ראובן |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
שיעור בשיעור
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
ראובן • 6 בנוב׳ 2009
מצורפת דעתי האבולוציונית:
1. שיעור-יתר אצל נשים (שיעור מלשון שיער) מצביע על רמה גבוהה של טסטוסטרון בגופן. הטסטוסטרון אחראי לחשק המיני גם אצל נשים, לפיכך שעירה יותר=חמה יותר, ככלל אצבע. 2. נשים מסירות שיער מטעמים שונים אך מעל לכל כדי ליצור בידול: פעם אחת, בידול מאבות-אבותינו הקופים (בגזע המוח, אישה חלקה יותר = אישה שהגיעה למדרגת התפתחות גבוהה יותר). פעם שנייה, ליצור בידול מהגברים (ככל שיש יותר הבדלים בין המגדרים, רמת המשיכה עולה). לאחר מכן באים הטעמים האישיים - אסתטיקה, הפחתת זיעה וכו'. 3. גבר הנמשך לאישה שעירה, נמשך אליה בגלל פרומונים, מעל לכל. אישה בעלת שיער באזורים הארוגניים מפיצה יותר מושק (ניחוח תשוקה). בהתאמה, אישה מרוטה מפיצה הרבה פחות, כך שיש משהו בקביעתה של הזייה, בדבר האופי הפדופילי של המשיכה למפשעה חלקה וכו'. 4. הגרמניות, רובן ככולן, לא מסירות שיער. בכלל. צר לי, אך זה רחוק מלהיות סקסי. 5. אישה הטוענת שהיא מסירה שיער עבור עצמה משקרת בסופו של דבר. היבטים פטישיסטיים אלו (מריטה, עקבים, הכאבה עצמית וכו') מטרתם לעורר את החשק המיני של הגבר. הדבר חשוב בתרבות המערבית, משום שיש קיטון בליבידו הגברי - תוצאה של חיים בסביבה תעשייתית ורוויית אסטרוגן (במים, במזון, במוצרים קוסמטיים). 6. השערה פרועה: יתכן ומשיכה של פטישיסט לאישה שעירה, פירושה רצונו להעתיק אליה את הזהות הליבידינלית הגברית (בהמשך לקביעה ב- DSM כי משיכתו של הפטישיסט לעקבים, פירושה רצונו להעתיק את הפאלוס מאבא לאמא). R |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
Tish Adams • 6 בנוב׳ 2009
בעיניי, להגיד שהסרת שיער אצל נשים נעשית בגלל אחרים מקביל לזה שגברים מתגלחים בכל בוקר.
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
Madame T(שולטת) • 6 בנוב׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: בעיניי, להגיד שהסרת שיער אצל נשים נעשית בגלל אחרים מקביל לזה שגברים מתגלחים בכל בוקר.
ביננו, טיש, אם כבר הסטת את הנושא לענין הגברים המתגלחים - כמה מהם היו מתגלחים לדעתך רק 'למען עצמם' ולא למען אחרים (ובעיקר אחרות)? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בנוב׳ 2009
Morticia • 6 בנוב׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: בעיניי, להגיד שהסרת שיער אצל נשים נעשית בגלל אחרים מקביל לזה שגברים מתגלחים בכל בוקר.
