סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חפירה: התייחסות לעבד כאל נקבה

בכוח המוח​(שולטת)
לפני 14 שנים • 18 באפר׳ 2010

Re: סליחה על ההפרעה

בכוח המוח​(שולטת) • 18 באפר׳ 2010
[quote="אדם'"][quote="מ טורפת"]
אדם' כתב/ה:
RIR כתב/ה:

לדעתי היא כתבה: מי שמחפש מלכה רזה או מטופחת מוזמן להמשיך למלכה הבאה.
ולדעתי היא לא דיברה על כך שהיא לא מתקלחת, או לא משתמשת בדיאורדאורנט. אני מניחה שהיא לא מורטת את שיער ערוותה בצורת לב או כוכב, ולא מתעטפת לה בבגדי פטיש להנאתך.
אם היא משיגה גם כך את מה שבו היא חפצה, על מה תלין?

קודם כל נא קראי את דבריי, הקדמתי ואמרתי שאם זאת הפנטזיה שלה אז אני מאחל לה שתגשים אותה.
שנית, אני חושב שנקיון, חורניות, טיפוח וכיוצא באלה, אינם קשורים כלל למושגים שולט, שולטת, שפחה, עבד וכ"ו וגם לא למינו/ג'נדרו של האדם. גם זה נכתב.
אבל שלישית, וזה דווקא מעניין, לא יכולתי שלא לשים לב למשפט הסיום שלך, שחרה לי מאד:
"אם היא משיגה גם כך את מה שבו היא חפצה, על מה תלין?"
אז כאמור, אינני מתיחס ספיציפית אליה, ובוודאי שאינני מלין כלפיה, הרי שלא זכיתי להכירה כלל, אולם קשה לי מאד לקבל את הגישה שלך.
האם טיפוח ואסתטיקה מטרתם היא אך ורק להשיג את מה שחפצים (קרי זוגיות, זיון, סשן, עבד וכ"ו)? אני מודיע לך חגיגית, "שגם כשאני משיג את מה שאני חפץ", אני לא מפתח כרס אלא ממשיך להשקיע בהופעתי החיצונית ושמירה על אסתטיקה. אני עושה את זה בראש ובראשונה עבור עצמי- בחיי שלא הייתי סובל את עצמי אילו כשהייתי קם בבוקר הייתי רואה בראי כרס נשפכת עד הברכיים- ורק אחר כך עבור הפרטנריות שלי, שאני מאמין, שגם הן מעדיפות את המצב הנוכחי.

אתה עושה חביתה רצינית, אדם. אני מקווה שאתה לא עושה אותה רק כדי לומר שאתה שם דיאורדאורנט, ושאתה ללא כרס המשתפלת אל הברכיים icon_smile.gif

אבל מי שמכיר אותי יודע שאני נדיבה מאוד, ובעלת סבלנות, גם למתקשים באופן מיוחד בהבנת הנקרא (כל עוד הם משתמשים בדיאורדאורנט כמובן) -

ראשית, מהו הקשר בין איך שאתה רוצה להרגיש עם עצמך והתפישה שעלתה כאן כאילו אין השולטת צריכה להתאמץ התאמצות מיוחדת למען הנשלט?

מצידי, אתה מוזמן לעשות עם עצמך מה שאתה רוצה, כדי להרגיש טוב עם עצמך, כל עוד אתה לא פוגע באף אחד. אתה יכול להסתובב מצידי לבוש בתחפושת סופרמן, או לצבוע את עצמך בירוק כי זה גם ידידותי לסביבה.
זו לא השאלה שעלתה כאן.

השאלה שהעלתה ריר, והשתמשה לשם כך בדוגמה מהתפישה שלה היא-
הנשלט בעצם עושה החפצה למלכה: היא צריכה להראות ככה וככה, ללבוש ככה וככה, ולהתנהג ככה וככה.

