סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הודעה קצרה

יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
לפני 13 שנים • 29 בדצמ׳ 2010
טוב נו. אני מבינה למה זה מרגיז. אבל היי, הוא לא השתמש בזה לצרכי הונאה או משהו כזה. סתם עבד עלינו. אני רואה בזה מתיחה בסך הכל. לא נגרם נזק. אבל אחרי ההסבר של גמד אני יותר מבינה.
GlenRoth
לפני 13 שנים • 29 בדצמ׳ 2010
GlenRoth • 29 בדצמ׳ 2010
underfoot צודק לדעתי.
יש מידה מינימלית של הגינות מתחייבת.

הדרך מהתחזות לצורך "ניסוי אמנותי" ועד להתחזות לצורך הונאה עלולה להיות קצרה מהצפוי.
Brave Dwarf
לפני 13 שנים • 30 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf • 30 בדצמ׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:
טוב נו. אני מבינה למה זה מרגיז. אבל היי, הוא לא השתמש בזה לצרכי הונאה או משהו כזה. סתם עבד עלינו. אני רואה בזה מתיחה בסך הכל. לא נגרם נזק. אבל אחרי ההסבר של גמד אני יותר מבינה.

זאת באמת שאלה קשה, יוליה, היכן נגמר העולם הוירטואלי והאפשרויות שהעניק לנו והיכן מתחילה ההונאה. אני חושב שזה מורכב מדי מכדי לדון בכך בדיון פומבי כי כל אחד וסיבותיו מדוע התגלגל לדיון עצמו, לעולם וירטואלי ולכדומה על נספחיו. אני עצמי, שנחשב במרחב זה כפתוח יותר וותרן, לא תמיד מסכים עם ה"גמד" כשהוא מגונן על אונו של העולם הוירטואלי ומתרעם על סירסו, ולעיתים נדרש לסינון החוויה לא רק דרך עיניי אלא בעיקר דרך עיניו של חבר לכתף, כדי להבין את משמעותן ואת השפעתן של אגדות על חיינו.

אז, ללא הגזמה של הונאות, בשמי, אני מצר על כך שצעיף "גילתה את האמת", ולגבי אחרים, נדמה לי שלולי האינטראקציה "בשידור חי" שיצרה בינה לבין המגיבים גם כאן וגם בבלוגה (עליו עברתי הלילה), האגדה עם מותה הייתה מצווה אחריה פחות קורבנות.

מצד שני, יאמר לזכותה של צעיף שעשתה מעשה מכובד כאשר הבינה ששגתה ובחרה לפתוח את הקלפים ולזכותו של אנדר שהוכיח שוב את הרצינות בה נקרעים מלבו מילים אותן הוא חולק עמנו פה.

(חבריה, עמדתי לפנים במצב מאוד דומה כאשר דמות ריגשה אותי עד רעד בקצות האצבעות ואחרי שקלטה עד כמה אני רועד, הודתה בפניי שהיא וירטואלית בלבד. הודיתי לה מקרב לב על החוויה ומודה באשמה שקצת הצטערתי על כי ניטל ממני הרעד. אבל זה רק בגדר של חומר למחשבה).
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 30 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:

זאת באמת שאלה קשה, יוליה, היכן נגמר העולם הוירטואלי והאפשרויות שהעניק לנו והיכן מתחילה ההונאה. אני חושב שזה מורכב מדי מכדי לדון בכך בדיון פומבי כי כל אחד וסיבותיו מדוע התגלגל לדיון עצמו, לעולם וירטואלי ולכדומה על נספחיו. אני עצמי, שנחשב במרחב זה כפתוח יותר וותרן, לא תמיד מסכים עם ה"גמד" כשהוא מגונן על אונו של העולם הוירטואלי ומתרעם על סירסו, ולעיתים נדרש לסינון החוויה לא רק דרך עיניי אלא בעיקר דרך עיניו של חבר לכתף, כדי להבין את משמעותן ואת השפעתן של אגדות על חיינו.

אז, ללא הגזמה של הונאות, בשמי, אני מצר על כך שצעיף "גילתה את האמת", ולגבי אחרים, נדמה לי שלולי האינטראקציה "בשידור חי" שיצרה בינה לבין המגיבים גם כאן וגם בבלוגה (עליו עברתי הלילה), האגדה עם מותה הייתה מצווה אחריה פחות קורבנות.

