Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Re: אז זהו! שגם לי יש שאלה. ואני מספיק גדול כדי לשאול אותה.
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Josephin(לא בעסק) • 11 בדצמ׳ 2009
Brave Dwarf כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: [...] אחדד את דברי למה אני מתכוונת במערכת יחסים זוגית עם שליטה, כוונתי למערכת יחסים מלאה של פגישות רגילות לקפה קולנוע וכו עם שילוב של סאשנים כמובן. [...] מי אלו? ה"סאשנים" שכולם מדברים עליהם? אנשים קטנים וירוקים עם אנטנות שזועקים: Take me to your leader? אני מקווה שאלו אדמוניות קטנטנות. ואם כן, אני חייב אחת! חלמית. מה זה סאשן? את יכולה להגדיר? כן, סאשן זה אדמוניות קטנות בגובה 1.58 LOL בדקתי בויקי היא עשתה לי אצבע משולשת , אבל מצאתי בבלוג של מישהי הגדרה לסשאן. "מהו סשן? סשן הוא כניסה לאקט ה BDSM שבין השולט והכנוע. משך הזמן ותוכנו של הסשן נקבעים בהתאם לרצונם של שני הצדדים המעורבים." בחרתי במילה סאשן כדי שדברי יהיו ברורים. סאשן מבחינתי לפי ההגדרה שלי הוא מיפגש בין נשלטת לאדון שלה , מיפגש שיכול להיות לכמה שעות, ללילה, או לכמה ימים (הזמן אינו גורם חשוב) כאשר האינטרקציה בניהם היא אינטרקציה של שליטה. שכמובן איננה חייבת להיות רק מינית, זה יכול להיות הוראה להכנת קפה או כל דבר אחר , אבל זה פרק זמן שבו האישה יודעת שמקומה בזמן זה הוא נשלטת אשר מחוייבת למלות אחר הוראות אדונה בהתאם למה שמסוכם בניהם. אני לא מחפשת הגדרות או תבנית , כי לדעתי אין כזה דבר, כל אחד רואה את הדברים בצורה אחרת, כל אחד מתנהל בדרך שונה, וזה בסדר, זה לא פסול מבחינתי, כי כל אחד עושה כטוב בעיניו. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Re: איך מתחילים מערכת יחסים?
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
עינבר כתב/ה: אני לא חושבת שבאמת ניתן להפריד. אני מפלרטטת BDSM, התשוקה שלי קשורות ליחסי שליטה.
ואחרי 2 דקות מזמוזים, אם לא יהיה איזה אלמנט של שליטה או כאב, אז 90% שאני אאבד עניין. המערכת יחסים הואנילית היחידה שאני יכולה להיות בא היא ידדות אפלטונית. בהתחלה לא הבנתי את השאלה שלך, חשבתי שג'ינג'ר צודקת או ששחכתי איך מתחילים, ואז כתבת: חלמית קטנה כתב/ה: תודה!
אני הסביר לך למה שאלתי, כי היה מקרה שהכרתי שולט והוסכם על שנינו מערכת זוגית מלאה שכוללת הכל! אבל, לי היה מוזר להתחיל את הקשר בפניה אליו ככן אדוני לא אדוני וכו (לא משיחת הטלפון הראשונה), ולבצע הוראות פשוטות שניתנו לי, לי זה היה מוזר לא הרגשתי בנוח עם זה . יתכן וזה בגלל שרוב מערכות היחסים שהייתי מעורבת בהם היו שליטה או זוגיות , לא הייתה לי מערכת יחסים שמשלבת את השניים. תהיתי מה דעתם של אחרים, כיצד הדברים מתנהלים אצלם. אז אולי את רוצה לשאול מה קורה שאת רוצה משהו אחד והוא רוצה משהו אחר? או מה קורה בתחילת יחסי שליטה שהשולט נותן לנשלטת הוראות שלא נח לה איתן? כי באמת אין ספר כללים של BDSM שיגיד לנו מה מתאים, זאת שאלה אישית. אני מניחה שהבחור רוצה ללכת על הפנטזיה של שפחה שקוראת לו אדוני ואת לא מרגישה עדיין נח להיכנס לכזאת דינמיקה בשלב הזה של הקשר. אז מדברים ומתאמים ציפיות, אומרים לו שאת צריכה הכיר אותו ולהתחבר אליו יותר לפני שאת מזכה אותו בתואר אדון. רוב הנשלטות שאני פגשתי מרגישות ככה, אבל לא כולן. מנסים למצוא את הדרך שלכם שמתאימה לשניכם (ואולי אפשר להתפשר לכל כיוון) ואולי מבינים שאתם רוצים דברים שונים מהקשר וזה לא מתאים וגם זה בסדר. מה שבטוח, כמו תמיד, התשובה לא אצלנו , בפורום החכמים (למרות שגם אני שוב כאן). אני לא חיפשתי או רציתי שנגיע להסכמה. היות ואני לא מנוסה במערכת יחסים שמשלבת זוגיות רגילה לחלוטין עם שליטה (זה אינו מחייב חיים משותפים) תהיתי כיצד מתחילה/מתנהלת כזו מערכת יחסים אצל אחרים, אני יודעת מה שאני רוצה ולא אעשה משהו שאני לא מרגישה בנוח איתו . כמו שהגבתי לגמד תהיתי מה דעתם של אחרים? כיצד הדברים מתנהלים אצלם? תודה ושבת שלום |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
