שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חברי זהב שימו לב לזה!

ניקי666 niki
לפני 14 שנים • 9 באוק׳ 2010
ניקי666 niki • 9 באוק׳ 2010
י אדבר בשם עצמי ..אני לא מלין כלפי הספייס ,אין לי ביקורת כלפי המקום וכמובן אין לי הזכות
לבוא להציע ולדרוש ממקום שהוא מקום פרטי ,הדבר היחיד שאני יכול לעשות כבליין היא להצביע ברגלי ובכספי ואת זאת אני עושה .

הביקורת היחידה שמופנית כאן וזאת גם על פי קריאה של תגובותיהם של החברים ולפי מיטב הבנתי
היא כלפי אתר הכלוב ,זאת איננה ביקורת הרסנית שבאה במטרה להשמיץ ולחבל בפעילות האתר כי אם ביקורת בונה הבאה להעיר ולהאיר מתוך כוונה טובה ומחשבה כי יתכן שדברים בוצעו ללא מחשבה מעמיקה ,אותה מחשבה חיובית חטאה למטרה והותירה אנשים מעט מאוכזבים ,אותם אלה
באים היום כל איש בדרכו ובסגנון כתיבתו וטוענים "אנחנו מרגישים חלק מהאתר הזה ומקהילת הבדסם ובעקבות פעולות ומחוות כאלה או אחרות נותרנו בצד איננו מרגישים חלילה מרומים אך בהחלט מאוכזבים ..טון כזה של לקוח מול נותן שרות הוא לגיטימיחלוטין ואני אף מבחין בבגרות
וביכולת ניהול דיון תרבותי ואינטיליגנטי ..דיאבלו ,השמצות וכוונות זדוניות כפי שניסת לייחס לכמה מאיתנו דווקא בהן אני לא מבחין וקראתי את הפובט מספר פעמים ..

הכנסת אורלי לנושא השרשור היא בעייתית מבחינתי ,למען הסר ספק אינני דובר של הליין המדובר ואפילו לא אנסה לדבר כאן בשמה של בעלת הליין ..כל הקשר שלי ללין הנל הוא כי אני נוהג לפקוד את המקום כבליין לשלם בקופה ולהנות בדיוק כפי שאני נוהג לעשות במסיבות של דיווה ובימי חמישי במועדון הדאנגן ,תמיד דרשתי ואדרוש לשלם בכניסה את מלוא המחיר כאחד האדם וזאת עקב המוטו שלי של להיות נאמן לאמת וכדי שלא אזדקק לבוא בחשבון מאוחר יותר ..אהבתי אומר שאהבתי ובמידה ואהבתי פחות אומר זאת גם ..אני הרי משלם ואיני חייב כלום לאיש ..