אני, כך היא אומרת, חושבת שזה בעצם לא באמת שליטה. בפנטזיה שלה שולטת יכולה להגיע כמות שהיא, בלי הסממנים הפטישיסטים, ולקבל את מה שהיא רוצה מהנשלט, שדווקא הוא צריך להיות יפה ונחשק, כמושא תשוקתה של המלכה, ולא להיפך.

אם היית טורח לקרוא את תגובתי הראשונה בפוסט הזה, היית רואה שאני מעדיפה להשתמש בצורך הזה של נשלט לחשוק במלכה, ולהעזר גם בסממנים פיזיים ופטישיסטים כדי לייצר הכנעה. בסופו של דבר מדובר בעוד כלי שמייצר הכנעה. כלי חשוב. אני לא מזלזלת באף כלי כזה.

מנגד, אם ישנה שולטת המקבלת ומשיגה את צרכיה מבלי לעשות שימוש בסממנים אלה, אם ישנם נשלטים שמוכנים להתאבק בעפר רגליה כך כפי שהיא, הרי שהכל הכל בסדר. חיבור בין אנשים הוא בהסכמה. מי שלא מתאים לו, לא נשאר שם.

קפיש?
Morticia
Morticia • 18 באפר׳ 2010
אדם, אני מאוד מבינה מה אתה אומר בענייני טיפוח ושמירה על הניקיון וכאלה

חושבת שקייסי כתבה את זה באמת בצורה הכי ברורה

אבל

זה לא קשור לשומן

יש אנשים בעלי נטייה יותר להשמין
יש המון סיבות להשמנה
(זו בורות וסוג של גזענות להתעלם מכך)
לא כל מי ששמן או מלא הוא לא אסתטי, לא מטופח או סוג של מוזנח
ובטח ובטח שלא שונא את עצמו בגלל זה

אתה אומר שלו היית בעל כרס היית שונא את עצמך
זו בעייה שלך
ולא כל אדם סובל ממנה
או צריך להתכופף לחרדה הזו שלך
(מה יקרה אם בכל זאת תשמין? לו חלילה תהיה חולה ותזדקק לתרופות שיגרמו לך לרצות לאכול ללא הפסקה? תבין כל אישה שתעזוב אותך ותירק עליך? כולי תקווה שעוד תזכור איזה חסד נעורים לפחות לעצמך)
יש סיבות יותר חשובות ואף ראויות לאהוב בגינן בן אדם
ובעצם, בכך אתה לא אומר שום דבר שונה ממה שהיא אמרה

זו דעתה
זו דעתך
זו דרכה
זו דרכך
לה טוב ככה, לך טוב ככה
ושניכם צודקים
וטועים

באותה המידה

icon_smile.gif
שוסי
שוסי • 18 באפר׳ 2010
נילי ונילי כתב/ה:
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא
אנחנו סתם רוצים שתזיינו אותנו בתחת.

אני מסכים עם זה מאוד.

כמעט כל הפסיכולוגים מסווגים את התשוקה של גברים ללבוש בגדי אישה כצורה של פטישיזם. כלומר, כתשוקה עזה ומפותחת לגרביונים, נעלי עקב, וכל הדברים האינטימיים האלו שנשים לובשות. כמעט אף פעם לא מדובר עיסוק אותנטי בשליטה או בהשפלה. אבל מה, זה בדרך כלל מביך עבור גבר להגיד "אני רוצה ללבוש בגדי אישה". וכשנבוכים מתחילים ללכת סחור סחור ולהתפלסף. אז מוכנים לגייס כל פילוסופיה של השפלה ושליטה ומגדר וג'ודית בטלר בשביל לממש את הפטיש. אלא שכל החפירות האלו אינן מכוונות אל חקר האמת, אלא למימוש של הפטיש באופן פסיבי ולא כנה: "מה, אם לא אלבש את גרביונים תענישי אותי?"

גם 90% מהפלצנות האינטלקטואלית שמוצאים בשרשורים כאלו אינה אלא פלרטטנות בנושא ניוש בדיאלקט אקדמי-קונטיננטלי.