aka BODYGUARD • 11 בדצמ׳ 2009
מורטישיה:
כנראה שעוד לא המציאו את הרופא שיחתום על צו האישפוז שלך. ומאחר ואת לא יודעת כלום על חיי או חיי אחרים ראוי מורטישיה שלא להתבלבל בין הכדורים הצהובים של הבוקר לאלה האדומים של הערב. הלקיחה המטופשת הזו באופן אישי בכל שירשור שאת דוחפת את אפך אליו כל כך מיותרת, כל כך הופכת דיון מגופו של נושא לגופו של של אדם ומילא שכך, אבל בכל מקרה היא לא תורמת לדיון בשאלת המקור. ובאופן אישי יותר מורטישיה היקרה-הגיע הזמן אולי ובניגוד לדעה קודמת שלי, שמנהלי פורומים ימונו ואולי כאלה עם ביצים, אמיתיות, שיסתמו לך את הפה. חלמית, מתנצל על הסטיה מנושא השירשור. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
בודי.
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
זה בסדר, למרות שלדעתי אין סיבה ל........
ובאמת רצוי להשאר מפוקסים בנושא , כי אני יודעת שיש אנשים שאינם כותבים או מגיבים אבל קוראים ולוקחים לעצמם משהו ממה שנכתב וחבל להפוך את הפוסט או כל פוסט אחר לזירת איגרוף אישית. שבת שלום |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Morticia • 11 בדצמ׳ 2009
אני הייתי מאוד מפוקסת על הנושא ועומדת מאחורי כל מילה שכתבתי
|
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
יש לי אולי תשובה
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Brave Dwarf • 11 בדצמ׳ 2009
חלמית קטנה כתב/ה: סאשן מבחינתי לפי ההגדרה שלי הוא מיפגש בין נשלטת לאדון שלה , מיפגש שיכול להיות לכמה שעות, ללילה, או לכמה ימים (הזמן אינו גורם חשוב) כאשר האינטרקציה בניהם היא אינטרקציה של שליטה. שכמובן איננה חייבת להיות רק מינית, זה יכול להיות הוראה להכנת קפה או כל דבר אחר , אבל זה פרק זמן שבו האישה יודעת שמקומה בזמן זה הוא נשלטת אשר מחוייבת למלא אחר הוראות אדונה בהתאם למה שמסוכם בניהם.
אז אולי כדאי להוציא את המילה המוזרה הזאת מהלקסיקון (מה? 1.58. גבוהה מדי. אני גמד, אל תשכחי. אפשר לקבל אותה בלי נו"ן סופית? סאש, סאשות...). חלמית. אם את מתיישבת מולו בבית קפה ואינך חשה רצון "להיות שלו" באופן אליו את שואפת אז אולי זה פשוט לא זה. ולכן, במקום להמציא מילים כמו סאשן / סשן ולדרדר את האינטראקציה האנושית והבסיסית ל degradation, ואז להתבלבל ולשאול שאלות, כדאי פשוט להסתכל בבפנוכו שלך כאשר אתם לוגמים מכוסות הקפה שלכם ולהחליט אם הוא מתאים לך. מתאים לך לא בתור כלב, חתול במגפיים או אדון. אלא בתור אדם עמו תחלקי מיטה / תקופה / חיים. כי זאת ההתחלה להכל. אם מתאים, אז למה לא להתחיל את כל מה שאת רוצה, כבר אתמול. אם לאו, אז תודה על הקפה ושבת שלום (-: לי יש בעיה רצינית מאוד (זה פגם מולד. כל הגמדים סובלים ממחלה הזאתי) עם ה- " זה פרק זמן שבו האישה יודעת שמקומה בזמן זה הוא נשלטת אשר מחוייבת למלא אחר הוראות אדונה בהתאם למה שמסוכם בניהם". מה קורה לאחר שפרק זמן זה נגמר? הוא מפסיק להיות גבר דומיננטי, נשכב על הרצפה ועושה קולות של שטיח והיא עוטה עליה חליפה של אמזונה, מעמיסה אותו על גבה ומשתמשת בו בתור פיתיון בצייד ממותות? למה קיימת הקפיצה הזאת באינטימיות שלהם? למה היא (הקפיצה) מרגישה לי כל כך מלאכותית וכל כך נוגדת את הטבעיות בה מערכת יחסים אמורה לזרום? |
|
Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Brave Dwarf • 11 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה: אני נוטה להסכים עם ג'ינג'ר [...] גדר ההפרדה?