חופשי יש בזה משהו... חוצמזה ובנימה קצת שונה... צר לי לאכזב אותך מר ראובן אפס אבל לא כל עקב מכאיב וכך גם לגבי הסרת שיער - גילוח למשל לא מכאיב בכלל ושעווה לטווח הרחוק עדיפה (מקטינה משמעותית את צמיחת השיער, יוצאים פחות פצעונים מציקים וכו') ובאמת שהעולם קצת יותר גדול ממה שרץ במוחך מלא המילים אמנם אך עם זאת ללא ספק די סגור וקטן... גם צא מהסרט שלך על הטסטוסטרון כהורמון האחראי לחשק המיני אצל נשים ותפנים שיש לך חתיכת פוביית נשים ובהפיכתן לתלויות גבר וקטנות לידו אתה מרמה את עצמך מן האמת בה אתה כנראה מרגיש ממש קטן לידן! יש הורמון בשם אסטרדיול שהוא האחראי על החשק המיני אצל נשים ונמצא אגב גם אצל גברים כך גם לגבי המושק שמופץ ברמות שונות בין נשים שונות, בלי קשר להסרת שיערות זמנית מגופן שיערות הגוף בגדול נועדו להגן על הגוף וזו מטרתן העיקרית בצעירותי, גילחתי את כל שערות מפשעתי והתוצאה הייתה התקררות חזקה בשלפוחית השתן שאלתם את עצמכם פעם למה אנחנו צריכים שערות באף??? חוצמזה, חשבתי גם על זה שהיה לי אקס שהיה מגלח את שערות גופי לפעמים עבורי נראה לי שמתוקף זה הוא מן הסתם קיבל אותי והבין שגם לנשים צומחות שערות בכל מיני מקומות בגוף גם אם בחורף קר לא גילחתי את הרגליים חודש וחצי הוא לא היה עוזב אותי - ככה זה כשבאמת אוהבים - מפנים מקום לדברים קצת יותר עמוקים וחשובים בכל אופן, שנינו ראינו לנכון ליהנות מגופי החלק ואין לי ספק שאקט גילוח שערות גופה של האישה, עבורה ובהנחייתה כמובן, הוא אקט אינטימי ואירוטי מן המעלה הראשונה ובאמת שמי שחושב שכל מה שאנחנו עושות אנחנו עושות בשבילו ורק בשבילו בעיקר משקר לעצמו... |
|
מחמיצה וכובשת(שולטת) |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
Re: שיעור בשיעור
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת(שולטת) • 7 בנוב׳ 2009
ראובן כתב/ה: מצורפת דעתי האבולוציונית:
6. השערה פרועה: יתכן ומשיכה של פטישיסט לאישה שעירה, פירושה רצונו להעתיק אליה את הזהות הליבידינלית הגברית (בהמשך לקביעה ב- DSM כי משיכתו של הפטישיסט לעקבים, פירושה רצונו להעתיק את הפאלוס מאבא לאמא). R ועל זה, אתה מוכן להרחיב? |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
Tish Adams • 7 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת כתב/ה: ראובן כתב/ה: מצורפת דעתי האבולוציונית:
6. השערה פרועה: יתכן ומשיכה של פטישיסט לאישה שעירה, פירושה רצונו להעתיק אליה את הזהות הליבידינלית הגברית (בהמשך לקביעה ב- DSM כי משיכתו של הפטישיסט לעקבים, פירושה רצונו להעתיק את הפאלוס מאבא לאמא). R ועל זה, אתה מוכן להרחיב? הרחבה זה בהחלט משהו שעליך לשקול בקרוב. |
|
מחמיצה וכובשת(שולטת) |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת(שולטת) • 7 בנוב׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: ראובן כתב/ה: מצורפת דעתי האבולוציונית:
6. השערה פרועה: יתכן ומשיכה של פטישיסט לאישה שעירה, פירושה רצונו להעתיק אליה את הזהות הליבידינלית הגברית (בהמשך לקביעה ב- DSM כי משיכתו של הפטישיסט לעקבים, פירושה רצונו להעתיק את הפאלוס מאבא לאמא). R ועל זה, אתה מוכן להרחיב? הרחבה זה בהחלט משהו שעליך לשקול בקרוב. אני נגד פיסטינג..(: |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
גם אני קורבן אופנה
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 בנוב׳ 2009
ותכלס, אם הייתי גרה באי בודד, אין מצב בחיים שהייתי מורידה שיערות מהרגליים. במקומות אחרים אולי דווקא כן, כי לזה כבר יש השפעות של ממש על הנוחות שלי. בקיץ, למשל, שיערות בבית שחי זה לא כיף בכלל, וראיתי גם לא מעט גברים שמורידים מאותה סיבה ממש.