ילדים חביבים,

בהודעה זו נשכחה המילה "לדעתי". עיזרו, ילדים, לרפאל למצוא מחדש את הענווה בכתיבת תגובות בפורום. ציבעו אותה בצבעים עליזים ואולי תוכלו לזכות בפרסים.

די להיות נודניקית באמשלך,
שנונה ככל שאת,את פשוט מתבזבזת לעיתים על הטרחנות המייגעת הזו.
כריסטיאן הרביעי​(נשלט)
מנקודת המבט שלי, ניוש זאת דרך לאיבוד שליטה.
כל החיים אתה מוגדר כגבר, עם כל המשמעויות המתלוות לכך, והנה באה מישהי והופכת את עולמך.
אותי אישית, לא מעניינת הפאה או השמלה ושאר הדברים - זה לא מושך אותי.
גם הקללות עצמן, אין בהן גורם משיכה מיוחד.
העניין הוא בתגובה לסיטואציה הלא-רגילה הזאת. קבלת הסיטואציה וההיסחפות לתוכה.

אותו הדבר קשור גם למראה החיצוני של המלכה.
למשנתי, הלבוש השחור, העור, המגפיים או העקבים הגבוהים הם רק עוד כלי, תיבול.
בעצם היותה שולטת היא כבר הפנטזיה שלי.
דוכיפת​(נשלט)
לפני 14 שנים • 19 באפר׳ 2010
דוכיפת​(נשלט) • 19 באפר׳ 2010
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא

אני מסכים עם זה מאוד.

כמעט כל הפסיכולוגים מסווגים את התשוקה של גברים ללבוש בגדי אישה כצורה של פטישיזם. כלומר, כתשוקה עזה ומפותחת לגרביונים, נעלי עקב, וכל הדברים האינטימיים האלו שנשים לובשות. כמעט אף פעם לא מדובר עיסוק אותנטי בשליטה או בהשפלה. אבל מה, זה בדרך כלל מביך עבור גבר להגיד "אני רוצה ללבוש בגדי אישה". וכשנבוכים מתחילים ללכת סחור סחור ולהתפלסף. אז מוכנים לגייס כל פילוסופיה של השפלה ושליטה ומגדר וג'ודית בטלר בשביל לממש את הפטיש. אלא שכל החפירות האלו אינן מכוונות אל חקר האמת, אלא למימוש של הפטיש באופן פסיבי ולא כנה: "מה, אם לא אלבש את גרביונים תענישי אותי?"

גם 90% מהפלצנות האינטלקטואלית שמוצאים בשרשורים כאלו אינה אלא פלרטטנות בנושא ניוש בדיאלקט אקדמי-קונטיננטלי.

כשאתה מדבר על פלצנות אינטלקטואלית
אתה מתכוון למשפטים כמו זה המסומן ???.
ואיני מהמנוישים,אלה שהפטשיזם שלהם הוא בגדי אשה..לכן כששולטת רוצה אותי בבגדי אשה הניוש הוא בהחלט חלק אינטיגרלי מהפמדום,מהשליטה-כניעה.ואני מתנצל בפני הפסיכולוגים שאני סטיה מקביעתם הדיאלקטית אקדמית קונטיננטלית(מה זה?? icon_redface.gif )
קייסי
קייסי • 19 באפר׳ 2010
נוצות ומסמרים כתב/ה:

איך פמיניסטית לוחמת מרשה לעצמה להפוך לשפחה נרצעת של אדון כלשהו? כמו כל אישה אחרת. אני לא חושבת שפמיניסטיות מכוילות אחרת מנשים נורמליות (סליחה, אני יודעת שפמיניסטיות לא מכוילות אחרת מנשים נורמליות).

הטענה שלי איננה שפמיניסטיות לא צריכות לתת יד לBDSM - ממש לא. הטענה שלי אם בכלל היא שבעולם שוויוני הרבה פחות גברים ונשים היו רוצים לעסוק בBDSM.

