Bloody |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Bloody • 16 במרץ 2010
MasterShayo כתב/ה: free spirit כתב/ה: קשה לי להתאפק:
האם כל אלו שלטענתם מחזיקים בידם נתונים סטטיסטיים מובהקים כלשהם יכולים גם לתת הפניות למחקרים שבוצעו? וכן, זה כולל את המחקר המהפכני החדש המוצא קשר מובהק בין קול האישה לבין משקל הגוף שלה מאסטר שיו, אני מניחה שהמחקר שלך מתבסס על כך שפנית לכל אחת ואחת מהנשים באתר שזה בערך כמה אלפים טובים של נשים, אם לא יותר. אז ראשית כל, תחזקנה ידיך על הנחישות, הסובלנות והסבלנות. שנית, לטענתך כל מי שמסרבת להיפגש איתך היא כנראה שמנה או "לקוית מראה חיצוני" כפי שהגדרת בעושר לשוני מרטיט כליות. חשבת אולי, לשניה אחת קטנטנה - באמת פיצית - שנשים לא ששות להיפגש איתך כי אתה לא בדיוק מתת האל למין הנשי? למה שלא תנסי את המבחן שהצעתי? כנסי לצ'אט מסויים, אולי זה של תפוז, בכינוי של גבר. סתם כינוי של גבר. האם מישהי פונה אלייך? לא. ועכשיו תיתחברי בכינוי של אישה. מיידית יפציצו אותך בהודעות פרטיות מאות גברים תוך דקות ספורות. תנסי את זה, זה בחינם. לי יש מבחן הרבה יותר אובייקטיבי ומדעי. היות ואתה טוען שנשים מבריזות לך ללא הרף, והיות ואלי למשל, פונות באופן קבוע נשים מכל המגזרים הבדס"מיים בהצעות למעשי זימה, ולא רק פונות, אלא גם באות ומבצעות, מתבקש הוא שהבעיה היא לא בנשים שבכלוב, אלא דווקא בך. מ.ש.ל. |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Re: מה שעובר לי בראש:
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
רצסיבי(נשלט) • 16 במרץ 2010
ליידי תמרה כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: היו גברים שהבריזו לי.
liar True story! בטח זה היה שתול של Dr. Evil ! |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 16 במרץ 2010
Bloody כתב/ה: MasterShayo כתב/ה: free spirit כתב/ה: קשה לי להתאפק:
האם כל אלו שלטענתם מחזיקים בידם נתונים סטטיסטיים מובהקים כלשהם יכולים גם לתת הפניות למחקרים שבוצעו? וכן, זה כולל את המחקר המהפכני החדש המוצא קשר מובהק בין קול האישה לבין משקל הגוף שלה מאסטר שיו, אני מניחה שהמחקר שלך מתבסס על כך שפנית לכל אחת ואחת מהנשים באתר שזה בערך כמה אלפים טובים של נשים, אם לא יותר. אז ראשית כל, תחזקנה ידיך על הנחישות, הסובלנות והסבלנות. שנית, לטענתך כל מי שמסרבת להיפגש איתך היא כנראה שמנה או "לקוית מראה חיצוני" כפי שהגדרת בעושר לשוני מרטיט כליות. חשבת אולי, לשניה אחת קטנטנה - באמת פיצית - שנשים לא ששות להיפגש איתך כי אתה לא בדיוק מתת האל למין הנשי? למה שלא תנסי את המבחן שהצעתי? כנסי לצ'אט מסויים, אולי זה של תפוז, בכינוי של גבר. סתם כינוי של גבר. האם מישהי פונה אלייך? לא. ועכשיו תיתחברי בכינוי של אישה. מיידית יפציצו אותך בהודעות פרטיות מאות גברים תוך דקות ספורות. תנסי את זה, זה בחינם. לי יש מבחן הרבה יותר אובייקטיבי ומדעי. היות ואתה טוען שנשים מבריזות לך ללא הרף, והיות ואלי למשל, פונות באופן קבוע נשים מכל המגזרים הבדס"מיים בהצעות למעשי זימה, ולא רק פונות, אלא גם באות ומבצעות, מתבקש הוא שהבעיה היא לא בנשים שבכלוב, אלא דווקא בך. מ.ש.ל. תגיד, למה אתה הורס לו את חזיונות השוא שלו עם המציאות?... |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
ליידי תמרה(שולטת) • 16 במרץ 2010
רצסיבי כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: היו גברים שהבריזו לי.