אלא שאני קורבן אופנה עד כדי כך, שאם פעם הייתי עושה את זה בשביל לשאת חן, הרי שהיום כבר כל כך התרגלתי שגם אם אף אחד לא רואה אני לא מרגישה נוח לראות את עצמי שעירה. אגב, ראובן - הכישורים היצירתיים שלך ממלאים אותי בהערכה בכל פעם מחדש. מאיפה אתה מביא את כל הדברים האלה?! זה באמת, באמת מדהים. אם אי פעם תפתח קורס לכתיבה יוצרת, אני כל כך שם. אתה תותח! (ברצינות. אני באמת מתה על איך שאתה כותב ובאמת מעריצה את כושר ההמצאה שלך). אבל אני מאד מסכימה עם העניין הזה של השולטת. והאמת היא שאני לא יוצאת מגדרי בשביל להיות חלקה. אני מורדה עד הרמה שזה נוח לי, אבל לא יותר מזה, ואני לא אעשה לעצמי קוצים וגירודים במקומות אינטימיים רק כי הבחור שלי ראה יותר מידי פורנו וחושב שככה נראית אשה. יש גבול לכל תעלול. ואני כן רואה את ההגיון בלהוריד לא כי אני רוצה אלא כי הוא רוצה וככה יותר נוח לו. זה באמת יותר נוח לעבוד עם כוס חלק, תגידו מה שתגידו. אגב, לגבי גילוח של גברים: אני אישית מעדיפה זיפים על הפנים. וכבר קרה שביקשתי וקיבלתי תשובה של - אוף, אבל זה לא נוח לי, אני רוצה פנים חלקות, זה מציק לי ולא זורם לי עם הקסדה. ועכשיו, אחרי כל זיון המוח הזה, לגבי ההודעה המקורית: זה נשמע לי נורא מגניב. חשבתי שאני אתלהב מזה. אלא שפעם יצאתי עם מישהו שאמר לי שהוא מעדיף נשים טבעיות ושאם אני יכולה בבקשה לא להוריד, וזה היה לי נורא מוזר ולא הצלחתי לזרום איתו ולהרגיש עם זה נוח. למה? כי גם אני, קורבן אופנה. עד כדי כך קורבן, שגם כש"מרשים לי", אני כבר לא יכולה. אבוי. |
|
אלימלך |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
אלימלך • 7 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: ראובן כתב/ה: מצורפת דעתי האבולוציונית:
6. השערה פרועה: יתכן ומשיכה של פטישיסט לאישה שעירה, פירושה רצונו להעתיק אליה את הזהות הליבידינלית הגברית (בהמשך לקביעה ב- DSM כי משיכתו של הפטישיסט לעקבים, פירושה רצונו להעתיק את הפאלוס מאבא לאמא). R ועל זה, אתה מוכן להרחיב? הרחבה זה בהחלט משהו שעליך לשקול בקרוב. אני נגד פיסטינג..(: ואני בעד פייסיטינג,חלק או מגודל רק לא זיפים. |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בנוב׳ 2009
Tish Adams • 7 בנוב׳ 2009
מחמיצה וכובשת כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: מחמיצה וכובשת כתב/ה: ראובן כתב/ה: מצורפת דעתי האבולוציונית:
6. השערה פרועה: יתכן ומשיכה של פטישיסט לאישה שעירה, פירושה רצונו להעתיק אליה את הזהות הליבידינלית הגברית (בהמשך לקביעה ב- DSM כי משיכתו של הפטישיסט לעקבים, פירושה רצונו להעתיק את הפאלוס מאבא לאמא). R ועל זה, אתה מוכן להרחיב? הרחבה זה בהחלט משהו שעליך לשקול בקרוב. אני נגד פיסטינג..(: מזלו שאתם רק ידידים. |
|