לגבי הפמיניסטיות - זו בדיוק הטענה שלי, הן לא מכויילות אחרת מבחינת אחוזי לחות ומה שמעורר אותה אצלן. וכך גם גברים. אג'נדות ואידיאולוגיות לגבי גזעים, דתות ומינים שהם אובר-אלס בצד, מה שמעמיד ומרטיב לכולנו הם יצרים פרימיטיבים בהרבה, וחובבי ניוש אינם נבדלים בכך מאחרים.

ולא הבנתי את הטענה לגבי העולם השיוויוני בהקשר הנדון. שיוויוני באיזה מובן? במובן שבו אנשים נולדים וגדלים עם לבוש יוניסקסי וגינונים זהים לגברים ונשים? כאלה שלא ייצרו קישורים אסוציאטיבים בין גרביונים, עקבים ושמלה לבין נשים? כאלה שיעקרו בכך את התשוקה להתחפש לדבר הזה שמייצג את אמך שהשכיבה אותך לישון בילדותך ויצאה לבלות עם אבא? את אחותך הגדולה, את בת השכן הנחשקת?

ה'סתם חשק' הזה לעטות גרביונים מגיע ממקום כלשהו. אילו היה מדובר כאן סתם באיזה מרקם טקסטילי נעים שבא לך למשש, ניתן לעשות את זה גם כל הפאס הזה של התחפושת והגינונים. וכדי להשיג מנת השפלה וטחינה בתחת לא צריך להתחפש לאשה. כשדוקא זה קורה, זה מגרה יצרים אפלים מסוג שונה אצל שני הצדדים.
קייסי
קייסי • 19 באפר׳ 2010
דוכיפת כתב/ה:
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא

אני מסכים עם זה מאוד.

ואיני מהמנוישים,אלה שהפטשיזם שלהם הוא בגדי אשה..לכן כששולטת רוצה אותי בבגדי אשה הניוש הוא בהחלט חלק אינטיגרלי מהפמדום,מהשליטה-כניעה.ואני מתנצל בפני הפסיכולוגים שאני סטיה מקביעתם הדיאלקטית אקדמית קונטיננטלית(מה זה?? icon_redface.gif )

נו באמת, דוכיפת. לא ידעת ש"כמעט כל הפסיכולוגים" יודעים הרבה יותר טוב ממך, כחובב ניוש, ממני, כמי שניישה לא פעם, ומשלל אנשים אחרים שיצא לי לחפור איתם בענין?
Shimmy​(נשלט){Vents}
Shimmy​(נשלט){Vents} • 19 באפר׳ 2010
פרדוקס.
מחד : מבין על מה פותחת הנושא מדברת, לא נמשך ומעולם לא נמשכתי ללבוש בגדי נשים מאותם טעמים.
מאידך: זה שאני לא אוהב ושהאלילה אוהבת גורמת לזה שאני לא אוהב להיות לא רלוונטי.
יותר נכון רלוונטי כי מדובר בלעשות עבורה מה שהיא רוצה גם אם זה מה שאני לא אוהב.
ואת זה אני אוהב.
דוכיפת​(נשלט)
דוכיפת​(נשלט) • 19 באפר׳ 2010
קייסי כתב/ה:
דוכיפת כתב/ה:
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא

אני מסכים עם זה מאוד.

נו באמת, דוכיפת. לא ידעת ש"כמעט כל הפסיכולוגים" יודעים הרבה יותר טוב ממך, כחובב ניוש, ממני, כמי שניישה לא פעם, ומשלל אנשים אחרים שיצא לי לחפור איתם בענין?

אפפעם לא מאוחר ללמוד...
קייסי
קייסי • 19 באפר׳ 2010
דוכיפת כתב/ה:
קייסי כתב/ה:
דוכיפת כתב/ה:
רפאל כתב/ה:
Eta Carinae כתב/ה:
קיצר, הכל חרטא

אני מסכים עם זה מאוד.

אפפעם לא מאוחר ללמוד...

נראה אותך מגיש ארוחת בוקר קונטיננטלית בבגדי חדרנית במלון (דיאלקט אקדמי - יתרון)