מצד שני, יאמר לזכותה של צעיף שעשתה מעשה מכובד כאשר הבינה ששגתה ובחרה לפתוח את הקלפים ולזכותו של אנדר שהוכיח שוב את הרצינות בה נקרעים מלבו מילים אותן הוא חולק עמנו פה.

(חבריה, עמדתי לפנים במצב מאוד דומה כאשר דמות ריגשה אותי עד רעד בקצות האצבעות ואחרי שקלטה עד כמה אני רועד, הודתה בפניי שהיא וירטואלית בלבד. הודיתי לה מקרב לב על החוויה ומודה באשמה שקצת הצטערתי על כי ניטל ממני הרעד. אבל זה רק בגדר של חומר למחשבה).

נדמה לי כי צעיף הודיע את ההודעה משתי סיבות:
הראשונה - הוא הבין כי הוא מאבד גובה, וכי הולך ומתברר שהמדובר בגבר. בעלי אינטואיציה חדה קלטו את זה מהפסקה הראשונה, בעלי אינטואיציה חדה פחות קלטו את זה בהמשך.
השניה - הוא היה צריך המון אנרגיה על מנת לתחזק את "צעיף", דבר שהלך ו"השתלם" לו פחות ופחות. הוא התעייף מהסשן העצמי הזה.

ולנושא עצמו:
קל מאוד לייצר פנטזיה, בוודאי שפנטזיה וירטואלית שמאגדת בתוכה מישהי יפהפיה, עשירה, משכילה ותרבותית, אשר בהינף אצבעות מושלמות מייצרת שליטה טוטאלית בעבדים, אותם היא מבטיחה לאהוב.

מה צריך יותר מזה? בעבור פחות מזה גברים היו מוכנים להניח את אשכיהם לעד בידיה של אשה.

וצעיף הוא גם גבר, המכיר את הפנטזיות הגבריות היטב, כאלה המחפיצות אשה בתמורה לריור על תמונת הפורנו השטחית שהיא הופכת להיות.

מצד שני, צעיף גם התעקש לשתות המון תשומת לב, הערצה ואהבה וירטואלית על ידי פרובוקציות ולא על ידי מי שהוא. אני מניחה שלגבר, תשומת לב כזו מייצרת ריגוש גדול. אני חושבת שעל זה כולם מתרעמים. אני מבינה כמה זה יכול לרגש, וביננו, רבים עושים זאת כאן, לא בכזו רמה ומצוינות : )

ומצד שלישי, הייתי שמחה להכיר את צעיף. יש לו את היתרונות שלו כאדם. הוא גבר מעניין מאוד, תקשורתי מאוד, נעים לשיחה, מנומס, בעל חוש הומור וראש מופרע. כאלה אני תמיד שמחה להכיר. הוירטואל לעולם ישאר מסעיר מעצם ה-דו מימדיות שלו, והעולם האמיתי לעולם ישאר מרגש עקב המרובדות שלו.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
חשבתי על משהו... יש פה הרבה אנשים שלא רוצים להכיר אף אחד. שכאן בשביל הסקרנות, בשביל הבלוגים, בשביל החלפת הרעיונות. אם הם לא מנסים להוציא שום דבר מאף אחד, האם זה משנה מי הם?
אני בטוחה שלא חסרות פה דמויות פיקטיביות שלא מתבלטות כל כך ולא מתוודות.
המלאך גבריאל
המלאך גבריאל • 30 בדצמ׳ 2010
מה שבכוח המוח כתבה
להכיר מישהוא שקרן כזה ....ולא רק לוותר לו גם לפרגן לו ולהכיר אותו ...
כניראה שכול החכמות אוהבות בחורים מיתחזים ושקרנים icon_sad.gif

ככה יוצא מצב שלאנשים אמיתיים רציניים ותמימים שבאמת מעוניינים בייחסים אמיתיים
נישארים לבד .

צעיף כול הכבוד לימדת את כול הגברים כאן מסר חשוב
בשביל להצליח עם נשים צריך לזזיף את מי שאתה באמת .
נשים אוהבות גברים חסריי אישיות
או שמשחקים אותה ארסים או נשים וירטואליות ואוליי יש עוד רעיונות כאלה ...