liar True story! בטח זה היה שתול של Dr. Evil ! אם הוא נראה, שר וזז כמו Dr. Horrible, ייתכן שאחרוג ממנהגי ואתן לו הזדמנות שניה בכל זאת. http://www.youtube.com/watch?v=6hCtugXr8dw&feature=related |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 16 במרץ 2010
ליידי תמרה כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: היו גברים שהבריזו לי.
liar True story! בטח זה היה שתול של Dr. Evil ! אם הוא נראה, שר וזז כמו Dr. Horrible, ייתכן שאחרוג ממנהגי ואתן לו הזדמנות שניה בכל זאת. http://www.youtube.com/watch?v=6hCtugXr8dw&feature=related LOL הייתי חייבת להגיב: יהההה! דוקטור הוריבל!!! הגיקית שבי מאושרת |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Bloody • 16 במרץ 2010
ציטוט: And this is not the Hammer
ציטוט: The Hammer is my penis!
|
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
ליידי תמרה כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: רצסיבי כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: היו גברים שהבריזו לי.
liar True story! בטח זה היה שתול של Dr. Evil ! אם הוא נראה, שר וזז כמו Dr. Horrible, ייתכן שאחרוג ממנהגי ואתן לו הזדמנות שניה בכל זאת. http://www.youtube.com/watch?v=6hCtugXr8dw&feature=related משום מה, זה נראה כמו דוגי האוזר, ילד הפלא המעצבן.... מעניין אם לו המלכות היו מבריזות, כמו שהן מבריזות להוא שהגיב קודם, שבטוח ששמים עליו זין בגלל שאין לו זין גדול. |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
ניל פטריק האריס
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
ליידי תמרה(שולטת) • 16 במרץ 2010
זה נראה כמו דוגי האוזר, כי זה אכן דוגי האוזר.
בניגוד לרוב הכוכבים-ילדים, הוא עשה קאמבק מרשים כמבוגר, אחרי שיצא מהסמים: בשני הסרטים של "הארולד וקומאר" שיחק את עצמו בגרסת מדורי הרכילות, משחק את בארני הדון-ז'ואן ב-How I Met Your Mother, שיחק בד"ר הוריבל, הגיש את טקס פרסי הטוני, ובטח עשה עוד כמה דברים ששכחתי. הוא הורס, וגיי לחלוטין. אחד מהשחקנים הכריזמטים שיש. הוא גרם לבן הזוג שלי להתחיל ללכת עם חליפות! http://www.youtube.com/watch?v=mbBs2OcR8a8&feature=related |
|
רצסיבי(נשלט) |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Re: ניל פטריק האריס
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
ליידי תמרה כתב/ה: זה נראה כמו דוגי האוזר, כי זה אכן דוגי האוזר.
בניגוד לרוב הכוכבים-ילדים, הוא עשה קאמבק מרשים כמבוגר, אחרי שיצא מהסמים: בשני הסרטים של "הארולד וקומאר" שיחק את עצמו בגרסת מדורי הרכילות, משחק את בארני הדון-ז'ואן ב-How I Met Your Mother, שיחק בד"ר הוריבל, הגיש את טקס פרסי הטוני, ובטח עשה עוד כמה דברים ששכחתי. הוא הורס, וגיי לחלוטין. אחד מהשחקנים הכריזמטים שיש. הוא גרם לבן הזוג שלי להתחיל ללכת עם חליפות! http://www.youtube.com/watch?v=mbBs2OcR8a8&feature=related מממ... אז נפ"ה הוא זה שהבריז לך? חצוף. ואוויל גמור, כמובן. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Re: ניל פטריק האריס
לפני 14 שנים •
16 במרץ 2010
Bloody • 16 במרץ 2010
ליידי תמרה כתב/ה: זה נראה כמו דוגי האוזר, כי זה אכן דוגי האוזר.
בניגוד לרוב הכוכבים-ילדים, הוא עשה קאמבק מרשים כמבוגר, אחרי שיצא מהסמים: בשני הסרטים של "הארולד וקומאר" שיחק את עצמו בגרסת מדורי הרכילות, משחק את בארני הדון-ז'ואן ב-How I Met Your Mother, שיחק בד"ר הוריבל, הגיש את טקס פרסי הטוני, ובטח עשה עוד כמה דברים ששכחתי. הוא הורס, וגיי לחלוטין. אחד מהשחקנים הכריזמטים שיש. הוא גרם לבן הזוג שלי להתחיל ללכת עם חליפות! http://www.youtube.com/watch?v=mbBs2OcR8a8&feature=related מה גיי? למה גיי? וחליפות... דווקא הייתי מצפה שאת תהיי נגד! |
|