זה שיש פה גברים נשואים שלא יודעים איך להשתלט על האשה שלהם ומחפשים קשר של שליטה בלבד מהצד לא אומר שכולם צריכים להכנע לתכתיב המתפשר במהותו הזה סליחה ואני נוטה לסכים אתך ועם זנגוויל. פרט למשפט שהדגשתי בסיפא שציטטתי. גברים/נשים נשואים עליהם את מדברת לא "לא יודעים להשתלט על האישה שלהם" אלא נשואים לנשים שאינן מעוניינות להשלט או הפסיקו להיות מעוניינות (החיים משנים אותנו, מה לעשות) וניצבים בפני שלוש ברירות: לפרק את החבילה או לבגוד או לחיות באומללות וחוסר סיפוק כל חייהם. תן כיף, מעל עדיף, פה כדאי, מאוחר מדי (-: מכירה את המשחק הזה? החבריה שלי משחקים אותו. הלוואי והחיים היו כאלו פשוטים. אבל הם לא. כי לא משנה במה יבחרו, הם נמצאים בצד המפסיד. כל אחד בוחר להפסיד משהו אחר. |
|
ginger |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
ginger • 11 בדצמ׳ 2009
אני עם הגמד. אלרגית למילה הזו... אפצ'יייייי
אפצ'ייי אפפפצ'יי רואה ? אפצ'יייייייייי (איפה הטישו כשצריך אותו ??) |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Morticia • 11 בדצמ׳ 2009
Brave Dwarf כתב/ה: Morticia כתב/ה: אני נוטה להסכים עם ג'ינג'ר [...] גדר ההפרדה?
זה שיש פה גברים נשואים שלא יודעים איך להשתלט על האשה שלהם ומחפשים קשר של שליטה בלבד מהצד לא אומר שכולם צריכים להכנע לתכתיב המתפשר במהותו הזה סליחה ואני נוטה לסכים אתך ועם זנגוויל. פרט למשפט שהדגשתי בסיפא שציטטתי. גברים/נשים נשואים עליהם את מדברת לא "לא יודעים להשתלט על האישה שלהם" אלא נשואים לנשים שאינן מעוניינות להשלט או הפסיקו להיות מעוניינות (החיים משנים אותנו, מה לעשות) וניצבים בפני שלוש ברירות: לפרק את החבילה או לבגוד או לחיות באומללות וחוסר סיפוק כל חייהם. תן כיף, מעל עדיף, פה כדאי, מאוחר מדי (-: מכירה את המשחק הזה? החבריה שלי משחקים אותו. הלוואי והחיים היו כאלו פשוטים. אבל הם לא. כי לא משנה במה יבחרו, הם נמצאים בצד המפסיד. כל אחד בוחר להפסיד משהו אחר. אני מניחה שיש כל מיני מניעים ושיקולים אני גם בטוחה שיש אנשים שהם פשוט שקרנים ובוגדניים יש אנשים שנשואים לאישה שלא יודעת דבר וחצי דבר על נטייתם או על יישומה עם אחרות מהצד לחשוב אחרת זה טיפ-טיפה תמים.. באמת שלא כולם חיים על פי אמות מוסר מן המעלה הראשונה לא כולם מתחתנים מאהבה ובכך, אני לא מאשימה אף אחד ספציפי מה שניסיתי לומר בזה הוא שאלו לא סטנדרטים עבור כל עסקני השליטה יש אנשים שלא מתחתנים עם ונילה ומחזיקים נשלטת מהצד תחת דרישה לקבל את זה שכנשלטת היא לא יכולה לצפות לזוגיות עם השולט שלה אלא מתחתנים עם הנשלטת שלהם ומנהלים אתה זוגיות אוהבת לכל דבר נטייה מינית לא אמורה בשום צורה להוות איזו פשרה על תכונות אופי אינדיבידואליות ו/או סטנדרטים אנושיים באופן כללי זה הכל (בעצם כמעט כי יש לציין במאמר מוסגר שאתם גם די משעשעים ) בברכת שבת שלום |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
Re: יש לי אולי תשובה
לפני 14 שנים •
12 בדצמ׳ 2009
Josephin(לא בעסק) • 12 בדצמ׳ 2009
Brave Dwarf כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: סאשן מבחינתי לפי ההגדרה שלי הוא מיפגש בין נשלטת לאדון שלה , מיפגש שיכול להיות לכמה שעות, ללילה, או לכמה ימים (הזמן אינו גורם חשוב) כאשר האינטרקציה בניהם היא אינטרקציה של שליטה. שכמובן איננה חייבת להיות רק מינית, זה יכול להיות הוראה להכנת קפה או כל דבר אחר , אבל זה פרק זמן שבו האישה יודעת שמקומה בזמן זה הוא נשלטת אשר מחוייבת למלא אחר הוראות אדונה בהתאם למה שמסוכם בניהם.