אם זו הייתה אישה שמשקרת לא הייתי יוצא איתה ולא משנה אך היא ניראת .
מה לעשות שאני בן אדם עם טיפה כבוד וערך עצמי .

בהצלחה שיהייה לכם .
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
רק אני מפרידה בין מישהו שמנסה לפתח איתי קשר אישי ומשקר לי בפגישה, לבין מי שמשתמש בבמה וירטואלית על מנת להציג אשליה ולשחק בה?
בכוח המוח​(שולטת)
בכוח המוח​(שולטת) • 30 בדצמ׳ 2010
זנזונת ליליאן כתב/ה:
מה שבכוח המוח כתבה
להכיר מישהוא שקרן כזה ....ולא רק לוותר לו גם לפרגן לו ולהכיר אותו ...
כניראה שכול החכמות אוהבות בחורים מיתחזים ושקרנים icon_sad.gif

ככה יוצא מצב שלאנשים אמיתיים רציניים ותמימים שבאמת מעוניינים בייחסים אמיתיים
נישארים לבד .

צעיף כול הכבוד לימדת את כול הגברים כאן מסר חשוב
בשביל להצליח עם נשים צריך לזזיף את מי שאתה באמת .
נשים אוהבות גברים חסריי אישיות
או שמשחקים אותה ארסים או נשים וירטואליות ואוליי יש עוד רעיונות כאלה ...

אם זו הייתה אישה שמשקרת לא הייתי יוצא איתה ולא משנה אך היא ניראת .
מה לעשות שאני בן אדם עם טיפה כבוד וערך עצמי .

בהצלחה שיהייה לכם .

אני לא מדברת על "יחסים", ליליאן. לא כאלה.
אם יותר לי להשתמש באינטואיציה שלי שלא אכזבה אותי עד כה, המדובר הוא בגבר נשוי בכלל.
מיותר גם לומר שהדרך בה הוא התנהל בפורום עוררה בי סקרנות, אבל לא גירוי ומשיכה. כידוע (או שלא - הנה סקופ אדיר) אין לי כל משיכה לשולטות. אני נמשכת לגברים. לא הכרתי את צעיף כגבר, כל מה שיש בידי שיש בידי זה האפיונים שלו כאדם, ע"פ התנהלותו.

אני כנראה לא כזו צדקנית ומתחסדת, המרחב הוירטואלי הינו כזה שכל מי שבא אל פתחו לוקח על עצמו אחריות מוגברת בעניין בניית אמון לגבי דמויות אחרות. למה? כי פרצה קוראת לגנב, והמרחב הוירטואלי הוא פירצה גדולה מאוד, ומפתה מאוד.
GlenRoth
GlenRoth • 30 בדצמ׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:
רק אני מפרידה בין מישהו שמנסה לפתח איתי קשר אישי ומשקר לי בפגישה, לבין מי שמשתמש בבמה וירטואלית על מנת להציג אשליה ולשחק בה?

לא חושב שרק את מפרידה, אבל יש כאלה שמתייחסים גם לאפשרות שיהיו לאותו אדם כוונות אחרות ממה שאת מייחסת לו.
עצם זה שאת מעודדת, או לפחות מקלה ראש, בהתנהלות שכוללת מצגת שווא את גם מעודדת ומקלה על אנשים בעלי כוונות פחות תמימות להשתמש בבמה הוירטואלית לרעה.

ובהתייחסות לדברי הגמד, יש הבדל בין דמות וירטואלית שמייצרת אצלך תחושות בעקבות רעיונות כאלה ואחרים שנוגעים בך לבין כזו שמפלרטטת עם נושאים מעשיים הקשורים בניצול, בין אם כלכלי ובין אם אחר. כי בסופו של יום אין לדעת מה הכוונות האמיתיות מאחורי האשליה.
underfoot
underfoot • 30 בדצמ׳ 2010
אם הכל ווירטואלי ממילא אז אין שום בעיה שנחשוף את צעיף ונספר לכולם פה מיהו הניק הגברי שעומד מאחורי התרמית הקטנה הזאת, נכון?