אז אולי כדאי להוציא את המילה המוזרה הזאת מהלקסיקון (מה? 1.58. גבוהה מדי. אני גמד, אל תשכחי. אפשר לקבל אותה בלי נו"ן סופית? סאש, סאשות...). חלמית. אם את מתיישבת מולו בבית קפה ואינך חשה רצון "להיות שלו" באופן אליו את שואפת אז אולי זה פשוט לא זה. ולכן, במקום להמציא מילים כמו סאשן / סשן ולדרדר את האינטראקציה האנושית והבסיסית ל degradation, ואז להתבלבל ולשאול שאלות, כדאי פשוט להסתכל בבפנוכו שלך כאשר אתם לוגמים מכוסות הקפה שלכם ולהחליט אם הוא מתאים לך. מתאים לך לא בתור כלב, חתול במגפיים או אדון. אלא בתור אדם עמו תחלקי מיטה / תקופה / חיים. כי זאת ההתחלה להכל. אם מתאים, אז למה לא להתחיל את כל מה שאת רוצה, כבר אתמול. אם לאו, אז תודה על הקפה ושבת שלום (-: מסכימה איתך מילה במילה גמד, פשוט אני נידהמת בכל פעם מחדש מגברים שלא חושבים, כאילו ראבק איך אתה רוצה שהקרא לך אדוני כשאני לא מרגישה את זה בכל נימי גופי. מבחינתי זה משחק, ואני לא משחקת משחקים כאלה. לי יש בעיה רצינית מאוד (זה פגם מולד. כל הגמדים סובלים ממחלה הזאתי) עם ה- " זה פרק זמן שבו האישה יודעת שמקומה בזמן זה הוא נשלטת אשר מחוייבת למלא אחר הוראות אדונה בהתאם למה שמסוכם בניהם". מה קורה לאחר שפרק זמן זה נגמר? הוא מפסיק להיות גבר דומיננטי, נשכב על הרצפה ועושה קולות של שטיח והיא עוטה עליה חליפה של אמזונה, מעמיסה אותו על גבה ומשתמשת בו בתור פיתיון בצייד ממותות? למה קיימת הקפיצה הזאת באינטימיות שלהם? למה היא (הקפיצה) מרגישה לי כל כך מלאכותית וכל כך נוגדת את הטבעיות בה מערכת יחסים אמורה לזרום? אני לא יכולה להיות עם גבר שהוא במהותו לא גבר דומיננטי כי אז כל הענין לא אמיתי בעיני. לגבי הגדרתי לסאשן/שוססס גם אם גבר הוא אדם דומיננטי לדעתי אין מצב שהוא יכול להיות כל הזמן בשליטה, ואחרי הכל כולנו אנושים וגם גבר שהוא דומיננטי יכול לעבור משברים, אני רק העריך אותו יותר בשל זה שאינו מסתיר את חולשותיו, והוא מאפשר לי להכיר/לראות אותו כאדם שלם. וכן הייתי רוצה מישהו שאני יכולה גם לדבר איתו בגובהה העינים זה לא מוריד מאחיזתו בי כנשלטת שלו, נהפוך הוא, זה מעצים את הקשר , וזה יכול להיות במצב שאני ישובה על הריצפה לרגליו. ואני לא מאמינה בשליטה 24/7 זה מתיש את שני הצדדים ואני לא רוצה להיות תלותית בו לחלוטין, אני אישה עם דעה משלי, לא רוצה שיגיד לי מה לאכול מה לשתות מתי להשתין ,זה מוגזם בעיני ומה שמוגזם לא יכול להיות בו טוב. אני כן מוכנה להיות תלויה בו במידה מסויימת, זה כן, לכן לדעתי צריך להיות זמן מסויים שהוא מוגדר "לסאשן" כמובן שזה לא משהו שצריך לקבוע מראש, זה יכול להיות מצב שאנחנו יושבים בבית קפה והוא רוצה שאעשה איזה שהוא אקט מסויים שמבטאת את אחיזתו בי כנשלטת. בדרך כלל במערכת יחסים שיש בה רק שליטה נטו , ניפגשים רק לסאשנים ולאחר מכן כל אחד הולך לדרכו. זו דעי בענין. אני מקווה שהצלחתי להסביר למה התכוונתי חג שמח אליפל . |
|